Συμβουλές για να κάνετε σεξ κι ας είστε έκτρωμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Όλο και κάτι καλό θα έχω. Αλλά δυστυχώς υπάρχει πολύ αμαρτία, αρκετά μεγάλη παραγωγή σπέρματος από παλιά, ευτυχώς κάπως έχει καταλαγιάσει αυτό εδώ και λίγες μέρες. Τεσπά, δεν ξέρω αν είναι αργά για να σώσω την ψυχή μου, μάλλον είναι, δεν εννοώ το να πάω στον παράδεισο αλλά το τι θα έχω αφήσει πίσω μου όταν θα κουνήσω μαντίλι. Πρέπει να φυλάξω και κάτι.

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι?και τι εννοεις για αμαρτιες?Δεν πιστεύω σε αμαρτιες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    1. Για την αρχή, την αρχική προσέγγιση δηλαδή, πείτε κάτι πρωτότυπο. Καμία δεν πρόκειται να απαντήσει σε ένα μήνυμα που διαβάζει δέκα φορές την ημέρα.
    2. Πηγαίνετε με την κοπέλα για φαγητό, κεράστε την φαγητό πλούσιο σε σίδηρο και να έχετε από πριν έναν μαγνήτη στην τσέπη σας.
    3. Να φάτε γλυκές τροφές, όπως σοκολάτα υγείας, θα σας φιλήσει και θα νομίζει ότι είστε ο special one. Βεβαίως υπάρχουν και πιο extreme επιλογές.
    4. Πριν φύγετε από το μαγαζί πείτε της "πάω να πάρω ένα προφυλακτικό από την τουαλέτα", θα την ετοιμάσει αυτό ψυχολογικά.

Τα ίδια σαφώς μπορούν να ισχύουν και για τις γυναίκες, άλλωστε δεν υπάρχουν άντρες και γυναίκες στην εποχή μας, περισσότερο παρθένες και πουτάνες κάθε φύλλου.

:)
    πλατανόφυλλου?

καλά ειδικά αυτό με τα προφυλακτικά είναι συνταγή αποτυχίας! ποιος ξέρει πόσο καιρό βρίσκονται στην τουαλέτα του μαγαζιού!

Senior Member
    Κοίταξε δεν υπάρχει συνταγή για τπτ.Αν φτάνουμε στο σημείο να δημιουργούμε συνταγες,στρατηγικές και παιχνίδια για να τραβήξουμε το άλλο φύλο τότε σίγουρα δεν έχουμε αυτοπεποίθηση.Να είσαι ο εαυτός σου και μέσα από εμπειρίες δικές σου που θα αποκτήσεις θα καταλάβεις πως να φέρεσαι..αλλά να είσαι αληθινός αλλιώς έχασες το παιχνίδι.Καλό ειναι να σε δεχτεί κάποια γι αυτό που εισαι και όχι γι αυτό που πιστεύεις οτί "θέλει" μια κοπέλα...Βρες την δύναμη και το θάρρος και ξεκίνα από μόνος σου! Ένα άλλο που πρέπει να κοιτάξεις είναι να δεις ποια είναι τα δυνατα σου στοιχεια...ποιά ειναι?Με αυτά λοιπόν που πιστεύεις οτι έχεις χρησιμοποίησε τα!Αυτά θα είναι τα όπλα σου.Μετά δες ποια ειναι εκείνα τα στοιχεία που πιστεύει οτι δεν έχεις ή οτί ειναι κακά ή αποθητικα. Ποια είναι? Δες ποια είναι και άρχισε να τα δουλεύεις..

Senior Member
    Σταματήστε να μου στέλνετε συμβουλές. Γέμισα.
    Χριστίνα, κοπέλα μου δεν ψάχνω να βρω γκόμενα. Ούτε θα πω όχι βέβαια αν γουστάρει κάποια.
    Νομίζω μετά τα λολ έχασε την μαγεία του το ποστ.

Senior Member
    Carrot νομιζω οτι δικαιολογημένα γελάμε!

Senior Member
    Όπως περιέγραψε κάποιος άλλο φίλος, ακροβατώ μεταξύ τρέλας και λογικής, δηλαδή τι να σου πω δεν βρίσκω τα πάντα αστεία. Δεν ξέρω κιόλας ποια είναι η νορμάλ συμπεριφορά, μερικές φορές θέλω να κλάψω.

Senior Member
    Σου εξήγησα σε προηγουμενο μνμ μου με σοβαρο τροπο αλλά δεν το δεχεσαι! Συνεχεια αντιδρας...ποσο χρονών εισαι?

Senior Member
    Όπως περιέγραψε κάποιος άλλο φίλος, ακροβατώ μεταξύ τρέλας και λογικής, δηλαδή τι να σου πω δεν βρίσκω τα πάντα αστεία. Δεν ξέρω κιόλας ποια είναι η νορμάλ συμπεριφορά, μερικές φορές θέλω να κλάψω.

Lol vince φίλε έχεις χιουμορ. Βέβαια είναι σε λιγάκι thought disordered εκδοχή αλλά οκ :P

Senior Member
    αυτα ολα ειναι για χαζογκομενες αμα κατσει καμια σε εναν που κανει αυτα θα ναι πανηλιθια

ακομα ενας τροπος να κανεις σεξ ακομα κ αν εισαι εκτρωμα ειναι να δωσεις 30 ευρω καπου στην συγκρου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Άντε ρε μόνο κάπου στη Συγγρού?? Στην Δάφνη? Στην υπόλοιπη Αθήνα?

Τι κυρία που είσαι! Μένω άναυδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    τα κοριτσια χρειαζονται δουλεια σε περιοδο κρισης..........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Πιο αξιοπρεπές θα ήταν να κάνατε απεργία πείνας έξω από την βουλή.

Junior Member
    Δεν σου άρεσε? Μια ιδέα έδωσα βρε, δεν σημαίνει ότι θα πιάνει σε όλους. 'Όποιος το δοκιμάσει ας μου πει αποτελέσματα!
    Carrot σε ευχαριστω πολυ!!.Ακολουθησα τις συμβουλες σου και επιασε το κολπο.Μεχρι τωρα εριξα 2 φινα γκομενακια και δε βλεπαν την ωρα να παμε στο κρεβατι.Βλεπεις μετρουσε πολυ για αυτες η "ειλικρινεια" και ο αερας που ειχα. Καλα μιλαμε για πολυ σαβουαρ βιβρ, ετσι?:cool:

Senior Member
    carrot αν δεν υπηρχαν οι πουτανες δεν θα υπηρχαν και οι τσοντες που βλεπεις για να "αμαρτησεις"...Πάλι καλά να λες!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast