Παρενόχληση στο φόρουμ.... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    *Σε οποιοδήποτε φόρουμ ή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει οτιδήποτε.

Aπό την άλλη, δεν έχουν "όλα" τα μέλη εδώ Facebook; Εκεί το "τσουνάμι" πως το αντιμετωπίζουν; (!)
    Όχι, δεν έχουν όλα τα μέλη facebook. Ούτε όλος ο κόσμος. Κάποιοι - σαν κι εμένα - από πεποίθηση.

Δεν έχει καμία σχέση αυτός ο χώρος με το facebook.
    Εκεί με ένα κλικ πετάς τον άλλο από φίλο σου, τον μπλοκάρεις και δεν ξανα ασχολείσαι ποτέ μαζί του.
    Εδώ είναι κοινότητα και υπάρχει κοινό πεδίο δράσης απ' όλα τα μέλη.
    Μπλοκάρεις μεν κάποιον, αλλά μετά μπορεί να έχεις "επιπτώσεις" . Αν διαβάσετε προσεκτικά το πρώτο μνμ της ρειν σε αυτό το θέμα θα καταλάβετε τι εννοώ. Και για χιλιοστή φορά θα πω, πως μπορεί κάποιος να έχει τη δυναμη να γράφει το τρολ που τον ακολουθεί στα θέματα, τον ειρωνεύεται ή ακόμη και τον απειλει, με ένα μέλος τσακισμένο ψυχολογικά που έρχεται να αντιμετωπίσει άλλο ένα θέμα που προέκυψε από τα ΔΕΝ θελω του.
    Το facebook είναι ένας χώρος διασκέδασης, δεν καταθέτει κανείς την ψυχή του και τα προβλήματα του.

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post

Με το παραπανω "ελαφρο" κειμενο δεν θελω να υποτιμησω ουτε να κοροιδεψω το θεμα , αφου ειναι μεγαλο κακο να γραφει καποιος με μηνυματα σε καποια κοπελα βλακειες! να γραφει υβρεις ! και φαντασιωσεις του σε καποια - καποιον που δεν του εχει δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα ! ουτε κανενα θαρρος για να το κανει ! υπαρχουν τοσα σαιτ στο ιντερνετ που μπορει ο καθενας να ξεδωσει και να γραψει οτι ανωμαλια η οτι φυσικη σεξουαλικη φαντασιωση του ερθει στην κεφαλα του!
    γιώργο...έχεις δει κανένα παιδόφιλο να λέει στο πιτσιρίκι πάμε να σε @@@ ?

Μακάρι να ήταν τόσο απλό.
    Υπάρχουν χιλιάδες ύπουλοι μέθοδοι. Θα σου πω μία.
    Ανοίγω εγώ η κορνηλία ένα θέμα και γράφω, "δεν αντέχω", "τα βλέπω όλα μαύρα", "δε θέλω πια τη ζωή μου" κλπ κλπ.
    Αρχίζει ο κορνήλιος τα πμ. "Πόσο θα ήθελα να σε βοηθήσω, μαύρισε η ψυχή μου κορίτσι μου με αυτά που περνάς, έχω μια παρόμοια ιστορία από πρώην μου που πια είναι μια χαρά....έχεις μσν?"
    Πάμε στο μσν, μπιρι, μπιρι, υποστηριξη, κατανόηση, επιτέλους η κορνηλία βρήκε τα αυτιά που έψαχνε. "Μήπως έχεις φεισμπουκ? Να βλέπουμε και ο ένας τον άλλον".
    Πάμε φεισμπουκ. Περνάει η κορνηλία τις "εξετάσεις". Εκεί αρχίζει το πανηγύρι.
    "Ο έρωτας σου δίνει φτερά, ο έρωτας μπορεί να σε απελευθερώσει από κάθε πάθηση σου, από κάθε τι που σε βαραίνει, εγώ θα σε σώσω".
    Η κορνηλία όμως δεν ενδιαφέρεται για ...σεξ. Συμπαράσταση θέλει. Εκεί αρχίζουν τα απανωτά πμ πίεσης. "Γιατί δεν θες να βρεθούμε? Με φοβάσαι? Αφού ξέρεις ποιος είμαι, ξέρεις το όνομα μου, με έχεις δει, για ποιον με πέρασες?"
    Η κορνηλία δεν ξέρει πια τι να κάνει, απαντάει, προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο τύπος δεν σταματάει συνεχίζει την πίεση.

όλο αυτό θα ήταν πολύ "γλυκό" αν δεν γινόταν σε τόσα μέλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εαν αναφερεστε γενικα στην παρενοχληση ειμαι και εγω θυμα! ναι και ομως !

Τωρα εαν με τον ορο σεξουαλικη παρενοχληση εννοειτε και το ΠΡΗΞΙΜΟ δλδη την διάχυτη συγκέντρωση υγρών μέσα στα γεννητικα οργανα , τοτε εχω υποστη και σεξουαλικη παρενοχληση!

Με το παραπανω "ελαφρο" κειμενο δεν θελω να υποτιμησω ουτε να κοροιδεψω το θεμα , αφου ειναι μεγαλο κακο να γραφει καποιος με μηνυματα σε καποια κοπελα βλακειες! να γραφει υβρεις ! και φαντασιωσεις του σε καποια - καποιον που δεν του εχει δωσει κανενα τετοιο δικαιωμα ! ουτε κανενα θαρρος για να το κανει ! υπαρχουν τοσα σαιτ στο ιντερνετ που μπορει ο καθενας να ξεδωσει και να γραψει οτι ανωμαλια η οτι φυσικη σεξουαλικη φαντασιωση του ερθει στην κεφαλα του!

Οχι εδω μεσα λοιπον ! ας σεβαστουμε το χωρο , ας σεβασουμε οτι οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουμε καποια προβληματα καποιες ασχημες στυγμες και το μονο που δεν μας περισσευη ειναι να γραφουν τετοια στα κοριτσια και γυναικες του φορουμ.!

Προτινω οποια - οποιος εχει παθει κατι τετοιο να μας λεει ποιος ειναι , ν γραφει το ονομα αυτου που γραφει τις βλακειες για να το γνωριζουμε ολοι εδω μεσα. Βεβαια να κανει αντιγραφη το μηνυμα για να υπαρχει και η αποδειξη . Βεβαια το πρωτο που θα επρεπε να κανει οποια την παθει εινα να το καταγκηλει στους υπευθυνους του φορουμ για να τον πεταξουν .

την πατησες με την προταση σου!

ξεκινα!

ποιος/α σου την επεσε?

κ θελουμε κ πμ

χαχαχαχαχαχαχα
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...
    Υπάρχουν χιλιάδες ύπουλοι μέθοδοι. Θα σου πω μία.
    Ανοίγω εγώ η κορνηλία ένα θέμα και γράφω, "δεν αντέχω", "τα βλέπω όλα μαύρα", "δε θέλω πια τη ζωή μου" κλπ κλπ.
    Αρχίζει ο κορνήλιος τα πμ. "Πόσο θα ήθελα να σε βοηθήσω, μαύρισε η ψυχή μου κορίτσι μου με αυτά που περνάς, έχω μια παρόμοια ιστορία από πρώην μου που πια είναι μια χαρά....έχεις μσν?"
    Πάμε στο μσν, μπιρι, μπιρι, υποστηριξη, κατανόηση, επιτέλους η κορνηλία βρήκε τα αυτιά που έψαχνε. "Μήπως έχεις φεισμπουκ? Να βλέπουμε και ο ένας τον άλλον".
    Πάμε φεισμπουκ. Περνάει η κορνηλία τις "εξετάσεις". Εκεί αρχίζει το πανηγύρι.
    "Ο έρωτας σου δίνει φτερά, ο έρωτας μπορεί να σε απελευθερώσει από κάθε πάθηση σου, από κάθε τι που σε βαραίνει, εγώ θα σε σώσω".
    Η κορνηλία όμως δεν ενδιαφέρεται για ...σεξ. Συμπαράσταση θέλει. Εκεί αρχίζουν τα απανωτά πμ πίεσης. "Γιατί δεν θες να βρεθούμε? Με φοβάσαι? Αφού ξέρεις ποιος είμαι, ξέρεις το όνομα μου, με έχεις δει, για ποιον με πέρασες?"
    Η κορνηλία δεν ξέρει πια τι να κάνει, απαντάει, προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά ο τύπος δεν σταματάει συνεχίζει την πίεση.

όλο αυτό θα ήταν πολύ "γλυκό" αν δεν γινόταν σε τόσα μέλη...
    να συμπληρωσω, οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο, που η συγκριση με το φεισμπουκ επανερχεται, απο καποιους που κανουν οτι δεν καταλαβαν τι συζηταμε.
    ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ βρισκεται το προβλημα, γι αυτο και επανερχεται.
    καποιος εχει περασει το φορουμ για εναν οποιοδηποτε χωρο κοινωνικης δικτυωσης.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι κανεις ασθενης για να συμμετεχει εδω
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!

οποιος κανει πως δεν καταλαβαινει, θα αναγκαστει να "καταλαβει"

Senior Member
    Remedy ,δεν πιστευω να εννοεις εμενα , που ακομη δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο εκμεταλευτης , ο λιγουρης, ο σαβουρογαμης του φορουμ, παρολο που διαβασα ολο το θεμα ...
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Remedy ,δεν πιστευω να εννοεις εμενα , που ακομη δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο εκμεταλευτης , ο λιγουρης, ο σαβουρογαμης του φορουμ, παρολο που διαβασα ολο το θεμα ...
    ναι... ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΝΝΟΩ ΕΣΕΝΑ??????? (ΕΛΕΟΣ)

Senior Member
    Με τη λογικη οτι εδω , κυριαρχει το θεατρο του παραλογου!!!!!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Με τη λογικη οτι εδω , κυριαρχει το θεατρο του παραλογου!!!!!!!
    lol Katerinaki!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Γιατί δεν αναρωτιέται ο καθένας μας τι είναι σεξουαλική παρενλοχηση??

...Σεξουαλική παρενόχληση είναι οταν ο άλλος ειναι εντελλώς αφελής και δεν μπορεί να αντιληφθεί το πόσο ελεηνός μπορεί να γίνει ο συνομηλητης του?Παρενόχληση ειναι να αφήνει να του καταπατά τα όρια του ,ο άλλος???
    ...Παρενόχληση είναι να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την μοναξιά ή το πρόβλημα του?? Μα.. ο ίδιος δεν ήταν αυτός που του έδωσε αυτό το δικαίωμα???

Και στην περίπτωση που εξακολουθεί να είναι επίμονος?? Μένεις αλώβητος? Θεατής?

Και ας αφήσω τους προβληματισμούς.
    Παρενόχληση ειναι :
    Να υποτιμά την αξιοπρέπεια σου , πατώντας πάνω στην αδυναμία σου.
    Να είναι ταπεινωτικός. <<( παει με την αξιοπρέπεια)>>
    Να είναι επίμονος.
    Να είναι προκλητικός.
    Να απειλήσει ή να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής ελέγχου.

Και τι μπορούμε να κάνουμε?

Απλά
    Διακόπτουμε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον/την ''δραστη''
    Ενημερώνεται ο διαχειρηστής υπεύθυνος της σελίδας.
    Ενημερώνουμε άλλα μέλη, χωρίς όμως να προκαλείται πανικός.

Η πορεία θα δείξει.... ( αλύτρωτες θα πάμε γμτ )

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzina View Post
    Γιατί δεν αναρωτιέται ο καθένας μας τι είναι σεξουαλική παρενλοχηση??

...Σεξουαλική παρενόχληση είναι οταν ο άλλος ειναι εντελλώς αφελής και δεν μπορεί να αντιληφθεί το πόσο ελεηνός μπορεί να γίνει ο συνομηλητης του?Παρενόχληση ειναι να αφήνει να του καταπατά τα όρια του ,ο άλλος???
    ...Παρενόχληση είναι να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την μοναξιά ή το πρόβλημα του?? Μα.. ο ίδιος δεν ήταν αυτός που του έδωσε αυτό το δικαίωμα???

Και στην περίπτωση που εξακολουθεί να είναι επίμονος?? Μένεις αλώβητος? Θεατής?

Και ας αφήσω τους προβληματισμούς.
    Παρενόχληση ειναι :
    Να υποτιμά την αξιοπρέπεια σου , πατώντας πάνω στην αδυναμία σου.
    Να είναι ταπεινωτικός. <<( παει με την αξιοπρέπεια)>>
    Να είναι επίμονος.
    Να είναι προκλητικός.
    Να απειλήσει ή να ασκήσει οποιαδήποτε μορφής ελέγχου.

Και τι μπορούμε να κάνουμε?

Απλά
    Διακόπτουμε την οποιαδήποτε συνομιλία με τον/την ''δραστη''
    Ενημερώνεται ο διαχειρηστής υπεύθυνος της σελίδας.
    Ενημερώνουμε άλλα μέλη, χωρίς όμως να προκαλείται πανικός.

Η πορεία θα δείξει.... ( αλύτρωτες θα πάμε γμτ )
    ναι τζινα
    σεξουαλικη παρενοχληση ειναι ολα τα παραπανω
    και υπερτατη χυδαιοτητα ειναι να προσπαθει να σε πεισει οτι τα ειδες στον υπνο σου, ενω αυτος ειπε απλα μια καλησπερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ανεμε
    κανεις ενα λαθος
    οποιος διαφωνει με την αποψη σου και σου υποδεικνυει οτι ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ, δεν βαλει εναντιον σου....
    κανεις δεν σε κοροιδεψε
    ειναι βαση της επικοινωνια ςκαι του διαλογου αυτη...
    λες την αποψη και τα επιχειρηματα σου, λεει την δικη του και τα δικα του επιχειρηματα και ο αλλος
    δεν γινεται να εχεις παντα δικιο.
    καποιες φορες εχουν κι οι αλλοι
    δεξου το ηρεμα και μην αντιδρας σαν να σε προσβαλαν επειδη σου υπεδειξαν την παρανοηση που εχεις κανει στα οσα ειπωθηκαν...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
    Καλησπερα σου!
    Οταν εννοεις οτι εχω κανει λαθος τι εννοεις?Οτι βρηκα λαθος αποτελεσμα σε μια ασκηση μαθηματικων?λολ.Οτι ειμαι εκτος θεματος στην εκθεση ιδεων που μας εβαλε η Θεοφανια?
    Οταν μπαινεις σε τετοια διαδικασια αξιολογησης ενος ποστ και μαλιστα με απαξιωτικο τροπο οπου δειχνει παντελη ελειψη σεβασμου μαλλον προσπαθεις να ελεγξεις το τι θα γραψει ο αλλος.Αληθεια ομως εφοσον το βρηκες ασημαντο γιατι απαντησες?Θα μπορουσες να το προσπερασεις και να πας παρακατω....εκτος αν σε εχει χρισει καποιος συντονιστη της κουβεντας.λολ
    Οσο για το αν εχω δικιο παντα δεν νομιζω οτι εχω προσπαθησει να επιβαλλω σε κανεναν την αποψη μου εκτος το να τοποθετουμαι σε καποια θεματα σημαινει αμεσα οτι επιβαλλω την αποψη μου!
    Τωρα αν εχω καταλαβει καλα η αν αυτο που εγραψα ειναι σχετικο με το αρχικο ποστ τι να σου πω?Για μενα εχει και ειναι και το ζουμι της υποθεσης.........λυπαμαι
    Συμπερασμα αν δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω μην απαντας δεν εισαι υποχρεωμενη!!!!
    Φιλικα!!

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    Οτι ειμαι εκτος θεματος στην εκθεση ιδεων που μας εβαλε η Θεοφανια?
    άνεμε...αν μετά από δέκα σελίδες και όλα όσα έχω γράψει εγώ και τόσα μέλη, νομίζεις ακόμη πως έβαλα έκθεση ιδεών, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος θεματος, ή κάνεις πως είσαι γιατί οποιαδήποτε τοποθέτηση σου ήταν άκυρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    άνεμε...αν μετά από δέκα σελίδες και όλα όσα έχω γράψει εγώ και τόσα μέλη, νομίζεις ακόμη πως έβαλα έκθεση ιδεών, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος θεματος, ή κάνεις πως είσαι γιατί οποιαδήποτε τοποθέτηση σου ήταν άκυρη.
    απανταω στην ρεμ σαρκαστικα......δεν νομιζω οτι θα εγραφα για να κανω πλακα!!

Quote Originally Posted by ανεμος View Post
    απανταω στην ρεμ σαρκαστικα......δεν νομιζω οτι θα εγραφα για να κανω πλακα!!
    Δεν ξέρω αν πρέπει να το ΞΑΝΑ πω, αλλά αυτό το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Πιο σοβαρό απ όσο φαντάζεσαι για να το λες εκθεση ιδεων.
    Δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχω εγώ σε μια κουβέντα που κάνεις με τη ρεμ για να απαξιώνεις το θέμα που έθεσα.

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast