Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 282
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Εξηγησε μου το γιατι και αποδειξε μου οτι δεν ειναι στερετυπο (σου) ;)
    Η λέξη στερεότυπα αναφέρεται στις αντιλήψεις που έχουμε ως αποτέλεσμα προκαταλήψεων απέναντι σε άτομα, ομάδες και ιδέες.
    Πρόσεξε: προκατάληψη. Εγώ δεν λειτουργώ με βάση τις προκαταλήψεις μου, (που ελπίζω πως δεν έχω), αλλά με την αισθητική μου και τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Έτσι λοιπόν, και πάντα μιλώντας για τη δική μου άποψη, θεωρώ πως το σεξ μεταξύ δυο γυναικών μπορεί να γίνει ακόμη και πειραματικά, αλλά όταν ένας άντρας φτάσει να κάνει σεξ με έναν άλλο, έχει βαθύτερες ρίζες....

Senior Member
    Φιλοσοφικα ο ερωτας μεταξυ των φύλων απο πολλού θεωρείται κατωτερο συναισθημα απο την αγαπη (δε μιλάω για θείο έρωτα, έρωτα με τη φύση και αυτες τις μορφές του)
    Ειμαι απλα αυτης της γνώμης, ότι ο έρωτας μπορει να ειναι το εντονοτερο και συνταρακτικοτερο συναισθημα (απο τα ομορφα) αλλα εξαιτιας της μικρης του διάρκειας και συχνα των αποτελεσματων του ειναι κατωτερο απο την αληθινη αγαπη. Καταλαβαινεις τι λεω όταν λεω τυφλωθηκε απο ερωτα? Δεν εχεις ακουσει να μη βλεπουν ορθα τι τους γινεται απο ερωτα? Ο ερωτας επισης ειναι εγωιστικο και κτητικο συναισθημα, πραγμα που επισης τον κανει κατωτερο.

Να μου πεις ο καθενας μαλλον τελικα βιωνει και ονομαζει αλλιως τα συναισθηματα του, αλλα εγω εναν ερωτα ξερω και εχω ακουσει :)
    Δε θιγω θεματα αυτοεκτιμησης και αυτοσεβασμου, δεν προεκτεινεται εκει η ερωτηση μου
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Φιλοσοφικα ο ερωτας μεταξυ των φύλων απο πολλού θεωρείται κατωτερο συναισθημα απο την αγαπη (δε μιλάω για θείο έρωτα, έρωτα με τη φύση και αυτες τις μορφές του)
    Ειμαι απλα αυτης της γνώμης, ότι ο έρωτας μπορει να ειναι το εντονοτερο και συνταρακτικοτερο συναισθημα (απο τα ομορφα) αλλα εξαιτιας της μικρης του διάρκειας και συχνα των αποτελεσματων του ειναι κατωτερο απο την αληθινη αγαπη. Καταλαβαινεις τι λεω όταν λεω τυφλωθηκε απο ερωτα? Δεν εχεις ακουσει να μη βλεπουν ορθα τι τους γινεται απο ερωτα? Ο ερωτας επισης ειναι εγωιστικο και κτητικο συναισθημα, πραγμα που επισης τον κανει κατωτερο.

Να μου πεις ο καθενας μαλλον τελικα βιωνει και ονομαζει αλλιως τα συναισθηματα του, αλλα εγω εναν ερωτα ξερω και εχω ακουσει :)
    Δε θιγω θεματα αυτοεκτιμησης και αυτοσεβασμου, δεν προεκτεινεται εκει η ερωτηση μου
    ανοίγεις πάλι ένα μεγάλο θέμα, αυτό της αγάπης...:)
    Η αγάπη πιστεύω πως δεν είναι αποτέλεσμα του έρωτα αλλά δικό μας.
    Μπορώ να αγαπάω όλο τον κόσμο, να δίνομαι, να ανταλλάσω συναισθήματα με τους ανθρώπους που αγαπώ, (οικογένεια/φιλοι/σύντροφος).
    αυτό όμως που διαχωρίζειτη σχέση μου με τους άλλους και τον σύντροφο είναι ο έρωτας, γιατί αν σταματήσεις να είσαι ερωτευμένος με το σύντροφο και το πας στην αγάπη, τότε η σχέση μπαίνει στο επίπεδο των άλλων: δηλαδή των φίλων και της οικογένειας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Η λέξη στερεότυπα αναφέρεται στις αντιλήψεις που έχουμε ως αποτέλεσμα προκαταλήψεων απέναντι σε άτομα, ομάδες και ιδέες.
    Πρόσεξε: προκατάληψη. Εγώ δεν λειτουργώ με βάση τις προκαταλήψεις μου, (που ελπίζω πως δεν έχω), αλλά με την αισθητική μου και τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Έτσι λοιπόν, και πάντα μιλώντας για τη δική μου άποψη, θεωρώ πως το σεξ μεταξύ δυο γυναικών μπορεί να γίνει ακόμη και πειραματικά, αλλά όταν ένας άντρας φτάσει να κάνει σεξ με έναν άλλο, έχει βαθύτερες ρίζες....
    Μα που στο καλο το στηριζεις αυτο για τον αντρα? Αρα σα να μου λες οτι δεν εχουν ισα δικαιωματα στον πειραματισμο, επειδη εσενα δε σου αρεσει αισθητικα. Αλλο τι μας αρεσει και αλλο να χαρακτηριζουμε αφοριστικα εξαιτιας προσωπικων προτιμησεων

Senior Member
    Και μπορει να εντοπιστει η προκαταληψη σου στο ''ο,τι δε μου αρεσει αισθητικα δεν ειναι πειραματισμος, και ''φυσιολογικο'' )

Μα που στο καλο το στηριζεις αυτο για τον αντρα? Αρα σα να μου λες οτι δεν εχουν ισα δικαιωματα στον πειραματισμο, επειδη εσενα δε σου αρεσει αισθητικα. Αλλο τι μας αρεσει και αλλο να χαρακτηριζουμε αφοριστικα εξαιτιας προσωπικων προτιμησεων
    βλέπεις τι σου λέω?
    διαφορετικές απόψεις που προκύπτουν μέσα από την αισθητική μας.
    Δεν είμαι αφοριστική, απλά έτσι νιώθω, έτσι πιστεύω και φαντάζομαι πως έχω αυτό το δικαίωμα....:)

Και μπορει να εντοπιστει η προκαταληψη σου στο ''ο,τι δε μου αρεσει αισθητικα δεν ειναι πειραματισμος, και ''φυσιολογικο'' )
    σόρι....έγραψα πουθενά πως δεν είναι φυσιολογικό?
    Ο καθένας μας ορίζει το "φυσιολογικό" μέσα από τον ίδιο. Μπορεί αυτά που κάνω εγώ στο κρεββάτι μου εσένα να σου φαίνονται τρελλά. Δεν υπάρχουν κανόνες εκεί. Μόνο θέλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    καταρχην τις λεξεις υποχρεωση και προσπαθεια δεν τις εχω βαλει εγω ρεμεντι,ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕΣ
    εγω μιλησα για ΠΡΟΚΛΗΣΕΙς
    και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΕΣ;ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ------ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ-------- ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ....ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
    καθολου καλα δεν θυμασαι.
    ψαξε οσο θελεις, δεν εχω αλλαξει αποψεις τελευταιως...
    στο αποσπασμα που βρηκες η θεοφανια μιλουσε για επιπολαιες γνωριμιες, οχι για ερωτα.
    για σχεσεις μιλας εσυ.
    για μενα ομως δεν υφισταται σχεση χωρις ερωτα, μονο συμβιβασμος.

αν τελειωσει ο ερωτας, τελειωνει και η σχεση.
    εκτος αν υπαρχει οικογενεια, οποτε παει αλλου το θεμα.
    η ημερομηνια ληξης ειναι κατι αγνωστο.
    ολα εχουν ημερομηνια ληξης και πανω απ ολα η ζωη!!!!
    πως θα υπηρχε κατι χωρις ημερομηνια ληξης?????
    ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ. ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Senior Member
    ανοίγεις πάλι ένα μεγάλο θέμα, αυτό της αγάπης...:)
    Η αγάπη πιστεύω πως δεν είναι αποτέλεσμα του έρωτα αλλά δικό μας.
    Μπορώ να αγαπάω όλο τον κόσμο, να δίνομαι, να ανταλλάσω συναισθήματα με τους ανθρώπους που αγαπώ, (οικογένεια/φιλοι/σύντροφος).
    αυτό όμως που διαχωρίζειτη σχέση μου με τους άλλους και τον σύντροφο είναι ο έρωτας, γιατί αν σταματήσεις να είσαι ερωτευμένος με το σύντροφο και το πας στην αγάπη, τότε η σχέση μπαίνει στο επίπεδο των άλλων: δηλαδή των φίλων και της οικογένειας.
    Συμφωνω με ΟΛΟ το μηνυμα σου :D εκτος του οτι ο ερωτας δε φευγει. Πιστεω παντα φευγει, κι εννοω με την ατοφια μορφη και ενταση που εχει στην αρχη.

Ναι, δε χρειαζεται να περασεις απο ερωτα για να αγαπησεις το οτιδηποτε. Απλα πιστευω ειναι ο ερωτας που κανει τοσο σημαντικες τις ερωτικες σχεσεις συντροφων.
    Και βασικα οπως ειπα ο ερωτας εχει πολλες μορφες και δεν εχει σχεση με το σεξ παντα, εχω ερωτευτει την καλη μου φιλη, το Θεο, τα αστερια.. Μη με πειτε ρομαντικουρα, αυτο ειναι ερωτας

Senior Member
    σόρι....έγραψα πουθενά πως δεν είναι φυσιολογικό?
    Ο καθένας μας ορίζει το "φυσιολογικό" μέσα από τον ίδιο. Μπορεί αυτά που κάνω εγώ στο κρεββάτι μου εσένα να σου φαίνονται τρελλά. Δεν υπάρχουν κανόνες εκεί. Μόνο θέλω.
    Ναι βρε ψυχη, γιαυτο εγραψα ''φυσιολογικο'' και οχι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ :)

Πες μου, δεν ισχυει οτι δε δινεις ισα δικαιωματα πειραματισμου και στα 2 φυλα?

Συμφωνω με ΟΛΟ το μηνυμα σου :D εκτος του οτι ο ερωτας δε φευγει. Πιστεω παντα φευγει, κι εννοω με την ατοφια μορφη και ενταση που εχει στην αρχη.

Ναι, δε χρειαζεται να περασεις απο ερωτα για να αγαπησεις το οτιδηποτε. Απλα πιστευω ειναι ο ερωτας που κανει τοσο σημαντικες τις ερωτικες σχεσεις συντροφων.
    Και βασικα οπως ειπα ο ερωτας εχει πολλες μορφες και δεν εχει σχεση με το σεξ παντα, εχω ερωτευτει την καλη μου φιλη, το Θεο, τα αστερια.. Μη με πειτε ρομαντικουρα, αυτο ειναι ερωτας
    ...συμφωνούμε.....:)

Δεν είπα πουθενά ότι ο έρωτας δεν φεύγει, είπα πως όταν φύγει αλλάζει επίπεδο η σχέση...

Senior Member
    βλέπεις τι σου λέω?
    διαφορετικές απόψεις που προκύπτουν μέσα από την αισθητική μας.
    Δεν είμαι αφοριστική, απλά έτσι νιώθω, έτσι πιστεύω και φαντάζομαι πως έχω αυτό το δικαίωμα....:)
    Δε το λεω για να σε προσβάλω και συγνωμη εκ των προτερων αν,
    αλλα οποιοσδηποτε ασ πουμε εχει δικαιωμα να ειναι ρατσιστης, ασ πουμε ε, ας πουμε. Δεν το παμε με δικαιωμα μου αυτο δικαιωμα μου εκεινο, το παμε σε σχεση με το καλο των αλλων και κατεπεκταση δικο μας

Senior Member
    Ναι ναι απλα ειπες ''.....γιατί αν σταματήσεις να είσαι ερωτευμένος με το σύντροφο και το πας στην αγάπη, τότε η σχέση μπαίνει στο επίπεδο των άλλων: δηλαδή των φίλων και της οικογένειας'' και θεωρησα οτι πιστευεις πως δεν σταματας να εισαι ερωτευμενος αν εισαι ερωτευμενος, και καλα ετσι ειναι το πιο ομορφο :)

Ναι βρε ψυχη, γιαυτο εγραψα ''φυσιολογικο'' και οχι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ :)

Πες μου, δεν ισχυει οτι δε δινεις ισα δικαιωματα πειραματισμου και στα 2 φυλα?
    ...προσπαθώ να στο εξηγήσω πως το βλέπω, αλλά δεν τα καταφέρνω....:)
    ας μείνουμε πως αυτή είναι η άποψη μου.....

Δε το λεω για να σε προσβάλω και συγνωμη εκ των προτερων αν,
    αλλα οποιοσδηποτε ασ πουμε εχει δικαιωμα να ειναι ρατσιστης, ασ πουμε ε, ας πουμε. Δεν το παμε με δικαιωμα μου αυτο δικαιωμα μου εκεινο, το παμε σε σχεση με το καλο των αλλων και κατεπεκταση δικο μας
    ...μισό....
    ποιος μίλησε για ρατσισμό?
    Μακριά από μένα αυτό. Μίλησα για άποψη. Για πράγματα που εγώ θεωρώ πως είναι έτσι, χωρίς να κατατάσω ανθρώπους σε κατηγορίες "μη φυσιολογικών" . Άλλωστε σου είπα πως θεωρώ φυσιολογικό οτιδήποτε μας αρέσει και δεν μας καταπιέζει. Όταν εκφραζόμαστε όπως θέλουμε σεξουαλικά είμαστε φυσιολογικοί, όχι όταν καταπιέζουμε τα θέλω μας.

Page 13 of 19 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast