Τρόποι συμεριφοράς και συγνώμη! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98
    Senior Member
    Λίλιουμ πολυ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις και νομίζω οτί κατι τέτοιο τελικά διαπιστώνω και εγώ.Θες να μου πεις ποιο ειναι αυτο το βιβλίο?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Γιατι οι γυναικες γραφουν περισσοτερα γραμματα απο οσα στελνουν;, Darian Leader

αυτο! και υπαρχει και αλλο ενα του ιδιου πανω σε αυτο το θεμα, το "υποσχεσεις που δινουν οι εραστες οταν ειναι πια αργα". Επαναλαμβανω, μπορει να φανει λιγο δυσνοητος, ειναι ψυχαναλυτης και αρκετα λακανικος!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλησπέρα

Έχω αναρωτηθεί πάρα πολλές φορές γτ οι άνθρωποι έχουν την τάση με την συμπεριφορά τους να σου κάνουν κακό,χωρις να έχεις κάνει κάτι, και τελικά αδιαφορουν,φεύγουν και δεν ζητάνε συγνώμη! Το παθαίνω σχέδον πάντα..και πλέον δεν μπορώ άλλο.Είναι άδικο! Σίγουρα θα θέλετε παραδείγματα..πχ κάποιος σου την πέφτει ελεηνά ενώ εσύ δεν γουστάρεις και παρ'ότι του το λες εκείνος επιμένει και μετά καμία συγνώμη..
    ΣΥΝΗΘΩς δεν ειναι κακοι οι ανθρωποι , δεν γεννιετε κανεις κακος ,ισως ειναι και αυτο που ελεγε ο Πλατον στο "Τιμαιος" ,οτι δεν υπαρχουν κακοι ,απλα υπαρχουν αυτοι που δεν εχουν μαθει τι ειναι το κακο και το καλο.
    Οσο για αυτο που λες Χριστινα , ε ! αμα φαει χυλοπιτα ο αλλος και αν ειναι και λιγο περιεργος μην περιμενεις να σου πει και ευχαριστω για την χυλοπιτα ¨)

Senior Member
    Λιλιουμ σ'ευχαριστω!
    Γιώργο συμφωνώ οτί δεν ειναι κακοι άνθρωποι.Απλά δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται...ή να αναγνωρίζουν ή απλά δεν τους απασχολεί ο άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.Και καταλαβαίνω γι αυτό που λες με την χιλόπιτα αλλά του την έριξα όταν είδα οτί δεν πήγαινε άλλο γτ το "παραξύλωσε" με τις συμπεριφορές του..δεν ήταν οτί δεν γουσταρα και ξέρει και ο ίδιος τον λόγο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λιλιουμ σ'ευχαριστω!
    Γιώργο συμφωνώ οτί δεν ειναι κακοι άνθρωποι.Απλά δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται...ή να αναγνωρίζουν ή απλά δεν τους απασχολεί ο άλλος παρά μόνο ο εαυτός τους.Και καταλαβαίνω γι αυτό που λες με την χιλόπιτα αλλά του την έριξα όταν είδα οτί δεν πήγαινε άλλο γτ το "παραξύλωσε" με τις συμπεριφορές του..δεν ήταν οτί δεν γουσταρα και ξέρει και ο ίδιος τον λόγο!
    χριστινα μου
    μηπως εισαι πολυ αυστηρη και απολυτη στις κρισεις σου?
    δεν λεω να κανεις πισω σε αυτα που πιστευεις οτι πρεπει ο αλλος να σου δινει σε μια σχεση!
    αλλα μιλας για "παραξηλωμα" σε μια σχεση 5 ημερων!!!!! πως μπορει καποιος να το παραξηλωσει σε 5 μερες????
    συμφωνω οτι για να στραβωσεις μπορει να ειχες δικιο, αλλα δεν μπορεις να δωσεις ενα περιθωριο χρονου για να μιλησετε, για να δεις αν υπαρχει καποιο θεμα επικοινωνιας κλπ? με την πρωτη στραβη στην τεταρτη μερα, μιλας για παραξηλωμα?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ξερεις, αμα δεν το ειχατε δεσει κομπο, τοσο συντομα, και αρκετα ακαιρα απο οτι φανηκε, οτι εχετε σχεση, και το ειχατε αφησει να κυλαει μεταξυ σας να δειτε που θα παει, δεν θα ειχε στριψει δια του αρραβωνος ο μνηστηρ, και ετσι ουτε εσυ θα ειχες παραξενευτει και πληγωθει απο την αδιαφορια του, ειτε την εκδηλωνε ειτε οχι, αργα η γρηγορα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χριστινα μου
    μηπως εισαι πολυ αυστηρη και απολυτη στις κρισεις σου?
    δεν λεω να κανεις πισω σε αυτα που πιστευεις οτι πρεπει ο αλλος να σου δινει σε μια σχεση!
    αλλα μιλας για "παραξηλωμα" σε μια σχεση 5 ημερων!!!!! πως μπορει καποιος να το παραξηλωσει σε 5 μερες????
    συμφωνω οτι για να στραβωσεις μπορει να ειχες δικιο, αλλα δεν μπορεις να δωσεις ενα περιθωριο χρονου για να μιλησετε, για να δεις αν υπαρχει καποιο θεμα επικοινωνιας κλπ? με την πρωτη στραβη στην τεταρτη μερα, μιλας για παραξηλωμα?
    10 μέρες είμασταν μαζι!τις πρώτες 5 ηταν εκδηλωτικός και τις υπόλοιπες δεν υπήρχε.Του είχα μιλήσει φυσικα να δω τι συμβαίνει αλλά στον κόσμο του...οπότε γτ να είμαι με κάποιον που ειναι τόσο διαφορετικός και δεν μου δίνει τπτ?

Senior Member
    Επίσης να αναφέρω οτι μου έδειχνε πολύ καιρό πριν το ενδιαφέρον του..γτ κάναμε παρέα!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567