Results 61 to 75 of 141
Thread: SNUFF FILMS
-
21-07-2011, 21:05 #61
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!
- 21-07-2011, 21:10 #62
οι ταινιες που προτεινα στη Christina82 δεν ηταν snuff, γιατι δε μου ζητησε snuff, αλλα κατι συγκεκριμενο. ξαναδιαβαστε τη πρωτη σελιδα, με ρωτησε αν θυμαμαι μια ταινια που καποιος δολοφονος καταγραφει με την καμερα τα θυματα που σκοτωνει. επαναλαμβανω μιλησε για ταινια με σεναριο, οχι snuff ή αλλο βιντεακι με αποκεφαλισμους απ'τη Βαγδατη ή οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει παρανομο. ουτε λινκ εδωσα για να κατηγορηθω για πειρατεια, ουτε τπτ αλλο, τα υπολοιπα ειναι σεναρια της φαντασιας της Remedy!Υou don't know the power of the darkside...
21-07-2011, 21:11 #63
παρολαυτα νομιζω πως το δευτερο που ανεφερα, παιζει να ειχε κινησει υποψιες για snuff λογο της απιστευτης βιαιοτητας (η πιο βιαιη ταινια που κυκλοφορησε ποτε στην Αμερικη σιγουρα) και του τροπου που εχει γυριστει...
21-07-2011, 21:14 #64
21-07-2011, 21:16 #65
το ξερω, τα εχω δει και τα δυο, ειδικα το Cannibal Holocaust το θεωρω κλασικο και τη καλυτερη ταινια με κανιβαλους!
δε με αφορα τοσο το θεμα, ειτε ειναι παρανομες ειτε οχι, δε παιρνω ποτε τις απειλες στα σοβαρα, ειδικα μεσω ιντερνετ.
21-07-2011, 21:19 #66
Όπως νομίζεις..:P
Υou don't know the power of the darkside...
21-07-2011, 21:29 #67
21-07-2011, 21:34 #68
21-07-2011, 22:10 #69
το ποιος ξερει τι λεει και ποιος ξερει τι διαβαζει θα το δουμε.
εδω λες ξεκαθαρα ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΝΑΦ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ.
αυτο για οποιον ξερει στοιχειωδη ελληνικα σημαινει, οτι μπορει και να ειναι..
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.το ξαναειπα και παραπανω, δεν θα κανω εγω τον ελεγχο για το τι ειναι οι αηδιες που προτεινες, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ. ας τις κανει αυτος που πρεπει.
21-07-2011, 22:21 #70
Remedy τελευταιο ποστ αυτο που κανω, και κακως που μπηκα στο κοπο και ξαναπαντησα πριν ενω ειπα πως αποχωρω απ'το θεμα. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ξαναπαμε αλλη μια απ'την αρχη, η Christina82 μου ζητησε να της βρω μια ταινια, της ζητησα περισσοτερες πληροφοριες, και στο τελος εγραψα οτι δε ξερω αν ειναι ταινια (οπως οι δυο που της προτεινα) ή snuff αυτο που ζηταει. μπορει να ηταν κι ενα απλο ερασιτεχνικο βιντεο με καποιον που κανει το οτιδηποτε, δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω...
παρολαυτα, ακομα και snuff να ηταν, το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ε του κερατα ουτε με τις γκομενες μου τις κανονικες δεν ασχολουμαι τοσο!
τραβα κανε μου και μηνυση κι οτι θες επειδη της προτεινα δυο τιτλους, θα τα πουμε στο δικαστηριο να δω επιτελους τη φατσουλα σου. ;)
αυτα, και σε παρακαλω μη μου ξαναδωσεις το λογο εδω μεσα, εισαι ignored για παντα!
21-07-2011, 22:46 #71
21-07-2011, 23:59 #72
Αρρωστο θεμα. Αντε το επομενο να ειναι κανενα με παιδικη πορνογραφια και λινκς. Χμ τι αλλο αρωστο θεμα υπαρχει? Φονους βαλαμε , παιδικη πορνο στο μελλον , ισως να αρχισουμε τις συμβουλες πως να φτιαχνεις lsd ή δεν ξερω τι , αν και πολυ πιο αθωο.
Ισως πως να νοθευεις τα ναρκωτικα...ξερω γω κατι οτι ναι.
Θα μπορουσε να πεις οτι ειναι ενα θεμα για συζητηση και αυτο οπως τα αλλα και ανταλλαγης αποψεων , αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι.
Δεν παμε καλα....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
22-07-2011, 00:11 #73
Ίσως να έχεις και δίκιο.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
22-07-2011, 00:33 #74
22-07-2011, 02:33 #75
Βρε παιδιά, τι νοσηρά και αρρωστημένα πράγματα είναι αυτά, με τα οποία απασχολείτε το μυαλό σας καλοκαιριάτικα;
Με τόση θάλασσα γύρω μας και αυτές τις θερμοκρασίες, είναι κουβέντα να περνάνε τον καιρό τους νέοι άνθρωποι;
Άρρωστο είναι έτσι κι αλλιώς να έχεις κόλλημα με ταινίες ανείπωτης βίας. Άνθρωποι χωρίς κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αρέσκονται στην τόση βία. Δεν κατηγορώ και δεν αφορίζω όλους όσους επιλέγουν κάτι τέτοιο. Αντίθετα πιστεύω ότι δεν είχαν το μερίδιο της αγάπης που δικαιούνται -όταν έπρεπε- και σίγουρα χρειάζονται βοήθεια. Τα αρρωστάκια κάνουν μπαμ και δεν χρειάζονται συστάσεις. Από την άλλη, αυτό το φόρουμ σε αυτούς δεν απευθύνεται; Σε όλους εμάς με τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα;
Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο άνθρωπος έχει έμφυτη τάση να βοηθά τον συνάνθρωπό του και όχι να τον καταστρέφει, ένα ένστικτο που μας κάνει να είμαστε αρκετά διαφορετικοί από τα άλλα ζώα του πλανήτη. (Αυτό βέβαια, δεν θα πει ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά επικρατήσαμε, που θα πει ότι είμαστε μακράν εξυπνότεροι!)
Πολύ κακό για το τίποτα, όπως πάντα!
Ρεμ, έχεις δίκιο κατά μία έννοια, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι υπερβολική και δεν ξέρω τι έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά αυτήν εδώ τη φορά ο ΚΕΝΟ δεν έκανε τίποτα μεμπτό. Η συμπεριφορά και η στάση του ήταν απόλυτα κόσμιες. Επίσης, ότι πρότεινε ήταν απόλυτα νόμιμο από κάθε άποψη!
ΥΓ: Χριστίνα και ΚΕΝΟ οι ταινίες που βλέπετε είναι εμετικές! ΕΛΕΟΣ!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια