Results 76 to 90 of 141
Thread: SNUFF FILMS
-
22-07-2011, 02:45 #76
Μπράβο ρε Λήθη, είσαι αρκετά ισορροπημένος άνθρωπος, τι ζητάς εδώ μέσα;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
- 22-07-2011, 02:45 #77
ληθη
που το ξερεις οτι δεν εκανε κατι μεμπτο? τις γνωριζεις τις ταινιες που προτεινε? εγω δεν τις γνωριζω. γνωριζω μονο οτι τις προτεινε στα πλαισια μιας συζητησης για αυτα τα εμετικα φιλμ και οταν του ζητησαν καποιο απο αυτα ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΝΑΦ.
απο κει και περα, γιατι πρεπει να να κανω εγω την ερευνα για τις εμετικες ταινιες που προτεινει ο κενος ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ επι τοσες μερες, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΣΜΟ?
οχι αγαπητη μου.
προτιμω να προωθησω το θεμα να ασχοληθουν αυτοι που ειναι η δουλεια τους.
κι εκτος αυτου με σκυλοβρισε και δεν ειναι η πρωτη φορα...απο που κρινεις λοιπον οτι ηταν κοσμιος και δεν εκανε τιποτε μεμπτο? εσενα οταν θα σε φωναζει μαλακισμενη, να του πεις ευχαριστω, αν δεν το θεωρεις μεμπτο, κι οταν ξαναπει οτι επιθυμει να σκοτωσει κοσμο, να του δωσεις την διευθυνση σου...
22-07-2011, 02:48 #78
22-07-2011, 03:08 #79
Ρεμ, χαλαρά. Όλοι είμαστε κόσμιοι μέχρι να μας πάρει ο διάολος. Δεν επικροτώ την επιλογή του να σε βρίσει, αλλά όταν πια χάσουμε την μπάλα, όλοι είμαστε θύματα και θύτες της λεκτικής βίας. Εννοείται ότι αυτό που λέω, είναι ότι υπήρξε κόσμιος μέχρι που τα παίξετε, αλλά τον δικαιολογώ ως ένα βαθμό, γιατί έψαξα τους τίτλους και είδα τι σόι ταινίες είναι οι εν λόγω ταινίες. Κάτι που θα έπρεπε να το κάνεις κι εσύ πριν γίνει όλο αυτό το κακό. Έτσι δεν είναι; Δεν πρέπει να το ψάξουμε λίγο πριν επιτεθούμε ή κατηγορήσουμε κάποιον;
Καταλαβαίνω ότι θέλεις να υπερασπιστείς το δίκιο και το κάνεις με μεγάλη ζέση, αλλά η ζέση σου μπορεί να διαπράξει κάποιο αδίκημα αν δεν προσέξεις και να κάνεις αυτό ακριβώς για το οποίο μάχεσαι.
Θα μπορούσα να δώσω χαλαρά την διεύθυνση μου στον ΚΕΝΟ, γιατί δεν είναι σε θέση να διαπράξει κανενός είδους φόνο, ούτε της κατσαρίδας που τυχαία θα βρεθεί στον τοίχο του δωματίου του. Είναι ανίκανος για κάθε είδους πραγματική βία προς τρίτους, άσχετο με το τι του αρέσει να λέει και αυτό το καταλαβαίνει και ένας άνθρωπος μέτριας ευφυΐας.
Το σύνολο των πράξεών του, φωνάζει από χιλιόμετρο «Προσέξτε με-Αγαπήστε με!».
ΥΓ: Συγνώμη που μιλάω για σένα ΚΕΝΟ σαν να μην υπάρχεις, αλλά αυτό πιστεύω εγώ και αυτό γράφω, απλά για να απαντήσω με ειλικρίνεια.
22-07-2011, 03:12 #80
Όχι δεν είχα αυτή την εντύπωση, απλά μερικές φορές ξεφεύγουμε λίγο. Είναι καλό που προσπαθείς να είσαι σοβαρή και υπεύθυνη εδώ μέσα που είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και γω αυτό κάνω και ήμουν η πρώτη που ανέφερα τον περιβόητο αποπλανητή του φόρουμ χεχε! :). Αλλά και ο ΚΕΝΟ δεν μου έχει δώσει υποψίες ανώμαλου ανθρώπου. Τζάμπα τον κατηγορείς. Εξάλλου αν ήταν όντως έτσι, νομίζεις πως θα ήταν τόσο αφελής που θα το συζητούσε εδώ; Και η Χριστίνα που είναι και κοπέλα; Οι γυναίκες ως επί το πλείστον δεν αναπτύσσουν τέτοιες τάσεις. Κρίμα είναι να την κατηγορούμε.
22-07-2011, 03:23 #81
22-07-2011, 03:31 #82
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.μου αρκει που συνεχιζεται μια κουβεντα γι αυτα τα συγκεκριμενα κατασκευασματα και στο πλαισιο αυτης της συζητησης ο κενο ειχε και προτασεις για σινεφιλ να κανει!!!
