ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΘΟΡΑ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 170
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Seduction View Post
    Τα παιδιά των μητέρων οι οποίες εργάζονταν περισσότερες από 30 ώρες εβδομαδιαίως μέχρι που αυτά να γίνουν 9 μηνών, παρουσίαζαν χαμηλότερη απόδοση στα τεστ
    Συμφωνω απολυτα με τη Remedy και μαλιστα συμφωνα με το παραπανω αποσπασμα της ερευνας που μας παρουσιασες δε λεει πουθενα οτι η γυναικα οταν γινει μανα σταματαει εντελως να εργαζεται! Ελεος λοιπον! Δεν καταλαβαινεις οτι με την επαρση του ημιμαθους εξεφτελιζεσαι και δειχνεις πως εισαι ενα ανασφαλες,αδυναμο και κομπλεξικο ανδρακι? Για συνελθε σε παρακαλω κι ελα στην πραγματικοτητα!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Mάθετε (τουλάχιστον προσπαθείστε) να μιλάτε σοβαρά, χωρίς flames, παραθέτοντας επιχειρήματα.

Το να βρίζετε και να ειρωνεύεστε (όσοι και όσες το κάνετε) πίσω από την οθόνη σας, είναι απλά pathetic

Ερωτήματα

1. Τι θα κάνει μια μητέρα του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), μετά την εγκυμοσύνη της; ΔΕΝ δικαιούται από πουθενά άδεια και δεν έχει την πολυτέλεια να κρατήσει την επιχειρησή της κλειστή. Να παρατήσει λοιπόν το παιδί της σε παππούδες-γιαγιάδες, νταντάδες ή βρεφονηπιακούς σταθμούς;

2. Ποιά είναι η υποχρέωση της, απέναντι στον ρόλο της μητρότητας που η ίδια επέλεξε;

3. Οφείλει ή όχι να κάνει ότι είναι απαραίτητο ως μητέρα;

4. Γιατί μια μητέρα να ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του παιδίατρου ή του παιδαγωγού, σε όσα αφορούν την υγεία του παιδιού της αν δεν ενοχλούν το πρόγραμμα της, και σε ότι αφορά την αλλαγή της προ μητρότητας ζωής της να τα θεωρεί επιστημονικές μπούρδες;

5. Tι προτείνετε στις μητέρες να κάνουν έναντι των παιδιών τους, έως να έχουμε ένα κράτος με σωστή κοινωνική πρόνοια;

Senior Member
    Mάθετε (τουλάχιστον προσπαθείστε) να μιλάτε σοβαρά, χωρίς flames, παραθέτοντας επιχειρήματα.
    σεντ
    δεν εισαι σε θεση να συζητησεις σοβαρα, με οσα μεχρι στιγμης μας εχεις δειξει και σε αυτο και σε διαφορα αλλα ποστ.
    δεν αντιλαμβανεσαι τις θεσεις ουτε των συνομιλιτων σου, αλλα ουτε στηριζεις τις δικες σου, οποτε λυπαμαι, αλλα αν δεν καταλαβες οτι αερολογεις τοση ωρα με λαθος επιχειρηματα, αστηριχτα, και ερευνες αλλες αντι αλλων, δεν θα μπορεσεις να παρακολουθησεις και την συνεχεια της συζητησης που ζητας τωρα.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ (αλλα δεν γελαει κανεις), γιατι δεν μπορω να εξηγησω διαφορετικα τοση ασυναρτησια σε μια απλη συζητηση, οποτε σε καθε περιπτωση
    καλυτερα να σταματησει εδω αυτη η συζητηση .....

και μιας που κανεις προτροπες περι συμπεριφορων εδω μεσα, να σε συμβουλευσω με την σειρα μου να αποφευγεις να τρολλαρεις, (και να συμβουλευσω κι εμας να μην τσιμπαμε στα τρολαρισματα σου) ειναι πολυ κουραστικο και ανεπιθυμητο σε αυτο το φορουμ...

Banned
    Τα ερωτήματα παραμένουν ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και μιας που κανεις προτροπες περι συμπεριφορων εδω μεσα, να σε συμβουλευσω με την σειρα μου να αποφευγεις να τρολλαρεις, (και να συμβουλευσω κι εμας να μην τσιμπαμε στα τρολαρισματα σου) ειναι πολυ κουραστικο και ανεπιθυμητο σε αυτο το φορουμ...
    Αντιμετώπιση του τρολ:Ένα ιδιαίτερα επίμονο και ενοχλητικό τρολ μπορεί να αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συμμετάσχουν σ' έναν κοινό διάλογο, ενώ μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τη διάλυση μιας διαδικτυακής κοινότητας. Αν ένα τρολ αγνοηθεί από την υπόλοιπη κοινότητα (πρόκειται συνήθως για το πιο αποτελεσματικό μέτρο), συνήθως αρχίζει να παράγει όλο και πιο ενοχλητικά και προσβλητικά μηνύματα με μόνο στόχο να προκαλέσει αντίδραση. Αν αυτή δεν έρθει, τότε το τρολ συνήθως εγκαταλείπει την κοινότητα.

Η συμμετοχή ή απάντηση σε συζήτηση που συμμετεχει το τρολ, σατιρικά περιγράφεται ως "τάισμα" του τρολ, γι' αυτό και υπάρχει η σύνηθης παραίνεση "μην ταΐζετε τα τρολ" (Αγγλ. "Don't feed the trolls") ωστε να μην προκληθούν αντιδράσεις που θα ικανοποιήσουν το τρολ, ή περαιτέρω δυσάρεστες τροπές.

Εκτός από την αδιαφορία, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν χρήσιμα τεχνικά μέσα για την καταπολέμηση ενός χρήστη - τρολλ, όπως η άμεση αφαίρεση των μηνυμάτων του, η τεχνική με κατάλληλα φίλτρα προστασίας ώστε αυτά να καθίστανται αυτομάτως αόρατα, ή η φραγή του αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να γράψει απολύτως τίποτα. Σε chat rooms οι διαχειριστές (operators) έχουν τη δυνατότητα να απομακρύνουν το τρολλ από ένα "δωμάτιο" συζήτησης (kick) ή και να του απαγορεύσουν την επανείσοδο (ban). Δραστικότερη είναι η μέθοδος κατά την οποία το τρολλ τίθεται αμέσως εκτός chat room με την απλή είσοδό του σε αυτό με συγκεκριμένο ψευδώνυμο ή από συγκεκριμένη IP (akick). Τέλος, αν η περίπτωση του τρολλ είναι πολύ "βαριά", δεν του επιτρέπεται καν η σύνδεση με το διακομιστή (K-lined).
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Σε αυτό το thread, κάποιες κυρίες/μέλη του φόρουμ, είχαν υποστηρίξει πως η γυναίκα / μητέρα, πρέπει να κάθεται μόνο ένα έτος (το πολύ 18 μήνες) με το νεογέννητο παιδί της, και στην συνέχεια να επιστρέφει στην εργασία της κλπ.

Σήμερα στις ειδήσεις, άκουσα πως 4.000 οικογένειες στην Αττική, δεν βρήκαν θέση για το παιδί τους σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό. Φαντάζομαι το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν και εκτός Αττικής στην χώρα μας.

Επαναφέρω λοιπόν το θέμα, και ρωτάω τις συγκεκριμένες κυρίες.

Με δεδομένη την οικονομική κρίση και την ύφεση που βιώνουν οι περισσότεροι Ελληνες που καθιστά απαγορευτικό το υψηλό κόστος των ιδιωτικών παιδικών σταθμών, τι προτείνουν σε αυτές τις 4.000 μητέρες;

Να κάνουν τι τα παιδιά τους;

Μπροστά στην υποχρέωση της μητρότητας από την μια, και το δικαίωμα της εργασίας από την άλλη, τι να επιλέξουν;

Senior Member
    Εχετε σκεφτει καθόλου την πιθανοτητα, του να ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να δουλευει η γυναικα και μετά τις εγκυμοσύνες της, επειδή ο άντρας για διαφορους λογους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεισφέρει τα απαραίτητα? ΝΑΙ, η γυναικα οφείλει να βάλει τα παιδιά της πάνω από όλα, ναι , ο άντρας οφείλει να τους εξασφαλίζει αλλά αν η γυναίκα δεν έχει σύντροφο_βοηθό, Τί γινεται? Φευγει απο την δουλειά? Και πώς θα τρώνε?
    Απλες αποριες μιας απλης κοπελας που εχει δυο παιδια και παλευει για αυτα!

Senior Member
    Εγώ ένα έχω να πω.
    Όποια γυναίκα διαλέγει για σύντροφό της κάποιον που θεωρεί ότι το μεγάλωμα των παιδιών είναι αποκλειστικά και μόνο γυναικεία ευθύνη, καλά να πάθει.
    Όποια πάλι διαλέγει για σύντροφό της κάποιον που θεωρεί ότι η θέση της γυναίκας είναι μέσα στο σπίτι και η καριέρα και η εργασία είναι προνόμια του άντρα, πάλι καλά να πάθει.
    Τα πράγματα είναι απλά και τα πολλά λόγια άσκοπα.
    Και δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο υποχρέωση της μητέρας να βάλει τα παιδιά της πάνω απ' όλα αλλά και του πατέρα των παιδιών.
    Αν και γι'αυτό το πάνω απ' όλα, έχω αρκετές ενστάσεις.

Senior Member
    Σε αυτό το thread, κάποιες κυρίες/μέλη του φόρουμ, είχαν υποστηρίξει πως η γυναίκα / μητέρα, πρέπει να κάθεται μόνο ένα έτος (το πολύ 18 μήνες) με το νεογέννητο παιδί της, και στην συνέχεια να επιστρέφει στην εργασία της κλπ.

Σήμερα στις ειδήσεις, άκουσα πως 4.000 οικογένειες στην Αττική, δεν βρήκαν θέση για το παιδί τους σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό. Φαντάζομαι το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουν και εκτός Αττικής στην χώρα μας.

Επαναφέρω λοιπόν το θέμα, και ρωτάω τις συγκεκριμένες κυρίες.

Με δεδομένη την οικονομική κρίση και την ύφεση που βιώνουν οι περισσότεροι Ελληνες που καθιστά απαγορευτικό το υψηλό κόστος των ιδιωτικών παιδικών σταθμών, τι προτείνουν σε αυτές τις 4.000 μητέρες;

Να κάνουν τι τα παιδιά τους;

Μπροστά στην υποχρέωση της μητρότητας από την μια, και το δικαίωμα της εργασίας από την άλλη, τι να επιλέξουν;
    Φαντάζομαι μιλάς για παιδιά ορφανά από πατέρα...

Senior Member
    Εγώ πιστευω οτι τα παιδια ειναι ευθυνη και του πατερα και της μητερας. Όμως παρά το ότι ειμαι γυναικα καριερας (εκπαιδευτικός) και με μεταπτυχιακες σπουδες, πολύ θα ηθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα του να μην δουλευω, και να κάθομαι να παρακολουθω τα αγοράκια μου, να πηγαινουν στις προπονήσεις τους, στο καράτε τους, να ζω τη ζωή τους. Για πόσα χρόνια ακομα θα είναι μικρά? Θεωρω οτι τα παιδιά πρεπει να ειναι ο καρπος του ερωτα μας με εναν ανθρωπο, και θα μου αρεσε πολύ να βλεπω συνεχεια τον καρπο του ερωτα μου να μεγαλώνει στην κυριολεξια και να ειμαι διπλα να θαυμαζω την καθε στιγμή. Εννοειται οτι και ο πατερας χρειαζεται. Μεγαλωσα χωρις πατερα και το ξερω καλα. Αλλά θα ήθελα να μην δουλευα και να ημουν συνεχεια μαζί τους. Είμαι ρομαντική, ε?

Banned
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Εχετε σκεφτει καθόλου την πιθανοτητα, του να ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να δουλευει η γυναικα και μετά τις εγκυμοσύνες της, επειδή ο άντρας για διαφορους λογους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συνεισφέρει τα απαραίτητα? ΝΑΙ, η γυναικα οφείλει να βάλει τα παιδιά της πάνω από όλα, ναι , ο άντρας οφείλει να τους εξασφαλίζει αλλά αν η γυναίκα δεν έχει σύντροφο_βοηθό, Τί γινεται? Φευγει απο την δουλειά? Και πώς θα τρώνε?
    Απλες αποριες μιας απλης κοπελας που εχει δυο παιδια και παλευει για αυτα!

Eίναι άλλο πράγμα μια γυναίκα να ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να εργάζεται και μετά την μητρότητα της, ιδίως όταν τα παιδιά βρίσκονται από την βρεφική έως την προσχολική ηλικία, και εντελώς διαφορετικό να μην αποδέχεται μια γυναίκα τον ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ και ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ρόλο της μητρότητας και να αδιαφορεί αν τα παιδιά της θα μεγαλώσουν πότε σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, πότε στην γιαγιά και στον παππού, πότε με την θεία και τον θείο και πότε με την ανειδίκευτη, λόγω χαμηλού κόστους, κοπέλα που τα φυλάει!

ΚΑΚΩΣ αν ο άνδρας δεν προσφέρει στην οικογένειά του, όσα έχει καθήκον να παρέχει είτε επειδή δεν το θέλει, είτε θέτει πιο σημαντικές άλλες προτεραιότητες. Όταν αποδεδειγμένα και μετά από κάθε άκαρπη προσπάθεια, ΔΕΝ μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας, φυσικά και θα δεχτεί την βοήθεια της συντρόφου της ζωής του, πάντα όμως φέροντας αυτός τα περισσότερα βάρη.

Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο για τα παιδιά, είναι να μεγαλώσουν με την μητέρα τους να είναι συνεχώς κοντά τους και ας στερηθούν κάποιες πολυτέλειες.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Εγώ ένα έχω να πω.
    Όποια γυναίκα διαλέγει για σύντροφό της κάποιον που θεωρεί ότι το μεγάλωμα των παιδιών είναι αποκλειστικά και μόνο γυναικεία ευθύνη, καλά να πάθει.
    Όποια πάλι διαλέγει για σύντροφό της κάποιον που θεωρεί ότι η θέση της γυναίκας είναι μέσα στο σπίτι και η καριέρα και η εργασία είναι προνόμια του άντρα, πάλι καλά να πάθει.
    Τα πράγματα είναι απλά και τα πολλά λόγια άσκοπα.
    Και δεν συμφωνώ ότι είναι μόνο υποχρέωση της μητέρας να βάλει τα παιδιά της πάνω απ' όλα αλλά και του πατέρα των παιδιών.
    Αν και γι'αυτό το πάνω απ' όλα, έχω αρκετές ενστάσεις.
    Όταν μια γυναίκα ΔΕΝ αποδέχεται τον ρόλο της μητέρας στον οποίο όχι μόνο συναινεί, αλλά είναι και από τα υψηλότερα και δυνατότερα θέλω της και παρ’ όλο που φέρει ζωή, την πετάει στο καιάδα για να συνεχίσει την καριέρα της ή για να καλύψει άλλου είδους φιλοδοξίες της, τότε κρίμα στην γυναίκα, κρίμα και καλά να πάθει, στον σύζυγό της και μεγαλύτερο κρίμα στα παιδιά τους.

Όταν μια γυναίκα, δεν βάζει τα παιδιά της πάνω απ’ όλα και διατυπώνει ενστάσεις γι’ αυτό, ας μην γίνει μητέρα!

Φαντάζομαι μιλάς για παιδιά ορφανά από πατέρα...

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως για παράδειγμα ο θηλασμός είναι αποκλειστικό προνόμιο της μητέρας!

Φαντάζομαι επίσης πως γνωρίζεις πως αρκετές γυναίκες δεν θηλάζουν τα παιδιά τους αδιαφορώντας πλήρως για τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού τόσο για το παιδί, όσο και για τις ίδιες! Δεν είναι κατάντια;

Δεν είναι επίσης κατάντια να διακόπτουν την φύση χρησιμοποιώντας φάρμακα;

Ακόμα και με καθαρά λογιστική προσέγγιση, (αφήνοντας άλλους σημαντικούς λόγους) όταν οι Ελληνίδες γυναίκες αμείβονται κατά 22,2% μέσο όρο, χαμηλότερα από τους άνδρες (μέσος όρος ΕΕ 17,5%) ποιος πρέπει να σταματήσει να εργάζεται για το μεγάλωμα των παιδιών, σύμφωνα με την λογική σου;

Μπορείς να κατανοήσεις τι σημαίνει 22,2% χαμηλότερα έσοδα για μια οικογένεια;

Ξέρεις πόσες γυναίκες επιθυμούν το παρακάτω; (Και το διαβάζεις από μορφωμένη γυναίκα)

Εγώ πιστευω οτι τα παιδια ειναι ευθυνη και του πατερα και της μητερας. Όμως παρά το ότι ειμαι γυναικα καριερας (εκπαιδευτικός) και με μεταπτυχιακες σπουδες, πολύ θα ηθελα να είχα την οικονομική δυνατότητα του να μην δουλευω, και να κάθομαι να παρακολουθω τα αγοράκια μου, να πηγαινουν στις προπονήσεις τους, στο καράτε τους, να ζω τη ζωή τους. Για πόσα χρόνια ακομα θα είναι μικρά? Θεωρω οτι τα παιδιά πρεπει να ειναι ο καρπος του ερωτα μας με εναν ανθρωπο, και θα μου αρεσε πολύ να βλεπω συνεχεια τον καρπο του ερωτα μου να μεγαλώνει στην κυριολεξια και να ειμαι διπλα να θαυμαζω την καθε στιγμή. Εννοειται οτι και ο πατερας χρειαζεται. Μεγαλωσα χωρις πατερα και το ξερω καλα. Αλλά θα ήθελα να μην δουλευα και να ημουν συνεχεια μαζί τους. Είμαι ρομαντική, ε?

Καθόλου ρομαντική. Απλά Γυναίκα. Μπράβο

Senior Member
    Και επειδη έχασα τπν πατερα μου όταν ήμουν πολύ μικρή, και είδα τί τράβηξε η μητερα μου για να μας μεγαλώσει και τί έχασε , από ανάγκη βεβαια, (ήμουν η μόνη στο λύκειο που δεν είχαν δει ποτέ την μητερα της, γιατί τοτε οι γυναικες δεν μπορουσαν να φυγουν ευκολα απο την δουλειά τους), υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μην αφήσω τα παιδιά μου να υποφέρουν έτσι, όπως υπέφερα εγώ. Για αυτό και επέλεξα δουλεια στο δημοσιο, ενώ εχω τα προσοντα για δουλειες με πολλες περισσοτερες προοπτικες, για να ειμαι περισσοτερες ωρες κοντα στα παιδιά μου. Είναι κακό αυτό? Είναι απλα θέμα προτεραιοτήτων, και βεβαια αν μπορουσα να βασιστω οικονομικα στον άντρα μου, γιατί να μην το κάνω? Θέλω να είμαι με τα παιδιά μου και ΦΥΣΙΚΑ θέλω και τον πατερα τους μαζι μου. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    Εννοειται οτι ειναι Η ΘΕΛΗΣΗ μου και η υποχρεωση μου και δεν μου το επιβαλλει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ παρα μόνο η αγάπη μου για τα παιδιά μου. Ακουγομαι παραδοσιακή, αλλά οταν εχεις μεγαλώσει μόνος, δεν θες να περάσουν το ιδιο και τα παιδιά σου
    Φιλικά

Senior Member
    η αδερφη μ δουλευει σε βρεφονηπιακους. θα κλεισουν πολλοι τωρα επειδη βρισκανε και κανανε μπινιες τωρα δεν θα μπορουνε! βαζαν 30 παιδακια σε 1 αιθουσα με 3 κοπελες να τα φροντιζουν, ερχοντουσαν για ελεγχο και τα κρυβαν σε ντουλαπες. ειναι τραγικο. και μαλιστα εχουν γινει τοσο κωλοπαιδα που δεν μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου και τα μικρα ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ στην κυριολεξια τα κεφαλια των μωρων!!!!! ειναι σκατα οι βρεφονηπιακοι. αλλα ειληκρινα,,,,,,οπως ειπωθηκε και παραπανω δεν γινεται να ζησει ενα παιδι μονο απο την μανα και σε περιπτωση που δεν υπαρχει πατερας πως θα ζησουνε? και μαλιστα συμφωνω χωρις να υπαρχει αμφιβολια πως ειναι θεμα ΚΑΙ του πατερα οχι να κατηγορουμε μονιμως τις γυναικες για ΟΛΑ!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member

Eίναι άλλο πράγμα μια γυναίκα να ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει να εργάζεται και μετά την μητρότητα της, ιδίως όταν τα παιδιά βρίσκονται από την βρεφική έως την προσχολική ηλικία, και εντελώς διαφορετικό να μην αποδέχεται μια γυναίκα τον ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ και ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ρόλο της μητρότητας και να αδιαφορεί αν τα παιδιά της θα μεγαλώσουν πότε σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, πότε στην γιαγιά και στον παππού, πότε με την θεία και τον θείο και πότε με την ανειδίκευτη, λόγω χαμηλού κόστους, κοπέλα που τα φυλάει!

ΚΑΚΩΣ αν ο άνδρας δεν προσφέρει στην οικογένειά του, όσα έχει καθήκον να παρέχει είτε επειδή δεν το θέλει, είτε θέτει πιο σημαντικές άλλες προτεραιότητες. Όταν αποδεδειγμένα και μετά από κάθε άκαρπη προσπάθεια, ΔΕΝ μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας, φυσικά και θα δεχτεί την βοήθεια της συντρόφου της ζωής του, πάντα όμως φέροντας αυτός τα περισσότερα βάρη.

Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο για τα παιδιά, είναι να μεγαλώσουν με την μητέρα τους να είναι συνεχώς κοντά τους και ας στερηθούν κάποιες πολυτέλειες.

[SIZE=2]

Όταν μια γυναίκα ΔΕΝ αποδέχεται τον ρόλο της μητέρας στον οποίο όχι μόνο συναινεί, αλλά είναι και από τα υψηλότερα και δυνατότερα θέλω της και παρ’ όλο που φέρει ζωή, την πετάει στο καιάδα για να συνεχίσει την καριέρα της ή για να καλύψει άλλου είδους φιλοδοξίες της, τότε κρίμα στην γυναίκα, κρίμα και καλά να πάθει, στον σύζυγό της και μεγαλύτερο κρίμα στα παιδιά τους.

Όταν μια γυναίκα, δεν βάζει τα παιδιά της πάνω απ’ όλα και διατυπώνει ενστάσεις γι’ αυτό, ας μην γίνει μητέρα!

Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις πως για παράδειγμα ο θηλασμός είναι αποκλειστικό προνόμιο της μητέρας!

Φαντάζομαι επίσης πως γνωρίζεις πως αρκετές γυναίκες δεν θηλάζουν τα παιδιά τους αδιαφορώντας πλήρως για τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού τόσο για το παιδί, όσο και για τις ίδιες! Δεν είναι κατάντια;

Δεν είναι επίσης κατάντια να διακόπτουν την φύση χρησιμοποιώντας φάρμακα;

Ακόμα και με καθαρά λογιστική προσέγγιση, (αφήνοντας άλλους σημαντικούς λόγους) όταν οι Ελληνίδες γυναίκες αμείβονται κατά 22,2% μέσο όρο, χαμηλότερα από τους άνδρες (μέσος όρος ΕΕ 17,5%) ποιος πρέπει να σταματήσει να εργάζεται για το μεγάλωμα των παιδιών, σύμφωνα με την λογική σου;

Μπορείς να κατανοήσεις τι σημαίνει 22,2% χαμηλότερα έσοδα για μια οικογένεια;

Ξέρεις πόσες γυναίκες επιθυμούν το παρακάτω; (Και το διαβάζεις από μορφωμένη γυναίκα)

Καθόλου ρομαντική. Απλά Γυναίκα. Μπράβο
    Εκτός από το θηλασμό, τι άλλο δεν μπορεί να κάνει ο άντρας στο μεγάλωμα των παιδιών?
    Βεβαίως, δεν έχω κανένα λόγο να ξεκινήσω διάλογο σε τέτοια βάση, μιας και οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
    Οι σχέσεις που κάνω είναι ισότιμες, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν ήμουνα ποτέ με κάποιον που είχε τέτοιες απόψεις για τις σχέσεις, απλούστα γιατί δεν αντέχω ούτε λεπτό δίπλα σε φαλλοκράτες.

Senior Member
    Εκτός από το θηλασμό, τι άλλο δεν μπορεί να κάνει ο άντρας στο μεγάλωμα των παιδιών?
    Βεβαίως, δεν έχω κανένα λόγο να ξεκινήσω διάλογο σε τέτοια βάση, μιας και οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
    Οι σχέσεις που κάνω είναι ισότιμες, οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν ήμουνα ποτέ με κάποιον που είχε τέτοιες απόψεις για τις σχέσεις, απλούστα γιατί δεν αντέχω ούτε λεπτό δίπλα σε φαλλοκράτες.
    μαρια ευγε!!!!!! η τελευταια σου λεξη καλυπτει τα παντα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast