Το φαινόμενο του νεοπλουτισμού....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Το φαινόμενο του νεοπλουτισμού....

Έχω γνωρίσει και συναναστραφεί με άτομα τα οποία είναι σε καλή οικονομική κατάσταση παραπάνω από την συνηθησμένη αλλά και με άτομα τα οποία προέρχονται από χαμηλώτερα οικονομικά στρώματα της κοινωνίας από τα συνηθισμένα...
    Έχω γνωρίσει και συναναστραφεί με άτομα πλούσια όσων αφορά το πνευματικό τους επίπεδο αλλά και με άτομα φτωχού πνευματικού επιπέδου...
    Έχω γνωρίσει και συναναστραφεί με άτομα τα οποία είχαν σωστή και σπαθάτη συμπεριφορά απεναντί μου και άτομα πολύ διπρόσωπα...
    Φαντάζομαι οι περισσότεροι από αυτό εδώ το φόρουμ έχουν παρόμοιες εμπειρίες από γνωριμίες τους με άλλα άτομα...

Έχω παρατηρήσει πως φαινόμενα νεοπλουτισμού συναντώνται σε άτομα και οικογένιες που ανήκουν όσων αφορά οικονομικά κριτήρια στην λίγο παραπάνω από την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα και όσων αφορά τα πνευματικά κριτήρια στην σχετικά χαμηλή "τάξη"...Συνήθως αυτά τα άτομα μπορεί να σε "δώσουν" ποιό εύκολα σε σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται σε διαφορερικές οικονομικές και πνευματικές καταστάσεις...

Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας;

Υγ.Το νεοπλουτισμό τον θεωρώ κατά κάποιο τρόπο κατάσταση στην οποία μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος χωρίς αυτό να σημαίνει πως αυτή η κατάσταση είναι πάγια και θα τον ακολουθεί σε όλη του την ζωή...
    Οικονομική κατάσταση του μέσου έλληνα θέτω αυτή του έλληνικού νοικοκυριού με 2500-3500 ευρώ τον μήνα έσοδα....

Banned
    Οικονομική κατάσταση του μέσου έλληνα θέτω αυτή του έλληνικού νοικοκυριού με 2500-3500 ευρώ τον μήνα έσοδα....
    Που ζείς; (!)

Senior Member
    για πρωτη φορα στα χρονικα (και ισως και τελευταια)
    θα συμφωνησω με τον σεντ...
    τι λες κοπελα μου????
    λιγο ανεπικαιρο το θεμα σου, ισως θα επρεπε ο τιτλος να ειναι "νεοπτωχισμος" και το περιεχομενο, αναλογο...
    ισως παλι να εισαι εξω απο την αγορα εργασιας και να μην εχεις παρει χαμπαρι (!!!!! ποσο εξω δηλαδη???? στην γιαπωνία?)

Έλεος!
    Πραγματικά, πριν μπω καν στο θέμα και βλέποντας τον τίτλο σκέφτηκα: ποιο νεοπλουτισμό? Εδώ σε λίγο θα γίνουν και οι πλούσιοι φτωχοί έτσι όπως πάμε σαν κράτος.

Banned
    παιδια δεν ειναι κοπελα, αγορακι μικρο ειναι 16 χρονων, που προφανως δεν εχει ακουσει ακομα οτι οι μισθοι στην Ελλαδα ειναι πλεον 500 ευρω (τα 700-800 θεωρουνται τωρα μια χαρα)...

Senior Member
    Ευχαριστώ κενο....

@Seduction ζω στην ελλάδα οπού μέχρι πριν ένα δύο χρόνια γινόταν της *******ς με τα επιδόματα τα λαδώματα και τα λοιπά...

Και όταν λέω έσοδα ενός νοικοκυριού δεν εννοώ μόνο μισθούς αλλά ενοίκια και άλλα τέτοια...

Ντάξει έχετε δίκιο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο αλλά όχι για όλους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Densoulew View Post
    Ευχαριστώ κενο....

@Seduction ζω στην ελλάδα οπού μέχρι πριν ένα δύο χρόνια γινόταν της *******ς με τα επιδόματα τα λαδώματα και τα λοιπά...

Και όταν λέω έσοδα ενός νοικοκυριού δεν εννοώ μόνο μισθούς αλλά ενοίκια και άλλα τέτοια...

Ντάξει έχετε δίκιο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο αλλά όχι για όλους...
    ποια ενοίκια ;τυχερός να είσαι αν έχεις ένα σπίτι όχι κ δεύτερο