Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    εγω παλι θα ελεγα να κατονομασετε τα μελη αυτα και τα πραγματα να παρουν το δρομο τους.Αλλιως ολο αυτο εχει το ρολο απλου κουτσομπολιου.Καποιοι ξερουν καποιοι αλλοι οχι εσεις που ξερετε καλα θα κανετε να το πειτε....για να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε και να προσεχουμε.Αληθεια ομως απο οτι κυνδινευουμε? δεν εχω καταλαβει.....απανταμε εκει που θελουμε σε οποιον θελουμε οταν θελουμε παντα.....ετσι νομιζω εγω!
    οχι, δεν εχουν ρολο απλου κουτσομπολιου, οταν υπαρχουν μηνυματα που θα πανε κατευθειαν στην διαχειριση...
    ο σκοπος ειναι να φανει αν τα θυματα ειναι τα 4 που ξερουμε η 104 που δεν εχουν μιλησει ακομα...
    και κυριως, να γνωριζουν τα θυματα οτι θα εχουν την στηριξη ολων μας, και να μην φοβηθουν σε περιπτωση που απειλουνται...

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    εγω παλι θα ελεγα να κατονομασετε τα μελη αυτα και τα πραγματα να παρουν το δρομο τους.Αλλιως ολο αυτο εχει το ρολο απλου κουτσομπολιου.Καποιοι ξερουν καποιοι αλλοι οχι εσεις που ξερετε καλα θα κανετε να το πειτε....για να μαθουμε και εμεις που δεν ξερουμε και να προσεχουμε.Αληθεια ομως απο οτι κυνδινευουμε? δεν εχω καταλαβει.....απανταμε εκει που θελουμε σε οποιον θελουμε οταν θελουμε παντα.....ετσι νομιζω εγω!
    Αυτό φυσικά και θα γίνει αλλά μόνο στον Νίκος Ντι. Απαγορεύεται από τους όρους χρήσης έτσι και αλλιώς να πούμε ονόματα.

Senior Member
    οκ κοπελιες χαιρομαι που τα πραγματα θα παρουν το δρομο της ιντερνετικης δικαιοσυνης λολ!

Senior Member
    ανεμος! εγω δικηγορουσα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ανεμος! εγω δικηγορουσα
    εγω ενορκος!!

Ναι, αλλά επειδή όπως είπα και πριν το θεμα είναι πολύ σοβαρό, ας μη το γμαμε....Θενκς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Βινς, λυπάμαι γιατί όταν μπήκα στο φόρουμ μου ήσουν τόσο συμπαθής, το αναίρεσες.
    Σιγά μην το έκανα και πολλαπλασιασμό pppp

Senior Member
    Ρειν ειλικρινα θα μου λειψεις.
    θελω να σε ευχαριστησω για την ποιοτητα ,το βαθος κ' την ανθρωπια που περιειχαν ολα σου τα μηνυματα.
    αυτη τη στιγμη ειμαι βουρκωμενη.
    σου μιλαω ειλικρινα.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕΙΝ ΜΟΥ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν εχουν ρολο απλου κουτσομπολιου, οταν υπαρχουν μηνυματα που θα πανε κατευθειαν στην διαχειριση...
    ο σκοπος ειναι να φανει αν τα θυματα ειναι τα 4 που ξερουμε η 104 που δεν εχουν μιλησει ακομα...
    και κυριως, να γνωριζουν τα θυματα οτι θα εχουν την στηριξη ολων μας, και να μην φοβηθουν σε περιπτωση που απειλουνται...
    Τα θύματα είναι πολύ περισσότερα. Εγώ το αντιλήφθηκα νωρίς και το έκοψα. Κατόπιν αυτού του περιστατικού, ενημερώθηκα από άλλη κοπέλα ότι την παρενόχλησε άρα δεν έκανα λάθος. Έχω ενημερώσει την διαχείρηση όμως. Δεν θα έδινα έκταση στο θέμα και θα μπορούσα να τον εκλάβω ως άρρωστο, άλλωστε μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αλλά θεωρώ το θέμα σοβαρό επειδή εδώ μέσα μπάινουν άνθρωποι ψυχικά ευάλωτοι που εύκολα παρασύρονται και παιδιά κάτω των 18 ετών τα οποία ηλίθια μπορεί να μην είναι βέβαια αλλά η επιπολαιότητα που διακρίνει αυτές τις ηλικίες καθιστά υπεύθυνους εμάς τους λίγο ή πολύ μεγαλύτερους.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    συμφωνω κ εγω οτι πρεπει να γινεται ελεγχος για 2πλα προφιλ εδω υπαρχουν ατομα οντως ψυχικα ευαλωτα που αναζητουν βοηθεια.για γκομενοκαταστασεις σε hi5,stavento,klp
    εγω προσωπικα δεν εχω δεχτει ποτε μνμ

Banned
    !!! Αναρωτιέμαι, πως μπορεί να υπάρξει οποιασδήποτε μορφής παρενόχληση εδώ, όταν το φόρουμ δίδει σε κάθε χρήστη αυτή την δυνατότητα: Προσθήκη στη Λίστα Αγνόησης

Το vBulletin έχει την δυνατότητα (δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί από τoν admin) να μην επιτρέπει, αυτόματα, Multiple IP Registrant και να τα οδηγεί, επίσης αυτόματα σε Prevention Usergroup

Oλα τα άλλα, τα θεωρώ τρικυμία στο ποτήρι

Στο ίντερνετ, υπάρχουν οι εξής λύσεις

Σχετικά με το φόρουμ

Α. Κάνεις ignore σε όποιον/α σε ενοχλεί, δεν θέλεις την επικοινωνία κλπ
    Β. Ενημερώνεις τον admin

Με οτιδήποτε άλλο (msn, skype, κλπ)

Κάνεις block και delete. Διαδικασία ολίγων δευτερολέπτων. ΑΠΛΑ

Ξεχνούμε μήπως πως οι ενήλικες, οφείλουν να φέρονται ως ενήλικες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    !!! Αναρωτιέμαι, πως μπορεί να υπάρξει οποιασδήποτε μορφής παρενόχληση εδώ, όταν το φόρουμ δίδει σε κάθε χρήστη αυτή την δυνατότητα: Προσθήκη στη Λίστα Αγνόησης

Το vBulletin έχει την δυνατότητα (δεν γνωρίζω αν έχει ενεργοποιηθεί από τoν admin) να μην επιτρέπει, αυτόματα, Multiple IP Registrant και να τα οδηγεί, επίσης αυτόματα σε Prevention Usergroup

Oλα τα άλλα, τα θεωρώ τρικυμία στο ποτήρι

Στο ίντερνετ, υπάρχουν οι εξής λύσεις

Σχετικά με το φόρουμ

Α. Κάνεις ignore σε όποιον/α σε ενοχλεί, δεν θέλεις την επικοινωνία κλπ
    Β. Ενημερώνεις τον admin

Με οτιδήποτε άλλο (msn, skype, κλπ)

Κάνεις block και delete. Διαδικασία ολίγων δευτερολέπτων. ΑΠΛΑ

Ξεχνούμε μήπως πως οι ενήλικες, οφείλουν να φέρονται ως ενήλικες;
    το Β. οπως θα διαβασες εχει ηδη γινει, οποτε τσαμπα ο κοπος σου να το ξαναγραψεις...
    κατα τα αλλα

σε βρισκω ανενημερωτο κυριε γουαναμπι σενταξιον
    σεξουαλικη παρενοχληση ειναι οι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ Η ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ προς καποια/ον

και για πες μας εσυ που τοσο καλα τα σκεφτηκες ολα, πως μπορει κανεις ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ οτι ο ταχα καλοπροαιρετος συνομιλητης του στο φορουμ, ειναι ενας γλιτσας που κανει σεξουαλικες προτασεις σε πριβε μηνυματα ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?????

γιατι μην μου πεις οτι θα τον αποκλεισει ΑΦΟΤΟΥ γινει η γλοιωδια, γιατι τοτε, Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ!!!!
    ΔΥΣΚΟΛΟ???

και ποιος σου ειπε ρε τυπε οτι την αλλη που νομιζει οτι ειναι στην ησυχια της, εχεις ΕΣΥ δικαιωμα να της στειλεις οτι μηνυμα κατεβηκε στο λιγουρικο κεφαλι σου (στον παρενοχλουντα απευθυνομαι) και ανοιγοντας τα μηνυματα της , περιμενοντας να δει δυο κουβεντες φιλικες να βρισκει το αποτελεσμα της στερησης σου????
    πας καθολου καλα?????

οπως καταλαβαινεις υπερασπιστη των απανταχου παρενοχλουντων στα φορα, το επιχειρημα σου ειναι εκτος τοπου και χρονου και ελπιζω οτι θα το αντιληφθεις οταν επιληφθει του θεματος η διαχειριση

Senior Member
    Επίσης seduction παραλείπεις για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι ευάλωτοι που μπορεί να βρίσκονται κάτω από την επήρρεια ακόμα και ενεργής ψύχωσης ή σε μανιακό επεισόδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ελέγχουν καλά τον εαυτό τους και είναι πολύ εύκολο να πέσουν θύματα.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Επίσης seduction παραλείπεις για ακόμα μια φορά το γεγονός ότι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι ευάλωτοι που μπορεί να βρίσκονται κάτω από την επήρρεια ακόμα και ενεργής ψύχωσης ή σε μανιακό επεισόδιο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ελέγχουν καλά τον εαυτό τους και είναι πολύ εύκολο να πέσουν θύματα.
    συμφωνω απολυτα

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το Β. οπως θα διαβασες εχει ηδη γινει, οποτε τσαμπα ο κοπος σου να το ξαναγραψεις...
    κατα τα αλλα

σε βρισκω ανενημερωτο κυριε γουαναμπι σενταξιον
    σεξουαλικη παρενοχληση ειναι οι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ Η ΣΕΞΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ προς καποια/ον

και για πες μας εσυ που τοσο καλα τα σκεφτηκες ολα, πως μπορει κανεις ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ οτι ο ταχα καλοπροαιρετος συνομιλητης του στο φορουμ, ειναι ενας γλιτσας που κανει σεξουαλικες προτασεις σε πριβε μηνυματα ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ?????

γιατι μην μου πεις οτι θα τον αποκλεισει ΑΦΟΤΟΥ γινει η γλοιωδια, γιατι τοτε, Η ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ!!!!
    ΔΥΣΚΟΛΟ???

και ποιος σου ειπε ρε τυπε οτι την αλλη που νομιζει οτι ειναι στην ησυχια της, εχεις ΕΣΥ δικαιωμα να της στειλεις οτι μηνυμα κατεβηκε στο λιγουρικο κεφαλι σου (στον παρενοχλουντα απευθυνομαι) και ανοιγοντας τα μηνυματα της , περιμενοντας να δει δυο κουβεντες φιλικες να βρισκει το αποτελεσμα της στερησης σου????
    πας καθολου καλα?????

οπως καταλαβαινεις υπερασπιστη των απανταχου παρενοχλουντων στα φορα, το επιχειρημα σου ειναι εκτος τοπου και χρονου και ελπιζω οτι θα το αντιληφθεις οταν επιληφθει του θεματος η διαχειριση
    Είναι δυνατόν; !!!

Και στο Super Market (και οπουδήποτε) μπορείς να πας και κάποιος να σου πετάξει την μαλακία του ή την μαλακία του κατά την αντίληψη σου! So; Η γυρνάς από την άλλη αδιαφορώντας ή τον βάζεις στην θέση του. Oτι μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, θα σε κάνει να μην βγεις από το σπίτι σου;

'H θα στηθείς έξω από την βουλή με πανό "κυκολοφορούν άνθρωποι που με παρενοχλούν, κλείστε τους μέσα";

Eιλικρινά, διαβάζοντας κάποιοιυς ανθρώπους, αναρωτιέμαι αν έχουν ξαναμπεί ποτέ σε forum ή έστω έχουν βγει έξω από την αυλή του σπιτιού τους, μόνοι!

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και καμία που παρενοχλεί, ούτε βέβαια κανέναν και καμία που θεωρεί ότι παρενοχλείται σεξουαλικά (!!!) με μια καλησπέρα, ούτε και όσους και όσες κάνουν ότι κάνουν και μόλις λήξει, μιλούν για παρενόχληση. Εχουν συμβεί ΚΑΙ τέτοια σε φόρουμς. Την λογική υπερασπίζομαι.

Αν δεν την βλέπεις, αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να την δεις, οκ!

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast