Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 254
    Senior Member
    Γιατι βγαζετε τοσο ευκολα κανονες και τσουβαλιαζετε?
    Εγω που ειμαι ελληνιδα και τα χω χεσμένα ως προυποθεσεις ολα αυτα που αναφερεις, ειμαι αλιεν?
    Και δεν ειμαι η μοναδική.
    Μ αρεσει Χριστινα που του απαντας κι εσυ σοβαρα στο θεμα της καταγωγης ;ρ
    Γιατι φταιει η εθνικοτητα κι οχι ο χαρακτηρας κι οι αξιες σ αυτο.Δεν υπαρχουν γερμανιδες που κοιτουν το χρημα δλδ..

Banned
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Μιλάς για άντρα απαραιτήτως του περιβάλλοντός σου που τον ξέρεις ή θα το έκανες και με κάποιον εντελώς άγνωστο;Γιατί απ'ότι φαντάζομαι,αν πρόκειται για άγνωστο,η εξωτερική εμφάνιση λογικά θα παίζει κάποιο ρόλο για να τον παρατηρήσεις κι εσύ και να καταλάβει ότι αν σε πλησιάσει δε θα φάει πόρτα.Βέβαια αυτά τα 'άλλα πράγματα' που λες ότι θα σε γοητεύσουν,πολύ θα ήθελα να είναι ο χαρακτήρας και το χιούμορ του,αλλά δυστυχώς υποψιάζομαι ότι πρώτα θα είναι το αμάξι του,η δουλειά του και το εισόδημά του και μετά όλα τ'άλλα.Και αν σε καλύπτουν αυτά θα ενδιαφερθείς και για τα άλλα.Και δεν μιλάω μόνο για σένα,παρα πολλές ελληνίδες όμως αυτά είναι τα πρώτα που κοιτάνε στον άντρα.

Επίσης λες ότι γοητεύεσαι από τον τρόπο που σε κοιτά κάποιος.Νομίζω ότι για ελληνίδα είσαι από τις εξαιρέσεις.Γιατί οι περισσότερες όχι μόνο δε γοητεύονται αλλά ενοχλούνται κιόλας αν τις κοιτάει κάποιος και τον χαρακτηρίζουν ξελιγωμένο και λιγούρι.

Εγω που θα βγω σε καμια 15αρια μερες με καποιον που γνωρησα εδω ακομα δεν τον ρωτησα με τι μαρκα αυτοκινητο θα ερθει να με παρει.
    Θα με χαλουσε αν ερχοταν με ενα ακρυβο αυτοκινητο ,αυτους τους θεωρω ψωναρες και εφεντζηδες συν ανωρημοι.
    Μακαρι να ταιριαξουμε σαν ανθρωποι κιας ερθει να με παρει και με σακαρακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Γιατι βγαζετε τοσο ευκολα κανονες και τσουβαλιαζετε?
    Εγω που ειμαι ελληνιδα και τα χω χεσμένα ως προυποθεσεις ολα αυτα που αναφερεις, ειμαι αλιεν?
    Και δεν ειμαι η μοναδική.
    Μ αρεσει Χριστινα που του απαντας κι εσυ σοβαρα στο θεμα της καταγωγης ;ρ
    Γιατι φταιει η εθνικοτητα κι οχι ο χαρακτηρας κι οι αξιες σ αυτο.Δεν υπαρχουν γερμανιδες που κοιτουν το χρημα δλδ..
    Δεν κατηγορώ καμία απλά έχω παρατηρήσει οτί πολλές Ελληνίδες κοιτούν το χρήμα κλπ. Σαφώς υπαρχουν εξαιρέσεις naih και πιστεύω σε αυτές!

Member
    *τυπάκος του δημοτικου*-ναι,όπως λες,ΝεοΞεκινημα,το μωρό μου δεν έχει τελιώσει καν σχολείο...αλλά ήταν πιο έξιπνος και πιο κυριος και πιο αξεοπρεπεις από πολλους αλλους με τα μεταπτιχιακα τους. Γιατι ειχε σωστη παιδια. Χωρις αυτήν ολλα τα πτιχια δεν μετράνε.
    Βέβαία,να παραδεχτώ,ότι με ενωχλούσε κάποιες φορες που δεν έχει διαβάσει βιβλία,δεν ξέρει λογοτεχνία,ότι έχει κενά-ήταν κρίμα,γιατί είχε πολυ μυαλό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δεν κατηγορώ καμία απλά έχω παρατηρήσει οτί πολλές Ελληνίδες κοιτούν το χρήμα κλπ. Σαφώς υπαρχουν εξαιρέσεις naih και πιστεύω σε αυτές!
    Στον Παολο απευθυνομουν περισσοτερο.Εσενα απλως σου πα μ΄αρεσει που του απαντας ;ρ
    Ναι σαφως και υπαρχουν τετοιες ελληνιδες κ αγγλιδες κ γερμανιδες κ απ ολα(και τετοιοι.Δεν ειναι μονο οι γυναικες ετσι)Κι ειναι και πολλες δυστυχως,συμφωνω σ αυτο.Για μενα δεν ειναι θεμα εθνικότητας.αλλα του πως μεγαλωσαν και του συστηματος αξιων τους και ικανοτητων τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Στον Παολο απευθυνομουν περισσοτερο.Εσενα απλως σου πα μ΄αρεσει που του απαντας ;ρ
    Ναι σαφως και υπαρχουν τετοιες ελληνιδες κ αγγλιδες κ γερμανιδες κ απ ολα(και τετοιοι.Δεν ειναι μονο οι γυναικες ετσι)Κι ειναι και πολλες δυστυχως,συμφωνω σ αυτο.Για μενα δεν ειναι θεμα εθνικότητας.αλλα του πως μεγαλωσαν και του συστηματος αξιων τους και ικανοτητων τους.
    Οκ σορρυ :D

Member
    και η εθνικοτητα παίζει ρόλο. και το περιβάλλον.σαφος και μέση γερμανίδα έχει μεγάλη διαφορά από μέση ελληνίδα. γιατί εκεί είναι πααααρα πολά χρόνια που η γυναίκα είναι ανεξαρτητη. τη βοηθάει και το κράτος σε αυτο. ενω εδώ...ακόμα και το 2011 μη τολμήσει,κακομόιρα,θα κάνει το παιδί χωρίς να παντρευτεί!
    δεν φταιει η ελληνίδα. η γυναίκα προσαρμόζεται στην κοινωνια στην όποια ζει. Και εδώ είναι ανδροκρατούμενη κοινωνία (ναι,ακόμα)

Banned
    Quote Originally Posted by Λυδια32 View Post
    Θα με χαλουσε αν ερχοταν με ενα ακρυβο αυτοκινητο ,αυτους τους θεωρω ψωναρες και εφεντζηδες συν ανωρημοι.
    Oποιος έχει στην διάθεση/κατοχή του, ακριβό αυτοκίνητο είναι ψωνάρα, εφετζής και ανώριμος; (!!!) Tι είδους -ισοπεδωτική- "λογική" είναι αυτή;

Banned
    Ειδες τα ισοπεδωσα ολα.;)

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    ελειψα και εγω λιγο καιρο και μαζεψα μερικα ποστ για πω την γνωμη μου να σας πειραξω και να κανουμε και λιιιιιιιιιιιγοοοοο χαβαλε ( οσο πανταει ο βροντοσαυρος ας πουμε ! )

ego ton adra ton thelo
    trifero
    Σαν την καρδια ενος μαρουλιου!

xadiarh
    Γατουλης εεεεΕ???

eugeniko
    Δον κιχωτη που να εισαι τωρα!
    na kserei ti thelei
    πολλες γυναικες ζητησε καποια στιγμη ενας γνωστος μου και τωρα εχει 3 κορες!! Να ειναι γερα τα παιδια :)
    na einai pistos
    δηλαδη και σκυλος γαουυυυυ
    na mou kanei dora esto kai ftina
    οτιδηποτε αρκει να μην ειναι μασημενο και οχι απο τα 1 ευρω καταστηματα????
    na einai egefalikos tipos
    ενα πραγμα..... αινσταιν ? βολευεσαι και με τον Γκιολβα?
    na kanei kalo sex
    Δες το : οι Πρωταρες νο14 ο πρωταγωνιστης το εχει !! ( πως μετα απο 14 φορες ειναι ακομη πρωταρες ειναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ -νεο thread περικαλω!)
    na exei fantasia sto sex.
    Φαντασια.... ναι ναι της Ντισνευ!!!!
    Λυδια εσυ δεν θελεις αντρα.... θες εναν πινακα του Νταλι εκει λογικα θα τα βρεις ολα!!!!!!

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Η καλή δουλειά, τα λεφτά, τα πτυχία και το ωραίο κορμί είναι ο ενθουσιασμός για να ξεκινήσει μια σχέση. Κι αυτά χρειάζονται! Όμως, στο τέλος είναι ο χαρακτήρας που μένει. Κι αμα λεμε χαρακτήρας εννοούμε να μην είναι τεμπέλης, να ναι δουλευτής, να μπορεί να κρατήσει το σπίτι στα χέρια από κάθε άποψη, οικονομική και όχι μόνο, να ναι στοργικός, να σέβετε και πιστός στην οικογένεια του.
    Δυστυχώς οι λάθος επιλογές και οι χωρισμοί έχουν ρίζες στον ενθουσιασμό, ένα θάμπωμα εντυπωσιασμού που δημιουργεί μια πεποίθηση στη φαντασία χωρίς πραγματικό υπόβαθρο ότι ταιριάζουμε. Είναι η ρηχότητα στις σχέσεις.
    Μου αρεσει ο τροπος που τα ειπες και γενικοτερα η ρηχοτητα στις σχεσεις ειναι ενα κοινωνικο θεμα που ταλανιζει την Ελλαδα του συγχρονου σταρ -συστεμ απο το 80 και μετα με αποτελεσμα να φτασουμε εδω που ειμαστε τωρα ( θα επεκταθω αργοτερα οταν εχω ορεξη :P )

Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    Οι μεχρι τωρα σχεσεις μου ηταν παντα μετα απο εναν μεγαλο ερωτα. Ισως στην ηλικια που ειμαι πια (33 ετων) να υπαρχουν διαφορετικοι κανονες και εγω εχω μεινει πισω.
    Παντα κατι θα αλλαζει, ακομα και απο "ασχημες" σχεσεις κατι θα παιρνεις... δεν εχεις μεινει πισω εχεις τους δικους σου ρυθμους!

Τι ανθρωπο ψαχνω εγω:
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!!
    -να μην ειναι τεμπελα
    Να το αναλυσω σε 2 αραδες? να μην βγαζουν σκουλικια τα φαγητα στα ταψια, να μην φυτρωνουν φασολακια στον πατο του νεροχυτη, να μην πατας πανω στις καλτσες για να σκουπιζεις τα ποδια σου μπαινοντας στο σπιτι, θες και αλλα????
    -να μπορει να ειναι ανεξαρτητη τουλαχιστων απο ενα βαθμο και πανω ή και να μην φοβαται/αποφευγει να αντιμετωπιζει τις δυσκολιες και ευθυνες
    Να μην τρεχει στους γονεις της καθε φορα που ... αεριζεσαι ρε παιδι μου!

-να ειναι καλλιεργιμενη και μορφωμενη και δεν εννοω να εχει πτυχια
    ναι ναι το φανταζομαι να ακουει Bethoven,Μπαχ (οπως στην ευχη τον λεγανε ) και τα υπολοιπα που επαιζε η αδερφη μου στο πιανο!!!
    -να ειναι πιστη,ειλικρινεις
    να γελασω τωωωωωραααααααα ???? αλεεεεεεεεεεεεεεκοοοοοοο ΑΧΑΧΑχαχαχαχα!!!!!
    -να εχει φιλοδοξιες για τον εαυτο της, να κανει ονειρα για το μελλον και να μην ειναι απλα προσηλωμενη στο ελληνικο γυναικειο σερεοτυπο γυναικα=γαμος+παιδια
    Την κλασσικη ελληνιδα που ψαχνει σαν τρελη να βρει ενα θυμα να παντρευτει!
    -να αγαπαει την μαθηση, να πιστευει στο θεσμο της οικογενειας (αυτο παιζει να ειναι και το πιο σημαντικο για μενα)
    Που ειναι ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΟΥ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ!!!! ΜΑ ΚΑΛΑ αυτη η μανα σου τιποτε ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ??????

Τεσπα μπορω να γραψω και αλλα αλλα δεν θελω να σας κουρασω. Δεν σημαινει οτι πρεπει να τα εχει ολα αυτα αλλα καποιο συνδιασμο σιγουρα ομως το τελευταιο
    Εμενα παντως δεν με κουρασες!!!

Και απο εμφανιση που οι περισσοτεροι δινουν σημασια αυτο που με ενδιαφερει ειναι να προσεχει κατα το ελαχιστο τον εαυτο της.
    να μην βρωμαει τουλαχιστο :P
    Επειδη ολες οι ωραιες ειναι κομπλεξικες και θα το βγαλουν το κομπλεξ τους καποια στιγμη προτιμω να ειναι κατω του μετριου. Εχω προσπαθησω να κανω κατι και με ασχημες κοπελες αλλα δυστηχως δεν μπορω να πω οτι μπορεσα να παραβλεψω την αισθητικη ασχημια και να εστιασω μονο στην εσωτερικη ομορφια. Νιωθω ασχημα για αυτο αλλα δεν μπορω να το αλλαξω.
    Σοβαρα τωρα.... ειναι πολυ δυσκολο... περασα απο αυτο το κομματι και δεν ελεγε να καταπιεστεις τοσο....

Πιστευω οι απαιτησεις μου ειναι γενικες. Δεν απορριπτω καποια λογω υψους,βαρους,χρωμα μαλλιων,μεγεθος στηθους ποσο καλο στοματικο κανει,εαν ειναι κουτσι,χρηματων,δουλειας,ε� �παιδευση κτλ
    απ σε επιασα!για να τα αναφερεις τα προσεχεις!! απ απ ! σε εκανα τσακωτο! τι κρυβεις εκει ε? ε? :)

Σημασια εχει για εμενα η οικογενεια που θα φτιαξουμε αργοτερα να εχει γερα θεμελια και τα παιδια να μεγαλωσουν σε ενα σταθερο περιβαλλον με αγαπη
    Μου αρεσει αυτο πολυ.... περιβαλλον με αγαπη! Στο ευχομαι!

Quote Originally Posted by andriana76 View Post
    καλη σας μερα..εχω την εντυπωση απο τις μεχρι τωρα μου επιλογες ειτε λανθεσμενες ειτε σωστες και τα συμπερασμτα που εβγαλα απο αυτες ειναι οτι πανω απ ολα ειναι ειτε ο ανδρας ειτε η γυναικα να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.μην τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο του ποσα βγαζει ο ενας και ποσα ο αλλος..να ειναι ειναι γεματοι απο ζωη και εμπειριες ..να εχουν κατακτησει την προσωκικη ηρεμια και με την αγαπη κκαι το χιουμορ να κερδισουν την υπολοιπη ζωη τους..δεν μπορω να βλεπω να σμιγουν 2 ανθρωποι και ο ενας να βγαζει τη φρικη του στον αλλο..που ειναι ο σεβασμος ?η ελευθερια?ουτε λεφτα χρειαζονται για την ευτυχια αρκει ενα χαδι ,ενα αγγιγμα,,μια ματια..μια βολτα στη θαλασσα..μια συζητηση..πλεων στις ιλικιες που ειμαστε ξερουμε τι θελουμε απο την ζωη μας..κι αν κατι μας μπερδεει και ξεστρατιζουμε γτ "μας επιασε στον υπνο "ερχεται η ωρα που ξυπναμε και λειτουργουμε..μην βλεπουμε τους ανθρωπους σαν εφαρμογες,σαν τα μεσα που θα χρησιμοποιησουμε για να νοιωσουμε καλυτερα και κοινωνκικα αποδεκτοι σε ολα τα επιπεδα..
    Καλα μωρε ανδριανα μην τα δενεις ολα σχοινι κορδονι ασε και λιγο καπου λασκα... σηκωνεις ολους τους πηχεις ψηλα....μην πεσεις προσεχε ! :P

Δεν υπάρχει απαραίτητα ομορφιά. Οι άντρες για παράδειγμα θα εντυπωσιαστούν περισσότερο από μια γυναίκα που είναι σχεδόν γυμνή με πρόσωπο χτισμένο από make up (ψεύτικη ομορφιά) παρά από μια νορμάλ δηλ όμορφη και απλή.
    Αν δεν βαλει 3 κιλα τσιμεντο και να τον απλωσει με ενα καλο μυστρι της Cacharel ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!!

Quote Originally Posted by tzina View Post
    Επίσης να είναι γάλακτος με κομματάκια καραμέλας και στην κορυφή δύο κερασάκια.!!!
    Να το το γλυκο!!! εσυ κουκλα να τον φας τον θες τον αντρα??? αχαχαχα

ΝεοΞεκίνημα συμφωνώ! Άρα η ομορφιά είναι μια παγίδα..
    Η χειροτερη παντα.... η πιο καλη παγιδα ειναι....

Τελειωνοντας τα πειραγματα εγω ( χεστηκατε το ξερω ) θα ηθελα .....μια γυναικα... που να μου κανει!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Banned
    Οχι λαθος καταλαβες τον ιδιο τον Νταλι θελω.:P

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Ειχε σαπισει στο ξυλο την γυναικα του, δεν στον συνηστω, εκτος και αν φτιαχνεσαι... οποτε περι ορεξεως... κολοκυθοπιτα!!!
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Banned
    αχ ναι γουσταρω το ξυλο.χαχαχα

Λυδια τον ρωτησες εαν ειναι καραφλος πριν βγειτε;;

Banned

xa

Οχι μονο τον ρωτησα αλλα τον ειδα στο μσν οπως εχω ξαναγραψει.
    Και καραφλα δεν εχει,εχει πλουσια ομορφα καστανα μαλια και ειναι και λεπτος.:cool:
    Μηλαμε 4 χρονια μσν.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast