Results 61 to 75 of 78
Thread: Ηττημένη ......
-
16-07-2011, 02:05 #61
- 16-07-2011, 02:06 #62
16-07-2011, 02:10 #63
Καλό βράδυ σε όλους !! Όνειρά γλυκά!! Θεοφανία ελπίζω με τόση νευρική κρίση που έχεις να μην βλέπεις το βράδυ εφιάλτες ότι είσαι killer και σκοτώνεις όσους σου μιλάνε!!! Χαχαχα!!! Bye!
16-07-2011, 02:17 #64
16-07-2011, 02:34 #65
Χριστίνα,
μετά από 5 σελίδες, έχω μια απορία..
Είναι τόσο μεγάλη ντροπή να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος που ντρέπεσαι ακόμα και να το ξεστομίσεις, όπως λες;;;
Μήπως είσαι λίγο ''κλειστή'' στο διαφορετικό, είτε αυτό είναι διαφορετικός σεξουαλικός προσανατολισμός, είτε απλά διαφορετική άποψη από τη δική σου;
Χαίρομαι που είχες εδώ τη δυνατότητα να μιλήσεις για αυτό που σε προβληματίζει και να επικοινωνήσεις με πολλά άτομα, όμως είναι αναμενόμενο και -για μένα- πολύ θετικό που άκουσες διαφορετικές απόψεις. Πολλές φορές ακούμε και πράγματα που δε μας αρέσουν, αντιδράμε, αμυνόμαστε με το επιχείρημα ''δε με ξέρεις καθόλου'', ΟΜΩΣ καλό είναι να κρατάμε κι άλλες απόψεις που διαφέρουν από τη δική μας ή που αρχικά μας δυσαρεστούν και να τις εξετάζουμε κάποια στιγμή. Ίσως υπάρχουν πτυχές μας που ούτε κι εμείς οι ίδιοι δε θέλουμε να δούμε ή απλά αδυνατούμε. Οπότε οι άλλες οπτικές είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσες.
Χάνουμε πάντα επεισόδια από τη σαπουνόπερα, από τη συνολική εικόνα, όταν είμαστε απόλυτοι και δύσκαμπτοι.
Το αναφέρω καθώς και η άποψή σου για την ψυχοθεραπεία είναι μάλλον διαστρεβλωμένη και λανθασμένη,
χωρίς απ' ότι κατάλαβα να την έχεις δοκιμάσει.
Προσωπικά προτείνω, αφού έχεις διάθεση να κάνεις μια δυναμική νέα αρχή και να βοηθήσεις τον εαυτό σου,
να τολμήσεις να ''ανοίξεις'' λίγο, να γίνεις πιο δεκτική στο άλλο, το διαφορετικό..
είτε αυτό είναι μια καινούρια εμπειρία, μια καινούρια γνωριμία, είτε είναι μια διαφορετική άποψη ενός άλλου ανθρώπου ο οποίος δε συμφωνεί απαραίτητα μαζί σου. Οι σχέσεις άλλωστε, ερωτικές-φιλικές.. ανθρώπινες, χτίζονται και με την τριβή και όχι αποκλειστικά με τη σύμπνοια και τη συμφωνία.
16-07-2011, 10:13 #66
Γεια σου crazy!! Έκανες πάρα πολύ καλά και μου έκανες αυτήν την ερώτηση, γιατί έτσι θα μπορέσω να το διευκρινίσω. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει την ζωή του όπως θέλει και να έχει όποια σεξουαλική προτίμηση τον κάνει ευτυχισμένο. Αυτό είναι κάτι που είναι αποκλειστικό του καθενός καθαρά. Χαίρομαι πραγματικά, ακόμα και όσοι έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι ομοφυλόφιλοι να ζουν να το δηλώνουν στον περίγυρό τους και να ζουν την ζωή που επιθυμούν χωρίς να κρύβονται από κανέναν. Ντροπή είναι να είναι κάποιος και να ντρέπεται να το πει, επειδή δυστυχώς δεν νιώθει έτυμος να το παλέψει και να ζήσει όπως επιθυμεί. Όταν σου προσάπτουν κάτι στον χαρακτήρα σου όμως, ότι και να είναι αυτό, και είναι ψευδές, σε όλους μας συμβαίνει να αισθανόμαστε άσχημα, και ιδίως αν είναι κάτι που αφορά την προσωπική μας ζωή και την διαστρεβλώνουν. Θεωρώ είναι το ίδιο πράγμα να έλεγαν σε κάποιον που είναι ομοφυλόφιλος και το έχει δηλώσει ότι είναι, να λένε ότι δεν είναι. Το άτομο αυτό θα νιώθει κάπως άσχημα όπως εγώ και θα ντρέπεται γιατί οι γύρω του έχουν άλλη εικόνα γι αυτόν και θα φοβάται μήπως την χαλάσει. Και αυτήν η εικόνα που έχει σχηματίσει φυσικά δεν είναι κάτι ψεύτικο, αλλά ο εαυτός του.
Είναι άσχημο για τον οποιαδήποτε να μην δέχεται τις απόψεις τον άλλων και να βλέπει τα πράγματα από την δική του σκοπιά. Αν προσέξεις και εσύ προσεκτικά παραπάνω θα δεις ότι δέχομαι την άποψη τους , αλλά δεν συμφωνώ. Εκείνες δεν δέχονται καν την άποψή μου. Σκέφτονται και υποστηρίζουν την άποψή τους, και αναιρούν όλους όσους με βοήθησαν εδώ μέσα με διαφορετικό τρόπο από αυτές. Αυτές μπορούν να δεχτούν το διαφορετικό, χωρίς να επιτήθονται με όλους;;;. Αυτό δεν είναι εγωιστικό;;; Εγώ δέχτηκα την άποψή τους . άλλα είχα κάθε δικαίωμα να μην συμφωνώ με όλους τους ανθρώπους. Εσύ με όλο τον κόσμο συμφωνείς και εσύ . Όμως και εκείνες που με κάθε τρόπο είχα επιθετική συμπεριφορά. Αν ήθελαν πραγματικά να με βοηθήσουν δεν θα έπαιρναν την κάθε μου φράση να την σχολιάζουν με τον χειρότερο τρόπο. Δεν είμαστε εδώ για να μιλάμε με επιθετικό τρόπο, αλλά να λέμε την γνώμη μας, όποια και αν είναι αυτή, είτε αν συμφωνούν μαζί μας, είτε όχι. Να δίνουμε στον άλλον το περιθώριο να αποφασίσει και να βοηθηθεί, όχι να τον πικάρουμε με κάθε τρόπο και συνέχεια. Οι σχέσεις σίγουρα δεν χτίζονται ούτε με την συμπόνια, ούτε με τον οίκτο , ούτε με την συμφωνία, γιατί αλλιώς θα ήταν κάτι εντελώς ψεύτικο. Οι σχέσεις χτίζονται με αγάπη , σεβασμό, να σέβεσαι τις απόψεις του άλλου, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να τις υιοθετήσεις. Να σαι καλά Crazy!! Χαίρομαι που διευκρινίσαμε κάποια πράγματα. Τώρα αυτό που έχω ανάγκη είναι να σκεφτώ τα όσα μου προτείνατε και να αποφασίσω τι θα κάνω. Είτε μου αφήσουν χρόνο κάποιοι από εδώ μέσα, είτε όχι, εγώ θέλω να προσπαθήσω αυτήν την στιγμή να αποκριθώ και να προσπαθήσω να εφαρμόσω κάτι από αυτά. Μπορούν να συνεχίσουν να λένε την άποψή τους με όποιον τρόπο επιθυμούνε ο καθένας από εδώ μέσα, άλλωστε σέβομαι τις απόψεις των άλλων, αλλά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να υιοθετήσει κάποια άποψη. Θα πάρω πάλι μέρος στο forum, όταν νιώσω την ανάγκη να πω κάτι σημαντικό. Μέχρι τότε γεια χαρά σε όλους!!
16-07-2011, 14:07 #67
16-07-2011, 15:39 #68
αμα σε λεγαν κουτση θα σε πειραζε;απαντα ετσι για αλλαγη
16-07-2011, 16:29 #69
θα μου πεισ αφου δεν εισαι γιατι να σε πειραξει και λεσβια δεν εισαι αλλα σε πειραζει
16-07-2011, 17:04 #70
α, ρε παντ, μου 'φτιαξες τη μερα.
(δν ημουν κ στα καλυτερα μου)
χριστίνα, πραγματικά κ εγω δν καταλαβα γιατί να σε πειραξει σε τετοιο βαθμό αυτο που ειπαν οι φιλες σου.
γιατί δν μας το εξηγησες.
να υποθεσω πως υπήρχαν κ αλλα προβληματα κ αυτό ήταν η αφορμή?
επίσης το ότι σου ειπαν την αποψη τους δυο άνθρωποι, μν σε κανει να βγεις απο το φορουμ.
( θοεφανία ( στρατηγός ) λιλιουμ ( υποστρατηγος ).
δν σου μιλησαν έτσι απο κακία, αλλα ειναι ο τροπος τους να μιλανε λιγο σκληρα, ίσως.
τώρα θα τα ακουσω εγω....http://www.mazi.org.gr/
17-07-2011, 02:18 #71
17-07-2011, 10:45 #72
Παιδιά δεν παίζει σε καμία περίπτωση να φύγω από το Forum επειδή έτυχε να μου μιλήσουν κάποια άτομα απότομα!!! Αφήστετες να λένε ότι θέλουνε…!! Pad έχω αναλύσει αρκετά το πρόβλημα μου και πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα για περισσότερο ανάλυση, αλλά χρειάζομαι να μου προτείνετε λύσεις που θα με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Εν πάση περιπτώσει θα σας απαντήσω σε κάτι τελευταίο. Ήταν μία ροή πραγμάτων φυσικά. Δεν ήταν μόνο ο άθλιος χαρακτηρισμός «λεσβία». Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Είχε αλλάξει όλη τους η συμπεριφορά. Είχαμε χωριστεί σε στρατόπεδα, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι στο στρατόπεδο μου ήταν μία «ρουφιάνα». Ειπώθηκαν και άλλα πολλά, όπως ότι δεν ήμουν μία φίλη όπως όλες τις άλλες και ότι δεν τις στεκόμουν. Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα. Τις είχα φερθεί τόσο καλά, που δεν έβρισκαν κάποιο ψεγάδι και δημιουργούσαν ψέματα και ανακρίβειες. Αλλά το πρόβλημά μου δεν κόλλησε – σταμάτησε σε αυτές τις τότε φίλες μου, αλλά γενικά στην ζωή μου ότι υπήρξα άτυχη. Αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι, θα ήθελα μόνο να μου προτείνει κάποιες πρακτικές λύσεις για να νιώσω καλύτερα.
17-07-2011, 11:01 #73
Τι πανέμορφα τραγούδια ... μία μαγεία!!
http://www.youtube.com/watch?v=OL7a5XE7A0Y
http://www.youtube.com/watch?v=AXPL1CCYqgc
http://www.youtube.com/watch?v=PacEuCOMUNk
http://www.youtube.com/watch?v=d8uhmcXbC8c
πούλα με… εσύ θα βγεις χαμένος..!!
http://www.youtube.com/watch?v=B0g_aN1I6yM
http://www.youtube.com/watch?v=TKy39XNb7as
17-07-2011, 11:03 #74
χριστινα υπαρχει ξεχωριστο θεμα για τραγουδια (κι ας ειναι εκτος θεματος φορουμ) μην γαμας το ιδιο σου το θεμα..
17-07-2011, 11:08 #75
το τι εισαι και τι δεν εισαι, απο αποψη σεξουαλικου προσανατολισμου, το ξερεις εσυ.
σκεφτηκες για καποια στιγμη οτι ισως πραγματικα δειχνεις εικονα λεσβιας στους αλλους? παιζει κι αυτο. κακο ειναι? αν δεν εισαι, το εξηγεις και τελειωνει το θεμα.
επισης σκεψου οτι μπορει να εχουν οι αλλοι διαφορετικη εντυπωση για την συμπεριφορα σου, απ οτι εχεις εσυ.
μπορει εσυ να εχεις τις καλυτερες προθεσεις και να νομζιεις οτι εχεις σταθει σε ολους τελεια, αλλα οι αλλοι να μην εχουν εισπραξει τπτ τετοιο.
γιατι το αποκλειεις .
και ποιος σου ειπε οτι δεν σου εβρισκαν κανενα ψεγαδι και ελεγαν ψεματα? δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ανθρωπος χωρις ψεγαδια, επομενως, οπωςσδηποτε εχεις κι εσυ.
αν δεν μπορεις να το δεχτεις και προτιμας να βλεπεις ολο τον κοσμο εχθρικο, αυτο μπορει να ειναι δικο σου προβλημα, οχι μια πραγματικοτητα..
και πρεπει να σου πω, οτι με την τελευταια φραση σου, επιβεβαιωνεις αυτους που ειπαν οτι σε ενδιεφερε να μπεις εδω μεσα για να βρεις καποιον να σου χαιδεψει τα αυτια.
οταν εχουμε μια δυσλειτουργια στις σχεσεις μας, το βοηθητικο ειναι να βρεθουν ανθρωποι να μας υποδειξουν τι μπορει να κανουμε λαθος. γιατι μην ξεγελιεσαι, ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. εσυ ομως θελεις απλα καποιος να σου πει οτι τα κανεις ολα καλα για να νοιωσεις καλα...
επιλογες...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....