Δεν μπορω να κανω σχεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Senior Member
    ότι κάνει κάτι λάθος είναι δεδομένο, είναι πολύ μεγάλη για να είναι συγκυριακές όλες οι αποτυχίες και να μη μπορεί να σταυρώσει σχέση.

Γι αυτό και μας ρωτάει τι στον άνεμο κάνει στραβά. Αν το βλεπε θα τοχε διορθώσει, ή τουλάχιστον θα το πάλευε.

Senior Member
    Ρεμ, δεν είπα αυτό.καμιά σχέση! Είπα οτί δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα λάθη της γτ δεν τα ξέρει. Ήδη της είπα να μην είναι τόοοσο εκδηλωτική γτ "πιέζει" τους άντρες..αλλά δεν μπορεί να λες οτί φταίει επειδή ένδειξη για σένα είναι οτί δεν στεριώνει καμία της σχέση.Είναι απίθανο να πέφτει σε ακατάλληλα άτομα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ρεμ, δεν είπα αυτό.καμιά σχέση! Είπα οτί δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα λάθη της γτ δεν τα ξέρει. Ήδη της είπα να μην είναι τόοοσο εκδηλωτική γτ "πιέζει" τους άντρες..αλλά δεν μπορεί να λες οτί φταίει επειδή ένδειξη για σένα είναι οτί δεν στεριώνει καμία της σχέση.Είναι απίθανο να πέφτει σε ακατάλληλα άτομα?
    για 1-2 φορες, για 1-2 χρονια, ναι θα ηταν πιθανο.
    για 10 και πλεον χρονια, το θεωρω λιγο απιθανο.

Senior Member
    Αν και απευθύνεσαι στη remedy θα απαντήσω και εγω.. ναι, είναι απίθανο να πέφτει σε ακατάλληλα άτομα.

Νομίζω πως συναισθηματικά τα δίνει όλα αμέσως και με τη μία πράγμα το οποίο τρομάζει τους άντρες και νιώθουν ασφυξία και το βρίσκω εντελώς νορμάλ. Δεν είναι καλό να επενδύεις πολύ σε μια φρέσκια σχέση, ο άλλος συχνά φρικάρει επειδή δν μπορεί ν ανταποκριθεί.

Senior Member
    imagine αυτά έχω πει και εγώ...επίσης ακόμα και να πέφτει σε λάθος άτομα είναι πάλι λάθος δικό της που δεν μπορεί να αναγνωρίζει..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για 1-2 φορες, για 1-2 χρονια, ναι θα ηταν πιθανο.
    για 10 και πλεον χρονια, το θεωρω λιγο απιθανο.
    νομιζω οτι καπου εγραψα για τα δυο τελευταια χρονια...αμα ηταν ολα αυτα τα χρονια θα ειχα προβλημα μεγαλο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constanse View Post
    νομιζω οτι καπου εγραψα για τα δυο τελευταια χρονια...αμα ηταν ολα αυτα τα χρονια θα ειχα προβλημα μεγαλο!
    που το εγραψες αυτο? δεν το ειδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Αν και απευθύνεσαι στη remedy θα απαντήσω και εγω.. ναι, είναι απίθανο να πέφτει σε ακατάλληλα άτομα.

Νομίζω πως συναισθηματικά τα δίνει όλα αμέσως και με τη μία πράγμα το οποίο τρομάζει τους άντρες και νιώθουν ασφυξία και το βρίσκω εντελώς νορμάλ. Δεν είναι καλό να επενδύεις πολύ σε μια φρέσκια σχέση, ο άλλος συχνά φρικάρει επειδή δν μπορεί ν ανταποκριθεί.
    και να πω για να μην τρελαινεται οποιος το κανει, οτι το κανει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κοσμος αυτο, δεν το κανουν τπτ φρικια :)
    εξακολουθει να ειναι πολυ ξενερωτικο ομως....
    το κανουν και μερικοι ανδρες, αλλα κυριως γυναικες

Junior Member
    αλλη ερωτηση.
    ποση διαρκεια ειχε καθεμια απο τις σχεσεις αυτες?
    σε ποσο διαστημα προεκυπτε το περιβοητο θεμα της "πιεσης" που αυτοι ενοιωθαν κι εσυ δεν καταλαβαινεις τι εννοουσαν?
    ηταν μια ενα χρονο και μετα δυο για καποιους μηνες...και τον τελευταιο μηνα μια πλατωνικη αφου το εθεσες ετσι..μιλουσαμε μονο τιποτα αλλο...τωρα για το διαστημα του "θεματος" τι να πω δεν μπορω να πω συγκεκριμενα..

Senior Member
    δεν θα ηθελα να τα παρατησω..αγωνιζομαι μονη μου απο τα 19 μου χρονια απλος ολοι γυρω μου με απογοητευουν!!ευχαριστω για την θετικη πλευρα τον πραγματων που μου δειχνεις..το χρειαζεσαι καπου καπου αυτο μετα απ ολη την κριτικη που μπορει να δεχτεις...
    απο αυτο το μηνυμα σου εχω συμπερανει οτι αυτη η απογοητευτικη κατασταση σε ακολουθει απο τα 19 σου...

Junior Member
    και να πω για να μην τρελαινεται οποιος το κανει, οτι το κανει ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κοσμος αυτο, δεν το κανουν τπτ φρικια :)
    εξακολουθει να ειναι πολυ ξενερωτικο ομως....
    το κανουν και μερικοι ανδρες, αλλα κυριως γυναικες
    και πως πιστευεις οτι διορθωνεται αυτο κατα την γνωμη σου...με το να τα χωνεις σε αυτον που τα κανει?

Junior Member
    απο αυτο το μηνυμα σου εχω συμπερανει οτι αυτη η απογοητευτικη κατασταση σε ακολουθει απο τα 19 σου...
    απο τα 19 μου δουλευω ισως δεν το διατυπωσα σωστα...και ηθελα να πω οτι ειμαι μονη μου και αγωνιζομαι..

Senior Member
    και πως πιστευεις οτι διορθωνεται αυτο κατα την γνωμη σου...με το να τα χωνεις σε αυτον που τα κανει?
    ενας τριτος δεν μπορει να το διορθωσει αυτο, ειτε τα χωσει, ειτε δεν τα χωσει.
    μονο το ιδιο το ατομο μπορει, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ παραδεχτει ειλικρινα (στον εαυτο του) που κανει το λαθος, να το διορθωσει.
    εψαξα ξανα ολα σου τα μηνυματα. απο πουθενα δεν προκυπτει οτι μιλας για τον τελευταιο χρονο.
    αλλα, ακομα κι να μας το πεις τωρα αυτο,
    ειναι δυνατον να εισαι "ειλικρινης ευαισθητη και ρομαντικη " τα τελευταια 2 χρονια και γιαυτο φευγουν οι ανδρες? τα προηγουμενα που εμεναν δλδ, δεν ησουν?
    κατι αλλο συμβαινει.

να κανω μια υποθεση:
    τι γνωμη εχεις για τον γαμο και την οικογενεια? θα τα ηθελες στην ζωη σου και σε τι ηλικια?

Junior Member
    ενας τριτος δεν μπορει να το διορθωσει αυτο, ειτε τα χωσει, ειτε δεν τα χωσει.
    μονο το ιδιο το ατομο μπορει, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ παραδεχτει ειλικρινα (στον εαυτο του) που κανει το λαθος, να το διορθωσει.
    εψαξα ξανα ολα σου τα μηνυματα. απο πουθενα δεν προκυπτει οτι μιλας για τον τελευταιο χρονο.
    αλλα, ακομα κι να μας το πεις τωρα αυτο,
    ειναι δυνατον να εισαι "ειλικρινης ευαισθητη και ρομαντικη " τα τελευταια 2 χρονια και γιαυτο φευγουν οι ανδρες? τα προηγουμενα που εμεναν δλδ, δεν ησουν?
    κατι αλλο συμβαινει.

να κανω μια υποθεση:
    τι γνωμη εχεις για τον γαμο και την οικογενεια? θα τα ηθελες στην ζωη σου και σε τι ηλικια?
    εχεις κολλησει με το ρομαντικη και ευαισθητη..παντα ετσι ημουν απλος τα τελευταια χρονια εχω ισσοροπισει σαν ανθρωπος,οσο μεγαλωνεις νομιζω συμβαινει αυτο...εχω καταλαβει περισσοτερο τον εαυτο μου...απλος ελεγα μηπως εχουν και αυτα σχεση με το προβλημα...σχεση ειπα οτι θα ηθελα..τα υπολοιπα κανεις δεν ξερει ποτε θα τα εχει

Senior Member
    εχεις κολλησει με το ρομαντικη και ευαισθητη..παντα ετσι ημουν απλος τα τελευταια χρονια εχω ισσοροπισει σαν ανθρωπος,οσο μεγαλωνεις νομιζω συμβαινει αυτο...εχω καταλαβει περισσοτερο τον εαυτο μου...απλος ελεγα μηπως εχουν και αυτα σχεση με το προβλημα...σχεση ειπα οτι θα ηθελα..τα υπολοιπα κανεις δεν ξερει ποτε θα τα εχει
    εχω κολλησει γιατι ειναι τα μονα στοιχεια του χαρακτηρα σου για τα οποια μας μιλησες, σε σχεση με το προβλημα που αντιμετωπιζεις! για τι αλλο θα προτεινες να μιλησω? εφοσον γι αυτα μας ειπες!
    και τελικα, το προβλημα υπαρχει τοντ ελευταιο χρονο μονο? παλιοτερα, πηγαιναν ολα καλα στις σχεσεις σου?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast