Βαρεμαρα , συχνη μελανχολια κ.α - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Junior Member
    καλα δεν ειπε κανενας οτι εγινε μπαμ και κατω , αλλα ουτε εγω ξερω δεν εχω τιποτα "τραυματα" ουτε εγινε τιποτα το φοβερο στη ζωη μου .. η γιαγια μου πεθανε πριν απο 2-3 χρονια στεναχωριθηκα αλλα αυτο . παντος δεν μπορω να θυμιθω κατι συγκεκριμενο

Senior Member
    Συμφωνείς σε κάτι απο τα παραπάνω μαζί μου πως δεν έχεις τίποτα που λέω??
    Η πιστεύεις οτι έχεις κάτι??

Senior Member
    shapiro,απ'αυτα που διαβασα για σενα...μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν αντεχεις την ρουτινα.Τι θα ελεγες να κανεις κατι για να την σπασεις και να ξεφυγεις? Για παραδειγμα,θα μπορουσες να γινεις μελος σ'εναν ορειβατικο συλλογο. Εκει να δεις αδρεναλινη,δε σου αφηνει περιθωρια για να βαρεθεις! Οσον αφορα τωρα την επισκεψη σου σε ψυχολογο...θεωρω οτι ειναι μια καλη σκεψη και δε χρειαζεται να περιμενεις να παρεις τον πρωτο σου μισθο,οπως ειπε η Χαρα,για να τον επισκεφθεις καθως μπορεις να πας και σ'ενα δημοσιο κεντρο ψυχικης υγειας οπου ειναι δωρεαν!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Junior Member
    ξερω οτι σιγουρο αυτο που "εχω" μου δημιουργει καποια προβληματα αλλα δεν ξερω αν ειναι προβλημα με ολη τν εννοια του προβληματος

Senior Member
    Ναί αλλα τα κέντρα κάνουν πάρα πολύ καιρό. Πιστεύω είναι καλύτερο να πάει σε κάποιον που θα έχει ακούσει καλα λόγια για αυτόν και θα είναι πριβέ. Ξέρεις.

Junior Member
    ALIA το αμεσω προβλημα μου δεν ειναι το αν θα βαρεθω αλλα αν θα ευχαριστηθω αυτο που θα κανω και οτι οταν φυγω απο την ορειβασια θα παω σπιτι θα ξαπλωσω και θα πω τι ωραια μερα τι καλα που περασα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hara_ View Post
    Ναί αλλα τα κέντρα κάνουν πάρα πολύ καιρό. Πιστεύω είναι καλύτερο να πάει σε κάποιον που θα έχει ακούσει καλα λόγια για αυτόν και θα είναι πριβέ. Ξέρεις.
    Αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα,δεν μπορει να κανει αυτο που λες!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Junior Member
    ALIA δεν υπαρχη οικονομικο προβλημα , λεφτα να βρω μπορω

Senior Member
    Quote Originally Posted by shapiro View Post
    ALIA το αμεσω προβλημα μου δεν ειναι το αν θα βαρεθω αλλα αν θα ευχαριστηθω αυτο που θα κανω και οτι οταν φυγω απο την ορειβασια θα παω σπιτι θα ξαπλωσω και θα πω τι ωραια μερα τι καλα που περασα
    Αυτο θα το διαπιστωσεις μονο αν το δοκιμασεις! Γενικα αρχισε να δοκιμαζεις δραστηριοτητες που θα σε κανουν να μην ρουτινιαζεις! Πειραματισου λιγακι!

Senior Member
    Ναί, αν και εγώ μπορώ να κάνω κάτι μικρά πράγματα.
    [...] Εγώ είμαι στην ψυχολογία και ίσως μπορεί να ξέρω κάτι παραπάνω??
    Hara_, είσαι ψυχολόγος;

Η άποψή σου είναι σεβαστή όσο και του κάθε άλλου μέλους, όμως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς όταν απαντάς στο/στη shapiro
    ''ναι, ν' απευθυνθείς σε ειδικό, αν κι εγώ μπορώ να κάνω μερικά πράγματα'' ή όταν της/του απαγορεύεις να πάρει φάρμακα!

Πιστεύω ότι αυτό θα το κρίνει μόνο ένας ειδικός και φυσικά όχι με συνομιλία μέσα σε ένα φόρουμ..

Junior Member
    ALIA παιζω μπαλα , μαθαινω προγραματισμο , βγαινω εξω ,εχω κανει 5 φορες sky diving αλλα και bunjee κανω ποδηλατο , δουλευω σε διαφορα μερη , βγαινω εξω , γνωριζω κοσμο , παω στην θαλασσα κανω πολλα πιστεψε με

Senior Member
    Ναι φυσικά. Εννοώ οτι μπορώ να τον βοηθήσω να προσπαθήσω να καταλάβω τι έχει. Δεν θα του έλεγα να πάει να πάει να πάρει χάπια. Προς θεού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Πιστεύω ότι αυτό θα το κρίνει μόνο ένας ειδικός και φυσικά όχι με συνομιλία μέσα σε ένα φόρουμ..
    Ακριβως,μεσα στο φορουμ δεν κανουμε συνεδριες,ψυχαναλυσεις και δεν ξερω εγω τι αλλο! Χαρα,αν εισαι ψυχολογος...θα οφειλες να γνωριζεις οτι οι "ασθενεις" δεν αντιμετωπιζονται διαδυκτιακα! Εδω μεσα μονο συμβουλευουμε!

Senior Member
    Έκανα κάτι απο τα παραπάνω? Κάνω οτι κάνει ενας απλός άνθρωπος. Ρωτάω απλα πως είναι και πως νιώθει. Αυτο δεν ήθελε το παιδί?
    Εκανα κάτι κακό? Συγγνώμη αλλα απο πότε είναι κακό να βοηθάς τον άλλον? Η να προσπαθείς να τον καταλάβεις?

Senior Member
    Ναι φυσικά. Εννοώ οτι μπορώ να τον βοηθήσω να προσπαθήσω να καταλάβω τι έχει. Δεν θα του έλεγα να πάει να πάει να πάρει χάπια. Προς θεού.
    Hara_, δεν εννόησα καθόλου ότι θα τον/την προτρέψεις να πάρει φάρμακα!
    Εννοούσα τη διάθεση να κάνεις κάποια ''διαδικτυακή'' διάγνωση, η οποία και απαγορεύεται.

Και ξέρεις, όταν κάποιος δηλώνει ειδικός, το μέλος που ζητάει βοήθεια επηρεάζεται, παίρνει πιο σοβαρά τα λεγόμενα του μέλους-ειδικού.. Αυτό. Απλά. Χρειάζεται λίγη προσοχή.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast