Results 91 to 105 of 282
-
14-07-2011, 14:15 #91
- 14-07-2011, 14:23 #92
Πολλοί δεν ταιριάζουν με πολλούς και εγώ επίσης αλλά αν κάπου μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία δεν σημαίνει οτι δεν ταιριάζεις αν όντως η γενική εικόνα που σου παρουσιάζουν είναι άκυρη και αταίριαστη προς εσένα τοτε η κρίση σου είναι σωστή...Τελος πάντων κάποια στιγμή θα μας έρθει!
14-07-2011, 14:46 #93
νομιζω πως οταν καποιος στο πρωτο ραντεβου πχ φοραει μαυρα και η αλλη ασπρα, κανει μπαμ οτι δε ταιριαζουν. κι οσο κι αν το προσπαθησω να ταιριαξω με το ζορι οπως λες (που ποτε δε μπηκα σ'αυτη τη διαδικασια), δε προκειται να υπαρξει ενδιαφερον αλλα και κατανοηση. οποτε την στελνουμε κι αυτη στο διαολο και παμε παρακατω. μεταλλουδες/γκοθουδες προτιμουνται, κι οποιαδηποτε με μυαλο, εστω και λιγο ψαγμενη.
14-07-2011, 14:49 #94
Χαχαχαχαααα! Κατι σαν αγγελία μου μοιάζει! Κοίτα έχεις δίκιο. Και εγώ δεν κάθομαι με το ζόρι και ούτε συμβιβαζομαι με αυτό...
14-07-2011, 14:50 #95
14-07-2011, 14:55 #96
14-07-2011, 15:01 #97
με τη διαφορα οτι δε ζω μαζι με τον αδερφο μου, ο οποιος κι ολας δεν εχει απολυτως κανενα κοινο με εμενα, δε μου μοιαζει καθολου, ακουμε μεχρι κι εντελως διαφορετικα ειδη μουσικης, ειμαστε τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες!
αυτο που γραφεις, το να εχω καποια που ειναι το ακριβως αντιθετο απο μενα μηπως και με συμπληρωνει, το εχω δοκιμασει και ηταν απαισιο. γιατι αμα δε ταιριαζεται πουθενα, δεν προκειται να υπαρξει καθολου κατανοηση και θα τσακωνεστε συνεχεια! σαν να λεω εγω οτι θελω να παω cinema, ενω η αλλη θελει να παει στο club! τελικα παμε ο καθενας εκει που γουσταρουμε, και μενουμε χωρια. και δεν εχει νοημα η σχεση αυτη. για να εισαι με καποιο ατομο, θα πρεπει να υπαρχουν κοινα. αλλιως δε προκειται να υπαρξει κι ενδιαφερον περισσοτερο.
14-07-2011, 15:07 #98
Γεια σου Γκαλάντριελ. Είναι λογικό να είσαι ρε συ στεναχωρημένη και νευριασμένη και πεσμένη και όλα αυτά τα πολύ όμορφα συναισθηματα. Όλοι και όλες έχουμε χύσει δάκρυ σε τέτοιες καταστάσεις...ουουουουουου� �υ!!!
Αλλά είσαι πολύ μικρή ακόμα.
Και όχι δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι, μερικοί είναι χειρότεροι!!! ΑΛΛΑ...μερικοί είναι και καλύτεροι (όσο μπορούν δηλαδή :-) )
Το σημαντικό είναι να μη μασάς. Δεν είναι δικό σου πρόβλημα το ότι ο άλλος γύρισε στην πρώην. Ίσα ίσα, ξεκαθαρίστηκε το πράγμα, δε σου αξίζει, είναι τουλάχιστον ανώριμος, οπότε γράψτονε. Προφανώς υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο για σένα ή κάτι χειρότερο δεν ξέρεις. Ό,τι είναι να γίνει γίνεται. Απλά να προσέχεις να μη δίνεσαι. Όχι σεξουαλικά, αλλά συναισθηματικά. Να διαλέγεις και να μη σε διαλέγουν. Να βάζεις υψηλά στάνταρντς. Να συζητάς με ανθρώπους για να σου λένε και μια συμβουλή. Και να μην εξαρτάσαι από κανέναν. Και άτομα να κάνεις παρέα σίγουρα θα βρεις. Όλοι βρίσκουμε τον όμοιο μας. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γράφτα όλα, κοίτα να γίνεις κάτι στη ζωή σου και θα βρεθεί και ο άντρας. Οκ?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
14-07-2011, 15:15 #99
Έχεις δίκιο γτ και εγώ το έχω πει οτί εγώ δεν θέλω να μπλέξω με μπουζουκόβιο ο οποίος θα θελει να πηγαινει καθε Σάββατο σε τετοια μερη και εγώ να θέλω μεταλαδικα...Αν δεν υπάρχει και κοινός τρόπος διασκέδασης..εκτός φυσικά απο αυτό θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα κοινά...Συμφωνώ σε αυτό που λες! Το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό..Τα ετερονυμα απωθουνται ενώ τα όμοια έλκονται!
14-07-2011, 15:39 #100
καλά πάλι μου κόπηκε το μήνυμα ρε γαμώτο???
..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
14-07-2011, 15:56 #101
Σε περίπτωση όμως που κάποιος αρκετό καιρό μόνος και 'σκοτωμένος' απ'τη μοναξιά τύχει να γνωρίσει με κάποιο τρόπο ένα άτομο που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα,τί πρέπει να κάνει;Να μην προχωρήσει και να παραμείνει στη μοναξιά του ή να το παλέψει κάνοντας υποχωρήσεις;Διότι ξέρεις,πολλοί προτιμούν να έχουν απλώς έναν άνθρωπο στη ζωή τους,κι ας μην είναι ακριβώς ό,τι έψαχναν,παρά να έχουν μόνο τον εαυτό τους.
Εξαρτάται και από το πόσο εύκολα γνωρίζει κάποιος κόσμο.Αν κάποιος 'δεν το έχει' με τις γνωριμίες πιθανόν να προτιμά,λόγω της δυσκολίας αυτής, να ανέχεται κάποια πράγματα όταν γνωρίζει κάποιον για να μην τον χάσει και άντε να βρει άλλον μετά.
14-07-2011, 16:08 #102
Διαφωνώ μαζί σου Paolo_1 διοτι θεωρώ αδυναμία κάποιου που θα αναγκαστει να υποχωρεί προκειμένου να μείνει μόνος..
14-07-2011, 16:12 #103
κοιτα, υποχωρησεις ολοι κανουμε μεχρι ενος σημειου. οπως εγραψε και η Broken_Doll σε προηγουμενη σελιδα, δε γινεται δυο χαρακτηρες να ειναι ακριβως ιδιοι! ετσι σε καποια πραγματα πρεπει να κανουμε λιγο πισω, να δεχομαστε τη διαφορετικοτητα του αλλου. το θεμα ομως οταν ειναι καποιος πολυ διαφορετικος, ειναι οτι δε μας κανει κι εμας να νιωθουμε ομορφα. αν για παραδειγμα μια κοπελα ειναι τρομερα κοινωνικη, θελει ολη μερα να κυκλοφορα, καφετεριες, μπαρακια, κλαμπακια και λοιπα, τοτε καταλαβαινεις πως για εναν που ειναι αντικοινωνικος σαν εμενα, καπου θα δημιουργησει προβλημα, και θα τον κανει να μην περνα ευχαριστα. κι απο το να πιεζομαστε και δυσανασχετουμε, αλλα και να βγαζουμε εναν ψευτικο εαυτο, πολλες φορες ειναι προτιμοτερη η μοναξια! δε θα μπορουσα να ειμαι με καποια που δε καθεται στιγμη κατω, που δεν ειναι αφοσιωμενη, που με χεζει και βαζει πανω απ'τη σχεση της τις φιλες της ή οτι αλλο. γιαυτο κοιταμε παντα να ειναι και τα αισθηματα αμοιβαια, αλλα και να ειμαστε με ατομα που μας ταιριαζουν και μας γουσταρουν. με το ζορι εξαλλου τπτ δε γινεται, ουτε μπορεις να αλλαξεις ολο σου το ειναι, για χαρη της αλλης. ασε που και τελικα αν το κανεις, μπορει να ξεπεσεις στα ματια της, και να σε θεωρει λιγουρη μετα κι οτι εξαρτιεσαι απ'αυτη.
14-07-2011, 16:18 #104
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΕΝΟ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!
14-07-2011, 18:11 #105
Απλά εννοώ σε περιπτώσεις ατόμων που η μοναξιά τούς έχει φτάσει στο 'δεν πάει άλλο' και στα πρόθυρα αυτοκτονίας.Σου λέει κάποιος ' δεν πειράζει μωρέ,ας με παιδεύει,τουλάχιστον έχω κάποιον να κάνω σεξ,να βγαίνω καμιά βόλτα,να πάω διακοπές κλπ κλπ.Το ότι δεν ταιριάζουν σε πολλά πράγματα μπορεί να είναι και δευτερεύον για κάποιον που θέλει να γλυτώσει απ'τη μοναξιά.Έστω κι αυτό το 'παίδεμα' είναι κάτι για να ασχολείσαι και να ξεχνιέσαι.Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου,που προσωπικά θεωρώ τη μοναξιά ό,τι χειρότερο μπορεί να βρει κάποιον διότι από αυτήν ξεκινάνε πολλά κακά στη ζωή.