Βαρεμαρα , συχνη μελανχολια κ.α - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    Χαρα ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Νομίζεις οτι είπα κάτι εναντίον σου?

Senior Member
    Βασικά ήταν βαρύ αυτό που είπα συγγνώμη.
    Με συγχωρείς?

Junior Member
    λοιπον καποιες παραπανω πληροφοριες..

οχι δεν το εχω πει στους γονεις μου διοτι δεν ειναι ανθρωποι για σοβαρη κουβεντα αν το πω στον πατερα μου θα μου πει "ασε τις μ_λ_κιες" , εαν το πω στην μανα μου θα με παει για λοβοτομη τετοια φαση..
    οσο για το "ιστορικο" μου μπορω να πω οτι περασα την 1τη λυκειου κανοντας αυτο : Σχολειο , σπιτι οπου κοιμομουν μεχρι το βραδυ (10-11) και μετα ολη νυχτα σχεδον στο pc , σερφαροντας και μιλοντας . 2α λυκειου τα ιδια αλλα λιγο ποιο κοινωνικος εβγαινα και εξω 3τη λυκειου πηγαινα φροντιστηριο και για καποιο λογο μου αρεζε που πηγαινα και δεν ηταν αγκαρεια η κατι τετοιο και μου αρεζε να μιλαω με τους καθηγητες μου για τα παντα εκτος απο τα μαθηματα δηλαδη με το φυσικο μου του αρχιζα κουβεντα για το συμπαν ενω καναμε ταλαντωσεις γιατι αλλιως εχανα το ενδιαφερων..

για φετος σας ειπα ..

Εντάξει. Νομίζω πολλά άτομα στην ηλικία σου δεν έχουν όρεξη.
    Αλλα δεν έχεις βρεί κάτι να σου αρέσει ?? Να σου τραβάει την προσοχή??
    δεν νομιζω μετα απο 4-5 χρονια ακομα να οφειλετε στην ηλικια ! και οχι δεν εχω κατι συγκεκριμενο
    κυριω μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να γυρισω σπιτι η να φυγω απο καπου και να πω ναι περασα καλα

Senior Member
    Ξέρεις, μήπως σε έκανε ετσι το γεγονός οτι δεν έιχες επαφή με τους γονείς σου και δεν έβρισκες κάτι ενδιαφέρον?

Junior Member
    αυτο το "προβλημα" με τους γονεις μου το ξεπερασα απλα κανοντας οτιδηποτε χωρις να τους χρειαζομαι στη αρχη ηταν ενα προβλημα διοτι ημουν μικρος αλλα χωρις να θελω να φανω καπως ετσι ωριμασα γρηγορα και δεν με ενδιαφερει ποια, και δεν εχω και καποια συναισθηματικη σχεση με τους γονεις μου ,καλα ειμαστε δεν μπορω να πω αλλα δεν με εννοιαζε που ημουν αγγλια και δεν ημουν κοντα τους.

καποιο ενδιαφερον , μου αρεσει η επιστημονικη φαντασια , βλεπω anime ( βασικα τα εχω δει ολα σχεδον :P ) , κανω ποδηλατο κανω διαφορα και μου κινουν το ενδιαφερον διαφορα το προβλημα ειναι οτι δεν με χαροποιουν ! μου αρεσει να κανω κατι αλλα το κανω διοτι ειναι ασ πουμε το μονο που μου αρεσει δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτος

Senior Member
    Ναι καταλαβαίνω. εντάξει, Δεν νομίζω οτι κάποιος μπορεί να βρεί χαρά με το vampire knight η με τον naruto.
    Αλλα μπορεί κάτι άλλο να σε κάνει να νιώθεις ωραία?
    Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στην ζωή σου?

Junior Member
    οντως τα περισοτερα anime δεν ειναι για να σε κανουν να χαιρεσαι :D ακομα χειροτερα αποτελεσματα το House :P

αυτο που θελω να κανω ειναι να βρω κατι με νοημα για μενα , τωρα προσπαθω να βρω δουλεια σε Marketing & Sales μου αρεσει δεν μπορω να πω αλλα και παλι δεν υπαρχη κατι που να ΘΕΛΩ να κανω εκτος απο το να παω σε καποιες πολης της ευρωπης. Δεν ξερω νομιζω οτι ενα καλο περιβαλλον εργασειας/ζωης μπορει να αλλαζε κατι αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το "καλο περιβαλλον" οταν δεν μου προκαλη χαρα κατι συγκεκριμενο ..

Senior Member
    Βασικά αντι για ανιμε δες καμια κομμωδία. Θα έχει αποτέλεσμα? Βγές έξω με κανεναν φίλο σου , γίνε πιο κοινωνικός κτλ. Μπορείς?
    Και οταν βγάλεις τον 1ο σου μισθό πήγαινε σε κάποιον ειδικό.
    (αλλα ποτέ φάρμακα)

Junior Member
    ειμαι κατα των φαρμακων , ουτε ασπιρινη δεν περνω..
    ειμαι κοινωνικος δεν εχω τετοιο προβλημα , ξερω απειρο κοσμο βγαινω εξω σαφος οταν ειναι εδω γυρω οι φιλοι μου καθημερινα , δεν εχω τετοια προβληματα . θα επαναλαβω τον εαυτο μου και θα πω : δεν με ευχαριστουν αυτα τα πραγματα , δεν μπορω να πω αα σημερα περασα καλα ολα μου φαινονται το ιδιο ειτε βγω εξω ειτε δεν βγω η μονη διαφορα ειναι πως αν κατσω μεσα θα βαριεμαι ακομα περισσοτερο , οσω για κομμωδια βλεπω και φιλαρακια και Big bang theory θα σχολιασω με αλλους οτι αυτο ειναι αστειο η οτι μου αρεσει αυτος ο χαρακτηρας αλλα δεν ειναι κατι το διαφορετικο ειναι λες και ξαπλωνω στο κρεβατι

Senior Member
    καλα, παντως μια μορφη της καταθλιψης ειναι κ αυτη. η ανηδονια, να μην μπορει ο ανθρωπος να παρει χαρα απο αυτα που κανει. ειναι ασθενεια αυτο το πραγμα. μπορεις να το ψαξεις περισσοτερο, η μπορεις να αφησεις τον εαυτο σου ετσι, κατα πασα πιθανοτατα δεν θα φυγει μονο του. αν σου αρεσει να εισαι ετσι, ολα καλα. αν θελεις να βρεις λυση στο προβλημα σου, θα κινητοποιηθεις να βρεις μια λυση.

επισης υπαρχουν καταθλιψεις που τα φαρμακα ειναι απαραιτητα. δεν ξερω αν βοηθανε στην ανηδονια. βοηθανε συνηθως στο να νιωθει καποιος καλυτερα, να μην πεφτει τοσο ευκολα στην υπερμετρη θλιψη. για την ανηδονια δεν ξερω, αλλα ισως κ να βοηθανε.

Senior Member
    Σοβαρά πριν τα 14 πως ήσουν??

Junior Member
    πριν τα 14 ημουν αυτο που λενε "παιδι" δεν ηξερα τιποτα , δεν με ενοιαζε τιποτα :D

Junior Member
    σε ψυχολογο πρεπει να απευθηνθω?

Senior Member
    Ναί, αν και εγώ μπορώ να κάνω κάτι μικρά πράγματα.
    Απλά δεν μπορώ ακριβώς να καταλάβω. Μετά τα 14 τι άλλαξε δηλαδή και η ζωή σου έγινε έτσι?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast