ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ*Τ*................. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 108
    Junior Member
    οκ να χαιδευω αυτια τοτε..!

zzZZzzZZz......

Senior Member
    Χουντινι...πες τα χρυσοστομε!
    μαζι σου

Οχι δεν χρειαζεται να χαιδευουμε αυτια... Αλλα νομιζω οτι η Λακρυ γνωριζει καλυτερα απο ολους ποσο αυτοκαταστροφικα ηταν αυτα που εκανε κι ανευθυνα επομενως. Καποιες συμπεριφορες ομως ειναι στο πλαισιο της αρρωστιας, οταν αυτην δεν ελεγχεται. Και ισως μερικοι ανθρωποι να πρεπει να φτασουν στα ορια τους για να συνειδητοποιησουν τι κανουνε, να θορυβηθουν και να ζητησουν τη βοηθεια και τα φαρμακα και να σταματησουν καποια πραγματα που κανουν. Δεν ξερω... γνωμες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Οχι δεν χρειαζεται να χαιδευουμε αυτια... Αλλα νομιζω οτι η Λακρυ γνωριζει καλυτερα απο ολους ποσο αυτοκαταστροφικα ηταν αυτα που εκανε κι ανευθυνα επομενως. Καποιες συμπεριφορες ομως ειναι στο πλαισιο της αρρωστιας, οταν αυτην δεν ελεγχεται. Και ισως μερικοι ανθρωποι να πρεπει να φτασουν στα ορια τους για να συνειδητοποιησουν τι κανουνε, να θορυβηθουν και να ζητησουν τη βοηθεια και τα φαρμακα και να σταματησουν καποια πραγματα που κανουν. Δεν ξερω... γνωμες..
    συμφωνω απολυτα μαζι σου αχινε!
    τα ειπες πολυ ομορφα!

Senior Member
    Eν μερει μπορει και να συμφωνω κι εγω αχινε,οσον αφορα τις ακραιες συμπεριφορες,κι οτι ισως καποιος πρεπει να "φαει τη σφαλιαρα" μονος του. για να καταλαβει. Ομως ξερεις εκ των προταιρων ειδικα σ αυτην την περιπτωση οτι αυτα τα σκατα θα σου 10 πλασιασουν το προβλημα.Το ξερεις ρε γαμωτο! γιατι πας και το κανεις? Και δεν ειναι κατι που δεν εχει δοκιμασει ωστε να της μεινει απωθημενο.Οκ τα δοκιμασε,εφοσον θελει να θεραπευτει ομως,τα ξεχναει αυτα τα σκατα.Δεν βαζεις η ιδια το λαιμο σου στην κυλοτινα,ειδικα δε οταν λες πως θες να καλυτερευσεις και παραπονιεσαι μετα.
    Κι εσεις απ την ιδια κωλοαρρωστεια πασχετε αλλα δεν πατε να κατεβαζετε τριπακια και να κουμπωνεστε.ελεος.αν μη τι αλλων,δεν μπορεις να κλαιγεσαι μετα.
    Κι οπως λεει κι ο χουντινι παραπανω αυτα λεγονται στο γιατρο ωστε να λαμβανονται υποψην στα πορισματα του.Δεν μπορει να διαγιγνωσκει μια διαταραχη ή να αξιολογει την εξελιξη αυτης οταν υπαρχουν τριπακια και σκατα στη μεση.Αυτο ειναι αυτοκτονια.
    Πως ξερει οτι η αγωγη που της δινει ο γιατρος αξιολογώντας αυτα που συμβαινουν και πιστευοντας οτι αυτα τα κανει στα νορμαλ της,αγνοώντας την ληψη ουσιων,ειναι η καταλληλη?Πως ξερει οτι δεν την κανει χειροτερα ακομα?
    ή θες να κανεις κατι καλο για σενα και πας στον γιατρο και του μιλας ειλικρινα
    ή απλως το παιρνεις αποφαση και σταματας να κοροιδευεις τον εαυτο σου και να ταλαιπωρεις κι εσενα κι αλλους περισσοτερο.
    ετσι το βλεπω εγω.

Εν (κατα πολυ) μερει συμφωνω niah. Στο γιατι το κανεις γαμωτο! Γιατι πας και το κανεις, αφου ξερεις, η απαντηση ειναι πολυ θολη και ειναι σε εναν βαθμο κομματι της ασθενειας πιστευω. Ισως γιατι θελεις κι αλλο. Θελεις πιο κατω. Θελεις ΣΚΑΤΑ. Εισαι αυτοκαταστροφικη. Πονας. Δεν ξερω, δεν δικαιολογω. Εγω που την εχω πατησει πχ. με το χασισι το αποφευγω, αλλα εχω καταχρηστικες τασεις που ξερω οτι μου κανουν κακο. Πχ πινω αρκετα. Τα λεω ολα στον γιατρο. Ειναι δυσκολο και μπερδεμενο. Δεν θελω να κρινω ευκολα, ειδικα αν δεν γνωριζω καποιον. Ειναι κι εμενα ο χαρακτηρας μου λιγακι αυτοκαταστροφικος και κατανοω καποια πραγματα. Και βιαιος συχνα. Δεν το θελω αυτο, απλα συμβαινει καμια φορα....

Junior Member
    well said niah.
    @Ααχχιιννοοςς
    Ακραιες συμπεριφορες (απο οτι ψιλοπηρε το ματι μου εδω) ειναι το να μιλαμε για καθαρτικο ή αλλου ειδους "βοηθηματα" υπερ-αδυνατισματος ενω κοντευουμε να γινουμε ακτινογραφια.Αμα τριπο-κουμπωνομαι κλπ κλπ κλπ κ λιμοκτονω κ μετα εχω τυψεις επειδη εφαγα κατι το βραδυ κ μου γραφει κ ο γιατρος μου τα απειρα φαρμακα επειδη ("μαλλον" ) μου διαγνωστηκε η διπολικη διαταραχη , ε τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.
    Δεν μπορω να περιμενω να με βοηθησει καποιος αν δεν τον εμπιστευομαι και δεν του λεω την αληθεια, ειτε ειναι γιατρος αυτος ειτε φιλος.Πρωτα απο ολα πρεπει να το εχω παρει αποφαση.Αποφαση λεμε..οχι "αντε να πιω λιγο κ να δοκιμασω, αφου καλα ειμαι τωρα.."

Junior Member
    Ο φιλος μου εκανε το ιδιο λαθος.Πηγε σε ψυχολογο λογω καταθλιψης(αποτελεσμα χρησης ουσιων) ακολουθησε αγωγη αλλα συνεχισε να πινει χωρις να το γνωριζει ο γιατρος του(και οι διαφοροι αλλοι γιατροι που ακολουθησαν).Αποτελεσμα...ψ� �χωσικα επεισοδια , σκαμπανευασματα στη διαθεση κα..Διαγνωστηκε (λανθασμενα) απο ψυχιατρο(ενας απο τους πολλους που ακολουθησαν) πως πασχει απο διπολικη διαταραχη και συνεχισε να παιρνει φαρμακα πινοντας που και που και παντα με το αγχος και το ερωτημα.."και τωρα τι εχω; ειναι φυσιολογικο;"
    Τωρα τα χει κοψει ολα.Ναρκωτικα και φαρμακα.Η διαταραχη ηταν αποτελεσμα ουσιων και φαρμακων. Χρειαστηκε ομως περα απο την προσπαθεια του , να ειναι ειλικρινης.Χρειαστηκε επισης και αυστηροτητα απο μενα.

(Αυτο που διαπιστωνει κανεις στο τελος ,ειναι το ποσο ευκολα συνταγογραφουνται φαρμακα σε ασθενη, ενω στην πραγματικοτητα χρειαζεται απλα εναν καλο ακροατη και ψυχολογικη υποστηριξη , ειτε απο το κοντινο του περιβαλλον , ειτε απο καλο ψυχολογο.Απο μονα τους τα φαρμακα δεν εχουν αποτελεσμα. )

Senior Member
    Quote Originally Posted by hoodini View Post
    well said niah.
    @Ααχχιιννοοςς
    Ακραιες συμπεριφορες (απο οτι ψιλοπηρε το ματι μου εδω) ειναι το να μιλαμε για καθαρτικο ή αλλου ειδους "βοηθηματα" υπερ-αδυνατισματος ενω κοντευουμε να γινουμε ακτινογραφια.Αμα τριπο-κουμπωνομαι κλπ κλπ κλπ κ λιμοκτονω κ μετα εχω τυψεις επειδη εφαγα κατι το βραδυ κ μου γραφει κ ο γιατρος μου τα απειρα φαρμακα επειδη ("μαλλον" ) μου διαγνωστηκε η διπολικη διαταραχη , ε τοτε κατι δεν παει καθολου καλα.
    Δεν μπορω να περιμενω να με βοηθησει καποιος αν δεν τον εμπιστευομαι και δεν του λεω την αληθεια, ειτε ειναι γιατρος αυτος ειτε φιλος.Πρωτα απο ολα πρεπει να το εχω παρει αποφαση.Αποφαση λεμε..οχι "αντε να πιω λιγο κ να δοκιμασω, αφου καλα ειμαι τωρα.."
    Ο φιλος μου εκανε το ιδιο λαθος.Πηγε σε ψυχολογο λογω καταθλιψης(αποτελεσμα χρησης ουσιων) ακολουθησε αγωγη αλλα συνεχισε να πινει χωρις να το γνωριζει ο γιατρος του(και οι διαφοροι αλλοι γιατροι που ακολουθησαν). Αποτελεσμα... ψυχωσικα επεισοδια , σκαμπανευασματα στη διαθεση κα. .Διαγνωστηκε (λανθασμενα) απο ψυχιατρο (ενας απο τους πολλους που ακολουθησαν) πως πασχει απο διπολικη διαταραχη και συνεχισε να παιρνει φαρμακα πινοντας που και που και παντα με το αγχος και το ερωτημα.."και τωρα τι εχω; ειναι φυσιολογικο;"
    Τωρα τα χει κοψει ολα.Ναρκωτικα και φαρμακα.Η διαταραχη ηταν αποτελεσμα ουσιων και φαρμακων. Χρειαστηκε ομως περα απο την προσπαθεια του , να ειναι ειλικρινης. Χρειαστηκε επισης και αυστηροτητα απο μενα.

(Αυτο που διαπιστωνει κανεις στο τελος ,ειναι το ποσο ευκολα συνταγογραφουνται φαρμακα σε ασθενη, ενω στην πραγματικοτητα χρειαζεται απλα εναν καλο ακροατη και ψυχολογικη υποστηριξη , ειτε απο το κοντινο του περιβαλλον , ειτε απο καλο ψυχολογο. Απο μονα τους τα φαρμακα δεν εχουν αποτελεσμα. )
    ειδικα οταν παραλειπεις να πεις στον γιατρο οτι εισαι ναρκομανης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hoodini View Post
    Παιρνεις τριπακι και μετα λες πως εχεις παθει κριση μανιας; Λογικο ειναι να παθεις κριση...επειδη πηρες πακι. Ο γιατρος ξερει οτι παιρνεις τριπακια (και σου λεει πως εισαι διπολικη) ή εκανε απλα διαγνωση λογω των κρισεων που αναφερεις;
    Εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις με λαθος διαγνωση επειδη ο ασθενης μαζι με τα φαρμακα του, επαιρνε και διαφορα αλλα(κουμπακια,τριπακια , μπαφακια κλπ.) χωρις να ενημερωνει το γιατρο του. Μια λαθος διαγνωση σ'αυτην την περιπτωση μπορει να αποβει μοιραια. Βεβαια μπορει να αναρωτηθει κανεις ,γιατι -ενω παιρνεις το "κατιτις" σου απο το φιλο σου-συνεχιζεις να πηγαινεις στο γιατρο ξοδευοντας τοσα λεφτα κ χρονο τσαμπα.
    ισως γιατι ειναι πιο βολικο να ριχνουμε τις ευθυνες σε μια αρρωστια (δεν φταιω εγω, αρρωστησα) απο το να παραδεχτουμε οτι ολο το κακο το κανουμε μονοι μας με την ληψη ουσιων και τραβολογαμε αδικα ενα σωρο κοσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    πιστεψε με, οτι πολλες φορες, καποιες αρρωστιες ειναι στο πλαισιο μιας συμπεριφορας, οταν αυτη δεν ελεγχεται...

Junior Member
    @Remedy
    (ξεχασα να γραψω πως )ο φιλος μου ειχε κοψει σε προγραμμα(στεγνο) για ενα πολυ μικρο διαστημα και επειτα ενω πηγαινε στον ψυχιατρο.Δεν κρατησε για πολυ ομως. Αυτο ειναι που δεν εμαθε ποτε ο γιατρος /οι γιατροι του.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πιστεψε με, οτι πολλες φορες, καποιες αρρωστιες ειναι στο πλαισιο μιας συμπεριφορας, οταν αυτη δεν ελεγχεται...
    true

...........

Member
    Το έχετε καταλάβει ότι hoodini και niah είναι το ίδιο άτομο, έτσι; Talking about παθολογική συμπεριφορά. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω τα λεγόμενα τους. Εύχομαι στη Lacrymosa να μειωθεί ο πόνος της ψυχής της και να νιώσει ήρεμη ψυχικά. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να πονάει, ούτε θα κρίνω το πως το εκφράζει και αν είναι απόρροια προσωπικότητας ή ασθένειας. Ελπίζω να βρει βοήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mystic View Post
    Το έχετε καταλάβει ότι hoodini και niah είναι το ίδιο άτομο, έτσι; Talking about παθολογική συμπεριφορά. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω τα λεγόμενα τους. Εύχομαι στη Lacrymosa να μειωθεί ο πόνος της ψυχής της και να νιώσει ήρεμη ψυχικά. Σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να πονάει, ούτε θα κρίνω το πως το εκφράζει και αν είναι απόρροια προσωπικότητας ή ασθένειας. Ελπίζω να βρει βοήθεια.
    οχι, δεν το εχουμε καταλαβει..
    εσυ που το καταλαβες?

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast