Το Φαινομενο " Καθρεπτη Καθρεπτακι μου" - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    Το Φαινομενο " Καθρεπτη Καθρεπτακι μου"
    Ρε συ ξέρεις τι σκέφτομαι με αυτό που λέτε (ανθυποβολή νομίζω το λέτε)...
    Οτί χωρίς ερεθίσματα και χωρίς ουσία είμαστε ένα τίποτα. Σκέψου δηλαδή να πάθει κάποιος εγκεφαλική βλάβη.. κάνει restart το μυαλό του για να σώσει ότι μπορεί να σωθεί... και είναι δύσκολος (αν) ο δρόμος της επιστροφής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    Συχνα ακουμε να λενε : " Αυτη ντυνεται εξαλλα ,την κατατασσω στην "ευκολη" κατηγορια η αλλες φορες : "Αυτος φαινεται απο καλη οικογενεια ".Το φαινομενο " Καθρεπτη καθρεπτακι μου" δεν ειναι τιποτε αλλο απο την αντανακλαση των επιθυμιων μας στους αλλους .Γιατι ομως αυτο το φαινομενο ειναι τοσο συνηθες ;Μηπως τελικα βλεπουμε αυτο που θελουμε να δουμε στους αλλους ;Μηπως μας βολευει ο καθρεφτης να εχει κυρτη γωνια ; Να αντανακλα αυτο που οι οι ιδιοι θελουμε να δουμε στους αλλους για να υπερασπιστουμε τον εαυτο μας απεναντι τους ;Μια εξαλλα ντυμενη γυναικα ειναι " ευκολη" γιατι ετσι μας βολευει οταν προκειται να πληγωσουμε τον εαυτο μας με μια πιθανη απορριψη φλερταροντας την.Ενας ανδρας ειναι απο καλη οικογενεια γιατι τον διαλεγουμε για φιλο η συντροφο μας επιβεβαιωνοντας οτι παντα κανουμε τις καλυτερες επιλογες για το ποιον εχουμε διπλα μας .Μηπως τελικα η κακια μαγισσα των παραμυθιων δεν ηταν και τοσο κακια ;Εξαλλου αν δεν υπηρχε αυτη πως θα στηνοταν το παραμυθι .....Οι Σταχτοπουτες απο μονες τους ειναι καπως ανιαρες δε νομιζετε;
    1.Ακόμα κι αν μια κοπέλα ντύνεται προκλητικά δε σημαίνει ότι είναι εύκολη και διαθέσιμη.Και το λέω διότι ειδικά τώρα το καλοκαίρι σχεδόν όλες ντύνονται έτσι,μίνι,προκλητικά σορτσάκια,στριγκάκια,τατου αζάκια.Αλλά γνωριμίες δε βλέπω να γίνονται.Απ'οτι έχω καταλάβει εδώ και χρόνια,το κάνουν μόνο και μόνο για να επιδεικνύονται στις άλλες γυναίκες.Απόδειξη το ότι οι ίδιες σχεδόν ποτέ δεν παρατηρούν άντρες όταν βγαίνουν έξω(διότι φυσικά δε δυσκολεύονται να βρουν και δε νιώθουν ποτέ έλλειψη σ'αυτόν τον τομέα) αλλά αντιθέτως αν δουν καμιά εμφανίσιμη γυναίκα καρφώνονται πάνω της.Το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει,αν δει μια γυναίκα να περνάει από μπροστά της μια άλλη γυναίκα ας πούμε με ωραία πόδια,ωραίο κ.λο ή ωραίο στήθος,καρφώνεται πιο πολύ απ'ότι οι άντρες.

2.Για τον άντρα προφανώς το 'καλή' οικογένεια μεταφράζεται σε 'πλούσια' οικογένεια.Διότι ΜΟΝΟ το χρήμα φτάνει και περισσεύει για να γίνει ποθητός και να του γίνουν όλες 'εύκολες'.

Page 3 of 3 FirstFirst 123