ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 170
    Senior Member

ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ

ο τροπος που ζω ειναι κλασικος με καθε αλλου εργαζομενου ατομου, δλδ δουλεια σπιτι καμια βολτα κλπ κλπ. αναλογα με τις προτημησεις του καθενα η ζωη μου ειναι ειτε λυτη και απεριττη γι αυτον η κλαιπαλιασμενη κοκ! ομως παρ ολα αυτα ερχεται μια στιγμη που λεω ''δεν καταλαβαινω πως εφτασα στο σημειο να μαι στρατιωτακι! ολα ειναι τοοοοοοοσο βαρετα και ρουτινιασμενα και το μονο που κανεις ειναι το ιδιο και το ιδιο στο μοτιβο πισω σου!

ειδηκα τωρα με την οικονιμικη κριση δεν μου φτανουν τα λεφτα! δλδ εχω παρατηρησει πως τελειωνει ο μισθος μου στο 1ο 10ημερο και δεν θυμαμαι που χαλασα ολα αυτα τα χρηματα! φυσικα εχουν ακριβηνει ολα αλλα συνεχεια ακουω αντικρουομενα μνμτα του στυλ μην χαλας τα λεφτα σου σε μαγαζια η παραλιες που στοχο εχουν την αισχροκερδια, μην τρως σε εστιατορια εχουν ξεφτιλησει τις τιμες τους, μην πληρωνεις σε παραλιες ιδιωτικες επειδη χρεωνουν να μπεις και αλλο τοσο μια ξαπλωστρα κλπ

αυτα τα παραπανω τα ''μην'' ειναι απαντησεις σε παραπονα αλλων που λενε πως πανε εδω κ εκει και δινουν τα λεφτα τους και ολοι τους εκμεταλευονται, οποτε οι δικηγοροι του διαβολου λενε ''ε φαε σπιτι σου'' και ''παρε την ψαθα σου και την ομπρελλα και τραβα σε δημοσια παραλια!''

ερχομαι εγω ο ελληνας λοιπον και λεω........γιατι να ναι εκεινοι που με εκμεταλευονται αυτοι που θα παραδεχτουν κατι σφιχτοκωλοι ως οι ''εξυπνοι'' που καλα κανουν και ανεβαζουν τις τιμες επειδη βρισκουν κοροιδα (εμενα δλδ) που τα δινουν, και να μην ειμαι εγω το θυμα και γιατι να παψω να παραπονιεμαι οσο δινω τα λεφτα μου???δεν καταλαβα δλδ, τι θα πρεπε να κανω? να κλεινομαι στο σπιτι μου καθε μερα μετα το γραφειο να βλεπω τηλεοραση? να τρωω καθε μερα φακες και να κυκλοφορω με μεταφορικα σαβ.κυριακο μες στον νταλα ηλιο κουβαλωντας ομπρελλα και ψαθα να βρω καθαρη παραλια στην αττικη?

αισχος στους ελληνες που υποστηριζουν πως καλα να παθουμε. αισχος και παλι αισχος. οσοι τα λενε αυτα μιλανε εκ του ασφαλους

συμφωνα με ολα αυτα εγω δουλευω ολη μερα και ανεχομαι καθε βλακα στον δρομο που οδηγαει σαν ηλιθιος λογω ζεστης και καθε καθηστεριση στα δρομολογια λεωφ.τρολει και μη σωστη λειτουργια ηλεκτρικου, χωρις να μιλαω! ε οχι να μην μιλαω κ επειδη με κλεβουν στα σουβλατζιδικα!!!!!!!!!

οι ''ελληναρες'' λοιπον που, οποιος διμαρτυρεται ξεκινοντας την ιστορια του λεγοντας ''πηγα προχτες για φαγητο με την οικογενεια μου........'' , αρχιζει και λεει καλα να παθετε γιατι ειστε κοροιδα, για μενα ειναι πολυ μαλακες ανθρωποι! ο καθενας εχει δικαιωμα να ξεφυγει απ την ρουτινα του και να βγει να φαει με την οικογενεια του!

γινομαι κ γω μια απο αυτους και λεω πως προχτες πληρωσα 2 μεριδες γυρο 1 πατατες και 1 μπυρα σε ταβερνα 35 ευρω! ε μα σε χρυση κασετινα απ το ζωλοτα τυλιγουν τα σουβλακια?

οποτε αναγκαζομαι τωρα σχεδον μεσα του μηνος να γινομαι αυτο το στρατιωτακι!δουλεια-σπιτι-κλαψα!

ειμαι 25 χρονων και νιωθω οπως πολλοι αλλοι την φθορα του χρονου πανω μου, ειμαι μονιμως κουρασμενη και απογοητευμενη και ενα κενο και αδιαφορια για τα παντα! δεν θελω να ντυθω, να βγω, να μιλησω με κοσμο επειδη τους βλεπω καχυποπτα επειδη ΟΛΟΙ θελουν να μ ου φανε τα λεφτα!

με πλησιαζουν στον δρομο για ωφελος, οπως οι μαρτυρες του ιεχωβα!

πως ειναι η δικια σας καθημερινοτητα? τι κανετε η κανατε που σας ευχαριστουσε και τωρα γινεται με κρυα καρδια και σας φθειρει και σας αναλωνει ενω θα πρεπε να σας γεμιζει?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ο τροπος που ζω ειναι κλασικος με καθε αλλου εργαζομενου ατομου, δλδ δουλεια σπιτι καμια βολτα κλπ κλπ. αναλογα με τις προτημησεις του καθενα η ζωη μου ειναι ειτε λυτη και απεριττη γι αυτον η κλαιπαλιασμενη κοκ! ομως παρ ολα αυτα ερχεται μια στιγμη που λεω ''δεν καταλαβαινω πως εφτασα στο σημειο να μαι στρατιωτακι! ολα ειναι τοοοοοοοσο βαρετα και ρουτινιασμενα και το μονο που κανεις ειναι το ιδιο και το ιδιο στο μοτιβο πισω σου!

ειδηκα τωρα με την οικονιμικη κριση δεν μου φτανουν τα λεφτα! δλδ εχω παρατηρησει πως τελειωνει ο μισθος μου στο 1ο 10ημερο και δεν θυμαμαι που χαλασα ολα αυτα τα χρηματα! φυσικα εχουν ακριβηνει ολα αλλα συνεχεια ακουω αντικρουομενα μνμτα του στυλ μην χαλας τα λεφτα σου σε μαγαζια η παραλιες που στοχο εχουν την αισχροκερδια, μην τρως σε εστιατορια εχουν ξεφτιλησει τις τιμες τους, μην πληρωνεις σε παραλιες ιδιωτικες επειδη χρεωνουν να μπεις και αλλο τοσο μια ξαπλωστρα κλπ

αυτα τα παραπανω τα ''μην'' ειναι απαντησεις σε παραπονα αλλων που λενε πως πανε εδω κ εκει και δινουν τα λεφτα τους και ολοι τους εκμεταλευονται, οποτε οι δικηγοροι του διαβολου λενε ''ε φαε σπιτι σου'' και ''παρε την ψαθα σου και την ομπρελλα και τραβα σε δημοσια παραλια!''

ερχομαι εγω ο ελληνας λοιπον και λεω........γιατι να ναι εκεινοι που με εκμεταλευονται αυτοι που θα παραδεχτουν κατι σφιχτοκωλοι ως οι ''εξυπνοι'' που καλα κανουν και ανεβαζουν τις τιμες επειδη βρισκουν κοροιδα (εμενα δλδ) που τα δινουν, και να μην ειμαι εγω το θυμα και γιατι να παψω να παραπονιεμαι οσο δινω τα λεφτα μου???δεν καταλαβα δλδ, τι θα πρεπε να κανω? να κλεινομαι στο σπιτι μου καθε μερα μετα το γραφειο να βλεπω τηλεοραση? να τρωω καθε μερα φακες και να κυκλοφορω με μεταφορικα σαβ.κυριακο μες στον νταλα ηλιο κουβαλωντας ομπρελλα και ψαθα να βρω καθαρη παραλια στην αττικη?

αισχος στους ελληνες που υποστηριζουν πως καλα να παθουμε. αισχος και παλι αισχος. οσοι τα λενε αυτα μιλανε εκ του ασφαλους

συμφωνα με ολα αυτα εγω δουλευω ολη μερα και ανεχομαι καθε βλακα στον δρομο που οδηγαει σαν ηλιθιος λογω ζεστης και καθε καθηστεριση στα δρομολογια λεωφ.τρολει και μη σωστη λειτουργια ηλεκτρικου, χωρις να μιλαω! ε οχι να μην μιλαω κ επειδη με κλεβουν στα σουβλατζιδικα!!!!!!!!!

οι ''ελληναρες'' λοιπον που, οποιος διμαρτυρεται ξεκινοντας την ιστορια του λεγοντας ''πηγα προχτες για φαγητο με την οικογενεια μου........'' , αρχιζει και λεει καλα να παθετε γιατι ειστε κοροιδα, για μενα ειναι πολυ μαλακες ανθρωποι! ο καθενας εχει δικαιωμα να ξεφυγει απ την ρουτινα του και να βγει να φαει με την οικογενεια του!

γινομαι κ γω μια απο αυτους και λεω πως προχτες πληρωσα 2 μεριδες γυρο 1 πατατες και 1 μπυρα σε ταβερνα 35 ευρω! ε μα σε χρυση κασετινα απ το ζωλοτα τυλιγουν τα σουβλακια?

οποτε αναγκαζομαι τωρα σχεδον μεσα του μηνος να γινομαι αυτο το στρατιωτακι!δουλεια-σπιτι-κλαψα!

ειμαι 25 χρονων και νιωθω οπως πολλοι αλλοι την φθορα του χρονου πανω μου, ειμαι μονιμως κουρασμενη και απογοητευμενη και ενα κενο και αδιαφορια για τα παντα! δεν θελω να ντυθω, να βγω, να μιλησω με κοσμο επειδη τους βλεπω καχυποπτα επειδη ΟΛΟΙ θελουν να μ ου φανε τα λεφτα!

με πλησιαζουν στον δρομο για ωφελος, οπως οι μαρτυρες του ιεχωβα!

πως ειναι η δικια σας καθημερινοτητα? τι κανετε η κανατε που σας ευχαριστουσε και τωρα γινεται με κρυα καρδια και σας φθειρει και σας αναλωνει ενω θα πρεπε να σας γεμιζει?
    Πολυ ενδιαφερον το θεμα σου , αλλα μην τα βλεπεις τοσο μαυρα! εισαι νεα και απο οτι καταλαβα προκομενη ,εχεις την δουλεια σου και την αηιοπρεπεια σου , μπραβο σου!
    Για εσενα που εισαι κοπελα τα πραματα μπορουν να γινουν καλυτερα , μπορεις να κανεις σχεση με καποιον που ειναι πιο ανετος οικονομικα , ευκαταστατος, δεν λεω να βρεις κανα παπου ,αλλα εναν νεο στην ηλικια σου ,να εχει τα πιο πολλα απο αυτα που θες σε μια σχεση αλλα να εχει και λεφτα, δεν ειναι κακο , ουτε εισαι η μονη .
    Τωρα οσο για την κακομιρια του Ελληνα που λες τα πραματα ειναι δυσκολα , για να αλλαξουν αυτα που λες πρεπει να εχεις το θαρρος , να παρεις την αποφασει να να ανιξεις το μαντρι σου και να βγεις εξω! στην ελευθερια , στην αυτοδιαθεση σου ! στην αυτοδιαχειριση σου! να ξεχωρισεις! καλα ολα αυτα αλλα θα πρεπει να εισαι ετοιμη και για τις συνεπειες αυτου!
    Προσωπικα η κρηση με εχει φρικαρει!! εχω ξενερωσει τελειως! δεν μου φτανουν πλεον τα λεφτα,ουτε για τις καθημερινες μου βολτες στην παραλια που εκανα περισι ,ουτε για τα ρουχαλακια μου! Ουτε ανακενισει που ηθελα να κανω στο διαμερισμα μου! ουτε για την συντηρηση του αμαξιου μου και του δικυκλου μου μαζι! ουτε διακοπες εκει που θελω! Δεν μπορω αλλο αφου θελω ποσα λεφτα καθε μερα μονο και μονο για την ΚΟΛΟΠΡΕΖΑ ΜΟΥΥ!

Senior Member
    λυπαμαι για την κατασταση σου. αυτο σε προτρεπει να σκεφτεσαι πως οικονομικα δεν θα μαστε ποτε ικανοι να κανουμε και να συντηρησουμε οικογενεια! δεν θελω να βασιζομαι στα λεφτα του μελλοντα συζυγου μου!!!! θελω μονη μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ......
    Για εσενα που εισαι κοπελα τα πραματα μπορουν να γινουν καλυτερα , μπορεις να κανεις σχεση με καποιον που ειναι πιο ανετος οικονομικα , ευκαταστατος, δεν λεω να βρεις κανα παπου ,αλλα εναν νεο στην ηλικια σου ,να εχει τα πιο πολλα απο αυτα που θες σε μια σχεση αλλα να εχει και λεφτα, δεν ειναι κακο , ουτε εισαι η μονη .
    .....!
    πολυ ωραια ιδεα αυτη...
    γιατι δεν της προτεινεις να βγει στην βιζιτα απευθειας? το βρισκω πιο τιμιο και ειναι και πιο προσοδοφορο.
    θα βαλει και την ταριφα μονη της για να μην την κλεβουν οι φτωχομπινεδες...

Senior Member
    συμφωνω οτι η κριση και η ακριβεια μας οδηγουν σε απιστευτη μιζερια (που να δεις αν βιωσεις και ανεργια τι γινεται)
    το θεμα ειναι οτι η λογικη "μην πας να στα φανε τα κοροιδα" ειναι λογικη αδιεξοδου και πληρους μπλοκαρισματος στην αγορα.
    φυσικα ολοι πρεπει να προσαρμοσουν τις απαιτησεις τους στις σημερινες δυνατοτητες του ελληνα.
    αλλα αν δεν πηγαινουμε πουθενα και δεν ξοδευουμε για τπτ, μπλοκαρουμε ακομα περισσοτερο μια οικονομια ετοιμοθανατη..
    ολοι εμεις ειμαστε αυτοι που κινουν την οποια οικονομια εχει απομεινει. οσο μειωνεται η αγοραστικη μας δυναμη , οσο καταναλωνουμε λιγοτερο, τοσο γρηγοροτερα θα πεθανει η οικονομια..

Senior Member
    ναι αλλα και τι να κανεις οταν ολα ακριβαινουν ενω οι μισθοι ειναι ιδιοι και πιο χαμηλα? θα πεθανουμε στην ψαθα! να πληρωνει ο καθενας συμφωνα με το εισοδημα του παντου. παω σινεμα η σε ταβερνα ? θα δειχνω την φορολογικη μου δηλωση 1α

Senior Member
    ναι αλλα και τι να κανεις οταν ολα ακριβαινουν ενω οι μισθοι ειναι ιδιοι και πιο χαμηλα? θα πεθανουμε στην ψαθα! να πληρωνει ο καθενας συμφωνα με το εισοδημα του παντου. παω σινεμα η σε ταβερνα ? θα δειχνω την φορολογικη μου δηλωση 1α
    δεν μπορεις να κανεις πολλα ναι..
    και ο περιορισμος, προκαλει μεγαλη μιζερια..
    θα φθηνηνει το κοστος ζωης, δεν μπορει να μεινει για πολυ ετσι.
    το θεμα ειναι οτι τοτε δεν θα εχουμε καν δουλειες :)

Senior Member
    λεω να ξεκινησουμε ενα ειδος φιλοσοφικης συζητησης σχετικα με την υπαρξη μας.........

Banned
    Υπάρχουν πολλλλλλλλές στιγμές, όμορφες, διαφορετικές, δυνατές αλλά και ήρεμες, απλές κλπ που δεν χρειάζονται φράγκα. Χρειάζονται μόνο θετική σκέψη στην παρέα.

Σε κάθε περίπτωση το οικονομικό αδιέξοδο, οδηγεί σε άγχη και χαλάει την διάθεση, αλλά πορεύεσαι με ότι έχεις, διεκδικώντας το καλύτερο. Αν αυτό το κάνεις με χαμόγελο και αισιοδοξία, τα αποτελέσματα που θα έρθουν θα είναι οπωσδήποτε ικανοποιητικότερα, από το να πράξεις το αντίθετο.

δεν θελω να βασιζομαι στα λεφτα του μελλοντα συζυγου μου!!!! θελω μονη μου!
    Δεν είναι κακή η άποψη σου, αλλά στην εγκυμοσύνη σου, για παράδειγμα, σε ποιανού χρήματα θα βασίζεσαι;

Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, ισχύει η ίδια λογική;

Δλδ αν θέλεις να είναι όλα ρεφενέ (?), θα καταδικάσεις τον σύντροφό σου να μην πάτε ποτέ διακοπές επειδή εσύ δεν βγαίνεις; Η να μην χαρείτε μαζί μια συναυλία, ένα θέατρο, μια εκδρομή ή ότι άλλο;

Banned
    ΦΙλη μου REMEDY! αλλη μια φορα με παρεξεις , δεν ηθελα να πω ,δεν ηθελα να την παροτρινω να γινει ανηθικη για τα λεφτα! υμαρτον ! ποτε τετοιο πραμα ειδικα η Broken_DoLL που μας εχει αποδειξει με αυτα που γραφει οτι ειναι μια κοπελα με αξιοπρεπεστατες αρχες, εχει ηθος ευγενεια και δεν θα τα προδιδαι αυτα για κανενα λογο , ετσι εχω συμπερανει προσωπικα για τον χαρακτηρα της.
    Δεν εγραψα για μια συγκεκριμενη κοπελα , αλλα γενικα, και δεν ειναι " πορνεια " να διαλεξει καποια κοπελα για συντροφο της καποιον που εχει ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, εκτως απο αυτα που ψαχνει ,αυτα που ζητα σε εναν ανδρα να εχει και λεφτα!
    Νομιζω πως πρεπει να μιλαμε στα ισια εδω μεσα , να μην υποκρινομαστε ! ΡΕΜΕΔΥ! Πες μου εσυ δλδη δεν εχεις προτιμησει αναμεσα σε δυο ανδρες που εχουν πολλες ομοιοτιτες , που εχουν και οι δυο τους αυτα που σου αρεσουν ,που σε γοητευουν ,δεν διαλεξες αυτον που εχει και λεφτα? Η εμπειρια της ζωης μου μου εχει δειξει οτι συμβαινει αυτο , αρκετα! Δεν λεω οτι το πρωτο και το τελευταιο που κοιτας ειναι τα λεφτα του! Αυτο ειναι αλλο ειναι ανηθικο και ειναι αυτο που λες εσυ, αλλα υπαρχει και αυτο βεβαια¨) ετσι?

Υπαρχουν δυο κοσμοι , ο υλικος και ο ιδεατος , στον πρωτο ζουν αυτοι που κυνηγαν το χρημα! ζουν αυτοι που τους ικανοποιουντε μονο με την αφη , και το χορτασμα των ματιων τους , που χαιρωντε με αψυχα πραματα, με αμαξια , βιλες , πανακριβα ρουχα και οτι αλλο εχει εκτιμητη και ανταλαξιμη αξια!
    Στον αλλο κοσμο ,τον ιδεατο ζουν αυτοι που ικανοποιουντε με ανεκτιμητες αξιες! χωρις ανταλαξιμη αξια! ζουν αυτοι που γεμιζουν την και την καρδια τους εκτος απο το μυαλο τους! ζουν αυτοι που αναζητουν ευχαριστηση για ολες τις αισθησεις τους και λιγοτερο για αυτη της αφης! ζουν αυτοι που την ψαχνουν με τις ιδεες τους με αισθηματα και συναισθηματα!
    Δυστυχως ομως ετσι οπως μας εχει μεγαλωσει η κοινωνια μας εχει περασει περιεργες και υλικες απαιτησεις , για αυτο πρεπει να βρουμε την ισορροποια αναμεσα στους δυο κοσμους , ΤηΝ απολυτη ΑΡΜΟΝΙΑ δλδη! αυτος ειναι και ο δυκος μου σκοπος στην ζωουλα μου! βεβαια καπου την πατισα ! και τα εχω κανει σκατα!

Senior Member
    giorgos panou μην ξεσυνεριζεσαι την ρεμ ειναι λιγο καυστικουλα τι να την κανουμε!χαχ

seduction γι αυτο δουλευω για να εχω την καβατζα μου! αμα ο αντρας μ αυριο μεθαυριο με δερνει η με βριζει η με κερατωνει πχ, να μπορω οποτε γουσταρω να του δωσω τα @@ στο χερι και να σηκωθω να φυγω η ακομα καλυτερα, να τον διωξω! εχω οικογενεια κλπ να με φροντισουν στην αναγκη. η οικογενεια μενει ενω οι γκομενοι ερχονται και παρερχονται και να μην σκεφτομαστε κανεναν γτ κανεις δεν θα μας σκεφτει!

giorgo δυστυχως ειναι οπως τα λες.........αν δεν εχεις υλικα αγαθα ουτε μια δουλεια της προκοπης δεν μπορεις να βρεις. πχ αν πας σε μια συνεντευξη σε γραφειο με φορμα και φανελακι, εστω κ αν εχεις σπουδασει ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ της ζωης σου, δεν θα σε παρουνε μονο κ μονο επειδη φαινεσαι ''λετσος''. δεν αναρωτιουνται πως καποιος λογος θα υπαρχει, πως ισως δεν εχεις καν ρουχα στην ντουλαπα σου. πως ζεις με ψωμι και νερο.

οποτε εχεις τα πτυχια σου μυξομαντηλα και λιωνεις στο καμινι σε καποια οικοδομη 15Αυγουστο με νταλα ηλιο...... οχι οτι η οικοδομη ειναι ντροπη αλλα δεν ειναι αυτο που θα θελε ο οποιοσδηποτε, η μαλλον κανεις δεν θα θελε! γι αυτο τωρα χτυπιουνται οι ελληναρες που απαξιουσαν σε τετοιες δουλειες τωρα που τις εχουν παρει ολες οι αλλοδαποι......στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα!

να ξερες ποσες φορες βλεπω τι κανω και πως φερομαι για να κερδισω κατι και μετα το μετανιωνω? ομως δεν γινεται αλλιως!!!! πρεπει να σκυψεις να τον φας καμια φορα για να εχεις μια θεση στην κοινωνια......και πληρωνεις κ απο πανω.

εγω πραγματικα λυπαμαι τα παιδια που θα ενηλικιωθουν αργοτερα και που δεν θα χουν στον ηλιο μοιρα καθως ειδηκα η ελλαδα γυριζει στην δεκαετια του 50

Banned
    seduction γι αυτο δουλευω για να εχω την καβατζα μου! αμα ο αντρας μ αυριο μεθαυριο με δερνει η με βριζει η με κερατωνει πχ, να μπορω οποτε γουσταρω να του δωσω τα @@ στο χερι και να σηκωθω να φυγω η ακομα καλυτερα, να τον διωξω! εχω οικογενεια κλπ να με φροντισουν στην αναγκη. η οικογενεια μενει ενω οι γκομενοι ερχονται και παρερχονται και να μην σκεφτομαστε κανεναν γτ κανεις δεν θα μας σκεφτει!
    Δεν μου απάντησες σε αυτά:

Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, ισχύει η ίδια λογική;

Δλδ αν θέλεις να είναι όλα ρεφενέ (?), θα καταδικάσεις τον σύντροφό σου να μην πάτε ποτέ διακοπές επειδή εσύ δεν βγαίνεις; Η να μην χαρείτε μαζί μια συναυλία, ένα θέατρο, μια εκδρομή ή ότι άλλο;

Senior Member
    δεν θελω τα λεφτα να μου τα χαρισει θα το κανονισω αλλιως. δλδ θα μου βαλει ολο το ποσο επειδη δεν εχω και μετα θα τον κερασω κατι αλλο εγω! κερναει σαν αντρας κανα καφε κανα σινεμα αλλα δεν μπορει να κερασει και διακοπες ειδηκα τωρα που ψαχνει να δουλεψει πχ που μολις τελειωσε το μεταπτυχιακο κλπ κλπ. δεν θελω να ειμαι μονιμως ασφαλης με αυτο τον τροπο! θα προτιμουσα να μου παιρνει δωρα κλπ παρα να μου δινει χρηματα επειδη ισως να μην εχω αυτο το καιρο! θα μου τα δωσει ο πατερας μου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    ΦΙλη μου REMEDY! αλλη μια φορα με παρεξεις , δεν ηθελα να πω ,δεν ηθελα να την παροτρινω να γινει ανηθικη για τα λεφτα! υμαρτον ! ποτε τετοιο πραμα ειδικα η Broken_DoLL που μας εχει αποδειξει με αυτα που γραφει οτι ειναι μια κοπελα με αξιοπρεπεστατες αρχες, εχει ηθος ευγενεια και δεν θα τα προδιδαι αυτα για κανενα λογο , ετσι εχω συμπερανει προσωπικα για τον χαρακτηρα της.
    Δεν εγραψα για μια συγκεκριμενη κοπελα , αλλα γενικα, και δεν ειναι " πορνεια " να διαλεξει καποια κοπελα για συντροφο της καποιον που εχει ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, εκτως απο αυτα που ψαχνει ,αυτα που ζητα σε εναν ανδρα να εχει και λεφτα!
    Νομιζω πως πρεπει να μιλαμε στα ισια εδω μεσα , να μην υποκρινομαστε ! ΡΕΜΕΔΥ! Πες μου εσυ δλδη δεν εχεις προτιμησει αναμεσα σε δυο ανδρες που εχουν πολλες ομοιοτιτες , που εχουν και οι δυο τους αυτα που σου αρεσουν ,που σε γοητευουν ,δεν διαλεξες αυτον που εχει και λεφτα? Η εμπειρια της ζωης μου μου εχει δειξει οτι συμβαινει αυτο , αρκετα! Δεν λεω οτι το πρωτο και το τελευταιο που κοιτας ειναι τα λεφτα του! Αυτο ειναι αλλο ειναι ανηθικο και ειναι αυτο που λες εσυ, αλλα υπαρχει και αυτο βεβαια¨) ετσι?

Υπαρχουν δυο κοσμοι , ο υλικος και ο ιδεατος , στον πρωτο ζουν αυτοι που κυνηγαν το χρημα! ζουν αυτοι που τους ικανοποιουντε μονο με την αφη , και το χορτασμα των ματιων τους , που χαιρωντε με αψυχα πραματα, με αμαξια , βιλες , πανακριβα ρουχα και οτι αλλο εχει εκτιμητη και ανταλαξιμη αξια!
    Στον αλλο κοσμο ,τον ιδεατο ζουν αυτοι που ικανοποιουντε με ανεκτιμητες αξιες! χωρις ανταλαξιμη αξια! ζουν αυτοι που γεμιζουν την και την καρδια τους εκτος απο το μυαλο τους! ζουν αυτοι που αναζητουν ευχαριστηση για ολες τις αισθησεις τους και λιγοτερο για αυτη της αφης! ζουν αυτοι που την ψαχνουν με τις ιδεες τους με αισθηματα και συναισθηματα!
    Δυστυχως ομως ετσι οπως μας εχει μεγαλωσει η κοινωνια μας εχει περασει περιεργες και υλικες απαιτησεις , για αυτο πρεπει να βρουμε την ισορροποια αναμεσα στους δυο κοσμους , ΤηΝ απολυτη ΑΡΜΟΝΙΑ δλδη! αυτος ειναι και ο δυκος μου σκοπος στην ζωουλα μου! βεβαια καπου την πατισα ! και τα εχω κανει σκατα!
    μα εγω μιλουσα σοβαρα, δεν εκανα πλακα!
    ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ!
    οπως ελεγε καποτε μια κοπελα που γνωρισα, πολυ μεγαλυτερη μου τοτε,"αν ειναι να τουρκεψεις, να γινεις αγας, οχι γιουσουφακι" ;)

οσο για το ερωτημα σου γιωργο, ειναι εντελως πλασματικο, γιατι ΠΟΤΕ δυο ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι η περιπου ιδιοι..
    παντα εχουν παρα πολλες διαφορες.
    και για να σου λυθει η απορια, εγω ειχα βρεθει σε ενα διλλημα μεταξυ δυο ανδρων καποτε.
    ο ενας απο λεφτα, δεν ειχε στον ηλιο μοιρα... ο αλλος ηταν ευκαταστατος και σε πληροφορω οτι δεν ηταν αυτο το καλυτερο του. ηταν και αξιολογος και εξυπνος και μορφωμενος και ευπαρουσιαστος και γοητευτικος, τιποτε δεν του ελειπε.
    διαλεξα τον πρωτο, οχι απο καμια μαζωχα, επειδη ηταν φτωχος, αλλα ετυχε να ειναι, τι να κανουμε? δεν θα τον αφηνα ποτε γι αυτο.... απλα γιατι τον ερωτευτηκα.

Senior Member
    ετσι εκανε και η κοπελα στον 1ο στην πολυκατοικια μου η οποια γκαστρωθηκε και ερωτευτικε εναν πρωη φυλακισμενο χωρις δουλεια οποτε και παντρευτηκε. μετα απο 2 χρονια χωρισανε γτ οταν δεν εχεις στον ηλιο μοιρα αποκτας χρεη και νευρα και φυσικα αυτη εμεινε στο ετσι γτ δεν δουλευε ποτε. ηταν τυχερη που ειχε τον μπαμπα της και που της ειχε εξασφαλισει σπιτι! και αυτος την απειλουσε καιρο αφ οτου χωρισανε και 1 μερα το κοψε μαχαιρι. αναρωτιομουν γιατι, μεχρι που ανακαλυψα πως τα εφτιαξε με μπατσο!

η κορη της μια μερα φωναζε στην πολυκατοικια, θα ναι δεν θα ναι 3 χρονων, και της λεω ''τι κανεις εδω? αντε να διαβασεις!'' και μου απανταει με ναζι ''δεν χρειαζεται! εγω θα παντρευτω!''

αυτη λογικα ετσι εμαθε και ετσι θα γινει οπως λες ρεμ....κακια ******* ! :p

Page 1 of 12 12311 ... LastLast