ειμαι χαλια και φταιω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 51
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    athens
    Posts
    700

    ειμαι χαλια και φταιω

    Την κυριακη γυρισα απο διακοπες με τον φιλο μου απο το νησι οπου καταγομαι, περασα τελεια τη δευτερα παω δουλεια στη δουλεια του μπαμπα δουλευω και τσακωθηκα για την αδεια του αυγουστου με τη δικηγορο που δουλευουμε μαζι, μου ειχε πει παρε τον αυγουστο οποτε θες αδεια κανονισα να παρω μαζι με τον δικο μ να παμε στο νησι 12-19/8 αλλα υπογραφες δεν επεσαν εγω κανονισα να μην χασω ημερομηνιες και γυρναω τωρα και μ λεει εχω κανονισει εδω κ ενα χρονο να παω σε σεμιναριο στην αγγλια..το λεω στον προισταμενο κ μ λεει δεν θα παρει καμια κανω ενα τσιγαρο παω στο γραφειο της λεω ειμαι αρχαιοτερη κ θα την παρω εγω γινεται ενας χαμος φωνες ιστοριες κ της πεταω τον καφε στη μουρη, ενα ωραιο παγωμενο γεματο ποτηρι φραπα στη μαπα..
    ερχονται οι διευθυντες να ηρεμησουν τα πραγματα με πιανει ο υποδιεθ μ λεει παρτε λιγες μερες αδεια να ηρεμησετε κ λεω οκ μιλαω με τον μπαμπα στα τηλ μ λεει υποχρεςτικη αδεια οση σ μενει κ ειμαι χαλια..εκανα λαθος ο ιδιος μ ο πατερας να με τιμωρει ετσι? εντομεταξυ η γομενα καιρο τωρα με απαξιωνει ως κωλοπαιδο ενω εκεινη ειναι δικηγορος, ειχα ξανατσακωθει για δουλεια κ της ειπα οτι ποστο,οτι ηλικια, οτι εκπαιδευση εχει ο αλλος θα σεβεσαι..
    μου αξιζει τετοια τιμωρια ο ιδιος ο πατερας δεν καταλαβαινει κ στο κατω κατω αυτος ειναι ευεξαπτος ειμαι κ εγω τις προαλλες εσπασε τα δαχτυλα του στο γραφειο γτ χτυπουσε καρεκλες κ τραπεζια..αλλα γιαυτον τον φασιστα φταιει η μανα μ η κομμουνιστρια..εχω τα χαλια μ τωρα χτες εκλαιγα ολη μερα καπνιζω ανα 5 λεπτα τσιγαρο μ επιασε πονοκεφαλος, αν συνεχισει κ δεν αλλαξει γνωμη θα παω στο νησι τωρα εχει 7αρια δεν το κουναω αμα πεσουν τα μποφορ εφυγα αλλα κ παλι δεν μπορω να καταλαβω ο πατερας μ που ξερει τι προβληματα εχω μ κανει τετοιο χουνερι, το αλλο αμα φυγω φοβαμαι πως ο δικος μ θα ξενυχταει συνεχεια οπως κανει παντα οταν βρισκει ευκαιρια του λεω χτες ωραια τωρα που θα φυγω θα μπορεις να βγαινεις μεχρι πρωιας με τα φιλαρακια σου...
    νιωθω ανασφαλεια
    κ το αλλο στις διακοπες καναμε ερωτα στο αμαξι γτ μεναμε στους δικους μ κ τελειωσε 2 φορες μεσα μ κ τον κατσαδιασα μετα γτ η3ερα οτι μπορει ναναι γονιμες οι μερες γτ στο περιπου το υπολογιζω κ αμα περιμενω περιοδο τον αφηνω τωρα εχωω λευκα υγρα πολλα τι ειναι αυτο ωορηξια?λετε να μαι τοσο γκαντεμο κ να γινει τπτ?
    με τον πατερα μου τι να κανω δεν θελω να τον δω μπροστα μ, στη δουλεια πως θα ξαναγυρισω με τη μαλακια π εκανα πως θα δω τη δικηγορο να μην της αστραπσω καμια μπατσα κ φερουμε αστυνομιες μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με κατι τετοια..
    χτες ολη μερα εκλαιγα σημερα πριν λιγο σταματησα γτ με πονεσαν τα ματι ακ το κεφαλι, σερνομαι στο σπιτι απο καναπε σε κρεβατι..
    η αληθεια ειναι πως αυτη γυρω στο γεναρη ηθελε να παραιτηθει κ εγω μπηκα στη μεση να μην παραιτηθει εβαλα τα μεγαλα μεσα κ εμεινα 25η παω μυκονο της λεω αγιο πνευμα παμε μαζι απτο μαιο αρχισε να μ τη λεει οτι δεν κανω τπτ κ τον μπαιζω στο γραφειο κ να με απαξιωνει κ μετανιωσα π την καλεσα κ ευτυχως παναγια μ δεν βρηκαμε εισητηρια..προσφατα μ πεταει κατι χαρτια στο γραφειο κ φευγει κ λεω τι ειναι αυτο?
    λεει δουλεια
    αστο διαολο μωρη ηθελα να της πω αλλα επειδη κρατηθηκα της λεω μπορουσες να μ το ζητησεις κ 3ερεις οτι μ ζητησεις θα το κανω κ μετα λεω την ατακα οτι ποστο, ηλικια εκπαιδευση εχει ο αλλος θα σεβεσαι..
    ε αυτα παιδια θελω να πετσοκοψω τον πατερα μ γτ δεν εχει καμια κατανοηση κ δεν μεστειλε υποχρ αδεια για να ηρεμησω ουτε με πηρε τηλ να μ μιλησει ακομα να μ κατσαδιασει μ δωσε 10 μερες οσες μ μενους για να με τιμωρησει γτ ειναι ειναι ενα αρχιδ κ μ χει γαμησει τη ζζωη απτα 1 π χωρισαν κ εξαφανιστηκε κ εμφανιστηκε στα 12 να μ πει χρονια πολλα στη γιορτη μ κ τωρα στα 23 μ κανε μωρο κ θελει να το δω κ αδερφακι μ ο χριστος κ η παναγια παραλιγο το παιδι μ να ναι πιο μεγαλο..

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    αχμ
    κατ αρχας ηρεμησε..


    στον τιτλο σου μας λες οτι φταις, στο κειμενο σου δεν το ειδα ομως... παντου βριζεις τον μπαμπα σου και την δικηγορο.
    εσυ, ολα καλα τα εκανες??

    κανεις ενα μεγαλο λαθος.
    μπερδευεις την οικογενεια σου με την δουλεια σου... αυτο ειναι τεραστιο λαθος κοριτσακι μου. δεν θα εχεις παντα τον μπαμπα απο πισω να βαζει πλατη για να εχεις δουλεια καιθα επρεπε εκει μεσα να λειτουργεις οπως οποιοσδηποτε αλλος υπαλληλος αν η θεση σου ειναι απλης υπαλληλου. εκτος αν σε κανουν διευθυνουσα συμβουλο οποτε αλλαζει το πραγμα.

    ασχετα με τις διαφορες που εχετε με τον μπαμπα σου (που επαναλαμβανω πρεπει να τις αφηνεις στο σπιτι) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ, ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ.

    ο μπαμπας σου ειναι αφεντικο εκει κι εσυ μια νεαρη απλη υπαλληλος.
    ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ.
    υπαρχει μια διαφωνια αναμεσα σε δυο υπαλληλους και σηκωνεται η μια και ριχνει το καφε στα μουτρα της αλλης???????????? τι ειναι αυτα ρε κοπελια? που τα ειδες και τα κανεις?
    μονο στον δρομο γινονται απο κωλοπαιδα! πως θελεις μετα να μην σε αντιμετωπιζει σαν κωλοπαιδο η αλλη, οταν η συμπεριφορα σου ειναι τετοια!!!! και δικιο να ειχες, ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ!!!!
    και πολυ μεγαλη χαρη σου εκανε που δεν σε απελυσε.
    αν ησουν σε μια σοβαρη εταιρια θα σε ειχαν απολυσει. γιατι πρεπει εκει να σε κρατησουν? επειδη εχεις τον μπαμπα? ε για υτο σε κρατησαν και για τα ματια του κοσμου σου εδωσαν μια υποχρεωτικη αδεια να τελειωνει το θεμα. κανονικα επρεπε να απολυθεις.

    για την συναδελφο τωρα.
    αν συνεννοηθηκατε προφορικα και καταλαβες καλα και δεν υπηρξε καποια ασυνεννοησια ωστε να καταλαβει η καθεμια αυτο που την βολευε, οκ εχεις δικιο, εκανε πισω σε αυτο που συμφωνησατε και σε κρεμασε.
    πολυ κακως, αλλα εφοσον δεν το διασφαλισες με μια γραπτη αδεια απο τον προισταμενο σου, προσπαθεις να το διευθετησεις με αμοιβαιες υποχωρησεις και ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ σε θεματα αδειων.
    το να της ριξεις τον καφε στα μουτρα, δειχνει μονο κακη αγωγη και γινεται μονο απο αμορφωτες κατινες στους δρομους.

    το καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις δυσαρεσκειες απο τον μπαμπα σου
    αλλα πολυ κακως περιμενεις να σου συμπεριφερεται ευνοικοτερα απο τους αλλους, επειδη δεν σου φερεται καλα στο σπιτι.
    αν εισαι αξια, σηκω και φυγε απο την οικογενειακη αγκαλια και δες τι μπορεις να κανεις σε μια δουλεια οπου δεν εχεις συγγνεις.
    και τοτε, συζητα με τον μπαμπα σου επι ισοις οροις και οχι σαν κακομαθημενο παιδι που κλαιει οταν του παιρνουν το παιχνιδι

    αυτα

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    athens
    Posts
    700
    δεν συμφωνω στο νησι μ ολοι εχουν τα παιδι ατου αφεντικα κ εγω δουλευω για 400 ευρω κ μισα ενσημα χειροτερα κ απτον κατωτερο υπαλληλο απο 1/3/2010 κ τον 9/10 εχω παραιτηθει εχω πσαξει για δουλεια πηγα σε πανω απο 100 συνεντευξεις κ γυρισα πισω..μου χει κοψει το ιντερνετ γτ μεπιασε μια φορα να διαβαζω εφημερίδα στο ιντερνετ γτ δεν ειχα δουλεια κ βαριομουν, με βαζει να πληρωνω 50 ευρω παρκιν το μηνα οπως οι αλλοι, τους λογαριασμους τους πληρωνω εγω τα κοινοχρηστα στην πολυκατοικια π του ανηκει κ αδεια δεν μπορω να παρω οποτε θελω να παω στο νησι κ απο αυτο αναγαζομαι να ταξιδευω οπως κ να χει με 7-8 μποφορ κ να χω παθει κ φοβια..περσι πηγαινα στον ψυχιατρο κ τα 80 ευρω σκεφτοταν, περσι ημουν αρρωστη κ δεν μ αφηναν να φυγω απτη δουλεια οταν ενιωθα χαλια να μ κατασπαραξουν ολοι..

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    ελιρενε
    προσπαθει να σε κανει να μπορεις να στεκεσαι στα ποδια σου μονη σου.
    κανει καλα, αν σου φερεται οπως σε μια απλη υπαλληλο. κανει πολυ καλα.
    το καταλαβαινω οτι δεν βρισκεις αλλου δουλεια, ειναι δυσκολοι καιροι, δεν υπαρχουν ευκολες δουλειες πια.
    για οσο εισαι εκει ομως, θα πρεπει μεσα στο γραφειο να σκεφτεσαι οτι δεν εχεις κανεναν συγγενη εκει μεσα.
    κανεις φουλ ταιμ δουλεια? 8ωρο δηλαδη? και τι δουλεια περιπου κανεις>? εξωτερικες δουλειες? γραμματεια? εχεις καποιο πτυχειο?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    athens
    Posts
    700
    ναι εχω πτυχιο στην ψυχολογια , εκανα ενα σερτιφικειτ στη συμβουλευτικη σαν εξειδικευση και τωρα γραφτηκα στον ελληνικο πολιτισμο στο ανοικτο πανεπιστημιο κυπρου γτ μαρεσει η ιστορια κ η φιλοσοφια ευελπιστω να μπορεσω να ασχοληθω μετα με την φιλοσοφια σε μεταπτυχιακο επιπεδο η με τη φιλοσοφικη ψυχολογια εντομεταξυ με βολευει γτ δεν θα χρειαζεται να πηγαινω σε μαθηματα γτ βαριεμαι να κουνησω αλλα διαβαζω παντα σπιτι καμια φορα κ στη δουλεια αμα δεν εχω δουλεια στελνω σε πιντιεφ βιβλια ιστορικα κ τετοια στο μειλ μου, στο γραφειο δουλευς 8ωρο κ αν χρειαστει κ παραπανω αλλα οχι συχνα, στο γραφειο κανω γραμματειακη υποστηριξη σε συναντησεις, ασχολουμαι με τις επιδοτησεις που παιρνουν οι εταιρειες, τη διαφημιση των εταιρειων κ οτι χρειαστει ο προισταμενος καμια φορα παω σε τραπεζες και στο ικα στην εφοριια αναλογα χρειαστει..
    μιλησα πριν λιγο με τον μπαμπα στα τηλ τσακωθηκα αλλα οχι πολυ μ πε οτι δεν ειναι τιμωρια ειναι η διαδικασια ετσι, του πα στον πληθυντικο θα μ μιλανε απο δω κ περα με το σεις κ με το σας κ ας ειμαι 23 απτα 21 δουλευω δεν ειμαι καμια τεμπελα κ ναι μετα τις 3 κουραζομαι κ του φαινεται αστειο ολοι το παθαινουν κ 5 σχολαω τι εγινε επειδη αυτος ειναι ανωμαλος κ δουλευει ολη μερα πρεπει κ εγω να κανω το ιδιο..ο υποδιευντης κανει τα παντα για να τον μεταπισει γτ ειναι κ αυτος ψυχολογος κ νομιζω ο μονος π καταλαβαινει την κατασταση μ, την πεμπτη θα παω σενα ψυχιατρο π χουν τα δημοτικα ιατρεια της περιοχης μου να συζητησουμε λιγο ισως με βοηθισει να μην πεσω η να ελεγξω τις παρορμησεις μου και κυριακη σκεφτομαι να παω στο νησι π χει 4 μποφορ να κανω διακοπες κ να το δω θετικα ετσι κ αλλιως 15αγουστο 3ημερο ειναι 28 το ιδιο κ χριστουγενννα αν ειναι κ ο καιρος μαζι μου θα φευγω..
    εντομεταξυ κατι γινεται αυτες τις μερες η μαμα της μητριας μ ειναι του θανατο απο πνευμονια στο νοσοκομειο η γιαγια μ επεσε κ εκανε χτες χειρουργειο το σαββατο παθαμε λαστιχο στη μυκονο με τον φιλο μ ενω πηγαιναμε σε παρτυ χτες του πεσσε η μπαταρια απο διαρροη, εγω ελουσα την αλλη με φραπε, της μαμας της καηκε το αμαξι απο υπερχειληση της μπαταριας προσοχη,,αππτο γραφειο δεν ξαναφευγω εχω δικαιωματα θα κατσω θα τσακωνομαι αν ειναι πιο ηπια αφου επαθα οτι επαθα, θα απαιτω σεβασμο κ θα δουλευω οσο μπορω κ οτι μπορω να κανω θα κανω..αλλα θα με σεβονται ολοι εχω ολη την καλη θεληση εχω με ολους οικειοτητα ολοι με αγαπανε αλλα μερικοι με περιπαιζουν γγτ ειμαι πολυ καλη μαλλος αλλα ειμαι κ διδυμος ασπρο μαυρο κ αν φορτωσω κανω κ φονο
    παντως γενικα δεν ειμαι πολυ καλα εχω προβλημα κ με το φαι δεν χωνευω με τπτ καπνιζω κ πινω μπυρες καφεδες, το φαι το χωνευω μονο με πριπεραν η εμετο, ολο φοβιες, στο καραβι με υπνωτικα ημουν κ παλι ματι δεν εκλεισα ειχα ενα ζαβωμα μια ανακατοσουρα ενω παλια ημουν βραχος χαμπαρι δεν επαιρνα,ο ψυχιατρος εδω στα δημοτικα ιατρειο λεει πως εχω ανασφαλεια γτ ολο κατι μ συμβαινει απο τοτε π κανα αποπειρα στα 14, χειρουργεια, ποδια , εντερα μετα κατι δοκιμες με ναρκωτικα επαθα ζημια αλλα δεν συνεχισα στομαχι χρονιο προβλημα, μετα ψυχοπαθολογια με φαρμακα κ ιστοριες σαν να μ φαινεται η ζωη παλι για επιβιωση κ εχω να αντιμετωπισω κ εναν πολυ δυσκολο ανθρωπο που βαζει τρικλοποδιες τον εαυτο μου..αν δεν τον ελεγξω θα την παταω οπως χτες αλλαπεριμενω κ λιγη κατανοηση απο τους πιο κοντινους
    πρεπει να ελεγξω τις παραρορμησεις μ κα να βοηθησω τον εαυτο μου κ να μην τα βλεπω μαυρα..στη δουλεια νιωθω κ μια αδικια ζω σαν φτωχη με τα λφτα π παιρνω αδειες παρακαλαω να μ δωσουν ταξιδευω με 8 μποφορ φοβαμαι καραβια αεροπλανα ασανσερ αγχωνομαι με το παραμικρο τσαντιζομαι με το παραμικρο,,
    ειπα στον πατερα οτι η πολυ οικειοτητα βλαπτει κανω σε ολους τη φιλη στο γραφειο κ μετα με περιπεζουν αλλα απο δω κ περα στον πληθυντικο θα μ μιλανε κ ας ειμαι κ 23..λεω λεω χειμαρρος ειμαι φταιω εγω φταιει ο μπαμπας φταιει η ζωη, φταιει ο δικος μ ολα μ φταινε κ δεν απολαμβανω τπτ..

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    πω πω μου θυμιζει την δικηγορεσσα απ την προηγουμενη δουλεια που τσακωνομασταν συνεχεια γιατι ηταν σκυλα κ μ φεροταν κ κεινη οπως λες απαξιωτικα και μαλιστα ερχοταν και πεταγε χαρτια στο γραφειο μ χωρις να εξηγει τι θελει και μαλιστα μια μερα μ ειπε ''μη μασας τσιχλα οταν μου μιλας εμενα!και της ειπα να προσεχει πως μιλαει γιατι δεν ειμαι κανα 5χρονο σε παιδικο σταθμο και αρχισε να μου φωναζει μπροστα σε ολους και επειδη εχει σιγουρη την θεση της εκει (ηταν ο πατερας της καπετανιος σε βαπορι τους) δεν την ενοιαζε πως θα μου μιλαει! λες να χαμε την ιδια?

    τεσπα σου παει πιπα κωλο τωρα επειδη πηγα στραβα και συμφωνω με οποιον ειπε πως ο πατερας σου θελει να σε μαθει να στεκεσαι μονη σου αλλα δεν ειναι σωστος ο τροπος του και ετσι που σου κανει θα μισησεις την δουλεια τελειως! ο,τι χειροτερο ειναι να σηκωνεσαι το πρωι και να διαολοστελνεσαι σκεφτομενη πως πρεπει να πας για 10 ωρες σε μια δουλεια με απαισιο κοσμο και σκατοπεριβαλλον και κανεναν να μιλησεις λιγο ευχαριστα να κυλησει η ωρα ηρεμα και ωραια!

    να στελνεις καθε μερα βιογραφικα να φυγεις απο κει!
    I m a Good Person With Bad Attitude

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by elirene View Post
    .......πρεπει να ελεγξω τις παραρορμησεις μ κα να βοηθησω τον εαυτο μου κ να μην τα βλεπω μαυρα..στη δουλεια νιωθω κ μια αδικια ζω σαν φτωχη με τα λφτα π παιρνω αδειες παρακαλαω να μ δωσουν ταξιδευω με 8 μποφορ φοβαμαι καραβια αεροπλανα ασανσερ αγχωνομαι με το παραμικρο τσαντιζομαι με το παραμικρο,,
    ειπα στον πατερα οτι η πολυ οικειοτητα βλαπτει κανω σε ολους τη φιλη στο γραφειο κ μετα με περιπεζουν αλλα απο δω κ περα στον πληθυντικο θα μ μιλανε κ ας ειμαι κ 23..λεω λεω χειμαρρος ειμαι φταιω εγω φταιει ο μπαμπας φταιει η ζωη, φταιει ο δικος μ ολα μ φταινε κ δεν απολαμβανω τπτ..
    αυτο ακριβως που λες πρεπει να κανεις συμφωνω.
    να ηρεμησεις, να ελεγξεις τις παρορμησεις σου, να ασχοληθεις με την υγεια σου, με τα μαθηματα σου, και οσο μπορεις να διευθετησεις τις σχεσεις σου με τους αλλους...

    οσο για τον σεβασμο ο σεβασμος, δεν απαιτειται, κερδιζεται. και σεβασμο κερδιζει , οποιος σεβεται ο ιδιος πρωτα τονε αυτο του.
    καποιον που πεταει καφεδες στα μουτρα των αλλων κανεις δεν προκειται ποτε να τον σεβαστει και οταν γυρναει την πλατη του θα λενε οτι μενει με τις πλατες του μπαμπα...
    ειναι στο χερι σου να αναστρεψεις με την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ και την εργατικοτητα σου την εικονα αυτη κι οχι με αξιωσεις περι σεβασμου και πληθυντικου...

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    το οτι πεταξε τον καφε στα μουτρα ισως το κανε και οποιοσδηποτε χωρις να δουλευει στην εταιρεια του μπαμπα του ηταν πραξη αυθορμητη τελειως πιστευω! ειδηκα αν απο παντα ζουσε με τα νευρα του πατερα της! ξερω γτ κ γω ετσι ειχα μπλεξει οσο αναφορα τα ξεσπασματα και τις βιαιοπραγιες. αν δεν αλλαξει ο πατερας της ετσι θα γινεται μονιμως!
    I m a Good Person With Bad Attitude

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ..... της ειπα να προσεχει πως μιλαει γιατι δεν ειμαι κανα 5χρονο σε παιδικο σταθμο και αρχισε να μου φωναζει μπροστα σε ολους και επειδη εχει σιγουρη την θεση της εκει (ηταν ο πατερας της καπετανιος σε βαπορι τους) δεν την ενοιαζε πως θα μου μιλαει! λες να χαμε την ιδια?

    .........!
    ναι , αλλα ξεχνας μια μικρη λεπτομερεια...
    στην περιπτωση που συζηταμε, η ελιρενε ειναι που εχει σιγουρη την θεσουλα της λογω μπαμπα κι εχει ετσι την ανεση να πεταει καφεδες στα μουτρα των εργαζομενων επειδη τα πηρε!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    το οτι πεταξε τον καφε στα μουτρα ισως το κανε και οποιοσδηποτε χωρις να δουλευει στην εταιρεια του μπαμπα του ηταν πραξη αυθορμητη τελειως πιστευω! ειδηκα αν απο παντα ζουσε με τα νευρα του πατερα της! ξερω γτ κ γω ετσι ειχα μπλεξει οσο αναφορα τα ξεσπασματα και τις βιαιοπραγιες. αν δεν αλλαξει ο πατερας της ετσι θα γινεται μονιμως!
    ναι κοπελια.
    μονο που ο "οποιοσδηποτε", θα επαιρνε τον πουλο την ιδια μερα, δεν θα τον εστελαν διακοπες να ξεκουραστει...
    οι αυτθορμητισμοι την πλατη των αλλων, πληρωνονται ακριβα οταν δεν βαλει πλατη ο μπαμπας...

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    δεν τα πηρε αδικα ομως γιατι οπως ειπε μαζευε -μαζευε-μαζευε μπουρινι απο συμπεριφορες εναντιον της!
    I m a Good Person With Bad Attitude

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    23,537
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν τα πηρε αδικα ομως γιατι οπως ειπε μαζευε -μαζευε-μαζευε μπουρινι απο συμπεριφορες εναντιον της!
    αν οποιος τα "παιρνει' δικαια, βιαιοπραγουσε κατα οποιουδηποτε, δεν θα ειχε μεινει ρουθουνι ορθιο στον πλανητη

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι κοπελια.
    μονο που ο "οποιοσδηποτε", θα επαιρνε τον πουλο την ιδια μερα, δεν θα τον εστελαν διακοπες να ξεκουραστει...
    οι αυτθορμητισμοι την πλατη των αλλων, πληρωνονται ακριβα οταν δεν βαλει πλατη ο μπαμπας...
    ναι δεν αντιλεγω αλλωστε λεει οτι το μετανιωσε δεν ηταν καθαρα μονο δικο της το φταιξιμο!

    δεν βιαιοπραγουν ολοι γτ ειναι δοαφορετικοι χαρακτηρες λογικο μ ακουγεται!
    I m a Good Person With Bad Attitude

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    athens
    Posts
    700
    αν ημουν οπουδηποτε αλλου θα ηταν διαφορετικα αλλα δεν συγκρατηθηκα κ το πληρωσα..καμια φορα η οργη η οποδηποτε συναισθημα υπερισχυει της λογικης κ ευτυχως που το μονο που δεν μπορουν να κανουν ειναι να με απολυσουν...
    σοου κανω καθε φορα ειμαι πολυ οριακο ατομο, απτη μια γελαω με τα χαλια απτην αλλη κλαιω
    τωρα μια μερα μετα λεω δε γαμιεται παω να φυγω μολις πεσει ο καιρος να μαυρισω λιγο ακομα να γινω μια ξεροψημενη μπριζολα κ θα ρθω ξεκουραστη ασε που αυτη μπορει να χει παραιτηθει ως τοτε γτ εγω εβαλα τα μεσα την αλλη φορα για να μην φυγει τωρα που δεν θα χει εμενα τι θα κανει..αντε να ρθει κανα τεκνο δικηγορος ναμαι πιο ωραια..

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    SlaughterHouse
    Posts
    4,135
    ναι αλλα τωρα του χρωστας και χαρη και θα σαι και αναγκασμενη να κυκλοφορεις εκει μεσα και να σε κοιτανε με μισο ματι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. ΦΤΑΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ......ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ????????
    By theo68 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 6
    Last Post: 29-04-2011, 19:33
  2. ΦΤΑΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ......ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ????????
    By theo68 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 4
    Last Post: 29-04-2011, 17:33
  3. ειμαι πολυ χαλια παιδια
    By sunset in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2010, 13:57
  4. Σας εχω αναγκη ειμαι χάλια
    By giota in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 119
    Last Post: 11-11-2009, 13:32
  5. Replies: 14
    Last Post: 30-06-2008, 16:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •