SNUFF FILMS - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141

Thread: SNUFF FILMS

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Ως καινούργια στο φόρουμ, μπορώ να κρίνω μόνο βάσει αυτών που με τα δικά μου μάτια έχω διαβάσει. Μπορεί σε έξι μήνες να έχω άλλη εντύπωση. Πάντως, θα λάβω σοβαρά υπόψη αυτά που άκουσα, αλλά γνώμη μπορώ να έχω μόνο την δική μου, είτε είμαι ειδικός, είτε δεν είμαι, είτε κάποιοι είναι ειδήμονες και επαΐοντες είτε όχι. Όπως λέγαμε και παιδιά, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!
    Ειδικός δεν είμαι , αλλά ποιος σου είπε ότι οι ειδικοί βγάζουν πάντα σωστές διαγνώσεις; Στην Ελλάδα, ακόμα και ένας χομπίστας έχει τις ίδιες πιθανότητες σωστής διάγνωσης με εκείνον που έχει ταμπέλα και πληρώνεται. (άσχετο, απλά λέω…)

Υπάρχουν πολλά άτομα στο φόρουμ που μου είναι συμπαθή και θα προσπαθούσα να αποσυμπιέσω την κατάσταση για λογαριασμό τους, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν για άτομα που δεν μου ήταν συμπαθή. Το να θέλεις να υπερασπιστείς κάποιον που πιστεύεις ότι βάλλεται άδικα, είναι μια αυθόρμητη πράξη που παραμένει δική σου αξία και δεν εξαρτάται από τον βαθμό συμπάθειάς σου προς το εν λόγω άτομο.
    ναι , μονο που ως καινουρια στο φορουμ, θα επρεπε να διαβασεις αρκετες εκατονταδες σελιδων για να ξερεις αν οντως βαλλεται αδικα.... διοτι δεν βαλλεται λογω μιας κουβεντας που ειπε, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.ΜΗΝΩΝ στο φορουμ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Έχεις δίκιο λήθη, αχ τι θυμάμαι τώρα. Εδώ εμένα δεν με υπερασπίζοταν ούτε φίλες μου όταν έιχα δίκιο.
    Κοριτσάκι μου, το σημαντικό είναι να μην αφήνεις τους άλλους να σου περάσουν στο μυαλό ιδέες που ποτέ δεν είχες. Επίσης, να ακούς τους πάντες και να επιδιώκεις να μάθεις ποια είναι η γνώμη τους με κάθε σεβασμό, αλλά να έχεις την δική σου.

Οι φίλες που μου περιέγραψες την συμπεριφορά τους, απλά δεν ήταν φίλες.
    Last edited by Λήθη; 22-07-2011 at 04:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Μπράβο ρε Λήθη, είσαι αρκετά ισορροπημένος άνθρωπος, τι ζητάς εδώ μέσα;

ελπιζω να ειναι καποιου ειδους χιουμορ.....
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Βρε Ρεμ, μπορεί ο καθένας να διαβάζει σελίδες επί σελίδων, που έχουν γραφτεί πριν την εγγραφή του στο site, για να έχει άποψη; Για μένα η ζωή εδώ αρχίζει από την μέρα που μπήκα πρώτη φορά και από τότε άρχισα να κρίνω μέσα μου τα μέλη, σύμφωνα με αυτό που βλέπω. Αυτό είναι και το υγειές και το ηθικά ορθό.

Να στο πω αλλιώς. Αν κάποιος φέρεται άσχημα, αλλά αποφασίσει να κάνει την προσπάθεια να αλλάξει και το καταφέρει, όσοι τον ήξεραν από πριν θα τον περιμένουν στην στροφή να την «κάνει», ενώ οι καινούργιοι θα τον συμπαθούν χωρίς αλλά και μήπως. Ανεπηρέαστα και καλοπροαίρετα.

Σαφώς και τα νεότερα μέλη πρέπει να ενημερωθούν για κάποια «χοντρά» που μπορεί να ισχύουν, αλλά δεν είναι καλύτερο να λειτουργούμε αυθόρμητα; Προσωπικά δεν ήθελα να ξέρω ότι ο ΚΕΝΟ είχε την φαντασίωση να εκσπερματώνει πάνω σε πτώματα και σαφώς αυτή η πληροφορία εσωτερικά με πτοεί, παρ’ όλο που ο ίδιος μου έχει φερθεί με κάθε ευγένεια και δεν θα έπρεπε.

Τέλος πάντων, εγώ την άποψή μου την κατέθεσα, αλλά φαίνεται πως η υπόθεση αφορά εσάς τους παλιούς και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ ξανά επί του θέματος.

Καλό σας βράδυ.

Σοφή η απόφαση σου Λήθη..:)

σελο....αν είχες χάσει κάποιον δικό σου, με τον οποιονδήποτε τρόπο και να το έλεγε κάποιος αυτό, να είσαι σίγουρη πως δεν θα γελούσες καθόλου. Ολα έχουν κάποιο όριο, ακόμη και το χιούμορ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Σοφή η απόφαση σου Λήθη..:)

σελο....αν είχες χάσει κάποιον δικό σου, με τον οποιονδήποτε τρόπο και να το έλεγε κάποιος αυτό, να είσαι σίγουρη πως δεν θα γελούσες καθόλου. Ολα έχουν κάποιο όριο, ακόμη και το χιούμορ.
    Έχεις δίκιο Θεοφανία και ο καθένας θίγεται ανάλογα και με τα βιώματα που έχει φρέσκα στο μυαλό. Εγώ που δεν έχω βιώσει έντονα τον θάνατο ακόμα, δεν το παίρνω έτσι ας πούμε. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει, είναι ότι εδώ μέσα μπάινουμε είτε για να βρούμε λίγη συντροφιά, είτε για να μοιραστούμε τα προβλήματα μας με ομοιοπαθείς, είτε για να βοηθήσουμε άλλους, γιατί το τραβάμε τόσο και συγχύζεστε και σεις που έχετε και τα δικά σας προβλήματα;;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ελπιζω να ειναι καποιου ειδους χιουμορ.....
    Να είσαι σίγουρη πως είναι... :)

Senior Member
    οκ

απλα δν ακουστηκε έτσι :)
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    προσπαθώ ν' αποκλιμακώσω την ένταση που λένε και στις ειδήσεις! Ίσως να μην μου βγαίνει καλά (!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λήθη View Post
    Βρε παιδιά, τι νοσηρά και αρρωστημένα πράγματα είναι αυτά, με τα οποία απασχολείτε το μυαλό σας καλοκαιριάτικα;
    Με τόση θάλασσα γύρω μας και αυτές τις θερμοκρασίες, είναι κουβέντα να περνάνε τον καιρό τους νέοι άνθρωποι;
    Άρρωστο είναι έτσι κι αλλιώς να έχεις κόλλημα με ταινίες ανείπωτης βίας. Άνθρωποι χωρίς κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αρέσκονται στην τόση βία. Δεν κατηγορώ και δεν αφορίζω όλους όσους επιλέγουν κάτι τέτοιο. Αντίθετα πιστεύω ότι δεν είχαν το μερίδιο της αγάπης που δικαιούνται -όταν έπρεπε- και σίγουρα χρειάζονται βοήθεια. Τα αρρωστάκια κάνουν μπαμ και δεν χρειάζονται συστάσεις. Από την άλλη, αυτό το φόρουμ σε αυτούς δεν απευθύνεται; Σε όλους εμάς με τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα;

Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος έχει έμφυτη τάση να βοηθά τον συνάνθρωπό του και όχι να τον καταστρέφει, ένα ένστικτο που μας κάνει να είμαστε αρκετά διαφορετικοί από τα άλλα ζώα του πλανήτη. (Αυτό βέβαια, δεν θα πει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά επικρατήσαμε, που θα πει ότι είμαστε μακράν εξυπνότεροι!)

Πολύ κακό για το τίποτα, όπως πάντα!

Ρεμ, έχεις δίκιο κατά μία έννοια, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι υπερβολική και δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά αυτήν εδώ τη φορά ο ΚΕΝΟ δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Η συμπεριφορά και η στάση του ήταν απόλυτα κόσμιες. Επίσης, ότι πρότεινε ήταν απόλυτα νόμιμο από κάθε άποψη!

ΥΓ: Χριστίνα και ΚΕΝΟ οι ταινίες που βλέπετε είναι εμετικές! ΕΛΕΟΣ!
    ΕΛΕΟΣ ρε παιδια! Διαβαζετε καθολου τι γραφω???Δεν βλεπω τετοιες ταινιες.. Όπως ειπα και σε άλλα μνμ μου τα οποια δε διαβασατε απ'ότι φαινεται, ηθελα να βρω το ονομα για μια ταινια που ειχα ακουσει και απο περιεργεια να την δω. Απο κει και περα δεν νομιζω οτι μπορω να χαρακτηριστω ως ψυχακιας. Ψυχακιας θα ημουν αν εβλεπα μονο τετοια καφριλικα και εμετικα οπως ειπες πραγματα. Μιλαμε για ταινια και οχι για σναφ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ρεμ...εγώ απορώ μαζί σου που κάθεσαι και ασχολείσαι με ένα άτομο που έλεγε πως θέλει να εξπερματώσει πάνω σε πεθαμένους και να είναι από μια μεριά να δει τα μούτρα των συγγενών τους όταν ανοίξουν το φέρετρο.

συνεχίζεις να προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με αυτό το άτομο?
    Χαχαχααα! Ειπε τετοιο πραγμα? Καλα εχει απιστευτη μακαβρια φαντασια.. Βρε παιδια μηπως τα έλεγε για πλάκα? Δεν γνωριζετε απο black humor? Και εγω εχω μακαβριο χιουμορ αλλα αυτο δεν σημαινει κατι.. Βλεπω πολλες φοβιες για το τιποτα. Ο καθενας εκφραζεται οπως θελει γτ να κατηγορουμαι ετσι απο την στιγμη που δεν μας ενοχλει εμας προσωπικα? Αν καποια πραγματα δεν σας αρεσουν προσπεραστε τα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    ΕΛΕΟΣ ρε παιδια! Διαβαζετε καθολου τι γραφω???Δεν βλεπω τετοιες ταινιες.. Όπως ειπα και σε άλλα μνμ μου τα οποια δε διαβασατε απ'ότι φαινεται, ηθελα να βρω το ονομα για μια ταινια που ειχα ακουσει και απο περιεργεια να την δω. Απο κει και περα δεν νομιζω οτι μπορω να χαρακτηριστω ως ψυχακιας. Ψυχακιας θα ημουν αν εβλεπα μονο τετοια καφριλικα και εμετικα οπως ειπες πραγματα. Μιλαμε για ταινια και οχι για σναφ..
    Χριστίνα, γνώμη μου είναι ότι οι ταινίες σκληρής και απροκάλυπτης βίας είναι εμετικές. Δεν έχουν κανενός είδους καλλιτεχνική υπόσταση και δεν θα εμπλακώ σε τέτοιου είδους καλλιτεχνικό διάλογο με κανέναν (δεν το λέω για σένα , αλλά θέλω να προλάβω τυχών φιλοδοξίες κάποιων που μπορεί να το θελήσουν). Για μένα, δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης και δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους ικανοποίηση ή ψυχική ανάταση μπορεί να μου προσφέρει το να παρακολουθώ διεστραμμένες δολοφονίες, σε ένα έργο που το βάζω για να περάσω καλά. Αν με αυτό περνάς καλά, υπάρχει πρόβλημα.

Εννοείται ότι κατάλαβα ότι δεν μιλούσες για snuff. Αν μιλούσες για κάτι τέτοιο, δεν θα έλεγα απλώς εμετικές, αλλά διεστραμμένες άρρωστες και αξιόποινες.

Senior Member
    Λοιπον ξαναλεω οτι απο περιεργεια θα εβλεπα την ταινια που ρωτησα.. Αυτο ειναι κατανοητο? Δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να βλεπω τετοιου ειδους ταινιες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Λοιπον ξαναλεω οτι απο περιεργεια θα εβλεπα την ταινια που ρωτησα.. Αυτο ειναι κατανοητο? Δεν μπηκα ποτε στην διαδικασια να βλεπω τετοιου ειδους ταινιες..
    Το κατάλαβα Χριστίνα. Γνώμη μου είναι ότι η συμπάθειά σου προς τον ΚΕΝΟ, σε έβαλε στην διαδικασία να ζητήσεις πληροφορίες για κάτι που ξέρεις ότι θα του ήταν αρεστό και τον ενδιαφέρει. Δεν είναι κακό αυτό. Είναι μια κλασική συμπεριφορά προσέγγισης επικοινωνιακά. Αν δεν είχαν εμπλακεί παλαιότερες εκκρεμότητες, λογαριασμοί και δεν ξέρω τι άλλου είδους εμπάθειες, θα είχε περάσει όλο αυτό, εντελώς απαρατήρητο.

Με την ευκαιρία να πω ότι με όλο αυτό που έγινε, όποιος διεστραμμένος δεν ήξερε τι «παίζει», χάρη στον ζήλο σας τα έμαθε όλα!

Εγώ ας πούμε , ούτε καν ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα. Και τελικά, δεν ήθελα να ξέρω.

Senior Member
    Πάντως για τα αντίστοιχα θρίλερ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν παράνομα ή όχι καθώς το cast που τα απαρτίζει συνεχίζει να ζει και μετά της τανίας! lol Το τί είναι τέχνη και τί όχι είναι πολύ σχετικό και παρόλο που δεν μου αρέσουν τα θρίλερ θεωρώ επικίνδυνη την λογοκρισία της τέχνης είτε αυτή απεικονίζει ένα φόνο ή τον Ιησού Χριστό να έχει σεξουαλικές επαφές με τους μαθητές του, ή τον Μωάμεθ ως γουρούνι. Εμετική πχ θεωρώ την ταινία "Σαλό ή 120 μέρες στα Σόδομα" του Παζολίνι αλλά αυτό δεν νομίζω ότι δεν την κάνει τέχνη.

Αν σας εξιτάρουν οι φόνοι, υπάρχουν στο ιντερνετ 100% αληθινά δημοσιογραφικά ντοκουμέντα με εκτελέσεις αμάχων, δημοσιογράφων και πολιτικών ηγετών. Παρακολουθήστε τα και αν συνεχίζεται να ηδονίζεστε πάρτε τηλέφωνο την safeline και παραδοθείτε οικειοθελώς.

Το μόνο παράνομο που μπορώ να φανταστώ σε αυτή την περίπτωση είναι το γεγονός ότι τέτοιου είδους βίντεο όπως και σκληρού πορνό είναι πλέον προσβάσιμα σε πολύ τρυφερές ηλικίες, πολλές φορές με την συγκατάθεση ανεγκέφαλων γονιών...
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast