SNUFF FILMS - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 141

Thread: SNUFF FILMS

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει ο κενο να φαντασιωνεται οτι ειναι σναφ. μπορει να ειναι η αλλη. μπορει να μην ξερουν στο ιμπντν οτι ειναι σναφ!!!
    δεν θα γινω ο αστυνομος σαινης.
    υπαρχει η καταλληλη υπηρεσια που μπορει να ελεγξει και τις συγκεκριμενες και τον ρολο του κενου στην ιστορια..
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Παιδιά αυτές είναι κανονικές ταινίες με επαγγελματίες ηθοποιούς.
    Δεν έχουν σχέση με σναφ.
    Απλά θρίλερ τρόμου είναι.
    οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!

Senior Member
    οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!
    Mην τα λες σε εμένα, τις ξέρω τις ταινίες.
    Υou don't know the power of the darkside...

Banned
    παρολαυτα νομιζω πως το δευτερο που ανεφερα, παιζει να ειχε κινησει υποψιες για snuff λογο της απιστευτης βιαιοτητας (η πιο βιαιη ταινια που κυκλοφορησε ποτε στην Αμερικη σιγουρα) και του τροπου που εχει γυριστει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    παρολαυτα νομιζω πως το δευτερο που ανεφερα, παιζει να ειχε κινησει υποψιες για snuff λογο της απιστευτης βιαιοτητας (η πιο βιαιη ταινια που κυκλοφορησε ποτε στην Αμερικη σιγουρα) και του τροπου που εχει γυριστει...
    Το ίδιο είχε γίνει και με το Cannibal Holocaust και το Guinea Pig.
    Εφόσον οι ταινίες πωλούνται στα καταστήματα νόμιμα, είσαι νόμιμος και εσύ.

Banned
    το ξερω, τα εχω δει και τα δυο, ειδικα το Cannibal Holocaust το θεωρω κλασικο και τη καλυτερη ταινια με κανιβαλους!

δε με αφορα τοσο το θεμα, ειτε ειναι παρανομες ειτε οχι, δε παιρνω ποτε τις απειλες στα σοβαρα, ειδικα μεσω ιντερνετ.

Senior Member
    Όπως νομίζεις..:P

Senior Member
    μπορει ο κενο να φαντασιωνεται οτι ειναι σναφ. μπορει να ειναι η αλλη. μπορει να μην ξερουν στο ιμπντν οτι ειναι σναφ!!!
    δεν θα γινω ο αστυνομος σαινης.
    υπαρχει η καταλληλη υπηρεσια που μπορει να ελεγξει και τις συγκεκριμενες και τον ρολο του κενου στην ιστορια..
    Κοπελα μου δεν συννενοησε με τπτ εσυ. Σου εξηγησα οτι οι τιτλοι των ταινιων ηταν αφορουσε μια ερωτηση δικη μου και ΟΧΙ σε σναφ. Τι σχεση εχουν αυτα που λες? Τα βγαζεις απο το μυαλο σου? Εχεις κολλησει ασχημα με κατι αλλα με παραλογο τροπο.

Senior Member
    [B]το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.Πες τα ρε ΚΕΝΟ! Καποιοι εδω μεσα το παιζουν εξυπνοι αλλα ειναι οι πιο χαζοι. Η ημιμαθια ειναι βλακεια!

Αυτα προσπαθουσα να της πω αλλα εχει κολλησει εκει που θελει και δεν ξεκολλαει. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Christina82 δωσε περισσοτερες πληροφοριες αν θυμασαι, βραδιατικα ειναι δυσκολη ωρα κι ολας, τωρα μου ρχονται μονο τα Man Bites Dog και August Underground στο μυαλο, αλλα δε ξερω αν ειναι σιγουρα snuff αυτο που λες εσυ ή οχι...
    το ποιος ξερει τι λεει και ποιος ξερει τι διαβαζει θα το δουμε.
    εδω λες ξεκαθαρα ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΝΑΦ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
    αυτο για οποιον ξερει στοιχειωδη ελληνικα σημαινει, οτι μπορει και να ειναι..
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.το ξαναειπα και παραπανω, δεν θα κανω εγω τον ελεγχο για το τι ειναι οι αηδιες που προτεινες, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ. ας τις κανει αυτος που πρεπει.

Banned
    Remedy τελευταιο ποστ αυτο που κανω, και κακως που μπηκα στο κοπο και ξαναπαντησα πριν ενω ειπα πως αποχωρω απ'το θεμα. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ξαναπαμε αλλη μια απ'την αρχη, η Christina82 μου ζητησε να της βρω μια ταινια, της ζητησα περισσοτερες πληροφοριες, και στο τελος εγραψα οτι δε ξερω αν ειναι ταινια (οπως οι δυο που της προτεινα) ή snuff αυτο που ζηταει. μπορει να ηταν κι ενα απλο ερασιτεχνικο βιντεο με καποιον που κανει το οτιδηποτε, δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω...

παρολαυτα, ακομα και snuff να ηταν, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ε του κερατα ουτε με τις γκομενες μου τις κανονικες δεν ασχολουμαι τοσο!

τραβα κανε μου και μηνυση κι οτι θες επειδη της προτεινα δυο τιτλους, θα τα πουμε στο δικαστηριο να δω επιτελους τη φατσουλα σου. ;)

αυτα, και σε παρακαλω μη μου ξαναδωσεις το λογο εδω μεσα, εισαι ignored για παντα!

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    σιγα μην τρεχω στα δικαστηρια για σενα.
    υπαρχουν πολυ πιο απλες διαδικασιες

Senior Member
    Αρρωστο θεμα. Αντε το επομενο να ειναι κανενα με παιδικη πορνογραφια και λινκς. Χμ τι αλλο αρωστο θεμα υπαρχει? Φονους βαλαμε , παιδικη πορνο στο μελλον , ισως να αρχισουμε τις συμβουλες πως να φτιαχνεις lsd ή δεν ξερω τι , αν και πολυ πιο αθωο.

Ισως πως να νοθευεις τα ναρκωτικα...ξερω γω κατι οτι ναι.

Θα μπορουσε να πεις οτι ειναι ενα θεμα για συζητηση και αυτο οπως τα αλλα και ανταλλαγης αποψεων , αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.
    Δεν παμε καλα....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ίσως να έχεις και δίκιο.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    το ποιος ξερει τι λεει και ποιος ξερει τι διαβαζει θα το δουμε.
    εδω λες ξεκαθαρα ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΝΑΦ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
    αυτο για οποιον ξερει στοιχειωδη ελληνικα σημαινει, οτι μπορει και να ειναι..
    ασε τις εξυπναδες για εκει που θα σου χρειαστουν. σε εμενα δεν σου χρειαζονται.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Οπα! Δεν μου προτεινε καμια ταινια.. μου εδωσε τιτλους σε περιπτωση που ηταν η ταινια που ελεγα..

Senior Member
    Βρε παιδιά, τι νοσηρά και αρρωστημένα πράγματα είναι αυτά, με τα οποία απασχολείτε το μυαλό σας καλοκαιριάτικα;
    Με τόση θάλασσα γύρω μας και αυτές τις θερμοκρασίες, είναι κουβέντα να περνάνε τον καιρό τους νέοι άνθρωποι;
    Άρρωστο είναι έτσι κι αλλιώς να έχεις κόλλημα με ταινίες ανείπωτης βίας. Άνθρωποι χωρίς κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αρέσκονται στην τόση βία. Δεν κατηγορώ και δεν αφορίζω όλους όσους επιλέγουν κάτι τέτοιο. Αντίθετα πιστεύω ότι δεν είχαν το μερίδιο της αγάπης που δικαιούνται -όταν έπρεπε- και σίγουρα χρειάζονται βοήθεια. Τα αρρωστάκια κάνουν μπαμ και δεν χρειάζονται συστάσεις. Από την άλλη, αυτό το φόρουμ σε αυτούς δεν απευθύνεται; Σε όλους εμάς με τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα;

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος έχει έμφυτη τάση να βοηθά τον συνάνθρωπό του και όχι να τον καταστρέφει, ένα ένστικτο που μας κάνει να είμαστε αρκετά διαφορετικοί από τα άλλα ζώα του πλανήτη. (Αυτό βέβαια, δεν θα πει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά επικρατήσαμε, που θα πει ότι είμαστε μακράν εξυπνότεροι!)

Πολύ κακό για το τίποτα, όπως πάντα!

Ρεμ, έχεις δίκιο κατά μία έννοια, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι υπερβολική και δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά αυτήν εδώ τη φορά ο ΚΕΝΟ δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Η συμπεριφορά και η στάση του ήταν απόλυτα κόσμιες. Επίσης, ότι πρότεινε ήταν απόλυτα νόμιμο από κάθε άποψη!

ΥΓ: Χριστίνα και ΚΕΝΟ οι ταινίες που βλέπετε είναι εμετικές! ΕΛΕΟΣ!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast