Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 282
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    νατασάκι συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες αλλά έχω να κάνω το εξής σχόλιο : όταν η άλλη έχει βυζάκια-κωλαράκι τούρλα έξω κι εγώ κοιτάω! και μου αρέσουν οι άντρες έτσι? δε γίνεται ρε συ να μην κοιτάξει ο άλλος ούτε να μην σκεφτεί έστω και στιγμιαία..το μυαλό λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείς να το λογοκρίνεις. Γίνονται χειρότερα μετά τα πράγματα γιατί δημιουργούνται απωθημένα.
    Σημασία έχει αν μην σε προδώσει ο άλλος και το αντίστροφο φυσικά. Τώρα αν κοιτάξει και φαντασιωθεί κιόλας μετά..τι να κάνουμε, έτσι λειτουργεί η αντρική φύση. Και η γυναικεία αλλά σε πιο μικρό βαθμό. Αλλά δε χρειάζεται να ξέρεις κιόλας τα πάντα που σκέφτεται ο άλλος γιατί αυτό μπορεί να σε πληγώσει. Εγώ έχω σχέση αλλά θα τύχει κάποιες φορές να κολακευτώ και να "φλερτάρω"..δεν τρέχει τίποτα. τ όνειρα μου όμως τα κάνω με αυτόν τον έναν..και τη ζωή μου για αυτόν θα την έδινα..αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δε σε χει πιασει ενα ''παραπονο'' γτ εσυ να εχεις οδηγηθει να κοιτας την ξέκωλη ας πουμε με ανοιχτο στομα όπως ο αντρας, ενω ο άντρας δεν κοιταει έτσι εναν μπρατσαρα? Κι αλλη υποδούλωση, η γυναικα λεσβια όργανο ευχαριστησης του άντρα. Που τα μικρα σημερα πανε και βαζουν φωτογραφιες που φιλιουνται με τις κολλητες τους στο στομα για να ειναι δημοφιλείς.

Θαυμάζω την αντρική ομοφυλοφιλία της αρχαιότητας, που μοιάζει ναναι απο τις μεγαλυτερες αντρίλες που υπήρχαν.

Σιχαινομαι να βλεπω να φλερταρουν με διαφορους και διαφορες ενω εχουν σχεση. Μιλαω για αθωο φλερτ. Σιχαινομαι τις συμβουλες που δινουν στα ζευγαρια που ειναι μαζι χρονια ''Καντε πραγματα να ανανεώσετε τη σχεση σας!! (γτ την χανετε αλλιως'' Μια σχεση ειναι παρα πολλα πραγματα και μια αληθινη επενδυση χωρις αναγκασμούς. Μια ανάγκη να έχεις τον αλλον για παντα και ένα έμφυτο καθήκον να τον διεκδινεις καθημερινα. Όχι να περασουν τα χρονια και να αποξενωθείτε και ξαφνικα να σας πουν τακτικες να σωσετε κατι που εχει χαθει. Οχι να χρειαζεται να φλερταρεις μωρε κι εσυ λιγο ετσι αθωα με καποιον ασχετο, που δεν εχει καμια σημασια και δεν ειναι απιστια και και. Να φλερταρεις με τον ανθρωπο σου καθημερινα οπως τη πρωτη μερα που τον ειδες!!

Με εκτιμηση ε, μη παρεξηγεις τον τονο μου :)
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Ω ναι Θεοφανία μου, όλα αυτά είναι αποκτηματα δικής μου καταπίεσης και επιρροής από τον κόσμο (για ότι μιλάω πρώτα το χω βιώσει εγω)
    Χαίρομαι που το πες έτσι.
    Άλλο ομορφιά και γοητεία και άλλο ξεκωλιά και ξεπεσμός (συγνωμη για τη γλωσσα). Έχεις κάνει μια γύρα στα site κοινωνικοποιησης οπως facebook? Ξέρεις τι γίνεται?

συμφωνώ απολυτα...
    Φυσικά και βλέπω τι γίνεται γύρω μας, αλλά μη πιάνουμε τα άκρα, τύπου χαζογκόμενες που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε άλλο πέρα από το σώμα τους και σκοντάφτεις πάνω στα νύχια τους...:ρ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!! Δεν ειμαι καμια καμμενη φεμινιστρια με τη μασχαλη αξυριστη. Λατρετω τη φυσικοτητα και τις ομορφες γυναικες ΜΕ ΜΥΑΛΟ.

Ακριβώς!
    Και γω αυτής της "σχολής" είμαι. Πάνω απ' όλα η προσωπικότητα και το μυαλό, η δημιουργία, η καλλιέργεια και μετά οκ, δεν θα μείνουμε με τη μασχάλη αξύριστη προβάλλοντας τα πτυχία μας ή το μισθό μας, (εχω παράδειγμα φίλης που έχει περάσει τα εκατό κιλά αλλά νιώθει θεά επειδή είναι ακαδημαικός). Σόρι, αλλά όταν ξαπλώνεις με τον έρωτα σου δεν σκεπάζεσαι με τα πι ετς τι.

Όταν εννοώ πως ο άνθρωπος τα έχει όλα σημερα, εννοώ πως ο δυτικός κόσμος προσφέρει πολλά παραπάνω απο τα βασικά που χρειάζεται ο άνθρωπος για να επιβιώσει και να ζήσει, κι όμως σήμερα συμβαίνει η χειρότερη ηθική κατάπτωση, καταλαβαίνεις? Εμείς δε ζήσαμε πείνα πολέμου, να λύπει ο πατέρας στη μάχη, να ξενιτευόμαστε απο τη μια μερα στην άλλη για να επιβιωσουμε, Αυτο εννοω.

Και γιατί θα πρέπει να τα ζήσουμε για να εκτιμήσουμε εμάς ή την εποχή μας? Μια χαρά είναι που δεν πλέκουμε κάλτσες και ο μπαμπάς κοινωνικοποιται αντί να αράζει όλη μέρα καφενείο και να γυρνά σπίτι σταφίδα...:ρ

Ο ψυχαναγκασμος που ανεφερα, σημαίνει ο εσωτερικός πόλεμος που δημιουργείται στον άνθρωπο εξαιτίας των στερεοτυπων και των ''ατυπων'' επιταγων της σημερινής κοινωνίας. Να εισαι ετσι, να κανεις ετσι, να ζησεις ετσι.

Αυτό όμως έχει να κάνει με σένα. Κατά πόσο επιτρέπεις στο σύστημα να σε καταπιέζει και να σε καθοδηγεί. Μάθε να είσαι ευτυχισμένη με τις επιλογές σου και να παλεύεις γι' αυτές. Σε όποιον αρέσουμε, οι άλλοι ας πάνε παρακάτω...

Μιλαω για φαινομενο, δεν ειναι δυνατον να μην το εχεις προσεξει. Αν εχεις συγγενεις μικρότερης γενιας απο εσενα όλο και κατι θα εχει παρει το ματι σου που θα σε εχει στεναχωρησει.

Εννοείται πως το έχω προσέξει και φυσικά με χαλάνε και μένα διάφορα, αλλά ξέρεις κάτι? Πάντα η προηγούμενη γενιά βλέπει υπερβολές στην επόμενη. Θα σου πω όμως πως σε μερικά θέματα η γενιά των 18 μου αρέσει περισσότερο από τη δική μας. Περισσότερες επιλογές, μεγαλύτερη ελευθερία.

Και ναι, ειναι κατι που εχει γεννηθει και σε μενα. Αρχισα σιγα σιγα να νιωθω λιγη, να νιωθω ασχημη, να εχω διαταραχες προσληψης τροφης και τα σχετικα, και ολα αυτα απο τον βομβαρδισμο της τελεις εικονας της σημερινης γυναικας, που ενισχυεται οταν οποιον αντρα και ειδικα φιλαρακι και να χω μιλησει μου λεει ''φφφφφφφφφφφ, πωωωωωωω δεστηνα, η τελεια γυναικα (λεπτη καρακουκλαρα με μαρκυ μαλλι και ωραιο μπουστο)

Αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Είπαμε, να έχουμε μια ωραία εμφάνιση να μην παρατάμε τον εαυτό μας, αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να γίνουμε δυστυχισμένες για πέντε κιλά παραπάνω. Άλλωστε, δεν θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άντρα που με αγαπάει με μεζούρα....:)
    .............................

Senior Member
    Δε σε χει πιασει ενα ''παραπονο'' γτ εσυ να εχεις οδηγηθει να κοιτας την ξέκωλη ας πουμε με ανοιχτο στομα όπως ο αντρας, ενω ο άντρας δεν κοιταει έτσι εναν μπρατσαρα? Κι αλλη υποδούλωση, η γυναικα λεσβια όργανο ευχαριστησης του άντρα. Που τα μικρα σημερα πανε και βαζουν φωτογραφιες που φιλιουνται με τις κολλητες τους στο στομα για να ειναι δημοφιλείς.

Θαυμάζω την αντρική ομοφυλοφιλία της αρχαιότητας, που μοιάζει ναναι απο τις μεγαλυτερες αντρίλες που υπήρχαν.

Σιχαινομαι να βλεπω να φλερταρουν με διαφορους και διαφορες ενω εχουν σχεση. Μιλαω για αθωο φλερτ. Σιχαινομαι τις συμβουλες που δινουν στα ζευγαρια που ειναι μαζι χρονια ''Καντε πραγματα να ανανεώσετε τη σχεση σας!! (γτ την χανετε αλλιως'' Μια σχεση ειναι παρα πολλα πραγματα και μια αληθινη επενδυση χωρις αναγκασμούς. Μια ανάγκη να έχεις τον αλλον για παντα και ένα έμφυτο καθήκον να τον διεκδινεις καθημερινα. Όχι να περασουν τα χρονια και να αποξενωθείτε και ξαφνικα να σας πουν τακτικες να σωσετε κατι που εχει χαθει. Οχι να χρειαζεται να φλερταρεις μωρε κι εσυ λιγο ετσι αθωα με καποιον ασχετο, που δεν εχει καμια σημασια και δεν ειναι απιστια και και. Να φλερταρεις με τον ανθρωπο σου καθημερινα οπως τη πρωτη μερα που τον ειδες!!

Με εκτιμηση ε, μη παρεξηγεις τον τονο μου :)
    Ρε παιδιά κοιτάς αυθόρμητα γιατί πέφτει το μάτι...δε σου τρέχουν τα σάλια, είπαμε!
    Με τέτοιους πότε δεν έχω μπλέξει για να κάνω σχέση..μη σου πω ούτε καν απλό σεξ.
    Άπαξ και ο άλλος κοιτάει σα λιγούρι, έχω ξενερώσει και έχω φύγει με τη μία χωρίς εξήγηση κιόλας.
    Τώρα τα κοριτσάκια και η συμπεριφορά τους είναι σημάδι των καιρών...δυστυχισμένα παιδιά είναι και καταρχήν οι γονείς τους φταίνε με τις μικροαστικές αντιλήψεις τους..γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα κατ'εμέ.
    και όχι δεν αισθάνομαι να με πιάνει το παράπονο, ειδικά το καλοκαίρι οι παραλίες είναι γεμάτες από στρινγκ και τουρλωμένα στήθη και τουρλωμένα μπράτσα..so fucking what? αυτό τους χαρακτηρίζει αυτούς τους ανθρώπους και αυτό νιώθουν την ανάγκη να πλασάρουν προς τα έξω..είναι και το πιο εύκολο βασικά.
    Το φλέρτ είμαι της άποψης ότι δίνει ζωή...να το καταπιέζεις δε βγαίνει. προφανώς δε μιλάμε για χοντρό πέσιμο αλλά για συμπαθεια...αν το ποινικοποιήσουμε κι αυτό, χαθήκαμε !
    Με τον άνθρωπο σου εννοείται ότι φλερτάρεις καθημερινά..κάνεις τα πάντα για να διατηρείς τη σχέση ζωντανή ..αλλά, είναι ανθρώπινο με την τριβή, τα προβλήματα κλπ τα πράγματα αλλάζουν..ο σκόπος είναι αν προσαρμόζεσαι και να βρίσκεις νέες φόρμουλες.
    και εννοείται δεν παρεξηγώ, συζήτηση κάνουμε. :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Ποια ειμαι εγω που θα αρνηθω ότι εχω ανασφάλεια Θεοφανια μου?? Ναι και ναι και ναι xD
    Τα δουλευω ολα, μη σε νοιάζω εγώ

Όταν μιλάω για μαζικά φαινόμενα δεν χρειάζεται πάντως να μου υπενθυμίζεις τη σημαντική μεν μειοψηφία δε των ανθρώπων που έχουν μυαλό να κάνουν ορθές επιλογές ζωής, το γνωρίζω καλή μου.. και το θυμαμαι παντα (σχεδον :P) Υπαρχει η ατομική επιλογή, υπαρχει όμως πάντα και η μάζα.

Εν κατακλείδι (κάπως δλδ).. Λατρευώ τους άντρες, λατρεύω τις γυναίκες. Λατρεύω τα ελαττώματα όσο λατρεύω τις αξίες. Τι είναι η απιστία βρε παιδιά? Μια αδυναμία είναι μόνο! Πως θα νικήσεις την αδυναμια και θα γίνεις καλύτερος αν δεν την παραδεχτείς? Γιαυτο το σημαντικοτερο ειναι η Ειλικρίνεια, ότι και να ναι αυτο που συμβαίνει. Λες την αλήθεια στον εαυτό σου, και τη λες και σε αυτους που αγαπας. Γιατι απο τη μια τους προστατευεις και απο την αλλη τους χρειαζεσαι για να νικησεις. Δε με νοιαζει αν ο αλλος ξενοκοιταει, και φαντασιωνεται και οτι αλλο, φτανει να γνωριζω ποιος ειναι! Ξαναλεω, ο πονος της απιστιας βρισκεται στην εξαπάτηση τοσο παρα στην πραξη αυτη καθε αυτη. Ειναι παραξενη αυτη η σκεψη για σας? Καντε την λιγο και επεξεργαστειτε την! Η απιστια συμβαινει συχνοτερα σε σχεσεις που υπαρχει καταπιεση και απαγορευτικα. Τι να καταπιεσεις? Αν ο αλλος σου πει ''κανω αυτες τις σκεψεις τελευταια'' οτι και ναναι αυτο, θα του πεις ''απαπα, και τι ναι αυτα που λες και σκεφτεσαι, και να τα βγαλεις απο το μυαλο σου, και δε ντρεπεσαι'' Ε οχι βεβαια! Θα επεξεργαστειτε μαζι το θεμα. Σας μοιαζει σουρεαλ σεναριο συζητησης ζευγαριου για την απιστια? Ε μα, επειδη ειναι τοσο ταμπου και απαγορευμενο και στην τελικη μια ψευδαισθηση φυγης συμβαινει τοσο! Ενω ειναι καμουφλαρισμενη αδυναμια. Υπαρχουν άνθρωποι παθολογικα απιστοι ρε παιδια. Τι θα κανουμε με αυτους τους ανθρωπους, το εχετε σκεφτει? ''Οχι, στην πυρα!!!'' xD Μπερδεμενα μιλαω, τεσπα.. Το θεμα ειναι μακαρι να βλεπαμε τους ανθρωπους σαν εμας ιδιους, σαν ανθρωπους, κι οχι σαν κατι διαφορετικο απο εμας, που ανα πασα στιγμη θα μας κανει κακο, και ειναι ο αντιπαλος και πρεπει να νικησω εγω οχι ο αλλος. Κριμα ειναι. Ξερω, ταξιδευω σε μια Ουτοπια τοσο απιαστη. Καλα ειναι

Senior Member
    ''Ρε παιδιά κοιτάς αυθόρμητα γιατί πέφτει το μάτι...δε σου τρέχουν τα σάλια, είπαμε!
    Με τέτοιους πότε δεν έχω μπλέξει για να κάνω σχέση..μη σου πω ούτε καν απλό σεξ.
    Άπαξ και ο άλλος κοιτάει σα λιγούρι, έχω ξενερώσει και έχω φύγει με τη μία χωρίς εξήγηση κιόλας.''

Καλα, εσυ καλά εισαι γλυκια μου...
    Απο υπερβολική αγαπη στους αντρες καταφερα να πλησιάσω και να προσεγγισω οσο μπορω το πως σκεφτονται και βλεπουν τα πραγματα και πλεον οταν βλέπω καλο γκομενακι (που λενε και αυτοι) το βλεπω όπως ενας αντρας ''πωπωπω μανα μου''!! xD Ασε με, και δεν ειμαι και λεσβια...

Όσο για το φλερτ καταλαβαινω και το δεχομαι, απλα εγω δεν το κάνω και εχω το κακο να αφοριζω πραγματα που δεν εχω κανει (ακομη:P)

Senior Member
    διακρινω μια σταγονα ... θυμου;

Ξαναλεω, ο πονος της απιστιας βρισκεται στην εξαπάτηση τοσο παρα στην πραξη αυτη καθε αυτη. Ειναι παραξενη αυτη η σκεψη για σας? Καντε την λιγο και επεξεργαστειτε την! Η απιστια συμβαινει συχνοτερα σε σχεσεις που υπαρχει καταπιεση και απαγορευτικα. Τι να καταπιεσεις? Αν ο αλλος σου πει ''κανω αυτες τις σκεψεις τελευταια'' οτι και ναναι αυτο, θα του πεις ''απαπα, και τι ναι αυτα που λες και σκεφτεσαι, και να τα βγαλεις απο το μυαλο σου, και δε ντρεπεσαι'' Ε οχι βεβαια! Θα επεξεργαστειτε μαζι το θεμα. Σας μοιαζει σουρεαλ σεναριο συζητησης ζευγαριου για την απιστια? Ε μα, επειδη ειναι τοσο ταμπου και απαγορευμενο και στην τελικη μια ψευδαισθηση φυγης συμβαινει τοσο! Ενω ειναι καμουφλαρισμενη αδυναμια. Υπαρχουν άνθρωποι παθολογικα απιστοι ρε παιδια. Τι θα κανουμε με αυτους τους ανθρωπους, το εχετε σκεφτει? ''Οχι, στην πυρα!!!'' xD Μπερδεμενα μιλαω, τεσπα.. Το θεμα ειναι μακαρι να βλεπαμε τους ανθρωπους σαν εμας ιδιους, σαν ανθρωπους, κι οχι σαν κατι διαφορετικο απο εμας, που ανα πασα στιγμη θα μας κανει κακο, και ειναι ο αντιπαλος και πρεπει να νικησω εγω οχι ο αλλος. Κριμα ειναι. Ξερω, ταξιδευω σε μια Ουτοπια τοσο απιαστη. Καλα ειναι
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα και είσαι πολύ κοντά στις σκέψεις μου.
    Κάποτε ήμουν απόλυτη στο θέμα της απιστίας. Κρίνοντας από τον εαυτό μου, έλεγα πως είναι αδύνατο κάποιος που είναι ερωτευμένος με κάποιον να μπορέσει να κάνει σεξ με κάποιον άλλο.
    Στην πορεία της ζωής μου και μέσα από την τριβή μου με ανθρώπους και σχέσεις ανακάλυψα πως όλα είναι θέμα χαρακτήρα.
    Θα σου πω ένα παράδειγμα.
    Μια από τις κολλητές μου γνωρίζει κάποιον, τον ερωτεύεται, ξεκινάει μια σχέση. Ένα μήνα μετά κάνει σεξ με έναν άλλο.
    Κάνουμε ολόκληρη κουβέντα με μένα να υποστηρίζω πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να πας με κάποιον άλλο όταν είσαι ερωτευμένη.΄
    εγώ θα ένιωθα σα να προδίδω τη σχέση μου, τον άνθρωπο μου, χώρια που δεν θα μου έβγαινε με τίποτα να ακουμπήσω κάποιον άλλο και μη φανταστείς πως λειτουργώ κάτω από την πίεση της ηθικής μου, αλλά των θέλω μου.
    Η φίλη μου όμως είναι αλλιώς και ακούω την ατάκα: "εγώ είμαι πολυγαμική, δεν έχει σχέση το συναίσθημα μου με το σεξ".
    Εκεί είναι όλο το ζουμί. Υπάρχουν άνθρωποι, (άντρες και γυναίκες) που δεν συγχέουν το σεξ με το συναίσθημα. Είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι σαν και σένα και μένα. Το μυστικό είναι να τους βρίσκεις....:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Κάποτε ήμουν απόλυτη στο θέμα της απιστίας. Κρίνοντας από τον εαυτό μου, έλεγα πως είναι αδύνατο κάποιος που είναι ερωτευμένος με κάποιον να μπορέσει να κάνει σεξ με κάποιον άλλο.
    Στην πορεία της ζωής μου και μέσα από την τριβή μου με ανθρώπους και σχέσεις ανακάλυψα πως όλα είναι θέμα χαρακτήρα.
    Μια από τις κολλητές μου γνωρίζει κάποιον, τον ερωτεύεται, ξεκινάει μια σχέση. Ένα μήνα μετά κάνει σεξ με έναν άλλο.
    Κάνουμε ολόκληρη κουβέντα με μένα να υποστηρίζω πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να πας με κάποιον άλλο όταν είσαι ερωτευμένη.΄
    εγώ θα ένιωθα σα να προδίδω τη σχέση μου, τον άνθρωπο μου, χώρια που δεν θα μου έβγαινε με τίποτα να ακουμπήσω κάποιον άλλο και μη φανταστείς πως λειτουργώ κάτω από την πίεση της ηθικής μου, αλλά των θέλω μου.
    Η φίλη μου όμως είναι αλλιώς και ακούω την ατάκα: "εγώ είμαι πολυγαμική, δεν έχει σχέση το συναίσθημα μου με το σεξ".
    Εκεί είναι όλο το ζουμί. Υπάρχουν άνθρωποι, (άντρες και γυναίκες) που δεν συγχέουν το σεξ με το συναίσθημα. Είναι άλλο το ένα άλλο το άλλο. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι σαν και σένα και μένα. Το μυστικό είναι να τους βρίσκεις....:)
    Θεοφανια,αλλαξες γνωμη για την απιστια;;;;
    παλιοτερα αλλιως τα θυμαμαι να τα ελεγες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    διακρινω μια σταγονα ... θυμου;
    Γεια σου παλικαρε.. Θυμο απο εμενα? Για τι και για ποιον? Τι διακρινεις?

Θεοφανια,αλλαξες γνωμη για την απιστια;;;;
    παλιοτερα αλλιως τα θυμαμαι να τα ελεγες
    που βλέπεις διαφορετική γνώμη?
    Το ότι αποδέχομαι πως μερικοί άνθρωποι είναι διαφορετικοί?

Senior Member
    εδω ειχαμε ριξει ομηρικους καυγαδες οταν υποστηριζα την μονογαμια και εσυ την "ελευθερια" σε σχεσεις...
    αφου να φανταστεις 3 φορες ελεγξα αν το μηνυμα ειναι δικο σου πραγματικα

Senior Member
    Γεια σου παλικαρε.. Θυμο απο εμενα? Για τι και για ποιον? Τι διακρινεις?
    νατασσα,γιατι απαντησες εσυ απο τα τοσα ατομα που μιλαν εδω περα ;)
    παντως δεν εχεις αδικο,και εγω μαζι σου ειμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

Πολυγαμικος μονογαμικος.... Μεγαλη συγχυση εχω πλεον για αυτο το θεμα, δεν ξερω... Καλα, γενικα οι ''ετικετες'' μια ζωη θα σε βασανιζουν ρε παιδακι μου, κακο πραγμα, αλλα χρησιμο και απαραιτητο σε ενα βαθμο....

Τι σε οριζει μονογαμικο και τι πολυγαμικο?

εδω ειχαμε ριξει ομηρικους καυγαδες οταν υποστηριζα την μονογαμια και εσυ την "ελευθερια" σε σχεσεις...
    αφου να φανταστεις 3 φορες ελεγξα αν το μηνυμα ειναι δικο σου πραγματικα
    πλάκα κάνεις!
    Έχω πει εγώ πως υποστηρίζω τη σεξουαλική ελευθερία μες στη σχέση???

Εγώ?????
    άμα βρεις σχετικό μου ποστ θα σε παραδεχτώ...μάλλον με μπερδεύεις με άλλο μέλος....

Senior Member
    νατασσα,γιατι απαντησες εσυ απο τα τοσα ατομα που μιλαν εδω περα ;)
    παντως δεν εχεις αδικο,και εγω μαζι σου ειμαι
    Ωχ παιδια συγνωμη, εχω και αυτη τη ταση να νομιζω ωρες ωρες οτι ολοι ασχολουνται με μενα xD

Page 10 of 19 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast