Results 76 to 78 of 78
Thread: Ηττημένη ......
-
17-07-2011, 11:15 #76
Έχω μια ιστορία γι αυτό.
Εδώ και κάποιους μήνες η κολλητή μου τα έχει με κάποιον. Όποτε πάει σπίτι του είναι εκεί μια φίλη του. Όταν αναφέρεται σε αυτή η φίλη μου λέει :η τάδε η λεσβία, όχι υποτιμιτικά, αλλά επειδή έχει το ίδιο όνομα με μια πρώην του, το λέει για να την ξεχωρίζουμε.
Δεν είχα ρωτήσει ποτέ πως και τι, και πριν λίγες μέρες που λέγαμε κάτι άλλο, της λέω "που το ξέρεις πως είναι λεσβία"?
Μου λέει, "άμα τη δεις θα καταλάβεις".
Τι σημαίνει αυτό? Μόνο και μόνο από το παρουσιαστικό της οι άλλοι έχουν βγάλει αυτό το συμπέρασμα χωρίς να ξέρουν αν η κοπέλα είναι ή όχι.
- 17-07-2011, 16:21 #77
αρα η φιλια χαλασε απο οταν χωριστηκατε σε στρατοπεδα απο οτι φαινεται εκτοσ κι ανα εισασταν στρατοπεδα και κανατε παρεα οποτε μαλλον καποιοι ταιριαζαν με τουσ αλλουσ περισοτερο και ανοιγοταν περισοτερο ο ενασ στον αλλον και σενα σου φαινοταν σαν στρατοπεδο πραγμα που με κανει να πιστευω οτι τα δραματοποιεισ λιγο τα πραγματα εγω λεω να μασ επισ ολη την ιστορια και να σου πει ο καθενασ την αποψη του μηπωσ καταλαβεσ κατι λαθοσ γιατι επισησ υποψιαζομαι οτι εισαι απολυτη στα συμπερασματα σου και μη μου πεισ το χω ψαξει πολυ γιατι οπωσ σου ειπε κι η ρεμεντυ αλλιωσ μπορει να τα χεισ εσυ μεσα στο κεφαλι σου κι αλλιωσ οι υπολοιποι τησ παρεασ σου κ επ[ισησ καλο θα ηταν να σκεφτεισ απο τισ αποψεισ που θα ακουσεισ οτι υπαρχουν κι αλλα πραγματα που θα εκανε ενασ αλλοσ ανθρωποσ που δεν θα οδηγουσαν στη συγκρουση δεν υπαρχει μονο ενα τροποσ για να πετυχεισ κατι υπαρχουν πολλοι δρομοι για να φθασεισ καπου
17-07-2011, 17:52 #78
XΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ¨)
Διαβασα το θεμα σου για το προβλημα που εχεις με την ψυχολογικη σου κατασταση αυτο το διαστημα . Εχοντας την ελευθερια και το δικαιωμα απο το φορουμ να γραψω την γνωμη μου και πανω απο ολα αυτο που ζητησες ,δλδη να προτεινω μια λυση. Πρωτου σου πω κατι θελω να ξερεις δεν ειμαι ειδικος ,δεν ειμαι ψυχιατρος ουτε και ψυχολογος ,αρα μην με κρινεις αυστηρα αλλα με τα δεδομενα ενος απλου ανθρωπου που με θαρρος και ειλικρινεια γραφη αυτα που πιστευει.
Ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και το ξερεις , μην κατηγορεις τις φιλες σου με τοσο οργη για αυτο που ειπαν για εσενα , μπορεις με χαλαρο τροπο και με επιχειρηματα να τους εξι
ηγησεις οτι δεν παιζει κατι τετοιο , και αν το εχουν κουτσομπολεψει να τους ζητησεις να το μαζεψουν , αν δεν βγει ακρη, τοτες , μπορεις να εχεις παραπονο αλλα θα εχεις και το δικιο με εσενα αφου θα επρατες οπως καθε ατομο που εχει κουτσομπολευτη απο φιλους του κιολας! Ομως κανεις λες και σε ειπαν λοποδιτη ! η καμια πουτ,,,,α ! υμαρτον δεν ειναι και εγκλημα η λεσβια! σεξουαλικη προτιμηση ειναι και εχουμε και καλοκαιρι του 2011 ! υμαρτον ! και στην τελικη δεν μπορεις να φανταστεις ποσο αρεσει σε εμας τους ανδρες να εχουμε παρεα τετοιες κοπελες ! ειδικα αμα ειναι μπαι σεξουαλ ¨) και τα δυο! ¨), δεν ειναι οπως δυο ανδρες ομοφυλοφιλοι που ειναι τοσο αηδιαστικο και αντι σεξουαλικο για τα γουστα μιας γυναικας! ( εκφραζω γνωμη μου , δεν εχω κανενα ρατσισμο με τα παιδια που ειναι ομοφυλοφιλοι !)
Συνεχιζοντας θα ηθελα να σου πω Χριστινα πως διακρινω απο το κειμενο σου οτι εχεις μια γνωμη για εσενα ,μια γνωμη πως εισαι σχεδον τελεια για την παρεα ,πως ειναι αδικαιολογητες οποιες οποιος τολμαει να εχει παραπονο απο εσενα, εχεις σκεφτει ποτες τι κακο μπορει να εχεις κανει εσυ σε καποια φιλη σου? τι μπορει να εχεις κανει που δεν το καταλαβες αλλα πηραξε τοσο πολυ καποια φιλη σου , δεν μπορει να εισαι τοσο τελεια ! Εχεις ποτες περασει απο το μυαλο σου οτι μπορει να μην φταιει ολη η ανθρωποτητα αλλα εσυ ? εχεις ποτες σου αναρωτηθει εαν τελικα δεν εχει προβλημα ολοκληρη η κοινωνια αλλα η δικια σου κοινωνικοτητα? Δεν σου εχει κανει εντυποση που εχεις τοσο δυσκολια στις σχεση σου με το αλλο φυλο?
Γιατι εχεις τοσο στρεβωσει με τον κοσμο ? δεν φταινε παντα οι αλλοι καποτε φταιμε και εμεις ! Το οτι δεν εχεις πολυ καλες σχεσεις με τους ανδρες δεν ειναι οτι φταινε οι ανδρες, μπορει να μην εισαι τοσο εμφανισιμη οσο εσυ να πιστευεις οτι εισαι , αυτο δεν ειναι που πρεπει να σου δυμιουργει κομπλεξ, οι ανδρες δεν νοιαζομαστε μονο για αυτο πλεον! ειδικα και σε ηλικιες μετα τ 25-30 . Να ΕΡΩΤΕΥΤΕΙς! αυτα πρεπει να ψαξεις να βρεις μεσα σου ! αυτα πρεπει να αξιοποιεισεις και να επενδυσεις ! ειναι καιρος να πλασεις ενα χαρακτηρα ενδιαφερον , Οταν εχεις καποιν δυπλα σου που νοιαζεσαι να μετατρεπεις τα ωραια αισθηματα ΣΟΥ σε συναισθηματα ΣΑΣ!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....