E-SHOPPING - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: E-SHOPPING

Senior Member
    δεν έτυχε να μπω. Νόμιζα πως έχουν περισσότερο πρόχειρα ρούχα, τα οποία τα βρίσκω και αλλού όπως decibel με λιγότερα χρήματα. Κλαίρη μου μια τελευταία ερώτηση και σόρρυ αν σε πρήζω. Αν πάρω πολλά μαζί, λες να μου κάνουν και έκπτωση; (από το συγκεκριμένο σάιτ εννοείται)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    δε νομίζω! στο ονλάιν σόπινγκ είναι πιο απρόσωπα τα πράγματα και δεν γίνονται τέτοιες έξτρα εκπτώσεις, όπως θα γινόταν σε ένα κατάστημα.

δεν με πρήζεις!

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους, σαν νέο μέλος της παρέας σας αλλά και shopper therapy του ιντερνετ θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αναζήτηση που κάνω για γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι. Μετά από κάμποσο ψάξιμο, βρήκα τα γυαλιά ηλίου που ήθελα στο συγκεκριμένο site. Είμαι ανάμεσα στα Byblos BY 5404, Byblos BY 5382 και στο Burberry 0BE406859300111. Εσείς ποια θα προτιμούσατε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by gianna81 View Post
    Καλησπέρα σε όλους, σαν νέο μέλος της παρέας σας αλλά και shopper therapy του ιντερνετ θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αναζήτηση που κάνω για γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι. Μετά από κάμποσο ψάξιμο, βρήκα τα γυαλιά ηλίου που ήθελα στο συγκεκριμένο site. Είμαι ανάμεσα στα Byblos BY 5404, Byblos BY 5382 και στο Burberry 0BE406859300111. Εσείς ποια θα προτιμούσατε?
    επειδη ειναι και τσαμπα θα σου συνιστουσα να παρεις και τα δυο και να πεις στον αντρα σου πως τα πηρες 2ευρω απο Ομονοια

Senior Member
    In this old house where every door is open
    0,10 cent η επισκεψη, ειναι πολλα λεφτα! Ζητω το σπαμμινγκ!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12