Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 254
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΑΤΑΛΙ View Post
    ??? μπορείς να μου το εξηγήσεις,Paolo? γιατι είναι δύσκολο για έναν άνδρα να βρει γυναίκα? μετά από κάποια ηλίκια...ίσως...αλλά για έναν νέο είναι πανέυκολο!
    είμαι λάθος?
    η γυναίκα από που να βρεί την επιλογη αν είναι πάνω από 35 και δεν παέι στα μπαράκια?
    Είναι σίγουρα πιο εύκολο(αλλά όχι πανεύκολο πάντως) για έναν νέο να βρίσκει κοπέλες,με την προυπόθεση όμως να βρίσκεται μέσα σε παρέες που να υπάρχουν κοπέλες.Γιατί διαφορετικά πάλι θα δυσκολεύεται.Καλά όταν μεγαλώσει δεν το συζητάμε,είναι παρα πολύ δύσκολο και οι μόνοι τρόποι είναι ή να του κάνουν κανα προξενιό ή το ίντερνετ.Γιατί ακόμα και αν βγαίνει συχνά,εφόσον οι γυναίκες πλέον δεν δέχονται φλερτ από αγνώστους,πάλι δεν θα βρίσκει τίποτα.

Για τη γυναίκα τα πράγματα είναι αλλιώς.Ακόμα και 35 και 40 να είναι,αν καταφέρει να διατηρεί το σώμα της σε καλή κατάσταση,μπορεί να βρίσκει συντρόφους(ακόμα και νεαρούς) οπουδήποτε,στη δουλειά,στο μπαρ,στο γυμναστήριο κλπ.Άσε που και στο περιβάλλον της σίγουρα θα υπάρχουν μόνοι άντρες που ψάχνουν γυναίκα,οπότε μπορεί να της κάνει κονέ καμιά φίλη ή συγγενής της.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eμενα ο θειος μου 55 χρονων τις αλλαζει σαν τα πουκαμισα παντως. Και μικρουλες, και μεγαλες, και μορφωμενες, και μεγαλη ποικιλια! και ουτε εχει καποια φοβερη ανεση! Απλα εναν μισθο! Αφηστε λοιπον τις γενικευσεις!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Eμενα ο θειος μου 55 χρονων τις αλλαζει σαν τα πουκαμισα παντως. Και μικρουλες, και μεγαλες, και μορφωμενες, και μεγαλη ποικιλια! και ουτε εχει καποια φοβερη ανεση! Απλα εναν μισθο! Αφηστε λοιπον τις γενικευσεις!!!!!!
    Μήπως ο θείος σου φέρνει λίγο στον Κλούνεϊ (μπορεί και στον Ευγένιο Τριβιζά); :-P
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Μήπως ο θείος σου φέρνει λίγο στον Κλούνεϊ (μπορεί και στον Ευγένιο Τριβιζά); :-P
    Θες να πεις ότι ο ίδιος δεν τραγουδάει και πολύ συχνά ''είναι μία, μόνο μία..'';;;
    Χουμμμ, αυτή τη λεπτομέρεια ίσως και να μην ήθελα να τη γνωρίζω για τον ευφάνταστο φρουτοπο-μάστορα!! oh, well..

Senior Member
    Όχι θέλω να πω ή ότι θα ναι τεκνό ή άψογος παραμυθάς! lololol
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Member
    Παολο,νομίζω είναι θέμα χαρακτίρου. ανθρωπός επιλεκτικός δυσκολέυεται είτε είναι άνδρας,είτε γύναικα. Άνθρωπος με αξιοπρέπεια ψάχνει κάτι ανάλογο. Ποσοι από'μας την έχουν?
    Αν μιλάμε για *ξεπέτα*...ε,μάλλον γυναίκα-αν δεν είναι χάλια στην εμφάνιση-μπορει να το έχει ο πότε θέλει. Να είναι όμως ποιοτικό?

Member
    Υπάρχουν αυτοί που όλες οι γυναίκες θέλουν αλλά πολύ δύσκολα μπορούν να αποκτήσουν, οπότε όταν καταφέρουν να τους προσελκύσουν, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, φυλακίζουν την ανάμνηση και πολύ λίγοι θα μάθουν ποτέ τι συνέβη και ποτέ με λεπτομέρειες.. κάτι σαν επίσκεψη στην αντρική disneyland.. για λίγο..
    Ένας κούκλος μπάρμαν, ο δάσκαλος χορού, ο γοητευτικός γυμναστής, ο παιδαράς γκόμενος μιας κολλητής, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο σέξυ ντιλιβεράς...

Και μετά υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι..
    Μακροπρόθεσμες καλές, συμφέρουσες και κατά διαστήματα απολαυστικές επιλογές με ή χωρίς ημερομηνία λήξης.
    Καλοί χαρακτήρες, ωραία παιδιά, ευαίσθητοι, έξυπνοι, ξεχωριστοί, μωράκια..

Οι πρώτοι είναι οι πρίγκιπες των παιδικών τους παραμυθιών..
    Οι δεύτεροι είναι αυτοί που απομένουν όταν διαπιστώσουν ότι στο παραμύθι της ζωής πολύ συχνά δεν είναι οι πριγκίπισσες..

Και έτσι ζούμε όλοι καλύτερα, καλά, έτσι κι ´έτσι, καλά, καλύτερα..

Quote Originally Posted by LOOLOONEES View Post
    Υπάρχουν αυτοί που όλες οι γυναίκες θέλουν αλλά πολύ δύσκολα μπορούν να αποκτήσουν, οπότε όταν καταφέρουν να τους προσελκύσουν, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, φυλακίζουν την ανάμνηση και πολύ λίγοι θα μάθουν ποτέ τι συνέβη και ποτέ με λεπτομέρειες.. κάτι σαν επίσκεψη στην αντρική disneyland.. για λίγο..
    Ένας κούκλος μπάρμαν, ο δάσκαλος χορού, ο γοητευτικός γυμναστής, ο παιδαράς γκόμενος μιας κολλητής, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο σέξυ ντιλιβεράς...

Και μετά υπάρχουμε και εμείς οι υπόλοιποι..
    Μακροπρόθεσμες καλές, συμφέρουσες και κατά διαστήματα απολαυστικές επιλογές με ή χωρίς ημερομηνία λήξης.
    Καλοί χαρακτήρες, ωραία παιδιά, ευαίσθητοι, έξυπνοι, ξεχωριστοί, μωράκια..

Οι πρώτοι είναι οι πρίγκιπες των παιδικών τους παραμυθιών..
    Οι δεύτεροι είναι αυτοί που απομένουν όταν διαπιστώσουν ότι στο παραμύθι της ζωής πολύ συχνά δεν είναι οι πριγκίπισσες..

Και έτσι ζούμε όλοι καλύτερα, καλά, έτσι κι ´έτσι, καλά, καλύτερα..
    Όλους τους απορρίπτουν αναμένοντας να εμφανιστεί ο πρίγκηπας των παιδικών τους παραμυθιών. Μόνο που όταν τα ηλικιακά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, ο πήχης αρχίζει να πέφτει και αυτοί που κάποτε απέρριπταν φαντάζουν πρίγκηπες.

Και τις βλέπεις να κάνουν γλυκά μάτια στο γοητευτικό μπάρμαν. Μόνο που αυτός δεν ξέρει από μόνιμες σχέσεις αλλά μόνο κρατά λίστα με επιτυχίες στην οποία κάθε νύχτα θέλει να βάζει και διαφορετική. Κι αυτές να πιστεύουν ότι θα τον κάνουν τον άντρα της ζωής τους εκτός βεβαια κι αν ο σκοπός είναι η στιγμιαία ικανοποίηση.
    γιάννης

Senior Member
    Δεν είναι απαραιτητο να ερθει ο πριγκηπας των παραμυθιών. Εξαρτάται ποσο εχει μάθει μια γυναικα να τον περιμενει. Εγώ πιστευω οτι ειναι θέμα στιγμής. Πότε ο άντρας θα κάνει το "κλικ" στην γυναίκα. Και αυτό μπορεί να γινει εκει που δεν το περιμένεις...

Senior Member
    τι εννοουμε ομως πριγκιπα ??
    Εγω ξερω οτι εαν ενφανιστει ενας ωραιος ,ρομαντικος ,ευγενικος ,καποιος που δεν χαλαει ευκολα χατηρια,ο πριγκιπας δηλαδη παλυ δεν ειναι ευχαριστιμενες (τουλαχιστον οσες γυναικες ξερω εγω)
    παλι και αυτο τις χαλαει καπου .Μαλλον θελουν το πριγκιπα αλλα και τον αλητη μαζι ,θελουν και λιγο τον τσαμπουκα..........
    Ετσι νομιζω
    ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!

Senior Member
    Και εγώ ετσι πιστευω. Νομιζω οι πολύ μαλθακοί άντρες δεν γίνονται εύκολα αρεστοί. Και πάλι όμως είναι γούστα αυτά!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by glafkos View Post
    θελουν και λιγο τον τσαμπουκα..........
    Μπαααα φιλαρακο! Μην γενικευεις! Οπως ειπε και η julia...Αυτα ειναι γουστα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

εγώ πιστεύω ότι αυτοί που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες είναι τα κακά παιδιά, οι αλήτες γιατί πιστεύουν ότι αυτοί θα τους προσφέρουν δράση και περιπέτειες. Κι άμα έχουν και λίγο ωραία εμφάνιση μπορεί να τους παρακαλάνε.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    εγώ πιστεύω ότι αυτοί που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες είναι τα κακά παιδιά, οι αλήτες γιατί πιστεύουν ότι αυτοί θα τους προσφέρουν δράση και περιπέτειες. Κι άμα έχουν και λίγο ωραία εμφάνιση μπορεί να τους παρακαλάνε.
    το θεμα της εμφανισης, παντα επηρρεαζει οταν δεν γνωριζεις τον αλλο και ισχυει και για τα δυο φυλα.
    μην μου πεις οτι εσενα σε ελκυουν οι ασχημες γυναικες...
    οσο για τα κακα παιδια, αυτο που ισχυει ειναι οτι οτι ελκυουν οι ανδρες με αυτοπεποιθηση και οχι οι ανασφαλεις .
    ισως μερικοι απο αυτους να ειναι οντως κακα παιδια, αλλα τα πραγματικα κακα παιδια, ελκυουν μονο τις γυναικες που εχουν προβληματα και τραβαει ο οργανισμος τους ταλαιπωρια..

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    σιγα μη πάω να μπλέξω πχ με έναν έμπορο ναρκωτικών για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη μου όσο σκέφτομαι πως μαζί με αυτόν παρακολουθεί και μένα η αστυνόμία..:ρ

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast