ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    ναι, κατι τετοιο μου ειχαν πει στη γραμματεια περυσι που ρωτησα, οτι θελει ενα εξαμηνο πριν κ δεν επιλεγεις εσυ τη χωρα που θελεις, αλλα οπου σε στειλουν, συνηθως απο ατομα που εχω ακουσει στελνουν Πορτογαλια, Ιταλια, Γαλλια, Αγγλια κ Γερμανια.. με τις 2 πρωτες χωρες δεν ενθουσιαζομαι, με τις αλλες κατι λεει.... ειδικα Πορτογαλια δεν θελω με τιποτα....

εσυ ειχες παει??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ΚΕΝΟ η κοπελα αυτη τελειωσε τη σχολη, δλδ πηρε το πτυχιο??
    δεν γνωριζω αν τελειωσε αυτο που σπουδαζε απο δω. αλλα νομιζω περισσοτερο ασχοληθηκε με το αλλο. πληροφορικη πηγαινε κι αυτη (οπως κι εγω για ενα χρονο), το ελεγε απο τοτε οτι δε της ταιριαζει και μετανιωσε, βρηκε το ερασμους να ξεκουμπιστει και να μεινει εξω, κι απο τοτε αγνοειται η τυχη της. και σιγα μη ξαναγυρισει κανεις Ελλαδα οταν εχει φτιαξει τη ζωη του αλλου.

Senior Member
    καλα εκανε ρε συ η κοπελα, σιγα μην ξαναγυρισει εδω στις μαλακιες κ στη σαπιλα...

αμα πιαστεις εξω κ αρχικα σιγουρα θα ειναι δυσκολα, αλλα στην πορεια αμα ξεκινωντας πχ με βαση ενα ερασμους βρεις απασχοληση σε κατι αλλο που σε γεμιζει κ σε εκφραζει, εννοειται θα μεινεις εκει ! δεν συγκρινεται!

ετσι το βλεπω κι εγω, ως εναυσμα για να ασχοληθω με κατι αλλο, μιας κ αυτο που σπουδαζω ποτε δεν μου αρεσε κ δεν το επελεξα καν εγω, μου το επεβαλλαν αλλοι... αλλα δεν μπορεις να εισαι με κατι που δεν το μπορεις...

Senior Member
    Τρεξε να κανεις τα χαρτια σου για erasmus! Κι εγω το ηθελα παντα και ηρθε η καταθλιψη και εχασα την ευκαιρια. Παρτο αποφαση, και καντο, και μακαρι να σε παρουν, αμα δε σε παρουν, τουλαχιστον προσπαθησες.
    Το ιδανικοτερο βεβαια θα ηταν να κανεις μεταπτυχιακο εξω. Ετσι σκεφτομουν κι εγω μολις ξεκινησατη σχολη μη σου πω. Αλλα, πρωτον χρειαζονται χρηματα και δευτερον χρειαζεται διαβασμα. Κι οπως καταλαβαινω εχεις κι εσυ κουραστει να διαβαζεις και να διαβαζεις και σε καταλαβαινω. Οποτε μη χασεις την τελευταια ευκαιρια που εχεις για erasmus. Μη το σκεφτεσαι και πολυ. Εγω μετανιωνω. Μη χασεις καμια ευκαιρια. Α! Και εχασα κι εγω ενα εξαμηνο και παραπανω λόγω καταθλιψης. Και δεν εχασα και τιποτα, ορκιζομαι τωρα.

Αυτα! Καλη τυχη!
    (υ.γ τον επομενο χρονο σκοπευω να φυγω Αυστραλια... ολοι φευγουμε.. )

Senior Member
    Νατασα το χω συζητησει με τους γονεις μου κ ειναι υπερ, αρκει λενε να διαβαζω κ να μην κοπροσκυλιαζω !!! Νταξ εχω βαρεθει το διαβασμα, αλλα μονο που θα εισαι σε αλλη χωρα ειναι το τελευταιο που θα σε νοιαξει !! Πραγματικα εχω μονο μια ευκαιρια για το εαρινο εξαμηνο, οποτε ειναι αποφαση τελεσιδικη κ αμεση, θα κανω τα χαρτια τον Σεπτεμβριο στη σχολη, μπηκα κ στο site του πανεπιστημιου κ ειδα τι χαρτια κτλ απαιτουνται.... για μεταπτυχιακο ειναι πιο δυκολα ρε συ, θελει περισσοτερο διαβασμα...

Καλη τυχη κ σε σενα !! Αντε Αυστραλια τυχερουλα !! Καλα κανεις ρε συ, απ το να κατσεις εδω, ειναι 10000000000 φορες καλυτερα !!!

Junior Member
    συμβουλη σε νυν φοιτητες/μελλοντικους

φροντιστε να βγαλετε πολυ καλο πτυχιο..να ειστε στο τοπ 10% του ετους σας..
    μαθετε 2 ξενες γλωσσες σε καλο επιπεδο..
    εαν ειστε φοιτητηε πολυτεχνειο μαθετε autocad..

και αφου τελειωσετε με το καλο αρχιστε να στελνετε αιτησεις εξωτερικο ειτε για δουλεια ειτε για μεταπτυχιακο..

Page 2 of 2 FirstFirst 12