Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 282
    Senior Member
    η μετριοτητα δεν ειναι για τους μετριους δεν χρειαζεται να αποδειξουμε πως ειμαστε ανωτεροι κανοντας στα παντα υπερβολες! σε αλλα θεματα κανουμε και σε αλλα οχι αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος! επισης σε ενα ζευγαρι δεν ειναι και οι 2 ιδιοι και δεν μπορεις να πουλας τους φιλους σου για ενα γκομενο-γκομενα γιατι αμα σε παρατησει σε κεινους θα τρεξεις. κ εγω προσωπικα οσοι με εχουν ξεχασει οταν γυρνανε τους εχω ηδη διαγραψει και δεν με νοιαζει και καν
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by galadriel View Post
    ΟΚ, πειτε οτι ειναι λιγα, πειτε μου γιατι ειμαι ΤΟΣΟ θυμωμενη, και τι να κανω για να σταματησω να ειμαι! Τι φταιει και νιωθω τοσο θυμο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οταν τους σκεφτομαι;;;;;
    Εν μέρη σου φταίει ο άλλος αλλά...ποιος ειναι αυτός που πιο πολύ επιτρέπει να νιώθεις τόοοοσο θυμωμένη?Μήπως εσυ?Γιατί το επιτρέπεις αυτό στον εαυτό σου? Ότι και να έκανε ο οποιοσδήποτε που μας στεναχωρει και δεν μας αξίζει γτ να του δίνουμε τέτοια σημασία? Σίγουρο και αναμενόμενο είναι οτί στη ζωή μας θα τύχουν πολλές τέτοιες καταστάσεις.Το θέμα είναι λοιπόν πως εσυ θα μπορέσεις να τις διαχειριστεις και πως θα τις προσπερνας που μόνο εσύ θα μάθεις και θα καταλάβεις μέσα από τις εμπειρίες που θα αποκτάς κάθε φορά.Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου κανείς άλλος! Αυτές λοιπον τις άσχημες ή δύσκολες καταστάσεις όσο και να θες δεν μπορείς να τις αποφύγεις γτ πάντα θα υπάρχουν..βρες εναν τρόπο να τις ξεπερνας και να μην δινεις τοση σημασια γτ δεν αξίζει! Ούτε μας φταίει ο άλλος για την επιλογή που κάνουμε...σιγά-σιγά μεγαλώνοντας θα μαθαίνουμε να επιλέγουμε καλύτερα.Είσαι πολύ μικρή ακόμα για να λες αυτά που λες και ξέρω οτι ειναι πάνω στο θυμό σου αλλα αυτο που κάνεις κάνεις κακό σε σενα...Αξίζι λοιπόν να σκέφτεσαι τον πρωην σου και να γίνεσαι έτσι?Καλύτερα δεν είναι να σταματησεις να σκέφτεσαι όλα αυτά που σου κάνουν κακό και να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου να καταλάβεις τον εαυτό σου? Τι θέλω να πω με αυτό...?Κοίτα μέσα σου να δεις τι σου συμβαινει και τιμωρεις τον εαυτο σου με τις σκεψεις σου...τα έχεις με τον πρώην σου ή τα έχεις με τον εαυτό σου?Ή είναι και τα δυο?Αν είναι το πρώτο σου έχω ήδη απαντήσει.Αν ειναι το δευτερο,μήπως νιώθεις οτί δεν πήρες αυτό που αξίζεις και έχεις σκάσει γτ δεν είσαι εσύ αυτή που επιλέγει αλλά η πρώην?δλδ δεν ήσουν σημαντική?Αν ειναι αυτό να μην σκας καθόλου...πολλοι λίγοι θα είναι αυτοι που θα μας το αναγνωρισουν και θα αξίζουν τον κόπο...αυτοί που δεν μας "βλέπουν" δεν αξίζουν! Είναι καλό να διώχνουμε ή και να φεύγουν με κάποιον τρόπο από δίπλα μας άνθρωποι που δεν μας "κάνουν"..δεν τους χρειαζόμαστε,δεν τους έχουμε ανάγκη.Να κοιτάς εσύ να είσαι καλά!Μέλημα σου τώρα πρέπει να είναι ο εαυτός σου και όχι αυτός.Ψάξε και βρες τρόπους να ξεπερνάς κακές στιγμές...Δες αλλιώς τον κόσμο σε σχέση με εσένα..

Senior Member
    Συμφωνω μαζι σου μπροκεν.
    Ανεκαθεν το θεωρουσα τοσο ηλιθιο κι ανευ λόγου το να παραταει καποιος ή καποια τους φιλους του ξεκινώντας μια σχεση.

Senior Member
    Σκέψου και το άλλο! Εσύ λες αυτά που λες για τους άντρες που δεν συμφωνώ παρά τα όσα έχω περάσει που αν είχα την ίδια άποψη θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αλλά μην βάζει όλους στο ίδιο καζάνι όπως δεν θα ήθελες να κάνουν το ίδιο και σε σένα...Δλδ θα σου άρεσε να σε απορρίπτουν κάποια αγόρια επειδή θεωρούν οτί όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες(άρα και εσυ)λόγω των άσχημων καταστάσεων που έχουν περάσει?

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    η μετριοτητα δεν ειναι για τους μετριους δεν χρειαζεται να αποδειξουμε πως ειμαστε ανωτεροι κανοντας στα παντα υπερβολες! σε αλλα θεματα κανουμε και σε αλλα οχι αναλογα τον χαρακτηρα του καθενος! επισης σε ενα ζευγαρι δεν ειναι και οι 2 ιδιοι και δεν μπορεις να πουλας τους φιλους σου για ενα γκομενο-γκομενα γιατι αμα σε παρατησει σε κεινους θα τρεξεις. κ εγω προσωπικα οσοι με εχουν ξεχασει οταν γυρνανε τους εχω ηδη διαγραψει και δεν με νοιαζει και καν
    νταξει ρε συ δεν ειπα και στα παντα. γιατι δεν γινεται να ειναι και οι δυο χαρακτηρες ακριβως ιδιοι, σωστα. αλλα στις αρχες ενα ζευγαρι μεχρι να αναπτυχθει εμπιστοσυνη και λοιπα, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι μαζι! αυτο που λεμε να ζησουν τον ερωτα τους. αλλιως η σχεση θα διαλυθει συντομα. που ετσι κι αλλιως, οταν μπλεκουν πολλοι τριτοι μεσα, ειτε φιλοι ειτε γονεις, καπου υπαρχει προβλημα. μιλαμε για σοβαρη σχεση παντα, κι οχι παιχνιδακια, οκ ? στα παιχνιδακια ειμαι κι εγω υπερ, οτι παιζουμε οπου να'ναι, με οτι να'ναι, ελευθερα. το θεμα φιλοι το βλεπω πιο κατω απ'το θεμα σχεση, ετσι εμαθα, τι να γινει. τους φιλους δε μπορεις να τους πηδηξεις (εκτος αν ειναι φιλη) ουτε να μοιραστεις απολυτως τα παντα μαζι τους. δε θα συνεχισετε εξαλλου μαζι στη ζωη, καποια στιγμη τελειωνουν και κοιταζει ο καθενας το μελλον του...

Senior Member
    πολλες κοπελες εχουμε περασει διαφορα και δεν το λεω για να δειχτω αλλα για να παραδειγματισω. περασαμε ξυλο η βιασμους και και και...ομως παλευουμε να βγαζουμε οσο λιγοτερα απωθημενα γινεται στον επομενο που ισως να ναι αυτος που θα μας αγαπαει και θα μας σεβεται. γιατι θα τον χασουμε αλλιως. αυτη ειναι η δυναμη του χαρακτηρα, να ξεχωριζεις περιπτωσεις και καταστασεις

Banned
    ναι συμφωνω, αλλα που κολλαει αυτο με τα παραπανω ? πιστευεις εχεις μεγαλυτερη αναγκη τους φιλους/τριτους γενικα αμα εχεις περασει κατι τετοιο ?

Senior Member
    οχι ρε το λεω επειδη η κοπελα που εγραψε το θεμα λογω αυτου που της ετυχε εχει απωθημενο με ολους τους αντρες και τις σχεσεις γενικα. γι αυτην το ειπα

Banned
    α ξαναεπεστρεψες στα του θεματος δλδ. δε θα το ελεγα απωθημενο ομως, απλα μια απογοητευση μικρη. κι επειδη και η κοπελα ειναι μικρη, της φαινεται η απογοητευση μεγαλη, και γιαυτο βριζει ολους τους αντρες. καταταλλα ξαναεπανερχομαστε σ'αυτο που γραψα στη πρωτη απαντηση στη δευτερη σελιδα, να ασχοληθει με κατι αλλο για να ξεχαστει, ειτε ειναι φιλοι (οπως καταληξαμε) ειτε οτιδηποτε, μεχρι να συνελθει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και ο τύπος που τα χες πρόσφατα μαζί του, από το πρώτο σου μήνυμα βγάζω ότι, πολύ σε ήθελε, σε παρακαλούσε, εσύ τον απέρριψες, εσύ τον έδιωξες. Θεώρησε τη στάση σου ως δεδομένη απόρριψη χωρίς επιστροφή γι αυτό πήγε παρακάτω. Το σκέφτηκες αυτό;
    Oχι, δεν το σκεφτομαι αυτο, οπως ειπα και σε αλλο μηνυμα, εκ των υστερων καθισα και σκεφτηκα οτι μου ειχε δωσει αρκετα δειγματα μεσα στη σχεση μας, οτι το θεμα με την πρωην δεν ειχε ληξει μεσα του, ειχανε βγει και για καφε, την επαιρνε τηλ σε γιορτες, και μου ελεγε που και που διαφορα, οπως οτι θα ηθελε να ξαναηταν μαζι να της κανει τη ζωη πατινι γιατι τον παρατησε, και ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!! Ειπα οτι ο ανθρωπος ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ, της κοπελας τωρα της συμπεριφερται χαλια. Οταν ειχε εμενα ηθελε την πρωην, οταν εχει αυτην τωρα θελει παλι την πρωην, δηλαδη εμενα! ΑΠο οτι εχω μαθει η κοπελα εχει αποκτησει διαφορα ψυχολογικα προβληματα, και την κερατωνει κιολας (αυτα τα εμαθα απο μια κοπελα που τα εχει με εναν φιλο του και μιλαμε ακομα χωρις να το ξερει αυτος, γιατι εχει ξεκοψει τωρα τα πολλα πολλα και με αυτους, καθεται απλα και κοροιδευει οποια κοπελα βρει απο οτι φαινεται).

Quote Originally Posted by niah View Post
    Διαβαζοντας μονο τα πρωτα μνματα του θεματος (αρα χωρις να ξερω τι εχει ειπωθει στη συνεχεια) να σου απαντησω κι εγω.
    Καταρχην μην παιρνεις ορκο γι αυτο που λες με τα εντονα γραμματα.Γυναικες αντρες ιδια συμπεριφορα μπορει να εχουν.Ειναι θεμα ανθρωπου κι οχι φυλου.
    Αρα δεν χρειαζεται επειδη σιχαθηκες" εναν αντρα να τους σιχαθεις ολους γενικευοντας το,γιατι απλουστατα δεν ειναι ολοι ιδιοι.Οι προσωπικοτητες διαφερουν.
    Για να μην ερθω κι εγω στο αλλο ακρο να σου πω οτι πιο συχνα εχω ακουσει γυναικες να φευγουν απ τη σχεση ψαχνοντας αυτο το οποιο δεν εχουν.
    Μετα, μην το χεις δεδομενο οτι ηταν κολλημενος με την πρωην του οσο ησασταν μαζι.Απο που το συμπεραινεις αυτο?Οπως σου ειπαν κι αλλοι,το οτι τα ξαναβρηκαν μετα το χωρισμό σας μπορει να ηταν θεμα ανασφαλειας ισως,κ του οτι στερεψε απο τις ελπιδες του να τα ξαναβρειτε.
    Λες οτι ποτε δεν ειχες ιδιαιτερη σχεση με αλλους ανθρωπους.φιλιες,γνωστους, παρεες κλπ,αρα πως μπορεις να βγαζεις αυτο το συμπερασμα του οτι οι αντρες ειναι ολοι καφροι κι ολες οι γυναικες σωστες και θυματα.Δεν ειναι ετσι.
    Αρχισε να κοινωνικοποιησαι και θα διαπιστωσεις κι η ιδια οτι ειναι θεμα διαφορετικων ανθρωπων κι οχι διαφορετικων φυλων.Κατα συνεπεια θα αρχισεις να ξεχωριζεις κ να απορριπτεις ανθρωπους που δεν σου κανουν κι οχι ενα ολοκληρο φυλο ή ομαδα.
    Ειπα οτι εχω ζησει και αλλα 5 πραγματα στη ζωη μου, και εχω δει και τι συμβαινει γυρω μου. Ειχα καποιες γνωριμιες αν και δεν ηταν φιλιες, και επισης πιστευω οτι υπαρχει θμα φυλου. Τα δυο φυλα ειναι διαφορετικα στον τροπο που σκεφτονται, εκδηλωνονται, στις αναγκες τους και στους ρολους τους και στο πως ανατρεφονται.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Christina82;266297Κοίτα μέσα σου να δεις τι σου συμβαινει και [B
    τιμωρεις τον εαυτο σου[/B] με τις σκεψεις σου...τα έχεις με τον πρώην σου ή τα έχεις με τον εαυτό σου?
    αυτο με αγγιξε παρα πολυ.. κατι σημαινει μαλλον.. τιμωρω τον εαυτο μου επειδη ημουν μικρη χαζη και ανωριμη και δεν εβλεπα τη μυτη μου..

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Σκέψου και το άλλο! Εσύ λες αυτά που λες για τους άντρες που δεν συμφωνώ παρά τα όσα έχω περάσει που αν είχα την ίδια άποψη θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αλλά μην βάζει όλους στο ίδιο καζάνι όπως δεν θα ήθελες να κάνουν το ίδιο και σε σένα...Δλδ θα σου άρεσε να σε απορρίπτουν κάποια αγόρια επειδή θεωρούν οτί όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες(άρα και εσυ)λόγω των άσχημων καταστάσεων που έχουν περάσει?
    Οχι, αλλα κταλαβαινω γιατι γινεται, γιατι ετσι σκεφτομαι κι εγω τωρα. Ας παμε οι γυναιεκς απο δω οι αντρες απο κει να μην εχουμε παρε δωσε να ησυχασουμε.

Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    πολλες κοπελες εχουμε περασει διαφορα και δεν το λεω για να δειχτω αλλα για να παραδειγματισω. περασαμε ξυλο η βιασμους και και και...ομως παλευουμε να βγαζουμε οσο λιγοτερα απωθημενα γινεται στον επομενο που ισως να ναι αυτος που θα μας αγαπαει και θα μας σεβεται. γιατι θα τον χασουμε αλλιως. αυτη ειναι η δυναμη του χαρακτηρα, να ξεχωριζεις περιπτωσεις και καταστασεις
    τι να πω, ολα υρω μου τα βλεπω χαλια, τα διαζυγια αυξανονται, οι 9,5 στις 10 σχεσεις που γινονται διαλυονται, ερωτικες απογοητευσεις και αυτοκτονιες, παιδια να μεγαλωνουν με αδιαφορους γονεις ή και χωρις, γιατι γινονται ολα αυτα; Κι οσοι ειναι σε σχεσεις ειτε υπομενουν κερατα, ειτε κερατωνουν οι ιδιοι, ειτε ειναι για οικονομικους λογους, ειτε ξεφουσκωνει ο ερωτας και ολα αυτα και εμνουν μαζι απο συνηθεια και ρουτινα ή για το καλο των παιδιων. Προσπαθω να καταλαβω ποιο ειναι το καλυτερο να προσμενω στο θεμα σχεσεων.. Νομιζω οτι το πιο πιθανο ειναι πολλες σχεσεις που θα ληξουν, ενας γαμος καποτε που μετα θα διαλυθει, υστερα μοναξια, ανατροφη παιδιων σε μονογονεικη οικογενεια, καμια περιπετειουλα, κανας γεροντοερωτας και τελος.

Senior Member
    δεν μπορεις να σωσεις ολο το κοσμο η να υποφερεις μαζι του οποτε κανε απλα την δικια σου ζωη υποφερτη

Senior Member
    Galabriel κοίτα τον εαυτό σου! Να στεναχωριέσαι για πράγματα που αξίζουν...Κοίτα ΕΣΥ να είσαι καλά πάνω απ'όλα! Δεν αξίζει για κανέναν και τπτ να στεναχωριόμαστε..Κοίτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και όταν θα το κάνεις αυτό θα είσαι τόσο καλυμένη και θα ξέρεις τι αξίζεις και θα πολεμάς γι αυτα και μόνο.Αν κάποιος δεν θα στο δείξει δεν θα σε αγγιζει...γιατι μόνο εσυ θα ξέρεις οτί άξιζες για κάτι καλύτερο!

Senior Member
    Επίσης μην υποτιμάς τον εαυτό σου...επικεντρώσου στα θετικά του χαρακτήρα σου και δυνάμωσε αυτά που θεωρείς αδυναμίες. Δεν είσαι χαζή απλά πρε΄πει να μάθεις να διαχειρίζεσαι κάποια πράγματα..

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    κι εγω μπορει να τα ανεχομαι, οχι επειδη ειμαι μουνοδουλος, αλλα απλα επειδη ολα αυτα μου δειχνουν οτι η αλλη εχει ανασφαλεια και φοβαται. οποτε αναγκαστικα για να νιωσει καλυτερα, ξεκοβεις απ'οσες ηξερες μη ζηλεψει κι εχεις προβληματα. δεν ειναι θεμα μουνοδουλιας αλλα αφοσιωσης!
    Keno μία μας τα λες τέλεια, μία τα λες χάλια. Τι θα γίνει με σένα; :P

Page 4 of 19 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast