Έχω την εντύπωση πως είμαι νεκρός - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 116 of 116
    Senior Member
    Γιατι δεν συζητας του γιατρου ρε να σου αλλαξει τα ρισπερνταλ?
    ή να πας σε αλλο γιατρο και να του το πεις αμεσως σε περιπτωση που σου προτεινει κι αυτος το ιδιο φαρμακο.
    Το σκεφτεσαι καθολου αυτο?

Senior Member
    Ειναι οντως κωλοχαπα τα ρισπερνταλ.Εχω ακουσει πολλα κι εχω δει και λιγα,οταν τα παιρνα κι εγω.
    Τοσα αντιψυχωσικα υπαρχουν.Δεν μπορει να σου δωσει κατι αλλο?

Senior Member
    Ουτε εμενα μου αρεσαν τα risperdal και τα αλλαξα με αυτο που παιρνω τωρα abilify.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Βλεπεις?
    Κανε κι εσυ του γιατρου σου μια συζητηση.Πες του οτι νιωθεις σκατα μ αυτα τα φαρμακα.Δεν θα σε βαλει να τα παρεις με το ζορι.

Senior Member
    Ναι θα το συζητήσω μαζί του από τον επόμενο μήνα να δω τι να κάνω.

Πάντως εντάξει δεν έχουν σαπίσει όλα τα δόντια μόνο τα μπροστινά έχουν αρχίσει να σαπίζουν, μήπως άραγε να χρειάζομαι άλλου είδους γιατρό? Μια σκέψη κάνω, α συν του ότι ένα δύο θήκες που έχω κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μόνο μη με δω με γέφυρα από τόσο μικρή ηλικία θα φρικάρω.

Senior Member
    Ναι θα το συζητήσω μαζί του από τον επόμενο μήνα να δω τι να κάνω.

Πάντως εντάξει δεν έχουν σαπίσει όλα τα δόντια μόνο τα μπροστινά έχουν αρχίσει να σαπίζουν, μήπως άραγε να χρειάζομαι άλλου είδους γιατρό? Μια σκέψη κάνω, α συν του ότι ένα δύο θήκες που έχω κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μόνο μη με δω με γέφυρα από τόσο μικρή ηλικία θα φρικάρω.
    Γιατι απο το επομενο μηνα...δεν βρισκεις ή δεν βρισκει χρονο? Αν θες κατι να αλλαξεις το αλλαζεις τωρα. Βασει των λεγομενων σου παντα για το φαρμακο και ποσο ασχημα εισαι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σηκω απο βδομαδα να πας στον οδοντιατρο να σου πει τι θα κανετε.Μπορει απλα να θες καθαρισμο.Θα δεις.
    Το οτι θα πας στον οδοντιατρο δεν σημαινει οτι πρεπει να παραμελησεις τον αλλο γιατρο.Πηγαινε οσο πιο συντομα γινεται και στον αλλον.

Senior Member
    Λοιπόν σήμερα πήγε καλά η μέρα και εκτός αυτού έχω κάπως συνηθίσει τις περίεργες καταστάσεις (σχετικό βέβαια και το καλή μέρα και η συνήθεια). Πήγα μια βόλτα με το αμάξι να πάρω κάτι από το περίπτερο και στον γυρισμό έκλεισαν από μόνες τους οι ασφάλειες από το αυτοκίνητο, λολ σαν να έπαιζα σε ταινία στο χόλυγουντ αλλά δεν γελάω και τόσο γιατί δεν είναι όλα αστεία, αν ήμουν σε χειρότερη ψυχολογία με αυξημένο φόβο δεν θα ήμουν ψύχραιμος. Οι υποθέσεις μου είναι 1. φυσικό/ μαγνητικό φαινόμενο 2. γίνομαι μεταλλαγμένος 3. κάποιο πολύ περίεργο η ανεξήγητο φαινόμενο.
    Α.. υπόψιν δεν έχω ηλεκτρονικές κλειδαριές άρα αποκλείω το ενδεχόμενο να έγινε αυτό από κάποιο τηλεκοντρόλ.
    Καθώς επίσης άκουσα, είδα τις κλειδαριές του τουτου να κλειδώνουν και διαπίστωσα πως χρειάστηκα να τις ξεκλειδώσω όταν έπρεπε να βγω από το αυτοκίνητο...
    Δυστυχώς δεν νομίζω πως το φαντάστηκα αυτό που συνέβηκε, εκτός κι αν παίζουμε όλοι στο ίδιο όνειρο. κατά κάποιο τρόπο.

Senior Member
    Κατά τ'άλλα η διάθεση μου είναι καλή. Έφαγα ωραίο φαγητό πριν από αρκετές ώρες, πλούσια σαλάτα με πολλές βιταμίνες, και γενικά είναι χαλαρά τα πράγματα.

Senior Member
    Σκέφτομαι κιόλας τι να με περιμένει.. ότι κατευθύνομαι προς το σκοτάδι (α και τρώω μια φρίκη με το ότι μπορεί να πω κάτι και να το δουν άλλοι αλλιώς η να βγούν νέα πονηρά συμπεράσματα τα οποία δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ούτε σε ταινία τον σατανά να έπαιζα) τεσπα, οτι κατευθύνομαι προς το σκοτάδι και θα γίνω τροφή για έντομα η κάτι άλλο δε ξέρω, θα μπορούσα να ζητήσω να καώ στη θάλασσα, να μην ταίσω τα ψαράκια όμως κριμα δεν είναι, η να με κάψουν στην στεριά και να πετάξουν τις στάχτες μου από τον ουρανό, δεν ξέρω βασικά εδώ καλά καλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι μετά και οκ αρκετά. Έχει διαταραχτεί το ωράριο μου και κοιμάμαι σκόρπια.

Senior Member
    Σκέφτομαι κιόλας να αλλάξω το νικνειμ μου σε clickmaster άλλα θα με βρίσει ο διαχειριστής. προτιμώ νομίζω ότι δήλωσα προηγουμένως.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678