Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 254
    Senior Member
    Αμαν όλες οι γυναίκες με το χρήμα ρε παιδιά!Η μια θέλει να έχει το αυτοκίνητο το ταδε,αν έχει μηχανακι δεν της κάνει...πρέπει να έχει μια πολύ καλη δουλειά γτ πως αλλιώς θα χτιστεί μια οικογένεια...ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ προυποθέσεις για ποιον ρε παιδιά?Σαν πολλά δεν ζητάνε οι γυναίκες?Και κουκλος και "μεγαλος" και με χρημα και και και στο τέλος τα καλα εσωτερικά στοιχεια...ΕΜΕΙΣ οι γυναίκες που τα ζητάμε όλα αυτά προφανώς ζούμε σε έναν φανταστικό κόσμο ενός παραμυθιού. Γι αυτό καταληγουμε στο τέλος με έναν καράφλα και χοντρό ή με έναν γέρο με πολλά χρήματα ή με έναν όμορφο γαμια ο οποιος πηδα όλο τον γυναικείο πλυθησμο....Τα δωράκια είναι μοιρασμένα καλες μου ..δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα και φυσικά παίρνουμε αυτά που μας αξίζουν...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Εγω δεν ειμαι καθολου υλιστρια. Θελω ο αντρας μου να εχει μια Αστον Μαρτιν, μια Λαμποργκινι, μια φεραρι, ενα Καγιεν για τις εκδρομες μας στο βουνο, και ενα s2000 για μεσα στην πολη, ενα γιοτ τουλαχιστον 40 μετρα, ενα μινι τζετ για τα ψωνια της τελευταιας στιγμης με τη χρυση του πιστωτικη στο Ντουμπαι και στο Παρισι, ενα εξοχικο στις σευχελλες για το καλοκαιρι και στην Ελβετια για το χειμωνα, ενα ρετιρε στο Μανχαταν, ενα ιδιωτικο νησι στο Ιονιο και ενα στην Καραιβικη για οταν θα βαριεμαι τις ελληνικες θαλασσες, να εχει διδακτορικο απο το Χαρβαρντ στην αστροφυσικη, να ειναι 1.95, γυμνασμενος, να εχει μεγαλο θωρακα και πλατες, να εχει πρασινα ματια, καστανοξανθα μαλλια, απιστευτο χαμογελο, ωραιο περπατημα, να ξερει μαι ται, σκι, τεννις, κιθαρα, ιππασια και γκολφ, να γνωριζει τον Τζονυ Ντεπ, να καταγεται απο αριστοκρατικη γενια, να μου ψωνιζει απο του Τιφανυς τα δωρα γενεθλιων μου, και να εχει τουλαχιστον 5 εργοστασια για να τρωμε κι εμεις ενα ξεροκομματο.

http://www.youtube.com/watch?v=MzMFvenMY30

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Εγω δεν ειμαι καθολου υλιστρια. Θελω ο αντρας μου να εχει μια Αστον Μαρτιν, μια Λαμποργκινι, μια φεραρι, ενα Καγιεν για τις εκδρομες μας στο βουνο, και ενα s2000 για μεσα στην πολη, ενα γιοτ τουλαχιστον 40 μετρα, ενα μινι τζετ για τα ψωνια της τελευταιας στιγμης με τη χρυση του πιστωτικη στο Ντουμπαι και στο Παρισι, ενα εξοχικο στις σευχελλες για το καλοκαιρι και στην Ελβετια για το χειμωνα, ενα ρετιρε στο Μανχαταν, ενα ιδιωτικο νησι στο Ιονιο και ενα στην Καραιβικη για οταν θα βαριεμαι τις ελληνικες θαλασσες, να παιζει βιολι και γκολφ, να εχει διδακτορικο απο το Χαρβαρντ στην αστροφυσικη, να ειναι 1.95, γυμνασμενος, να ξερει μαι ται, να μου ψωνιζει απο του Τιφανυς τα δωρα γενεθλιων μου, και να εχει τουλαχιστον 5 εργοστασια για να βγαζουμε κι εμεις το ξεροκομματο.
    .....σταμάτα να περιγράφεις το μωρό μου!!!!!!!!! (τον έχω κλειδωμένο, δεν έχεις καμία τύχη).

Senior Member
    προσθεσα και μερικα ακομα :p

Senior Member
    Kι εγω εναν τετοιο θελω λιλιουμ,με μια ελαχιστη λεπτομερια επιπλεον.Να με κανει να ξεπερασω ολα μου τα ψυχολογικά..αυτα
    Τοσοι υπαρχουν,δεν θα πετυχουμε κι εμεις απο εναν?
    Τι ζηταμε επιτελους?!?!! Που να μασταν και πλεονεκτρες δλδ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Δεν υπάρχει!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZYpkncUEMZg
    Ο τύπος έχει φαντασία! Αν το έκανε ο ίδιος μπράβο του!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    ithaki, είσαι τόσο μικρός! Ο ανδρας μου ήταν 42 όταν με γνώρισε. Εχουμε περάσει από 40 κύματα και οι δυο πριν βρεί ο ένος τον άλλο.Αλλά άξιζε,σου λέω σύγουρα.Το καλό πράγμα αργεί να έρθει. Αλλα άμα το αξίζεις-θα σε βρεί όπου και αν είσαι. Κανένας δεν ξέρει όμως πότε.
    Εγώ ποτέ δεν είπα στο μωρό μου * σ'αγαπώ*. Ουτε μιά φορά!! Εγωισμός?
    Το μετανιώνω τόσο...Αλλά ειναι αργά.
    Αλλά κι'κεινος μου τα'χει πει μια φορά στα 12 χρόνια...και μιά φορά στο SMS...
    Δεν χρειαζόταν όμως,το λέγαμε κάθε μέρα με τις πράξεις μας. Η αγάπη ήταν στα μάτια μας,αυτό μας λέγανε κάποιοι φίλοι. Η αληθινη αγάπη δεν κρύβεται,'οπως δεν κρύβεται όταν δεν υπάρχει αγάπη,και ας λένε *σ'αγαπω*καθεμερινα...
    ithaki,κι΄γω,βλέπεις,σκορπιός είμαι....

Πιστευω οτι ειμαι θύμα περίπτωσης γυναικας που με εβλεπε μονο ως μεσον αποκαταστασης. Την ενδιέφερε κυρίως η επαγγελματική μου αποκατάσταση και κάποια περιουσία που έχω. Μετα απο πολυ σκεψη και συζητησεις με δικους μου ανθρωπους εχω καταληξει σε αυτο το συμπερασμα που κατα καποιον τροπο και η ιδια μου το εχει παραδεχτει. Σε καποια φαση που ημουν ανεργος και με ενδιεφερε να κανω διδακτορικο την εκανε με ελαφρα πηδηματακια..

Γραφω εδω για να ρωτησω το εξης, πως αποφευγεις ατομα που ο μόνος λόγος που θέλουν να είναι μαζι σου ειναι για την δική τους αποκατασταση;

Τον τελευταιο χρόνο εχω βγει με 2 κοπέλες. Η πρωτη στο 2ο μηνα που βγαιναμε είχε κανει ολοκληρο προγραμματισμο και σχεδιο πως να με βελτιωσει..επαγγελματικα κυριως. Ηθελε μια βελτιωμενη περιπτωση του εαυτου μου για να προχωρησουμε σε γαμο και δικη της αποκατασταση. Εμενα μου αρεσει η δουλεια μου και ειναι κατι που εχω χτισει με τις σπουδες μου και τον επαγγελματικο μου χαρακτηρα. Δεν με ενδιαφερει μια θεση με αξιωματα μονο και μονο για να λεει καποια οτι ο αντρας μου ειναι υψηλοβαθμο στελεχος καπου.

ΓΙα να μην γραφω και πολλα πολλα και σας κουραζω την ιδια εντυπωση εχω και για την δευτερη κοπελα.

Και αναρωτιεμαι οι Ελληνιδες ειναι ετσι μεγαλωμενες που οταν ξεπερνανε τα 25 το μονο που τους νοιαζει ειναι να παντρευτουν εναν που εχει ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ,ΣΠΙΤΙ και να κανουν παιδια;;Η μηπως επειδη καποτε την πατησα εγω ασχημα με μια κοπελα βλεπω οτι ολες ειναι ετσι;Πως αναγνωριζεις οτι καποια σε βλεπει ετσι και για αυτο σε πλησιαζει;

Senior Member
    Στην ερωτηση σου θα σου απαντησω οτι μαλλον ισχυει το δευτερο σκελος της.Ισως επειδη την πατησες,το βλεπεις τωρα καχυποπτα.Οχι δεν ειναι ολες ετσι.Δεν ξερω πως μπορεις να τις ξεχωρισεις.Οπως διαπιστωσες και μονος σου,καποια στιγμη αυτο φαινεται.Μπορεις λοιπον να εισαι επιφαλακτικός αλλα οχι και καχυποπτος.Γιατι πιθανον με αυτον τον τροπο να παρεξηγησεις και να χασεις καποια που το ενδιαφερον της ηταν διαφορετικό απο αυτο που νομιζεις.
    Πιστευω πως οταν μια σωστη γυναικα εχει τη δικη της δουλεια κι ειναι ανεξαρτητη,δεν αποσκοπει στο να την αποκαταστησει οικονομικα ο συζυγος της.Αλλο βεβαια το να εχει την επιθυμια να εργαζεται και εκεινος ωστε να μην γινει το αντιστροφο,να συντηρει δλδ εκεινη αυτον.Αυτο το θεωρω πολυ λογικό.Απο εκει και περα αν θελει παραπανω λουσα κ τετοια προφανως δεν σου κανει κι ελπιζω αυτο να μπορεις να το διαπιστωνεις σχετικά νωρις οπώς συνεβει κ μεχρι τωρα στη ζωη σου.
    Παντως στην κατηγορια που αναφερεις υπαρχουν και αντρες,οι οποιοι προσπαθουν να "βολευτουν".Αρα για αλλη μια φορα δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ανθρωπου,αξιων κ χαρακτηρα.Ισως απλως το ποσοστο των γυναικων να υπερτερει σ αυτον τον τομεα σε σχεση με των αντρων,αλλα δεν ειναι αποκλειστικά γυναικειο "χουι".¨

Senior Member
    κατα τον ιδιο τροπο, οπως δλδ οι πλουσιοι σκεφτονται οτι τους θελουν για τα λεφτα τους, οι ομορφοι θα πρεπει να σκεφτονται οτι τους θελουν για την ομορφια τους και για επιδειξη, οι δημοσιοι υπαλληλοι για τη σταθεροτητα της θεσης και του μισθου, οι ασχημοι γιατι οι αλλοι εχουν μειωμενη αυτοεκτιμηση, οι χοντροι γιατι οι αλλοι ειναι διαστροφικοι, οι εξυπνοι γιατι οι αλλοι τους βλεπουν ως προκληση, οι αρρωστοι γιατι οι αλλοι ειναι μητερες Τερεζες, οι μητερες Τερεζες γιατι οι αλλοι ειναι εκμεταλλευτες, και παει λεγοντας. Με αυτη τη λογικη δε βγαινει πουθενα, καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, και πρεπει να σπασει τα καλουπια και τις στερεοτυπιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝεοΞεκινημα View Post
    ......
    Και αναρωτιεμαι οι Ελληνιδες ειναι ετσι μεγαλωμενες που οταν ξεπερνανε τα 25 το μονο που τους νοιαζει ειναι να παντρευτουν εναν που εχει ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ, ΠΤΥΧΙΑ,ΣΠΙΤΙ και να κανουν παιδια;;Η μηπως επειδη καποτε την πατησα εγω ασχημα με μια κοπελα βλεπω οτι ολες ειναι ετσι;Πως αναγνωριζεις οτι καποια σε βλεπει ετσι και για αυτο σε πλησιαζει;
    αντι να μας ρωτας, γιατι δεν μας λες, ΕΣΥ με τι κριτηρια επιλεγεις να ασχοληθεις με μια κοπελα για να δεις αν μπορεις να κανεις κατι μαζι της?
    τι σε τραβαει στο να ασχοληθεις μαζι της?
    γινε αναλυτικος κατα το δυνατον...

Member
    ΝεοΞεκινημα,κοιταξε τη φυση. ποιος κερδίζει το φυλικό? Αυτος που είναι πιο δυνατος.
    Η γυναίκα θέλει μιά συγουριά-και για τα παιδιά της-για αυτό δίνει τόση σημασία στην οικονομική κατάσταση τον άνδρα.Θελει να'ναι εξασφαλισμένη ότι να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά της.Δεν χρειάζεται να έχει πολλά λεφτά ο άλλος,αλλά οποσδίποτε να μη φοβάτε τη δουλεία,να μην είναι ντεμπελης. Πτυχια και υψηλη θέση στη εταιρία είναι καλό,αλλά αν κάποια βλέπει μόνο αυτό σε έναν άνδρα...ε,βλάχα είναι και κομπλεξεκιά. Μην κάθεσε και ασχολέσε με τέτοιες.
    Αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλα εγώ δεν είμαι ελληνιδα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΑΤΑΛΙ View Post
    ΝεοΞεκινημα,κοιταξε τη φυση. ποιος κερδίζει το φυλικό? Αυτος που είναι πιο δυνατος.
    Κάποτε οι δεινόσαυροι ήταν το πιο δυνατό ζώο στη Γη και όμως οι απόγονοι τους είναι οι κότες και τα πουλιά. Οι δεινόσαυροι του σήμερα είναι οι κότες και τα πουλιά. Κάντε ότι θέλετε, κουράγιο για τους καλούς, βία για τους κακούς, όλα θα τελειώσουν κάποτε μην ανησυχείτε.

Senior Member
    Καροτακι σοβαρα τωρα,επειδη εχω δει καποια τελευταια ποστ σου,ηθελα να σε ρωτησω, εισαι καλα? νιωθεις καλα? Γιατι βγαζεις μια απελπισια,μια απογνωση στα τελευταια γραφομενα σου.
    Με ολη την καλη διαθεση σε ρωταω.Ειλικρινα.

Page 4 of 17 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast