Results 1 to 15 of 39
Thread: Aδειο Σκηνικο
-
22-07-2011, 19:17 #1
Aδειο Σκηνικο
Χαιρεται απο μεριας μου.Ονομαζομαι Νικος και ειμαι 29 ετων.
Θα ηθελα να υποβαλω ενα ερωτημα , απαντησεις δεν ειναι υποχρεωτικες απλα θα ηθελα να δω αν το εχει βιωσει και καποιος περα απο εμενα.
Εχετε ποτε νιωσει τοσο αδειοι μεσα σας. Τοσο ωστε να μην υπαρχει τιποτα παρα μονο το απολυτο κενο. ακριβως οπως μια αδεια σκηνη . Ουτε αισθηματα ουτε συναισθηματα παρα μονο μια πληρης απαθεια για το οτιδηποτε , ενα μερος με συνεχομενη βροχη και απολυτο σκοταδι χωρις το παραμικρο ιχνος ζωντανιας ολα εχουν σταματησει μεσα στη ροη του χρονου. Ακομα και η θεληση μοιαζει σα κοκκος αμμου. Παντα ειχα θεληση στο να πετυχω πολλα πραγματα και στους στοχους μου. Κυριευομουν στο να γνωρισω αλλα πραγματα περα απο την καθημερινοτητα. Με ελκυε παντα οτιδηποτε ητω αγνωστο και μυστηριο .
Ευχαριστω εκ των προτερων.
- 22-07-2011, 20:34 #2
Γεια σου Νίκο, σίγουρα όλοι το έχουμε νιώσει αυτό κάποιες στιγμές. Και γω το έχω νιώσει αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό που σε απασχολεί είναι ότι η απάθεια διαρκεί πολύ σε σένα και αυτό σε κάνει ν' αναρωτιέσαι έτσι;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
22-07-2011, 20:40 #3
φιλε μου εχεις απολυτο δικιο , εισαι και πατριοτακη.Διαρκει και μαλιστα αρχιζει και με ενοχλει
22-07-2011, 20:46 #4
Μόνο που είμαι φίλη :p Πόσο καιρό έχει που είσαι έτσι; Συμπίμπτει χρονικά με κάποιο άλλο γεγονός που συνέβη στην ζωή σου; Εσύ που το καταλογίζεις;
22-07-2011, 20:56 #5
φαινεται κι απ'το nickname, πρεπει να πω περισσοτερα ? απαθεια ειναι αυτο που με χαρακτηριζει, αφου ολα μοιαζουν ματαια. ειδικα εδω στην Ελλαδα που μας εχουν κανει να νιωθουμε θυματα, τα παντα ολα φαινονται να ειναι χαμενο παιχνιδι...
22-07-2011, 20:59 #6
22-07-2011, 21:01 #7
Συγνωμη δε γνωριζα οτι εισαι γενους Θυληκου. Δε μπορω να το καταλογισω σε κατι συγκεκρημενο , υπηρχε και απο πριν αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο .Γεγονοτα ανδιαμφησβητητα εχουν παιξει μεγαλο ρολο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω οπλα για να το καταπολεμησω.
22-07-2011, 21:07 #8
Ποια θεωρείς εσύ ότι είναι τα όπλα που δεν έχεις; Νομίζω πως έτσι θα βγάλουμε μια άκρη...
22-07-2011, 21:41 #9
Χμμμ μου ειναι δυσκολο να το εκφρασω ετσι απλα . Δες το πιο απλα οτι μεσα απο αυτη την απαθεια σταματησα να εχω ενδιαφερον για το καθε τι.... Δεν αισθανομαι τιποτα απολυτως και ακομη και στον ερωτικο τομεα
22-07-2011, 22:20 #10
Ναι, αλλά τι είναι αυτό που προκάλεσε αυτή την απάθεια που έχει επιπτώσεις ακόμα και σε μια τόσο σημαντική πλευρά της ζωής σου, τον έρωτα.
22-07-2011, 22:33 #11
Καλησπέρα. Να παρέμβω και εγώ λίγο στη συζήτηση?
Undetermined δεν είσαι ο μόνος που βιώνει ένα κενό όπως και φυσικά δεν είσαι μόνος.
Κατά την άποψή μου όλοι είτε το έχουμε βιώσει κάποια στιγμή είτε εξακολουθούμε να το βιώνουμε ψάχνοντας τρόπους να το αντιμετωπίσουμε.
Είναι πολύ ανθρώπινο..και ο καθένας διαθέτει τα δικά του όπλα στη μάχη...
Και σίγουρα μεσολαβεί κάποιο διάστημα μέχρι να μπορέσουμε τουλάχιστον προσωρινά να το λύσουμε μέχρι την επόμενη φορά που θα κάνει την επανεμφάνισή του.
Το βασικό είναι όμως να βρούμε τη γενεσιουργό αιτία.
Αν καταφέρεις να εντοπίσεις , χωρίς φόβο και πάθος, την ρίζα του προβλήματός σου τότε σίγουρα θα βρεις και τον τρόπο να το λύσεις..
Συζήτα το λοιπόν...μέσα σου κυρίως.. αλλά και με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν..
και φυσικά να ελέγξεις και τη σωματική σου κατάσταση.. Πάντα επηρεάζει και την ψυχική υγεία και το αντίστροφο..
Το λέω επειδή είπες ότι δεν έχεις ερωτική επιθυμία....το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
22-07-2011, 22:59 #12
ας το σκεφτοσουν σαν ενα ΚΕΝΟ nickname, καποιον χωρις ονομα, τιποτα απολυτως...
αν ησουν αντρας ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβαινες κι αυτο το κομματι πολυ περισσοτερο. οταν για να σε κοιταξουν οι γυναικες πλεον εχει καταντησει καπως και πρεπει να εχεις εμφανιση και ειδικα σωματαρα, αμαξι, σπιτι, και γενικα λεφτα τα οποια τα μοιραζεις συνεχως κανωντας της ολα τα χατηρια, αλλιως μπορει να χαρακτηριστεις φτωχος, τσιγκουνης, μη ικανος, οτιδηποτε... τοτε καταλαβαινουμε πως και μονο στη σκεψη οτι πρεπει να μπεις στη διαδικασια να τα αποκτησεις ολα αυτα και να το παιζεις καπως, κουραζεσαι και λες δε γαμιεται δε προκειται. οταν και οι γυναικες σημερα ειναι τρομερα εγωιστριες και κοιτανε μονο τη παρτη τους, με ασχημες συμπεριφορες, ελλειψη κατανοησης μα και φροντιδας, ανικανες να κρατησουν τη σχεση τους και χωριζωντας με το παραμικρο, τοτε ακομα χειροτερα, λες και ζητανε τοσα πραγματα ενω οι ιδιες δεν αξιζουν ουτε για φτυσιμο τελικα! ευτυχως δεν ειναι ολες ιδιες και υπαρχουν κι αλλες που κοιτανε και λιγο παραπερα και μπορουν να εκτιμησουν κι αλλα πραγματα. αυτες ελπιζουμε να βρουμε...
22-07-2011, 23:28 #13
Νομίζω σε αδικείς με το συγκεκριμένο νικ. Όσο για τον φίλο απροσδιόριστο δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αυτό που τον κάνει να αισθάνεται έτσι. Μην πάει ο νους σου πάντα στο κλισέ με τις γκόμενες που ψάχνουν λεφτά και μεγαλεία. Σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό τέτοιων γυναικών αλλά έχω βαρεθεί ν' ακούω και από τις γυναίκες και από τους άντρες τις συνήθεις κατηγορίες για τα 2 φύλα.
22-07-2011, 23:36 #14
δε ξερω, αν εχεις να προτεινεις κανα καλυτερο και πιο ταιριαστο, στειλε μου να με ξαναβαφτησεις, λολ
τα κλισε αυτα ομως τις περισσοτερες φορες ισχυουν, και ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα που πειναμε, εχουμε προβλημα! το διαπιστωνουμε απ'τη τοση μοναξια που υπαρχει, και γενικοτερα ποσο δυσκολες εχουν καταντησει οι γνωριμιες και οι σχεσεις, αφου οι ζωες μας εχουν γινει κι αυτες περιπλοκες. πανε πια οι εποχες που βρισκες πχ δουλεια χωρις να εχεις τελειωσει πανεπιστημιο, πλεον χρειαζονται καμποσα κωλοχαρτα, τα οποια μεχρι να τα αποκτησεις κι αυτα χαραμιζεις τα καλυτερα σου χρονια. κι αφου τα αποκτησεις, παλι δε σου εγγυαται κανεις οτι θα βρεις σιγουρα δουλεια. αντε μετα να μπορεις να κανεις και οικογενεια οταν μεχρι τα 30 σου εισαι αναγκασμενος να μενεις με τους γονεις, απλα επειδη υπαρχει ανεργια. αλλα ακομα κι αν δουλευες καπου οι μισθοι δε φτανουν! κι αφου υπαρχει φτωχεια, οι γυναικες θα θελουν να βρουν καποιον που να καλυψει οσο το δυνατον περισσοτερες αναγκες τους, χεστηκαν για τα συναισθηματα αφου κυριολεκτικα ειναι αερας, και με τον αερα δε χορταινει κανενας...
22-07-2011, 23:49 #15
Θα σου πήγαινε το νικ "σκοτεινό ποτάμι" τώρα μου ήρθε! Ξεχνάς και το ενδεχόμενο να μην σε πάρουν στην δουλειά λόγω υπερβολικών προσόντων...Πολλά παιδιά με τα καλύτερα μεταπτυχιακά δεν βρίσκουν δουλειά λόγω του ότι θα πρέπει να τους πληρώνουν περισσότερα λόγω πανεπιστημιακών τίτλων.
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια