Results 211 to 225 of 254
-
21-07-2011, 22:53 #211
Κάνεις λάθος.Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ.Οι αναλώσιμοι πλέον έχουμε γίνει εμεις οι άντρες για σας.Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιες ακόμα επιμένετε να το παίζετε 'θύματα'.Συνειδητοποιήστε επιτέλους ότι τα καταφέρατε,γίνατε το ισχυρό φύλο στις σχέσεις,εσείς είστε που επιλέγετε πλέον και όχι οι άντρες.Κι αν πέσατε σε 'σκάρτο' πράγμα φταίτε εσείς διότι εσείς το διαλέξατε.Δεν το βλέπετε κι εσείς πώς κατάντησε το αντρικό φύλο;Δεν καταλαβαίνετε ότι πολλοί 'μπερδεμένοι' και ανασφαλείς άντρες δεν έχουν καν απαιτήσεις αλλά απλώς θέλουν μια ότι να ναι για να βολεύονται για να μην είναι μπακούρια,αγάμητοι κλπ κλπ;Είναι δυνατόν αυτοί να 'πατάνε πόδι';Μα αυτοί όχι μόνο δε χωρίζουν αλλά είναι και έτοιμοι να 'φουντάρουν' αν τους παρατήσει η γυναίκα/γκόμενα.Και επιτέλους,παραδεχτείτε ότι μια γυναίκα λίγο μπούτι,λίγο στήθος,λίγο κ..λο να επιδείξει και μόνο αυτά,μπορεί να σύρει πολλά 'καράβια' πίσω της,ιδίως στην ελλάδα,οπότε μόνο από επιλογή θα μείνει μόνη.
Αυτοί που θέλουν τη γυναίκα μοντέλο(και συνήθως τη βρίσκουν) είναι οι λεφτάδες που βέβαια πρώτα κι αυτούς τους επέλεξαν αυτές.Να ξέρουμε και τί λέμε δηλαδή.Μιλάω για τον μέσο καθημερινό άντρα της διπλανής πόρτας που αυτός δυσκολεύται να βρει γυναίκα κι αν βρει γίνεται 'σκυλάκι'.
- 22-07-2011, 01:09 #212
22-07-2011, 01:13 #213
Απο την αλλη βρε Χριστινα , αν εξερεσεις το κρεβατι γιατι να μη θελουμε μια ομορφη κοπελα δυπλα μας?
Μα και εσεις ,οι κοπελες πολλες εχετε αφεθει στην αφεθει στην ηδωνη που προσφερει η τροφη !¨) εχω αδικο δλδη? ειναι κακο να θες μια κοπελα με ενα αναλογικο σωμα , ασε που ειναι καλο και για την δικια της υγεια το να ειναι λεπτη !
Εχω αδικο ??
22-07-2011, 01:15 #214
22-07-2011, 02:06 #215
μπερδεμένοι' και ανασφαλείς άντρες
εγώ θέλω απλά Ανδρα. με Α κεφαλεα. Υπάρχουν??
(βασικά δεν θέλω κανέναν σε φαση που είμαι,απλά αναρωτιέμαι...υπάρχουν ανδρες σαν το δικό μου???)
22-07-2011, 02:09 #216
Δεν το βλέπετε κι εσείς πώς κατάντησε το αντρικό φύλο;
22-07-2011, 09:59 #217
Εστω οτι μας φθασαν οι γυναικες στο σημειο που ειμαστε και επιλεγουν αυτες συντροφο.
Εμεις τοσο αδυναμοι ειμαστε που απλα θελουμε μια γυναικα διπλα μας για να μην ειμαστε μπακουρια;;Δεν το καταλαβαινω αυτο. Αιδιο ναναι και οτι ας ειναι;;Δηλαδη χαθηκε εντελως η αξιοπρπεπεια μας;
Αυτους που περιγραφεις κατα πρωτο λογο εχουν μηδεν αυτοεκτιμιση και δεν βγαινουν ουτε να διεκδηκισουν αυτο που θελουν και ουτε που ξερουν τι θελουν.Περιμενουν ουρανοκατεβατα μια γερη δοση αναγνωρισης απο το αντιθετο φιλο.
Οσο για το στηθος και το μπουτι που λες ναι ισχυει γενικα
22-07-2011, 11:35 #218
Συμφωνώ! αυτό που σ αρέσει το διεκδικάς, εκτός κι αν έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. σ όποιο σημείο κι αν φτασουν οι γυναίκες άμα διεκδικάς και έχεις την ανάλογη αυτοεκτίμηση όχι μόνο θα καταφέρεις να χεις γυναίκα που σ αρέσει αλλά και θα κατορθώσεις να την κρατήσεις δίπλα σου και να σε αγαπήσει και έτσι να κάνεις τη διαφορά εκεί που οι άλλοι είναι μόνοι ή συμβιβάζονται.
γιάννης
22-07-2011, 12:25 #219
Stereotypes:
"A stereotype is a popular belief about specific social groups or types of individuals.
The concepts of "stereotype" and "prejudice" are often confused with many other different meanings.
Stereotypes are standardized and simplified conceptions of groups based on some prior assumptions."
:
"Ένα στερεότυπο είναι μια δημοφιλής πεποίθηση για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες ή κατηγορίες ατόμων.
Οι έννοιες των «στερεότυπο» και «προκατάληψη» συχνά συγχέονται με πολλές άλλες διαφορετικές έννοιες.
Τα στερεότυπα είναι τυποποιημένες και απλοποιημένες αντιλήψεις των ομάδων με βάση κάποιες εκ των προτέρων υποθέσεις. " :-D""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""
22-07-2011, 19:33 #220
- In this old house where every door is open
Koιταξτε παιδια μου, σε εναν αντρα αντιστοιχουν 2 γυναικες, αρα, οι γυναικες θα επρεπε να κλαιγονται, γιατι αυτες ειναι προφανως σε μεγαλυτερο ποσοστο σινγκλ! Επισης, ναι, το καταλαβαινω, για πολλους αντρες ειναι αγγουρι να πανε να πλησιασουν καποια κοπελα, ομως δαιβαζα τις προαλλες μια προσφατη ερευνα. Οτι το 60% των σχεσων ξενικησε απο πρωτοβουλια του αντρα, το 30% αμοιβαια, και το 10% απο τη γυναικα, αρα, μην περιμενετε την γυναικα εξ ουρανου, εκτος κι αν ειστε στις εξαιρεσεις! Οι χυλοπιτες ειναι μεσα στο προγραμμα, θα φας 9, η δεκατη θα σου κατσει ομως, ΚΑΙ θα εχεις αποκτησει και πειρα!! ΕΠισης, πρεπει να ξερεις που κοιτας, π.χ. Εχω μια φιλη που ειναι μονη, ο ενας τησ ξινιζει, ο αλλος της βρωμαει, ο ενας ειναι κοντος, ο αλλος εχει μεγαλη μυτη, ο αλλος εχει αστεια προφορα, ο αλλος ειναι πολυ μεγαλος (5 χρονια μεγαλυτερος), και ετσι ενω εχει καποιες κατακτησεις γιατι ειναι μια χαρα κοπελιτσα, τους απορριπτει ολους. Τωρα θα την περιγραψω, ειναι σεμνη, αγνη, ντυνεται πολυ συντηρητικα, βαφεται συντηρητικα, τα κανει ολα συντηρητικα, οχι μινι φουστες ουτε δεκαποντα τακουνια, ουτε κουνιεται τπτ. Λοιπον, εγω ειμαι σιγουρη οτι για αυτην την κοπελιτσα υπαρχουν αρκετοι που θα της ταιριαζαν, ισως και καποιοι απο αυτους που μεχρι τωρα την εχουν πλησιασει. Γενικα και σε χαρακτηρας ειναι πολυ κλειστη. Ειναι 27. Μια μερα λοιπον σε ενα μπαρακι την κοιταζε ενα ωραιος γυρω στα 33, της φανηκε πολυ μεγαλος!!! Της λεω πες μου βρε καλη μου ποιοι σου αρεσουν απο εδω!! Και ποιους μου δειχνει και κοντεψα να παθω τρια εγκεφαλικα;;;; Ενα πιτσιρικα γυρω στα 20, ωραια μουρη, αλλα εμφανως ψωνισμενο με μπλουζα με ντεκολτε και σκουλαρικι, που δεν κοιταζε κατω απο το υψος της μυτης του αρα δεν θα την εβλεπε και ποτε γιατι ειναι και κοντουλα, και τον μπαρμαν, εναν αλλο πιτσιρικα παλι γυρα στα 20, που του την πεφτανε κατι ξανθιες που τα ειχανε πεταξει ολα εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! See a point? Aμα καποιος ειναι πολυ ντροπαλος, μαζεμενος συντηρητικος, μην παει να την πεσει σε αυτην που κυκλοφορει με μαρκες και τη συνοδευουν μπντιμπιλνταραδες!!! πρεπει να βρει καποια σαν τη φιλη μου, μονο να μην ειναι και αυτη στην κοσμαρα της!! Ενιγουει ομως, ολα γινονται για ενα λογο, και πιστευω οτι οταν πραγματικα θελησει να βρει αντρα, θα βρει, και μπορει να ειναι και χειροτερος απο αυτους που ειχε απορριψει μεχρι τωρα, και το αρνητικο ειναι οτι δεν θα εχει την εμπειρια να το καταλαβει!! Για αυτο και οι δοκιμες και οι χυλοπιτες, ειναι χρησιμες!!!!
23-07-2011, 01:23 #221
Ακριβώς αυτό πιστεύω.Οι περισσότεροι άντρες δυστυχώς βολεύονται με όποια να ναι,όποια τους προξενέψουν φίλοι ή όποια τους την 'πέσει'.Κι αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον για έναν άντρα να βρει γυναίκα και καθημερινά το διαπιστώνω.Δεν έχουν την επιλογή και γι'αυτό δεν έχουν απαιτήσεις και δε χωρίζουν εύκολα.Και επειδή δεν είναι όλοι λεφτάδες,μπαρμαν και 'μούρες' για να τους την πέφτουν συνέχεια γυναίκες,σου λέει 'κάτσε τώρα που βρήκαμε μια μην τη χάσουμε'.Και με τρελαίνει πάρα πολύ που οι γυναίκες αυτό το εκμεταλλεύονται και μας κάνουν ότι θέλουν.Διότι η γυναίκα μόνο με το σώμα της μπορεί να προσελκύει συνεχώς άντρες και όσο 'κρατιέται' καλά δεν πρόκειται ποτέ της να γνωρίσει μοναξιά αν το θελήσει.Ο άντρας τί να κάνει έτσι και χωρίσει;Και ιδίως αν δεν έχει και πολλές παρέες;Μένει σαν την καλαμιά στον κάμπο.
23-07-2011, 01:33 #222
Λιλιουμ σαν την φίλη σου υπάρχουν πολλές γυναίκες.Δηλαδή που δεν ξέρουν τί θέλουν.Και το κακό είναι πως ούτε καν δοκιμάζουν για να το βρουν.Και το κρατάνε 'κλειδωμένο' μέχρι ν'αρχίσουν να βαράνε οι 'καμπάνες' του γάμου και της μητρότητας.Όχι ότι δεν βρίσκουν αν και όποτε το θελήσουν,απλά οι συμπεριφορά αυτή(που μόνο σε ελληνίδες συναντάται) είναι αρρωστημένη.
Πάντως είναι κι αυτό ένα δείγμα του πόσο εύκολα βρίσκουν άντρα οι γυναίκες.Η φίλη σου λες ότι συνεχώς απορρίπτει τον έναν και τον άλλο.Μακάρι και όλοι οι άντρες να είχαν αυτήν την δυνατότητα,να απέρριπταν όταν δεν τους άρεσε κάποια.Όμως εξαιτίας αυτής της έλλειψης επιλογών(και της αγαμίας που αυτή φέρνει),οι άντρες δεν απορρίπτουν σχεδόν ποτέ.Εννοείται φυσικά αν δεν είναι μπαρμαν κλπ.
23-07-2011, 02:25 #223
Κι αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο πλέον για έναν άντρα να βρει γυναίκα και καθημερινά το διαπιστώνω.Δεν έχουν την επιλογή
είμαι λάθος?
η γυναίκα από που να βρεί την επιλογη αν είναι πάνω από 35 και δεν παέι στα μπαράκια?
23-07-2011, 02:38 #224
23-07-2011, 04:11 #225