αυτο το τοπικ επρεπε να ειχε κλεισει εδω και μερες.
εφοσον δεν εκλεισε και αντι για συζητηση εξελιχθηκε σε προτασεις ταινιοθεασης, εγω κρινω οτι πρεπει να επιληφθει η αρχη που ασχολειται με αυτα τα θεματα και ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ στο ελληνικο διαδικτυο.
εσυ να εκανες κατι διαφορετικο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
οσο για την βια, μπορεις να του δωσεις οσες διευθυνσεις θελεις, ειναι δικο σου θεμα.
οσο για την διαγνωση σου για την περιπτωση του, δεν ξερω αν την κανεις υπο καποια ειδικοτητα και εχεις αυτην την σιγουρια και αν θεωρεις εαυτον μετριας η υψηλης ευφυιας.
εγω δεν εβγαλα κανενα δικο μου συμπερασσμα, το θεωρω παρακινδυνευμενο και οπως κι εσυ απ οτι φανταζομαι, δεν ειμαι ειδικη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.αυτα...
22-07-2011, 03:34 #83
ρεμ...εγώ απορώ μαζί σου που κάθεσαι και ασχολείσαι με ένα άτομο που έλεγε πως θέλει να εξπερματώσει πάνω σε πεθαμένους και να είναι από μια μεριά να δει τα μούτρα των συγγενών τους όταν ανοίξουν το φέρετρο.
συνεχίζεις να προσπαθείς να κάνεις σοβαρή κουβέντα με αυτό το άτομο?
22-07-2011, 03:38 #84
οχι θεοφανια, καμια σοβαρη κουβεντα δεν προσπαθω να κανω.
δηλωνω και σαυτον και σε οποιον του φαινεται ακακος και συμπαθης, οτι εγω δεν θα συνεχισω να ανεχομαι ουτε τις βρισιες του ουτε τις εμετικες δηλωσεις για τις αρρωστες επιθυμιες του και θα με βρισκει μπροστα του σε οτι παρανομο ξεστομιζει
22-07-2011, 03:45 #85
22-07-2011, 03:47 #86
Καλά μην θυμώσεις και μαζί μας τώρα βρε Ρέμεντυ. Απλά ήθελα να πω ότι από τον Μάιο που μπαίνω μες το φόρουμ,το παιδί μια χαρά μου φαίνεται. Λέω ότι βλέπω. Ίσως να παρεξηγήται το χιούμορ του καμιά φορά.
22-07-2011, 03:51 #87
22-07-2011, 04:02 #88
Αυτό που είπες παραπάνω, θα έπρεπε να το δω έτσι όπως το έιπε ο Κενό για να ξέρω αν προσβάλλει την αισθητική μου. Γελάω με όλα τα είδη χιούμορ αν είναι καλοειπωμένα και με το χοντρό χιούμορ και με black χιούμορ και πιστεύω πως όλα εξυπηρετούν ένα σκοπό μέχρι ενός σημείου όμως. Την φράση του Κενό δεν την είδα όπως την έγραψε αυτός για να μπορώ να πω. Και στο κάτω κάτω της γραφής, εγώ τι έπρεπε να πω όταν παρενέβη στον καυγά που είχα με την Dissolved λέγοντας θέλω βία! θέλω βία! Δεν θύμωσα, αντιθέτως γέλασα και ηρέμησαν και τα πνεύματα!
22-07-2011, 04:26 #89
Ως καινούργια στο φόρουμ, μπορώ να κρίνω μόνο βάσει αυτών που με τα δικά μου μάτια έχω διαβάσει. Μπορεί σε έξι μήνες να έχω άλλη εντύπωση. Πάντως, θα λάβω σοβαρά υπόψη αυτά που άκουσα, αλλά γνώμη μπορώ να έχω μόνο την δική μου, είτε είμαι ειδικός, είτε δεν είμαι, είτε κάποιοι είναι ειδήμονες και επαΐοντες είτε όχι. Όπως λέγαμε και παιδιά, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!
Ειδικός δεν είμαι , αλλά ποιος σου είπε ότι οι ειδικοί βγάζουν πάντα σωστές διαγνώσεις; Στην Ελλάδα, ακόμα και ένας χομπίστας έχει τις ίδιες πιθανότητες σωστής διάγνωσης με εκείνον που έχει ταμπέλα και πληρώνεται. (άσχετο, απλά λέω…)
Υπάρχουν πολλά άτομα στο φόρουμ που μου είναι συμπαθή και θα προσπαθούσα να αποσυμπιέσω την κατάσταση για λογαριασμό τους, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν για άτομα που δεν μου ήταν συμπαθή. Το να θέλεις να υπερασπιστείς κάποιον που πιστεύεις ότι βάλλεται άδικα, είναι μια αυθόρμητη πράξη που παραμένει δική σου αξία και δεν εξαρτάται από τον βαθμό συμπάθειάς σου προς το εν λόγω άτομο.
22-07-2011, 04:38 #90
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....