Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 98
  1. #61
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    175
    Σε παραμύθια ζούμε όλοι , απλά είναι προεκτάσεις αυτών που ζούσαμε μικρότεροι . Δεν σε είπα ούτε ηλίθια ούτε ανώριμη στο προηγούμενο ποστ , ακόμα και έτσι να είχες λειτουργήσει δεν θα σε θεωρούσα τέτοια.

    Καμμιά φορά ξαναφενόμαστε σε ίδια λάθη του παρελθόντος συνείδητα , γιατί έτσι , νομίζουμε οτι αυτήν την φορα θα είναι διαφορετικά . Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό . Δεν εννοώ οτι το έκανες .

  2. #62
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Δεν είπα οτί με είπες ηλίθια κλπ,ΕΓΩ θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αν λειτουργούσα έτσι..

  3. #63
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    175
    κακκώς , δεν πιστεύω σε αυτά τα στερεότυπικες ταμπέλες , μας οριοθετούν και μας κάνουν σκληρούς με εμάς τους ίδιους . Τεσπα.

  4. #64
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Βρε συ Φρικουβικο δεν βάζω ταμπέλες..απλά σου λέω πως είμαι σαν άνθρωπος!Πως σκέφτομαι...

  5. #65
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Quote Originally Posted by O Frikoubikos View Post
    Σωστό αυτό , και μάλλον εδώ έκανα μια παράλειψη . Δεν είμαι υπέρμαχός των γρήγορων καταστάσεων , και στο προηγούμενο μύνημα μου , φανηκε μάλλον το αντίθετο. Οταν κάποιος αισθάνεται οτι θέλει τον χρόνο του γνωρίζωντας έναν άλλον άνθρωπο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του , δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό ούτε κάτι αναχρονιστικό, απεναντίας το υποστηρίζω , είναι πιο ανθρώπινο . Όταν όμως άλλα θές και άλλα κάνεις απο αυτοσκοπό , τότε αυτό φανερώνει λίγο μια τακτική υστεροβουλίας που παραπέμπει λίγο σε άλλες εποχές και δεν είναι βοηθητική .(μου θύμισε λίγο τις ατάκες του παππού μου''πρόσεχε την αυτή μην σε τυλίξει'' κ.τ.λ);)

    Δεν νομίζω οτι η Χριστινά το σκέφτηκε πονηρά , αντιδρά σε οτι έγινε συλλογιζόμενη τα γεγονότα λίγο εκδικητικά , και το καταλαβαίνω απόλυτα . Εγώ θα έλεγα τρις χειρότερα εαν μου συνεβαινε κάτι αντίστοιχο , αλλά ήθελα να το καυτηριάσω λίγο επειδή κατάλαβα τους συνειρμούς της.
    Πολύ καλή και η δική σου παρατήρηση Φρικουμπίκο! Δεν το σκέφτηκα έτσι. :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  6. #66
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Quote Originally Posted by claire View Post
    εγώ πάω ανάποδα. στην αρχή δεν έχω καμία απαίτηση, ούτε θέλω να έχουν από μένα. αν προχωρήσει η σχέση και δεθούμε και και και... τότε βλέπουμε.
    α γεια σου. Πρωτα γνωριμια, παρεα, κρεβατι αν το θελουμε και οι δυο, και μετα βλεπουμε, και σιγουρα οχι μετα απο μια εβδομαδα. Στο γυμνασιο ειμαστε να τα φτιαχνουμε στις 26-3 με το πρωτο φιλι; Δε γινεται παντα ετσι. Εγω με τον φιλο μου δεν εχουμε "επετειο". Δεν ξερουμε την ακριβη ημερομηνια γεννησης της σχεσης μας. Μπορει να ηταν σεπτεμβρης, μπορει και γεναρης, μπορει και να μην εχει αρχισει ακομα :p

    Quote Originally Posted by claire View Post
    μα.... μια βδομάδα δεν είναι σχέση. για μένα τουλάχιστον δεν είναι. πρέπει να περάσει κανά εξάμηνο, μην σου πω χρόνος! :P
    Συμφωνω, σε αυτο πιστευω κι εγω τελικα, αλλα μερικοι ερωτευονται μπαμ και ακτω και συγκατοικουνε απο το πρωτο ραντεβου!

    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Παιδιά δεν τον γνωρισα μια μερα και ειπα ξεκιναμε σχέση.Τον ξέρω από τον Σεπτεμβρη και εκεινος με κυνηγησε και μου ζητησε να κανουμε σχέση...και οταν συζητουσαμε περι σχεσεων ειχαμε τις ιδιες αποψεις οι οποιες τελικα δεν φανηκαν στις πραξεις.Δεν γίνεται να ζητάς κάτι από τον άλλον και ο άλλος να σε γράφει...δεν το συζητώ καθόλου.Είχε πει οτι ενδιαφερεται που ειναι?Αν από την αρχή δεν ενδιαφέρεται τοτε πότε?Να περιμένω δλδ να ενδιαφερθεί οταν νιωσεις εκεινος?Μα εδω και καιρό ενδιαφεροταν...για ποια πιεση μιλαμε ρε παιδια?δεν πιεσα κανεναν απλα ειδα οτί δεν ενδιαφερεται και γεια σου!αυτο βεβαια ηταν το κερασακι στην τουρτα..
    Εσυ μεχρι πρωτινος καταρχας ασχολιοσουν με τον πρωην σου, ποτε προλαβες και ξεερωτευτηκες και ξαναερωτευτηκες; Ολα για τον αλλον μας λες, πες μας και για σενα τι νιωθεις. Σου αρεσει; Σε ελκυει; Περνατε καλα ερωτικα; Φιλικα; Τον θαυμαζεις; Τον θες; Γιατι τον θες; Δεν τον θες επειδη δε σε θελει;

    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κάποια πράγματα τα θέλω αλλιώς δεν μπορώ να λειτουργήσω στην σχέση...Θέλω απλά το πραγματικό ενδιαφέρον και ίσως είναι λάθος να έχω πρότυπο τον εαυτό μου(το εννοώ σαν παραδείγματα συμπεριφορας σε ορισμενα πραγματα). Ξέρω οτί όλοι θα διαφωνήσετε ακόμα και με αυτο το κείμενο που γράφω αλλά δυστυχώς έτσι είμαι αν και προσπαθω πααααρα πολύ να μην δυσκολευω τον εαυτο μου!Αλλά δυσκολεύομαι όταν νιώσω οτί δεν υπάρχει το ενδιαφερον από τον άλλον.Έχω νιώσει στο παρελθον το ενδιαφερον αρκετες φορες και ίσως έχω μάθει να το αναγνωρίζω και να το δέχομαι με κάποιους συγκεκριμένους τρόπους...δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ και μάλλον θα πρέπει να μάθω να αναγνωρίζω και με άλλους τρόπους το ενδιαφέρον!
    Δε μπορεις να νιωσεις κατι για καποιον χωρις να ξερεις απο πριν με σιγουρια οτι ενδιαφερεται; Πολυς ελεγχος μου φαινεται αυτος! Φυσικα και αν δεν ενδιαφερεται καποιος γαι σενα δεν μενεις, αλλα συνηθως αν δεν ενδιαφεροταν θα ειχε ηδη φυγει. Το προεξοφλησες οτι δεν ενδιαφερεται και δεν ειχες δωσει χρονο, προφανως γιατι δεν ενδιαφεροσουν εσυ αρκετα νομιζω! Επισης, το να ενδιαφερεται και για τους γονεις του για τους φιλους του και για τη δουλεια του και την ομαδα, δε σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται ΚΑΙ για σενα.

