Results 1 to 10 of 10
Thread: Φιλι!
-
29-07-2011, 15:20 #1
Φιλι!
Κατα ποσο σημαντικο ειναι για εσας το φιλι? Παιζει καποιο σημαντικο ρολο στην αρχη μιας σχεσης? στο παθος? Πως το αισθανεστε?
Εγω να σας πω πως το νιωθω. Εχω παρατηρησει σε μενα οτι ενα καλο φιλι μπορει να μου δημιουργησει κατι και απο το τπτ. Μπορει να μην με ελκυει καποιος ιδιαιτερα αλλα οταν θα με φιλησει να αλλαξουν τα παντα. Οσο και να με ελκυει εμφανησιακα καποιος αν το φιλι του ειναι κακο με ξενερωνει.. Συμβαινει το ιδιο με σας?
- 29-07-2011, 15:33 #2
δε μπορω να χορτασω τα γλωσσοφιλα. τα αλλα μου φαινονται καπως απλα και ξενερωτα, σχεδον ασημαντα!
29-07-2011, 15:45 #3
Το πρώτο φιλί όπως και η χειραψία, δείχνει πολλά και για τον άνθρωπο και για τον βαθμό επιθυμίας. Βέβαια να μην το παρακάνουμε στις αυθαίρετες εντυπώσεις, γιατί υπάρχουν και διάφοροι άλλοι παράγοντες. Μπορεί ας πούμε το άτομο να είναι ντροπαλό ή να έχει αναστολές.
Όπως και να έχει όμως, ένα ζεστό και βαθύ φιλί με ένταση και πάθος, δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!
Ο ΚΕΝΟ που δεν είναι των κομ ιλφό, το είπε συνοπτικά γλωσσόφιλο. Όμως ένα απλό γλωσσόφιλο μπορεί να είναι και εντελώς αηδιαστικό χωρίς την επιθυμία. Οπότε ξαναγυρίζω στο αρχικό ποστ της Χριστίνας. Πως μπορείς να νιώσεις έλξη μετά το φιλί; Εγώ αν δεν νιώθω έλξη, δεν θα υπάρξει φιλί έτσι κι αλλιώς!
29-07-2011, 15:50 #4
- In this old house where every door is open
Υπαρχουν φιλια και φιλια κατα την ταπεινη μου γνωμη. Υπαρχουν αυτοι που το εχουν πολυ, και αυτοι που δεν το εχουν καθολου (αλλα συνηθως με την πειρα και την εξασκηση θα το βρουνε που θα παει, δε θελει δα να κανεις και διδακτορικο για να ξερεις να φιλας!!). Υπαρχουν αυτοι με τους οποιους σου βγαινει γιατι εχετε χημεια ή σου αρεσουν τρελα και ειναι και καλοι στο σπορ, και αυτοι με τους οποιους νιωθεις οτι κατι δεν παει καθολου καλα (κοινως δε νιωθεις τιποτα απο αυτα που θα επρεπε λογικα να νιωθεις!!). Κοινως τα ιδανικα φιλια για μενα ειναι χημεια, μαγεια, συναισθημα, ερωτικη διαθεση, παθος, τρυφεροτητα, αυθορμητισμος και τρελα! Αν το φιλι ειναι χλιαρο, τοτε ολα οσα προανεφερα ειναι χλιαρα ή και αποντα, και δε βρισκω το λογο να συνεχιστει σε κατι περαιτερω, βασικα, με την πειρα που εχω τωρα, τετοια ανουσια και χλιαρα και αντιερωτικα φιλια δεν χρειαζεται καν να δινονται, δεν φτανει ποτε μεχρι εκει δηλαδη.. Το φιλι πρεπει να ειναι μαγικο!! Τελος!!
29-07-2011, 16:03 #5
To φιλι ειναι εκφραση αγαπης.... η μανα φιλαει τα πατουσακια του μωρου της.... τα παιδι δινει ενα μεγαλο φιλι στη μαμα του λεγοντας κ την λεξουλα ...μμμμμμμμαααααααααα!!!!! Κ ολα αυτα εχουν συμβει γιατι η μαμα κ ο μπαμπας εδωσαν ενα βαθυ ερωτικο γεματο αγαπη φιλι.... ( πολυ ποιητικο βγηκε ε?????) Αρα για μενα εχει να κανει με το συναισθημα το φιλι..αν δεν υπαρχει αυτο ολα ξενερωτα ειναι!!!
"οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"
29-07-2011, 18:48 #6
Σημαντικό, δηλωτικό και ιδιαίτερο. Τόσο στην αρχή όσο και στην διάρκεια της ερωτικής σχέσης.
Αν το φιλί δεν είναι "καλό", ξενερώνω.
29-07-2011, 19:04 #7
Σημαντικό, δηλωτικό και ιδιαίτερο. Τόσο στην αρχή όσο και στην διάρκεια της ερωτικής σχέσης.
Αν το φιλί δεν είναι "καλό", ξενερώνω.
29-07-2011, 19:30 #8
30-07-2011, 14:00 #9
Καλό φιλί είναι όταν συνοδεύεται από έλξη και αίσθημα. Και να ναι αυθόρμητο. Και το αίσθημα να συνεχίζεται μετά το φιλί. Πως θα ναι το φιλί, με τη γλώσσα κλπ, είναι πως βγαίνει στο ζευγάρι τη στιγμή, οπως και το πόσο διάρκεί. Είναι και θέμα χημείας. Ειναι πολύ ωραίο όταν είναι η πρώτη εκδήλωση του συναισθήματος.
γιάννης
30-07-2011, 14:28 #10
- In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
Ωραια τα ειπες γιαννη και συμφωνω μαζι σου, επαυξανω... με δικες μου εμπειριες...
πες οτι εχω φιλησει... οχι πολλες σιγουρα οχι πολλες κοπελες...καμια 20ρια...?? περιπου .. μπα μην κρυβομαι λιγοτερες θα ναι.. δεν θυμαμαι....
2 κοπελες απο τα φιλια τους εχω ξεχωρισει στην ζωη μου.Με την πρωτη καθε φορα που την φιλουσα ενιωθα οτι δεν παταγα στην γη ... οτι ταξιδευα... φαντασιωνομουν διαφορα και ταξιδευε το μυαλο μου... το επαιρνε χαμπαρι και μου δαγκωνε τα χειλη... μμμμ .... φοβερη εμπειρια....
Η 2η κοπελα ηταν κατι επισης ετσι.... ταξιδιαρικο... θυμαμαι την ειχα παρει αγκαλια ( ηταν μικροκαμωμενη και μου αρεσε!) την κραταγα στην πισινα που ειμασταν και ειχα γυρισει την πλατη μου στον ηλιο για να μην καει.... οταν σταματησαμε να φιλιομαστε ( 7 ωρες μετα και αφου η μικρη μου αδερφη και η ρεμαλοπαρεα της μας χαζευαν σαν αποβλακωμενα) ειχα καει στην πλατη .... Δεν μπορω να περιγραψω πως αισθανομουν.... για ποτε περασαν τοσες ωρες.... απιστευτο.... απλα δεν υπηρχε...Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία