Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 19 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 282
    Senior Member
    καλυτερα να ναι κιντερ εκπληξη παρα ρουτινιασμενη χωρις να σε γεμιζει τπτ! δεν σκεφτεσαι πως εχεις ακομα να ζησεις διαφορα που δεν ξερεις οταν τελειωσεις την σχολη? θα περασεις σε αλλο κεφαλαιο τοτε με νεα δουλεια κλπ, ισως νεα σχεση...κ μετα απο πολλα χρονια θα παντρευτεις θα κανεις παιδακια κ αυτο θα ναι αλλο 1 κεφαλαιο. και παει λεγοντας

εχεις ξενερωσει την ζωη σου στην φαση που εισαι μωρε..........πχ εμενα αμα με ρωταγες τωρα θα γουσταρα να μουν στην θεση σου, σπουδες εξω φοιτητικη ζωη που δεν εζησα κλπ κλπ.....αλλα εσυ εισαι ξενερωμενη επειδη το χεις και θες κατι αλλο. ολοι ετσι ειμαστε! εχεις βαρεθει που δεν σε γεμιζει κατι και ρουτινιαζεις. σου τυχε τωρα και αυτο με τον τυπο και....
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Μην κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν...ΕΣΥ επιλέγεις ποια θα είναι η ζωή σου! Αν κάτι δεν σου αρέσει άλλαξε το..βρες αυτό που σε γεμίζει!Ασχολήσου με κάτι που σε ενδιαφέρει,βρες έναν τρόπο να γεμίζεις!

Senior Member
    1. το ότι τα ξανάφτιαξε με την πρώην δεν σημαίνει ότι είναι κολλημένος μαζί της. μπορεί απλά να μην μπορεί να μείνει χωρίς γκόμενα και αυτή να ήταν η μόνη διαθέσιμη.
    2. το ότι έπεσες σε έναν μαλάκα, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. αλήθεια!
    3. είσαι 20 χρονών, δεν θα πάθεις έμφραγμα ούτε τίποτα, όλα αυτά είναι άγχος επειδή έχεις στενοχωρηθεί και πιεστεί αρκετά με όλα αυτά. προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην φοβάσαι να βγαίνεις!

Banned
    Γειά σου γκαλάντριελ, να σου πω κι εγώ την δική μου άποψη επειδή με αφορά πολύ το θέμα. Κι εγώ νιώθω πολλή μοναξιά και τελευταία και από πάντα, ήθελα πάντα να έχω έναν άντρα από δίπλα μου. Από την άλλη, μισώ το αντρικό φύλο γιατί είναι όπως λες, ψάχνει κάτι σε άλλες όπως και άλλα, εμένα πχ δεν μου κάνουνε καμάκι ή με θέλουν μόνο για το σεξ. Λοιπόν, τα πιο ωραία λόγια που διάβασα, ήταν της Broken_doll, ας την ακούσουμε και οι δύο, νομίζω έχει κάτι να πει με το πιο σημαντικό να καλύψουμε τις ανάγκες μας για συντροφικότητα, από φίλους. Γειά σου ρε broken_doll!!! Κι εγώ μισώ το αντρικό φύλο, και θα ήθελα να ήταν αλλιώς, όπως το ονειρευόμουνα, αλλά τι να κάνουμε, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε. Συγγνώμη γουρούνια!! Κοίτα, θα υπάρχουνε και καλοί, απλά είναι πιασμένοι! Όλα είναι θέμα τύχης, μας έυχομαι καλή τύχη γιατί το αξίζουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Γειά σου γκαλάντριελ, να σου πω κι εγώ την δική μου άποψη επειδή με αφορά πολύ το θέμα. Κι εγώ νιώθω πολλή μοναξιά και τελευταία και από πάντα, ήθελα πάντα να έχω έναν άντρα από δίπλα μου. Από την άλλη, μισώ το αντρικό φύλο γιατί είναι όπως λες, ψάχνει κάτι σε άλλες όπως και άλλα, εμένα πχ δεν μου κάνουνε καμάκι ή με θέλουν μόνο για το σεξ. Λοιπόν, τα πιο ωραία λόγια που διάβασα, ήταν της Broken_doll, ας την ακούσουμε και οι δύο, νομίζω έχει κάτι να πει με το πιο σημαντικό να καλύψουμε τις ανάγκες μας για συντροφικότητα, από φίλους. Γειά σου ρε broken_doll!!! Κι εγώ μισώ το αντρικό φύλο, και θα ήθελα να ήταν αλλιώς, όπως το ονειρευόμουνα, αλλά τι να κάνουμε, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε. Συγγνώμη γουρούνια!! Κοίτα, θα υπάρχουνε και καλοί, απλά είναι πιασμένοι! Όλα είναι θέμα τύχης, μας έυχομαι καλή τύχη γιατί το αξίζουμε.
    γεια σου ρε γουαιτ!!!!ετσι μπραβο! αυτοπεποιθηση! εμεις να μαστε καλα! και θα ρθει καμια μερα εκει που δεν το περιμενουμε!

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    γεια σου ρε γουαιτ!!!!ετσι μπραβο! αυτοπεποιθηση! εμεις να μαστε καλα! και θα ρθει καμια μερα εκει που δεν το περιμενουμε!
    Μακάρι broken_doll μου μακάρι. Είσαι από τα άτομα που σε αυτό το θέμα με έχουνε βοηθήσει πολύ. Μ' αρέσει όπως τα βλέπεις και ξέρεις να βοηθάς. Να 'σαι καλά!

Senior Member
    μην ανησυχεις εγω εδω ειμαι οποτε θες σφυρα κλεφτικα και θα εμφανιστω σαν το τζινι!!!!!χιχι!

Banned
    Χαχαχα να 'σαι καλά! Ξέρεις, δεν βοηθάει όταν όλοι σου λένε κάνεις εσύ λάθος και το ένα και το άλλο. Καλύτερα να κρατάμε τα καλύτερα και όχι όλα αυτά που ακούμε. Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος θέλει να σε βλάψει, ή δεν τον ενδιαφέρεις, και θα σου πει τα χειρότερα, εσύ όμως ξέρεις να ανεβάζεις και το κάνεις με την καρδιά σου το ξέρω, να'σαι καλά! Τώρα ήδη μου ανέβηκε η αυτοπεποίηθηση που μου το πες! Έπιασε! Απλά όταν σε ποτίζουν με δηλητήριο, θα δηλητηριαστείς, εκτός και αν ξέρεις να το αποφύγεις.

Senior Member
    λαθος.οταν σε ποτιζουν με δηλητηριο δωσε τους φιλι στο στομα!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    λαθος.οταν σε ποτιζουν με δηλητηριο δωσε τους φιλι στο στομα!!!!!
    Καλόοοοοοοο

Senior Member
    μολις τωρα μου ηρθε χωρις πλακα!!!!!!!1λοοολ

Banned
    Τι σου ήρθε; Α κατάλαβα καλό όντως.

Junior Member
    Eχει κανεις καμια ιδεα για το πως θα μου φυγει ο θυμος; Θα μου φυγει ποτε; Οσο παει και συνειδητοποιω τι εγινε θυμωνω ακομα πιο πολυ απο οτι στην αρχη..

Banned
    συνηθως λενε οτι ο ερωτας με ερωτα περναει. αν δε μπορεις να βρεις αλλον, βρες κατι να ασχοληθεις μηπως και ξεχαστεις, και σιγα σιγα μπορεσεις να επιστρεψεις στον παλιο σου εαυτο. αρκει να φυγει ο συγκεκριμενος που σε συγχησε μια για παντα απ'τη ζωη σου, γιατι οσο βρισκεται εκει, τοσο θα πυροδοτειται ο θυμος σου, θα θυμασαι τι εγινε και θα εχεις αναγκη να ξεσπας. ο τιτλος παντως βρωμοκοπαει μουνιλα και αλιμονο αν φτανουν τα κοριτσακια τα μικρα να μισουν ΟΛΟ το αντρικο φυλο επειδη ΕΝΑΣ εκανε κατι λαθος. που και παλι ο συγκεκριμενος δε σε κερατωσε ακριβως, cyber sex εκανε (δε πιστευω να εβλεπε απλα τσοντες κι εσυ να το πηρες σαν κατι παραπανω ?), και γυρισε στη πρωην του αφου σε παρακαλουσε πρωτα να τα βρειτε. αν γυρνουσε χωρις να πει τπτ, τοτε να το θεωρουσες προδοσια κι οτι σε παρατησε, αλλα τωρα ετσι ειναι σαν να τον εστειλες εσυ. τεσπα δε νομιζω να γινεις λεσβια, σιγουρα θα μπορεσεις να ξαναγαπησεις, ο χρονος ολα τα γιατρευει...

Junior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συνηθως λενε οτι ο ερωτας με ερωτα περναει. αν δε μπορεις να βρεις αλλον, βρες κατι να ασχοληθεις μηπως και ξεχαστεις, και σιγα σιγα μπορεσεις να επιστρεψεις στον παλιο σου εαυτο. αρκει να φυγει ο συγκεκριμενος που σε συγχησε μια για παντα απ'τη ζωη σου, γιατι οσο βρισκεται εκει, τοσο θα πυροδοτειται ο θυμος σου, θα θυμασαι τι εγινε και θα εχεις αναγκη να ξεσπας.

Δεν ειναι στη ζωη μου, εγω εχω αλλαξει και κινητο για να τον ξεφορτωθω. Η πλακα ειναι οτι παιρνει τη μητερα μου σε γιορτες γενεθλια κτλ, και της λεει κιολας οτι θα παει επαρχια εκδρομη και να περασει απο εκει να την δει!! Εγω δεν τον εχω δει τους τελευταιους εφτα μηνες απο οταν χωρισαμε, ουτε του εχω μιλησει. Αυτος ειναι κολλημενος, και εγω θυμωμενη ακομα.

ο τιτλος παντως βρωμοκοπαει μουνιλα και αλιμονο αν φτανουν τα κοριτσακια τα μικρα να μισουν ΟΛΟ το αντρικο φυλο επειδη ΕΝΑΣ εκανε κατι λαθος.

Δεν ειναι μονο ενας, ειναι ο αλλος ο φιλος μου ο γκει, ειναι διαφορα περιστατικα που μου εχουν τυχει, ειναι τα σιχαμενα καμακια στο δρομο, ειναι να με πλησιαζει ενας αηδιαστικος μεσηλικας στη σταση του λεωφορειου και να μου λεει να γινω μοντελο, και οτι θα βγαζω 3000 ευρω το μηνα, φανταζομαι εννοουσε για συνοδο

που και παλι ο συγκεκριμενος δε σε κερατωσε ακριβως, cyber sex εκανε (δε πιστευω να εβλεπε απλα τσοντες κι εσυ να το πηρες σαν κατι παραπανω ?),

Οχι δεν μιλαω για τσοντες, μιλαω για σαιμπερ σεξ.

και γυρισε στη πρωην του αφου σε παρακαλουσε πρωτα να τα βρειτε. αν γυρνουσε χωρις να πει τπτ, τοτε να το θεωρουσες προδοσια κι οτι σε παρατησε, αλλα τωρα ετσι ειναι σαν να τον εστειλες εσυ.

Χαχαχαχα! Εγω τον εστειλα! Οχι θα τον κραταγα! Που με ειχε γραμμενη, εκανε σαιμπερ σεξ με αλλες, ηταν κολλημενος με την πρωην, και θα τον κραταγα κιολας, ή θα τον συγχωρουσα! Απαπαπα! Μου ειχε κανει τον βιο αβιωτο τον τελευταιο καιρο, γραψιμο, αδιαφορια και πολλα πολλα αλλα. Φυσικα και θα τον εστελνα και δεν θα τον ξαναδεχομουν, και το οτι με παρακαλεσε δεν του δινει κανενα πατημα, ισα ισα, αφου υποτιθεται με ηθελε τοοοοοοοσο, πως πηγε μεσα σε ενα μηνα και τα ξαναφταιξε με την πρωην, ενω μια μερα πριν με παρακαλουσε, και ακομα θα με παρακαλαγε αν δεν ειχα αλλαξει κινητο και εμαιλ.

τεσπα δε νομιζω να γινεις λεσβια, σιγουρα θα μπορεσεις να ξαναγαπησεις, ο χρονος ολα τα γιατρευει...
    Ο χρονος ειναι ο χειροτερος γιατρος λεει το τραγουδι..

Page 2 of 19 FirstFirst 123412 ... LastLast