Ψυχοφάρμακα και κούραση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Banned
    Σημαινει "ειναι αρκετο αυτο, με τετοια καταστολη? Η απλα κοροιδευουμε τον εαυτο μας?".

Senior Member
    μολις ειδα τον τιτλο θυμηθηκα εμενα ενα μηνα πριν, επαιρνα 4 διαφορετικα κ ημουν σαν μαστουρι τερμα, κουραση απιστευτη, ειδικα οταν νοσηλευτηκα κ με βγαλανε με 30 αμπιλιφαι κοντεψα να πεσω στο θερμαικο, δεν κανω πλακα, δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου, ενιωθα ζαλισμενη κ ανηδονια, απο κει που πηγαινα γυμναστηριο στο πανεπιστημιακο καθε μερα, το κοψα τελειως, ημουν στο κρεβατι μια βδομαδα κ ενιωθα το κεφαλι μου κ το σωμα μου βαρυ, απιστευτη κοπωση, μετα τα ελαττωσα κ ημουν καλυτερα, αλλα κ παλι πολλες φορες οταν περπατουσα εξω φοβομουν μην λιποθυμισω στο δρομο κ με μαζευουν κ ενιωθα σαν εξωγηινη απεναντι στους αλλους..

παντως γενικα η γυμναστικη βοηθαει να αποβαλλονται οι τοξινες απο τα χημικα των ψυχιατρων...

οπως λεει κ ενα τραγουδι "καταστολη, καταστολη, λοβοτομη στο περιθωριο..", καπως ετσι.... γαμω τις μαλακιες τους μεσα.....................:mad:
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    {{Σημαινει "ειναι αρκετο αυτο, με τετοια καταστολη? Η απλα κοροιδευουμε τον εαυτο μας?". }}<<<<<<
    :ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ (μονο) ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙς .

Banned
    Lol, απλα λεω οτι μαλλον δεν ειναι αρκετο αυτο, ειναι σαν να μαζευεις πενταροδεκαρες και να σκορπας εκατομμυρια.

Senior Member
    τουλαχιστον εχεις να κανεις με ομοειδη πραγματα . Δεν μαζευεις χαλικια ενω ξοδευεις εκατομμυρια

Banned
    Και γι αυτο αμφιβαλλω. Γιατι ολα αυτα που προτεινεις μπορουν να συσχετιστουν με την εκπτωση στη λειτουργικοτητα/καταστολη εξαιτιας των φαρμακων?

Senior Member
    οκ ετσι νομιζω . αν δεν μπορεις να δεις τον συσχετισμο πορευεσαι με τον τροπο σου.
    Το καλυτερο για τον καθενα ειναι ο τροπος του αλωστε , αυτο που αντιλαμβανεται κ εχει κατανοησει.

Senior Member
    παντως αν δεν κανω λαθος , η γυμναστικη αυξανει την ντοπαμινη οποτε
    ισως ετσι να ισορροπειται καπως η επενεργεια των αντιψυχωτικων.

εμενα με βοηθησε παντως παρα πολυ.

ενιωθα αλλος ανθρωπος μετα απο γυμναστικη και με βοηθησε και στη θεραπεια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    elafi και γω επαθα υποθυρεοειδισμο με το ρισπερνταλ!!πηρα και δεκα κιλα και μου κοπηκε και η περιοδος γιαυτο μου το αλλαξανε και μετα απο καποιους μηνες επανηλθε ο θυρεοειδης μου!τα κιλα δεν τα εχασα ομως!

τωρα οσο για την κουραση το χειροτερο με διαφορα ειναι το αλοπεριντιν!παιρνω 20 μγ γιατι υποτροπιασα και κοιμαμαι 15 ωρες και τις υπολοιπες ειμαι κυριολεκτικα μαστουρωμενη χτες κοιμηθηκα 11μιση ας πουμε και ξυπνησα τωρα!και εχω κανει και χειροτερα!ασε χαλι και η γιατρος που με ειδε μου ειπε οτι αφου μου μειωσε το ινβεγκα δε θα ειμαι σε καταστολη!@@ :S ολο ψεματα μας λενε!

Banned
    Ωστε το risperdal προκαλει προβληματα στο θυρεοειδη? Το επιβεβαιωνεις? Πολυ σημαντικο αυτο, και το εψαχνα. Ειχα ανοιξει και νημα, γτ βρηκα κατι μελετες που συνδεουν την ντοπαμινη (που ελεγχει το φαρμακο αυτο) με τον θυρεοειδη, αλλα ηθελα και γνωμες καταναλωτων.
    Τωρα παιρνεις και αλοπεριντιν και ινβεγκα? Και σου μειωσε το δευτερο? Το δευτερο δεν ειναι το πιο ελαφρυ ετσι και αλλιως?
    Οταν σου αλλαξανε το ρισπερνταλ τι σου δωσανε? Γτ αν σχετιζεται με την ντοπαμινη ολα την ιδια σχεδον δουλεια κανουν εκει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    παντως αν δεν κανω λαθος , η γυμναστικη αυξανει την ντοπαμινη οποτε
    ισως ετσι να ισορροπειται καπως η επενεργεια των αντιψυχωτικων.

εμενα με βοηθησε παντως παρα πολυ.

ενιωθα αλλος ανθρωπος μετα απο γυμναστικη και με βοηθησε και στη θεραπεια.
    maus ετσι ειναι φιλε, συμφωνω κ επαυξανω για τη γυμναστικη οτι βοηθαει στις ψυχικες ασθενειες γενικα κ ποσο μαλλον οταν παιρνεις κ φαρμακα που κακα τα ψεματα καταστελλουν, αλλα αυτο προυποθετει ρε συ να μπορεις να κανεις γυμναστικη, αμα εισαι με πολλα φαρμακα κ μεγαλες δοσεις κ με το ζορι πας 10 βηματα κ νιωθεις απο στιγμη σε στιγμη οτι θα πεσεις κατω κ δεν βλεπεις μπροστα σου, πως θα κανεις γυμναστικη ρε συ ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by elafi View Post
    Ωστε το risperdal προκαλει προβληματα στο θυρεοειδη? Το επιβεβαιωνεις? Πολυ σημαντικο αυτο, και το εψαχνα. Ειχα ανοιξει και νημα, γτ βρηκα κατι μελετες που συνδεουν την ντοπαμινη (που ελεγχει το φαρμακο αυτο) με τον θυρεοειδη, αλλα ηθελα και γνωμες καταναλωτων.
    Τωρα παιρνεις και αλοπεριντιν και ινβεγκα? Και σου μειωσε το δευτερο? Το δευτερο δεν ειναι το πιο ελαφρυ ετσι και αλλιως?
    Οταν σου αλλαξανε το ρισπερνταλ τι σου δωσανε? Γτ αν σχετιζεται με την ντοπαμινη ολα την ιδια σχεδον δουλεια κανουν εκει.
    σε εμενα ετσι εγινε παντως!ενω παλια δεν ειχα προβλημα με θυρεοειδη!παιρνεις χαπια για να τον ρυθμισεις;
    ολοκληρο κοκτειλ παιρνω αστα!το ινβεγκα ειναι σαν το ρισπερνταλ αλλα με λιγοτερες παρενεργειες!ειναι ο ενεργος μεταβολιτης της ρισπεριδονης!
    ναι ειναι πιο ηπιο αλλα και σαυτο επαιρνα τη μεγιστη δοση!ποσο ρισπερνταλ παιρνεις;
    οταν μου αλλαξανε το ρισπερνταλ μου εδωσαν σεροκουελ σε πολλη μεγαλη δοση(900 μγ) αλλα δε μου σταματουσε τα συμπτωματα και μου το αλλαξανε σε ινβεγκα και αλοπεριντιν!

Banned
    Συμφωνω με Λακρυ.

Παιρνω χαπια για τον θυρεοειδη. Υποτιθεται λιγο, δοση συντηρησης, αλλα ειναι και η ζεστη τωρα και νιωθω λιγο πεσμενη. Παντως οταν μου το μειωσε ενιωσα διαφορα, ενιωσα καλυτερα. Αλλα ακομα αναρωτιεμαι ποτε θα κανει ξαστερια, ποτε θα μπορω να κανω ο,τι εκανα με ανεση, γτ τωρα οχι τις αντοχες που ειχα δεν εχω, αλλα ουτε για να παω στο σουπερμαρκετ :ΡΡ.
    Το αλοπεριντιν ειναι καλο? Εχω ακουσει νομιζω οτι ειναι αποτελεσματικο, αλλα εχει πολλες παρενεργειες, δεν ειμαι σιγουρη ομως. Τωρα εισαι καλα τουλαχιστον, και εχεις απλως τις παρενεργειες? (απλως-τελοσπαντων....)

Senior Member
    παντως εγω μολις παιρνω το ladose τωρα με τη ζεστη με ριχνει παρα πολυ.ιδεα μου?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234