    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Απ'όσο τον ξέρω είναι σταθερός χαρακτήρας,καλό παιδί και ησυχο γιατί να πονηρευτώ? αν και κρατάω πάντα μια πισινή. Δεν είμαι και τόοοοσο απογοητευμένη γτ κράτησε πολύ λίγο απλά περίμενα να φερθεί με ειλικρινεια. Δεν πιστεύω οτί με ήθελε για ένα πήδημα αλλά πιστεύω πιο πολύ σε αυτό που έγραψα πιο πάνω οτί κουράστηκε από τις σχέσεις και θέλει να μείνει μόνος...Το έβλεπα απλά θα προτιμούσα να μου το έλεγε!
    Εσυ γιατι εκανες σχεση μαζι του; Επειδη ειναι καλο παιδι και σταθερος, η επειδη σου αρεσε και ον ερωτευτηκες, αν προλαβες δλδ. Σχεση χωρις να εισαι ερωτευμενςο και να ξερεις τον αλλον δε γινεται. Καλα τα λεει η κλαιρ απο πανω. ΕΠισης, μου θυμισες μια φιλη μου. ΔΥο τρεις μηνες την γυροφερνε ενας τυπος, μορφωμενος μμε δουλεια και καλο παιδι, και σταθερος. Και μια μερα τελικα μιλαμε στο τηλε με τη φιλη μου και μου λεει τα φιταξαμε. Ωχ παναγια μου λεω, τι φτιαξανε, δεν το ειχανε κανει καν, και ειχανε βγει μονο μια φορα οι δυο τους μονοι για καφε. Ε την επομενη ο τυπος πηγε εκπαιδευτικο ταξιδι στη θεσσαλονικη και της εστειλε μηνυμα μετα απο δυο εβδομαδες τι κανει και αν ειναι καλα.

  7. #67
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Λιλιουμ δεν βγαζω τπτ από τον μυαλό μου. Εκεινος μου ζητησε σχέση..μου άρεσε,έδειξε οτί ταιριάζουμε στον τρόπο που βλέπουμε μια σχέση και είπα "γτ όχι?" . Φυσικά και δεν πρόλαβα να ερωτευτώ. Αλλά αν τις 4 πρώτες μέρες ήταν μέσα στο συναίσθημα του το φουλ και ξαφνικά τις επόμενες ημέρες σταματά να συμεριφέρεται το ίδιο δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό!Η αλλαγή κάνει μπαμ! Μου αρέσουν τα σταθερα πράγματα...δεν μπορώ να με εχει ο άλλος την μια ζέστη και την άλλη κρυο..Κάποια πράγματα δεν τα θεωρω φυσιολογικά..Άλλο να συμβει κάποια μέρα και άλλο να αλλάζει για τις υπολοιπες μερες!

  8. #68
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Μήπως προσπαθεί να σε φτύσει για να κολλήσεις;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  9. #69
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Gypsy μου δεν κολλάω με τέτοιες συμπεριφορες και το ξέρει πολύ καλά..αυτό που καταφέρνει ειναι να με διώξει όπως και έκανε. Με αυτό που δεν αισθάνθηκα καλά ήταν η αλλαγή συμπεριφοράς του και η ανειλικρίνεια του..όπως φάνηκε!

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Γαλαξίας Ανδρομέδα
    Posts
    4,434
    Ναι και 'γω δεν λειτουργώ έτσι. Το έχει καταλάβει όμως σίγουρα; Δεν σε ξέρει και πολύ καλά.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

  11. #71
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λιλιουμ δεν βγαζω τπτ από τον μυαλό μου. Εκεινος μου ζητησε σχέση..μου άρεσε,έδειξε οτί ταιριάζουμε στον τρόπο που βλέπουμε μια σχέση και είπα "γτ όχι?" . Φυσικά και δεν πρόλαβα να ερωτευτώ. Αλλά αν τις 4 πρώτες μέρες ήταν μέσα στο συναίσθημα του το φουλ και ξαφνικά τις επόμενες ημέρες σταματά να συμεριφέρεται το ίδιο δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό!Η αλλαγή κάνει μπαμ! Μου αρέσουν τα σταθερα πράγματα...δεν μπορώ να με εχει ο άλλος την μια ζέστη και την άλλη κρυο..Κάποια πράγματα δεν τα θεωρω φυσιολογικά..Άλλο να συμβει κάποια μέρα και άλλο να αλλάζει για τις υπολοιπες μερες!
    Χριστίνα θα σου πω κάτι...όσο και αν σε στεναχωρήσει, αλλα καλό είναι να δεις όλες τις παραμέτρους.
    Μπορεί να μη τα βρήκατε στο κρεβάτι..
    Συμβαίνε αυτό ξέρεις και θα σου πω κάτι που έχω πει πολλές φορές εδώ και το έχω ακούσει από τον Ασκητή. Οταν το σεξ στο ζευγάρι είναι καλό καταλαμβάνει το 3% της σχέσης. Όταν δεν είναι, καταλαμβάνει το 97%. Δεν γινεται να κολλάμε με όλους, δεν γίνεται να κολλάνε όλοι μαζί μας.
    Αυτό λέγεται χημεία.
    Θα μου πεις, δεν έδειξε τίποτα, πήγαν όλα καλά κλπ. Και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις αν το σκέφτηκε έτσι ή όχι.
    Στο λέω γιατί όπως είπες και συ δε γίνεται μετά από τέσσερις μέρες να αλλάξει τόσο πολύ. Κάτι έφταιξε.

  12. #72
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    In this old house where every door is open
    Posts
    2,572
    Για να υπαρξει μια σχεση η βασικη προυποθεση δεν ειναι ο αλλος να ειναι καλο παιδι και μια ωραια πρωια να.. "στα ζητησει", οπως εδειξε και το παραδειγμα με τη φιλη μου.

    Χρειαζεται παθος, ερωτας, ελξη, χημεια, γνωριμια, κοινα σημεια, επικοινωνια, ταιριασμα, να ΘΕΛΕΤΕ να ειστε μαζι, να περνατε καλα ο ενας με την παρεα του αλλου, να κανετε ωραιο σεξ, να ευνοει το ταιμινγκ, και ολα αυτα, αν δεν ειναι ο κεραυνοβολος ερωτας που ειπαμε που καποιοι συγκατοικουνε στο τριτο ραντεβου και παντρευονται στους δυο μηνες. Γιατι μια καλουτσικη παρεα και ενα μετριο κρεβατι τα βρισκει κανεις παντου, και δε χρεαιζεται να δεσμευτει με οτι αυτο συνεπαγεται. Πρεπει να κολλησει το ζευγαρι με καποιο τροπο, και αυτα τα χλιαρα ταιριασματα τι να τα κανεις; Γιατι να εχεις μια χλιαρη σχεση; Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει το καλο και σταθερο και μορφωμενο και και και και παιδι που ηθελε σχεση και σταθεροτητα να την κανει λιαν συντομως αφου παρει αυτο το οποιο διατεινοταν οτι ηθελε; Δεν ειναι αυτη συνταγη επιτυχιας, δεν το θες αυτο για τον εαυτο σου, πιστεψε με, διασκεδασε λιγακι, πιστεψε σε εσενα, αφεσου, και ο ερωτας θα ερθει, οχι η χαλβαδοπιτα!

  13. #73
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Πιστεύω οτί το έχει καταλάβει γτ του έχω πει και του το έχω δείξει. Ξέρεις Gypsy και πιστευω οτί με καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να λειτουργησω σε μια σχεση με αλλαγες συμπεριφοράς και στρατηγική "γραμματόσημου". Θέλω ζεστά πράγματα αλλιώς παγώνω..

  14. #74
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Χριστίνα θα σου πω κάτι...όσο και αν σε στεναχωρήσει, αλλα καλό είναι να δεις όλες τις παραμέτρους.
    Μπορεί να μη τα βρήκατε στο κρεβάτι..
    Συμβαίνε αυτό ξέρεις και θα σου πω κάτι που έχω πει πολλές φορές εδώ και το έχω ακούσει από τον Ασκητή. Οταν το σεξ στο ζευγάρι είναι καλό καταλαμβάνει το 3% της σχέσης. Όταν δεν είναι, καταλαμβάνει το 97%. Δεν γινεται να κολλάμε με όλους, δεν γίνεται να κολλάνε όλοι μαζί μας.
    Αυτό λέγεται χημεία.
    Θα μου πεις, δεν έδειξε τίποτα, πήγαν όλα καλά κλπ. Και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις αν το σκέφτηκε έτσι ή όχι.
    Στο λέω γιατί όπως είπες και συ δε γίνεται μετά από τέσσερις μέρες να αλλάξει τόσο πολύ. Κάτι έφταιξε.
    Σε ευχαριστώ πολύ για την οπτική που μου δινεις. Δεν με στεναχωρεί αυτό καθόλου..

  15. #75
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,277
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Για να υπαρξει μια σχεση η βασικη προυποθεση δεν ειναι ο αλλος να ειναι καλο παιδι και μια ωραια πρωια να.. "στα ζητησει", οπως εδειξε και το παραδειγμα με τη φιλη μου.

    Χρειαζεται παθος, ερωτας, ελξη, χημεια, γνωριμια, κοινα σημεια, επικοινωνια, ταιριασμα, να ΘΕΛΕΤΕ να ειστε μαζι, να περνατε καλα ο ενας με την παρεα του αλλου, να κανετε ωραιο σεξ, να ευνοει το ταιμινγκ, και ολα αυτα, αν δεν ειναι ο κεραυνοβολος ερωτας που ειπαμε που καποιοι συγκατοικουνε στο τριτο ραντεβου και παντρευονται στους δυο μηνες. Γιατι μια καλουτσικη παρεα και ενα μετριο κρεβατι τα βρισκει κανεις παντου, και δε χρεαιζεται να δεσμευτει με οτι αυτο συνεπαγεται. Πρεπει να κολλησει το ζευγαρι με καποιο τροπο, και αυτα τα χλιαρα ταιριασματα τι να τα κανεις; Γιατι να εχεις μια χλιαρη σχεση; Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει το καλο και σταθερο και μορφωμενο και και και και παιδι που ηθελε σχεση και σταθεροτητα να την κανει λιαν συντομως αφου παρει αυτο το οποιο διατεινοταν οτι ηθελε; Δεν ειναι αυτη συνταγη επιτυχιας, δεν το θες αυτο για τον εαυτο σου, πιστεψε με, διασκεδασε λιγακι, πιστεψε σε εσενα, αφεσου, και ο ερωτας θα ερθει, οχι η χαλβαδοπιτα!
    Ναι έχεις δίκιο! Απλά δεν ήταν ακριβώς χλιαρό πράγμα για μένα τουλάχιστον...ήταν κάτι πολύ όμορφο. Δεν μου αρέσουν τα χλιαρά πράγματα! Μου άρεσε και είχα εντυπωσιαστεί μαζί του από τον Σεπτέμβρη..

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Similar Threads

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ
    By Ακροβατης in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 16
    Last Post: 27-08-2010, 16:58
  2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    By Παστελι in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 10
    Last Post: 09-11-2009, 11:49
  3. Συγνώμη για την ενόχληση
    By vince in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 14
    Last Post: 09-07-2009, 12:51
  4. συγνωμη αν δεν ταιριαζει εδω αλλα θελω help
    By renouz in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 7
    Last Post: 23-12-2008, 10:39
  5. Η δύναμη της συγχώρεσης.Συγνώμη.........
    By magda-ps. in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 26
    Last Post: 03-02-2008, 01:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •