Θυμος και αηδια για το αντρικο φυλο, απογοητευση για τις σχεσεις - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 282
    Banned
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Απλά εννοώ σε περιπτώσεις ατόμων που η μοναξιά τούς έχει φτάσει στο 'δεν πάει άλλο' και στα πρόθυρα αυτοκτονίας.Σου λέει κάποιος ' δεν πειράζει μωρέ,ας με παιδεύει,τουλάχιστον έχω κάποιον να κάνω σεξ,να βγαίνω καμιά βόλτα,να πάω διακοπές κλπ κλπ.Το ότι δεν ταιριάζουν σε πολλά πράγματα μπορεί να είναι και δευτερεύον για κάποιον που θέλει να γλυτώσει απ'τη μοναξιά.Έστω κι αυτό το 'παίδεμα' είναι κάτι για να ασχολείσαι και να ξεχνιέσαι.Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου,που προσωπικά θεωρώ τη μοναξιά ό,τι χειρότερο μπορεί να βρει κάποιον διότι από αυτήν ξεκινάνε πολλά κακά στη ζωή.
    ναι συμφωνω οτι η μοναξια ειναι οτι χειροτερο μπορει να βρει καποιον. τον κανει τελειως κουρελι, νιωθει οτι δεν αξιζει τιποτα απολυτως και φτανει και σε αυτοκτονια! ελευθερη σχεση συνηθως μπορει να ξεκινησει απ'αυτο που λες. οταν δυο ανθρωποι δε ταιριαζουν για να δεθουν περισσοτερο, αλλα λογο της μοναξιας τους συνεχιζουν να κανουν παρεα, τοτε ισως ξεκινησουν ελευθερη σχεση, ετσι να καλυπτουν τις αναγκες τους απλα, μεχρι να βρουν κατι καλυτερο. μετα ομως για τον εναν απ'τους δυο, αυτον που θα μεινει μονος, θα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα. σαν να μενει πισω και να σαπιζει με τις αναμνησεις...

Senior Member
    Γεια σου Γκαλάντριελ. Είναι λογικό να είσαι ρε συ στεναχωρημένη και νευριασμένη και πεσμένη και όλα αυτά τα πολύ όμορφα συναισθηματα. Όλοι και όλες έχουμε χύσει δάκρυ σε τέτοιες καταστάσεις..
    Αλλά είσαι πολύ μικρή ακόμα.
    Και όχι δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι , μερικοί είναι χειρότεροι!!! ΑΛΛΑ...μερικοί είναι και καλύτεροι (όσο μπορούν δηλαδή :-) )
    Το σημαντικό είναι να μη μασάς. Δεν είναι δικό σου πρόβλημα το ότι ο άλλος γύρισε στην πρώην. Ίσα ίσα, ξεκαθαρίστηκε το πράγμα, δε σου αξίζει, είναι τουλάχιστον ανώριμος, οπότε γράψτονε . Προφανώς υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο για σένα ή κάτι χειρότερο δεν ξέρεις . Ό,τι είναι να γίνει γίνεται. Απλά να προσέχεις να μη δίνεσαι. Όχι σεξουαλικά, αλλά συναισθηματικά. Να διαλέγεις και να μη σε διαλέγουν . Να βάζεις υψηλά στάνταρντς . Να συζητάς με ανθρώπους για να σου λένε και μια συμβουλή . Και να μην εξαρτάσαι από κανέναν . Και άτομα να κάνεις παρέα σίγουρα θα βρεις . Όλοι βρίσκουμε τον όμοιο μας . Πρόσεχε τον εαυτό σου, γράφτα όλα, κοίτα να γίνεις κάτι στη ζωή σου και θα βρεθεί και ο άντρας . Οκ?

Αυτό είχα στείλει πιο πριν, ελπίζω τώρα να το πάρει..
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    αγαπητη μου κοπελα!με προλαβες στο θεμα που δημιουργησες μιας κι εγω δεν μπαινω συχνα στο φορουμ αλλα αν εμπαινα το ιδιο θεμα θα συζητουσα!εχω ενα απεριοριστο μισος και θυμο.μου συνεβη κατι που θελω να ξεχασω με ενα συγκεκριμενο αντρα.με κοροιδεψε τοσο πολυ που τους μισω ολους.δεν ξερω αν φταιω εγω αλλα καταλαβαινω ολες τισ γυναικες που το ζουν αυτο.ειναι μια κοροιδια ολο αυτο το παιχνιδι.που ειναι το φλερτ?που ειναι ο ρομαντισμος?που ειναι το παθος ετσι οπως πρεπει να ειναι?δεν νομιζω να φταιμε εμεις που οι περισσοτεροι ειναι οτι να ναι .το θεμα ειναι με εμας που μας επηρεαζει τοσο τι θα γινει?

Senior Member
    ''Δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι'' Μεγαλος μυθος. Μη με παρετε με τις πετρες, απλα παρτε το αποφαση.
    Αποθημενα με αντρες? ουυυυυ, να φαν' και οι κοτες! Και τα χω και απο μικρη απο τον πατερα μου, τι λετε τωρα... Αλλα και σχεσεις πολλες ειχα, και σημαντικες μαλιστα. Και η πρωτη μου σχεση ηταν μια χαρα, 2 χρονια και, ε ηρθε η ωρα μας να χωρισουμε, ενταξει. Και εχουν περασει χροοονια απο τοτε, και βρισκομαστε συχνα να λεμε τα νεα μας, στο φιλικο και χυμα.. Και εμαθα μετα απο τοσα χρονια απο τον ιδιο οτι με κερατωσε κι οχι μια και 2 φορες :) Και οχι δε θυμωσα. Αλλα ναι, εχω χασει την ελπιδα να βρω τον κυριο Πιστο. Δεν υπαρχει, Ειναι η φυση αυτου του φύλου που τόσο λατρεύουμε και τόσο μισουμε. ΑΚομα και με εναν που δεν του σηκωνόταν καν απο τα ψυχολογικα ημουν, πολυ καλο παιδι, μια χαρα ομως επαιζε το ματακι xD Κοριτσια.. μην τρελενεστε.. Ο αντρας εχει χιλια καλα, πιστος δε θα ναι. Βρειτε ενα καλο παιδι για συντροφο ζωης, να πορευτειτε μαζι και να ζησετε πραγματικα, και μη ζαλιζετε το μυαλο σας. Ο ανθρωπος φαινεται. Και κανεις δεν ειναι τελειος, δεν μπορει να τα εχει ολα τα καλα πανω του. Αρα καλυτερα ενα καλο παιδι κι ας ξενοκοιταει ή αλλιως ας μη κανουμε σχεσεις. Σιγά καλέ.

Υ.Γ Προσωπικά για μενα απιστια ειναι και το να ξενοκοιτας και να λιγουρευεσαι, και να σκεφτεσαι καποιον αλλον, και το διαδυκτιακο... Γαμησε τα και αφησε τα
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    ''Δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι'' Μεγαλος μυθος. Μη με παρετε με τις πετρες, απλα παρτε το αποφαση.
    Αποθημενα με αντρες? ουυυυυ, να φαν' και οι κοτες! Και τα χω και απο μικρη απο τον πατερα μου, τι λετε τωρα... Αλλα και σχεσεις πολλες ειχα, και σημαντικες μαλιστα. Και η πρωτη μου σχεση ηταν μια χαρα, 2 χρονια και, ε ηρθε η ωρα μας να χωρισουμε, ενταξει. Και εχουν περασει χροοονια απο τοτε, και βρισκομαστε συχνα να λεμε τα νεα μας, στο φιλικο και χυμα.. Και εμαθα μετα απο τοσα χρονια απο τον ιδιο οτι με κερατωσε κι οχι μια και 2 φορες :) Και οχι δε θυμωσα. Αλλα ναι, εχω χασει την ελπιδα να βρω τον κυριο Πιστο. Δεν υπαρχει, Ειναι η φυση αυτου του φύλου που τόσο λατρεύουμε και τόσο μισουμε. ΑΚομα και με εναν που δεν του σηκωνόταν καν απο τα ψυχολογικα ημουν, πολυ καλο παιδι, μια χαρα ομως επαιζε το ματακι xD Κοριτσια.. μην τρελενεστε.. Ο αντρας εχει χιλια καλα, πιστος δε θα ναι. Βρειτε ενα καλο παιδι για συντροφο ζωης, να πορευτειτε μαζι και να ζησετε πραγματικα, και μη ζαλιζετε το μυαλο σας. Ο ανθρωπος φαινεται. Και κανεις δεν ειναι τελειος, δεν μπορει να τα εχει ολα τα καλα πανω του. Αρα καλυτερα ενα καλο παιδι κι ας ξενοκοιταει ή αλλιως ας μη κανουμε σχεσεις. Σιγά καλέ.

Υ.Γ Προσωπικά για μενα απιστια ειναι και το να ξενοκοιτας και να λιγουρευεσαι, και να σκεφτεσαι καποιον αλλον, και το διαδυκτιακο... Γαμησε τα και αφησε τα
    Όπως υπάρχουν όλες οι άλλες πάστες άντρα, υπάρχουν και αυτοί που είναι πιστοί, έστω ελάχιστοι. Απλά ψάξε να τους βρεις. Είναι απ αυτούς που δεν ξέρουν να θαμπώνουν και να εντυπωσιάζουν τις γυναίκες, είναι απ αυτούς που απωθείσε όταν τους πρωτογνωρίσεις και έτσι δεν τους δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξουν.
    Όμως η εμπειρία σε έκανε να καταλάβεις τη σημασία που έχει για μια γυναίκα το πιστός.
    γιάννης

Banned
    Συγγνώμη αλλά άμα δεν είναι πιστός τι να τον κάνω;; Να με πληγώνει συνέχεια;;; Καλύτερα μόνη μου και ας πονάει η μοναξιά!!!!!!!!!!!! Παρά με έναν αλήτη που μόνο το π..... του κοιτάει........

Senior Member

Μάλιστα! Ποινικοποιούμε και την σκέψη τώρα! Δηλαδή αν εσύ δεις ένα τεκνό στο δρόμο δεν θα πέσει το μάτι σου πάνω του; Αυτό είναι απιστία;

Μου θυμίζεις έναν πολυαγαπημένο μου ξάδερφό. Διατείνεται συνεχώς ότι όλες μα όλες οι γυναίκες είναι πτνες. Αν κρίνω από τον κοινωνικό του περίγυρο θα συμφωνήσω μαζί του! Μπορεί να μην συνειδητοποιούμε άμεσα τις επιλογές μας στις ανθρώπινες σχέσεις αλλά αυτές αντικατοπτρίζουν πολλά θέματα, κυρίως δικά μας!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Banned
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Συγγνώμη αλλά άμα δεν είναι πιστός τι να τον κάνω;; Να με πληγώνει συνέχεια;;; Καλύτερα μόνη μου και ας πονάει η μοναξιά!!!!!!!!!!!! Παρά με έναν αλήτη που μόνο το π..... του κοιτάει........
    συμφωνω απολυτα μαζι σου whitecandle! κι εγω μπορει να βριζω να κανω να δειχνω, αλλα δεν εχω κερατωσει ποτε μου, ουτε χωρισα εξαιτιας αλλης, ουτε καν ξενοκοιταζω οταν αυτη που εχω με καλυπτει σε ολους τους τομεις. και προτιμω τη μοναξια απο μια που δε μου ταιριαζει κι ακομα χειροτερα οταν ειναι ******* και με θελει για ελευθερη σχεση να με μοιραζεται μαζι με αλλους λες και ειμαι παιχνιδακι της ή να τρωω χεσιμο και να τη κραταω ακομα στη ζωη μου προσφερωντας της κι ολας! παλιομαλακισμενες ο τζαμπας πεθανε, ζηταω ενα ******** πραμα μοναχα, αφοσιωση!

Τα ιδια, ισως και χειροτερα, ισχυουν και για τις γυναικες.......

Οι γυναικες το παιζουν πιστες και αφοσιωμενες μονο οταν εχουν 3 κουτσουβελα και εχει παχυνει τοσο που εαν πεσουν κατω σε κατηφορα θα κυλλανε σαν βαρελακια

Senior Member
    Παιδια γιατι κατηγορουμε τους αντρες και τις γυναικες? Δεν ειναι ΟΛΟΙ ιδιοι και δεν φερονται ολοι το ιδιο σε ολους.. Απλα ειμασταν ατυχοι, δεν μας αξιζαν ή δεν τους αξιζαμε η τελος παντων δεν ταιριαζαμε. Το θεμα ειναι ΕΜΕΙΣ να ειμαστε σωστοι με τους αλλους οσο αυτο ειναι δυνατο..

Senior Member
    δε βγάζουν πουθενά οι γενικεύσεις..οι γυναίκες είναι π...νες και οι άντρες μ...κες.. τι χαζά είναι αυτά ρε παιδιά?
    Η μαγκιά σου είναι και να είσαι αφοσιωμένος σε κάποιον και να του δίνεις κίνητρα ικανά να είναι αφοσιωμένος σε σένα. Άρα...απαιτείται ολοκληρωτικό δώσιμο και από τις δυο μεριές...για ποιο λόγο να πέσει κέρατο μετά?
    Τώρα αν η άλλη γεννήσει και μετά γίνει θεόχοντρη και ασχολείται μόνο με τα παιδιά και καθόλου με τον άντρα ή ο άλλος από τη μεριά του νιώθει - χωρίς να υπάρχει λόγος- ότι δήθεν στερείται την ελευθερία του και λειτούργει σαν κόπανος μέσα στο σπίτι..ε προφανώς μετά θα επέλθει ο κορεσμός με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
    Εγώ νομίζω ότι το θέμα δημιουργείται επειδή δε δίνουμε επί της ουσίας και τη σημασία που αξίζει στις ερωτικές σχέσεις.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Αγαπητοι συμφορουμητες και συμφορουμητισσες (σε λιγο θα βγω σε μπαλκονι..)

Ναι εχετε δικιο. Ναι, δεν εχει καμια βαση να κανουμε γενικευσεις. Ναι, δεν ειναι ολοι ιδιοι. Και δεν εχει σημασια το φυλο στην απιστια, εχω απιστησει κι εγω, εχω φίλη που ειχε σχεσεις με γυναικες και ειδε χειροτερα και απο τους αντρες που ειχε γνωρισει. Αλλα!

Εκφράζω προσωπική γνώμη που έχω αποκτήσει μετά απο 9 σχέσεις, άλλες μικρές και άλλες σοβαρές, σχεδόν καμιά της μιας βραδιάς και κανένας δεν ήταν κωλοπαίδι ας το πω. Μια χαρα παιδιά ήταν, σαν άνθρωποι έτσι. Ε, όλοι ξενοκοίταζαν. Όλοι. Και κάποιοι έδειξαν και ενδιαφέρον για άλλη ύπαρξη. Δεν είναι αυτό απιστία? Ναι, δεν είναι με τη έννοια πηδάω μια άλλη ενώ έχω σχέση. Είναι αυτό που παραπάνω υπόθηκε ως ΑΦΟΣΙΩΣΗ. Λίγοι άνθρωποι θα πω, κι όχι άντρες, το έχουν αυτό στις αξίες τους. Εγώ ποτέ δεν ξενοκοίταξα, ούτε για να πω ότι αυτός είναι κούκλος και αυτός είναι νόστιμος και για να κάνω οφθαλμόλουτρο! Και όταν απάτησα είχα ξενερώσει τη ζωή μου με τη σχέση μου και αφου το έκανα πήγα και του το πα κιόλας (και δεν ήταν καν σεξ, ένα φιλί ναούμ!!! ΤΕΤΟΙΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ!!) Όταν θέλω κάποιον όποιος κι αν ερθει μπροστά στη μούρη θα σκεφτώ με τη μια ''ο φίλος μου είναι καλύτερος'' και δεν έχω ανάγκη απο οφθαλμόλουτρα! Ο άντρας όμως έχει. Είναι η άλλη άποψη, η γενετική και εξελικτική, ο άντρας είναι φτιαγμένος κυνηγός με σκοπό στο θέμα της αναπαραγωγικότητας να γονιμοποιήσει όσα περισσότερα θυληκά, δεν το χετε σκεφτεί αυτό? Και ο λόγος που ένας άντρας κάνει οφθαλμόλουτρο είναι αυτό το κυνήγι, και ο λόγος που του πέφτει το σαγόνι με τις μικρούλες, ομορφούλες, με το όμορφο πρόσωπο και το καυτό κορμάκι είναι ΓΙΑΤΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΥΓΙΕΣ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ. Η ομορφια και η νεότητα δείχνει υγεία υποτίθεται. Είναι πραγματα που δε τα αποδεχομαστε γιατι φωνάζουμε πόσο έχει εξελιχθεί ο άνθρωπος και ότι διαφέρει απο τα ζώα.. Γιατί ξεχνάτε τα ένστικά του κάθε είδους, που πολλά εμφανίζονται σε πολυάριθμα είδη στη φύση? Αυτο εννοώ εγώ και το έχω αποδεχτεί. Δε θα κάτσω να φάω κέρατο άμα πάρω χαμπάρι και το παραμικρό, αλλά δε θα κάτσω να πεθάνω για το αν αξίζουν οι άντρες. Τι πάει να πει αξίζει? Ο καλός άνθρωπος φαίνεται και αλλού. Κι αυτό επίσης ήθελα να τονίσω. Η σχέση που έχω τώρα προς το παρόν όσο τον γνωρίζω είναι ψυχάρα, αλλά μου χει πει ότι ειναι γυναικάς αλλά όταν έχει σχέση ειναι αφοσιωμένος. ΣΚατούλες με φράουλες του λέω εγώ! xD Αλλά ούτε ζήλιες κάνω να τον τρελάνω ούτε είμαι χαλαρή και χάι. Φροντίζω για υγιή ανταλλαγή στη σχέση κι ότι γίνει θα γίνει.

Υ.Γ Στα 16 έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει παράλληλη σχέση από τη δουλειά του, τι με λέτε τώρα?? Cyber sex... ΕΔΩ ''ΕΞΩ'' ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

ζητάω ειλικρινά συγνώμη για την απιστευτα εκτενη απάντηση μου, αλλά εχω πιει καφε μόλις και το μυαλο μου τρέχει με χίλια, θα προσπαθήσω να μη ξανασυμβει

Senior Member
    Α τελικα δεν ήταν και τόσο μεγάλη απάντηση xD Ξεχασα να πω πως και οι γυναίκες ενστικτωδως προτιμούν υγιές ταίρι προτιμώντας συνήθως δυνατούς, γεροδεμενους, δυναμικούς άντρες.. Εγω βέβαια ξερναω, πειτε με και ανωμαλη.. Και έχω και άλλα να πω για τη γυναίκα, η οποία έχει χάσει το ρόλο της στη φύση και έχει γίνει πλέον ίδια με τον άντρα και χειρότερη. Εξαιτίας αυτών που βλέπει καθημερινά, τις τσόντες και την ψευδαίσθηση ότι πλέον η θέση της στην κοινωνία είναι ίση με του άντρα.. Καημένη γυναίκα, εσυ και το χαμμένο μεγαλείο σου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    δε βγάζουν πουθενά οι γενικεύσεις..οι γυναίκες είναι π...νες και οι άντρες μ...κες.. τι χαζά είναι αυτά ρε παιδιά?
    Η μαγκιά σου είναι και να είσαι αφοσιωμένος σε κάποιον και να του δίνεις κίνητρα ικανά να είναι αφοσιωμένος σε σένα. Άρα...απαιτείται ολοκληρωτικό δώσιμο και από τις δυο μεριές...για ποιο λόγο να πέσει κέρατο μετά?
    Τώρα αν η άλλη γεννήσει και μετά γίνει θεόχοντρη και ασχολείται μόνο με τα παιδιά και καθόλου με τον άντρα ή ο άλλος από τη μεριά του νιώθει - χωρίς να υπάρχει λόγος- ότι δήθεν στερείται την ελευθερία του και λειτούργει σαν κόπανος μέσα στο σπίτι..ε προφανώς μετά θα επέλθει ο κορεσμός με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
    Εγώ νομίζω ότι το θέμα δημιουργείται επειδή δε δίνουμε επί της ουσίας και τη σημασία που αξίζει στις ερωτικές σχέσεις.
    Συμφωνω στο να δινεις κινητρα στον αλλον αλλα διαφωνω στο οτι ειναι αυτος παραγοντας γτ δεν το βλεπουν ολοι το ιδιο. Μπορει σε καποιον να δινεις κινητρα αλλα ομως να μην τα βλεπει ή να τα λαμβανει εξαιτιας του χαρακτηρα του η της φασεις του.. Πρεπει να υπαρχει και απο τις δυο μεριες σαφως, αλλα δεν το βλεπουμε να συμβαινει..

Α τελικα δεν ήταν και τόσο μεγάλη απάντηση xD Ξεχασα να πω πως και οι γυναίκες ενστικτωδως προτιμούν υγιές ταίρι προτιμώντας συνήθως δυνατούς, γεροδεμενους, δυναμικούς άντρες.. Εγω βέβαια ξερναω, πειτε με και ανωμαλη.. Και έχω και άλλα να πω για τη γυναίκα, η οποία έχει χάσει το ρόλο της στη φύση και έχει γίνει πλέον ίδια με τον άντρα και χειρότερη. Εξαιτίας αυτών που βλέπει καθημερινά, τις τσόντες και την ψευδαίσθηση ότι πλέον η θέση της στην κοινωνία είναι ίση με του άντρα.. Καημένη γυναίκα, εσυ και το χαμμέμο μεγαλείο σου..

...στην ανωμαλία ταιριάζουμε....(αμα δω μπράτσα τρέχω)...

Δεν νομίζω πως η γυναίκα έχει χάσει κανένα ρόλο. Όλα επιλογές μας είναι και εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερή που δεν ζω στην εποχή της μαμάς μου που ακολουθούσαν κοινωνικά στερεότυπα και τις επιλογές τις έκαναν άλλοι.
    Είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε και έχουμε ότι επιλέξαμε. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στην εποχή μας λειτουργούμε κάτω από το οποιοδήποτε καθεστώς που μας υποδεικνύουν άλλοι.

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast