Κουράστηκα ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Mango μήπως η σιγουριά που σου προσφέρει η οικογενεια σου σου μπερδευει τις πραγματικές επιθυμίες? Μήπως θα ήθελες άλλα πράγματα από αυτό που έχεις? Νιώθεις ερωτικά με τον άντρα σου?

Junior Member
    Ναι νιωθω ερωτικά με τον αντρα μου και με ικανοποιά πλήρως και οτι θέλω το έχω πολύ καλά τα πάμε καλύτερα δεν γίνεται ! Απλά ήταν ένα λάθος που έγινε και τελείωσε ήταν για να πάρω ένα μάθημα

Senior Member
    Εσύ ξέρεις καλύτερα! Απλά μην χαλάσεις αυτό το υπέροχο που έχεις γτ σπάνια το βρίσκεις!

Quote Originally Posted by mango View Post
    Ναι νιωθω ερωτικά με τον αντρα μου και με ικανοποιά πλήρως και οτι θέλω το έχω πολύ καλά τα πάμε καλύτερα δεν γίνεται ! Απλά ήταν ένα λάθος που έγινε και τελείωσε ήταν για να πάρω ένα μάθημα
    μάνγκο, αν σε ικανοποι-α-ουσε ο άντρας σου και ήσουν ευτυχισμένη, ούτε το τηλέφωνο δεν θα σήκωνες για κάποιον άλλο άντρα.
    Δε ήταν λάθος στα ψώνια του σούπερ-μάρκετ αυτό, ήταν επιλογή και πολύ συνειδητοποιημένη από μέρους σου.
    Απλά ο τύπος βγήκε λίγος.

Senior Member
    Πιός κουράστηκε ...??? Η εκστασιασμένη Θεοφανία σίγουρα όχι. Εδώ είμαι Θεοφανία θα με δεις πόσο Θεός σχιζοφρενής μπορώ να γίνω ;)

Junior Member
    οτι δεν λυνεται κοβεται αν δεν καταλαβαινει αλλιως κ δεν δεχεται την αρνηση σου και σου δημιουργει προβλημα..τρομοκρατησε τον τοσο ωστενα φοβηθει και να κοψει .Επισης δεν θα σχολιασω οσες σου την λενε για την επιλογες σου μιας και φανταζομαι ειναι αναμαρτητες και κυριες..μονο που μια κυρια ειναι κυρια και στη συμπεριφορα της γενικα, οχι μονο στο γαμο της..οτι εκανες το εκανες γιατι σιγουρα ειχες τους λογους σου και φυσικα δεν ευθυνεσαι μονο εσυ αλλα και ο αντρας σου.

Quote Originally Posted by monolithic View Post
    οτι δεν λυνεται κοβεται αν δεν καταλαβαινει αλλιως κ δεν δεχεται την αρνηση σου και σου δημιουργει προβλημα..τρομοκρατησε τον τοσο ωστενα φοβηθει και να κοψει .Επισης δεν θα σχολιασω οσες σου την λενε για την επιλογες σου μιας και φανταζομαι ειναι αναμαρτητες και κυριες..μονο που μια κυρια ειναι κυρια και στη συμπεριφορα της γενικα, οχι μονο στο γαμο της..οτι εκανες το εκανες γιατι σιγουρα ειχες τους λογους σου και φυσικα δεν ευθυνεσαι μονο εσυ αλλα και ο αντρας σου.
    Πέρασαν 9 χρόνια... που το ανακάλυψες αυτό το θέμα?
    γιάννης

Senior Member
    Δεν θέλεις να θέλεις να σε πάρει. Με τον εαυτό σου έχεις σύγκρουση όχι με τον τύπο.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234