εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: εισαι αριστεροχειρας ή δεξιοχειρας??

Voters
15. You may not vote on this poll
  • ειμαι αριστεροχειρας

4 26.67%
  • ειμαι δεξιοχειρας

11 73.33%
Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 105 of 105
    Member
    αριστεροχειρας και πολυ μ αρεσει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by redrose View Post
    αριστεροχειρας και πολυ μ αρεσει!!!
    ετσι.......
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Σ αυτο το καταστημα που αναφερατε υπηρχαν και ψαλιδια και τετραδια,και πολλα πραγματα για αριστεροχειρες.Δεν μπορει,ακομα κι αν εκλεισε αυτο,καπου θα μπορειτε να βρειτε στο νετ τετοια πραγματακια για να παραγγειλετε.
    Ναι,το ψαλιδι ειναι πολυ σπασιμο οταν χρησιμοποιεις το αριστερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Σ αυτο το καταστημα που αναφερατε υπηρχαν και ψαλιδια και τετραδια,και πολλα πραγματα για αριστεροχειρες.Δεν μπορει,ακομα κι αν εκλεισε αυτο,καπου θα μπορειτε να βρειτε στο νετ τετοια πραγματακια για να παραγγειλετε.
    Ναι,το ψαλιδι ειναι πολυ σπασιμο οταν χρησιμοποιεις το αριστερο.
    αφου ο Davinci ηταν μ@λ@κ@ς.....τους ξεστραβωσε πρωτα ...και μετα την πληρωσαμε εμεις....πρεπει να ηταν ο πιο χαζος αριστεροχειρας!!!!

Senior Member
    .... ;ρρΡρ

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα σε νταντευα εγω ρε λιλιουμ, αλλα μου πεφτεις μακρια κι εσυ, και δε παιζει να θελεις. δε ταιριαζουμε κι ολας. και ναι προσπαθω να φροντιζω τον εαυτο μου οσο μπορω, αλλα απο ενα σημειο και μετα η μοναξια σε κανει κουρελι και νιωθεις οτι δεν εχεις καμια απολυτως αξια, οποτε τοτε δεν υπαρχει λογος και δυναμη να σε φροντισεις. γιαυτο και συνηθως ανθρωποι που εχουν καταθλιψη και πασχουν κι απο μοναξια, δεν εχουν ορεξη να κανουν ουτε μπανιο!

οταν αρχισα να με νταντευω, βρηκα καποιον να με νταντευει! Οσο νιωθεις τη στερηση και την ελλειψη, τοσο αυτη παραμενει, αμα αρχισεις να νιωθεις πληροτητα μονος σου, θα ερθουν γυρω σου ανθρωποι να σε συντροφευσουν. Ετσι εχω δει να δουλευει το συμπαν.. Την ιστορια με τα δυο βατραχακια την ξερεις;

Τα βατραχάκια στο αφρόγαλο!!!

Μια φορά, δυο βατραχάκια έπεσαν σε ένα βάζο με αφρόγαλο. Αμέσως κατάλαβαν ότι βούλιαζαν. ΉΤαν αδύνατον να κολυμπήσουν ή να επιπλεύσουν γιαπολύ μέσα σ' εκείνη την πηχτή μάζα που έμοιαζε με κινούμενη άμμο. Στην αρχή, τα βατραχάκια χτυπούσαν μεμανία τα πόδια τους για να φτάσουν στην άκρη του δοχείου! Όμως, ήταν ανώφελο. Απλώς πλατσούριζαν στο ίδιο σημείο βυθίζονταν περισσότερο. Ένιωθαν ότι γινόταν όλο και δυσκολότερο ν'ανέβουν στην επιφάνεια και ν' αναπνεύσουν!
    Το ένα φώναξε: "Δεν μπορώ άλλο. Είναι αδύνατον να βγεις από εδώ. Σ'αυτό το υλικό δεν μπορείς να κολυμπήσεις. Αφού θα πεθάνω, δεν βλέπω γιατί πρέπει να παρατείνω το βάσανό μου. Τι νόημα έχει να πεθάνεις εξαντλημένος από μια στείρα προσπάθεια?" Μόλις το είπε αυτό, έπαψε να χτυπάει τα πόδια του και βυθίστηκε αμέσως. Το κατάπιε κυριολεκτικά το αφρόγαλο!
    Το άλλο βατραχάκι, πιο επίμονο και ίσως πιο πεισματάρικο, σκέφτηκε: "Δεν γίνεται! Δεν υπάρχει τρόπος να κουνηθείς μέσα σ'αυτό το πράγμα. Ωστόσο, παρόλο που ο θάνατος πλησιάζει, προτιμώ να παλέψω ως την τελευταία στιγμή παρά να περιμένω πότε θα έρθει για να με πάει βόλτα! Δεν θέλω να πεθάνω ούτε δευτερόλεπτο πριν την ώρα μου!"
    Συνέχισε να πλατσουρίζει στο ίδιο σημείο δίχως νμα προχωρεί ούτε εκατοστό, για άπειρες ώρες.... Και ξαφνικά, τόσο που χτυπούσε τα πόδια του το αφρόγαλο έπηξε και έγινε βούτηρο! Το βατραχάκι πήδηξε και έφτασε κάνοντας πατιναζ στην άκρη του δοχείου. Και γύρισε στο σπίτι του κοάζοντας χαρούμενο!!!....

Χρειαζεται επιμονη και προσπαθεια!!

Senior Member
    τα βατραχακια ειναι σιχαμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    οταν αρχισα να με νταντευω, βρηκα καποιον να με νταντευει! Οσο νιωθεις τη στερηση και την ελλειψη, τοσο αυτη παραμενει, αμα αρχισεις να νιωθεις πληροτητα μονος σου, θα ερθουν γυρω σου ανθρωποι να σε συντροφευσουν. Ετσι εχω δει να δουλευει το συμπαν..
    Χρειαζεται επιμονη και προσπαθεια!!
    [/COLOR][/LEFT]
    Συμφωνω μαζι σου λιλιουμ.Μακαρι ολοι αργα ή γρηγορα (καλυτερα γρηγορα) να το καταλαβουμε κ να το πετυχουμε αυτο,Αν δεν μας αγαπαμε δεν μπορουμε να δωσουμε αγαπη.Ν αγαπαμε κ να φροντιζουμε οχι μονο εμας,αλλα πριν απ ολα εμας..αλλιως δε γινεται..
    αν κ οφτοπικ ηθελα να το τονισω.σορζ εγκεν πυθαγορα.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    οχι ρε!!!!!!! Εχουν πλακα!! Πηγαινω και αραζω σε μια λιμνουλα και κανουνε κουαξ κουαξ! Εγω γουσταρω!!

Senior Member
    δεν μου αρεσουν τα γλιτσερα ζωα και μυριζουν ασχημα. μπλιαξ! ακου κουαξ!

Senior Member
    Πολύ ωραία ιστοριούλά λίλιουμ! Τα βατραχάκια κάνουν αστειους θορύβους.. όπως rib-bit rib-bit λολ

Απο κοντά ελαχιστες φορές έχω δει βατραχάκι. Κάπου διάβασα πως είναι και το μόνο ζώο που μπορούσε να αναστηθεί με κάποιον τρόπο, νομίζω τον ηλεκτρισμό. Κάνε και ένα διάβασμα, έχει πολλά ενδιαφέροντα. Τα έντονα χρώματα δείχνουν ότι τα βατραχάκια έχουν δηλίτηριο στον οργανισμό τους, όπως το κόκκινο και το μώβ, τα πράσινα ότι ζουν κοντά σε νούφαρα και άλλα τέτοια.

Senior Member
    KENO kai lilioum sas niotho apolyta. An den yphrxe to forum tha tis eixa kopsei idi... Pythagora, xazos o Da Vinci? Einai dynaton? Aytos anakalypse to psalidi? Den to ixera. Pantos to test me tin kopela einai kolpo. An paratirisete kalytera tha deite oti se kapoia fasi allazei kateythinsi.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    KENO kai lilioum sas niotho apolyta. An den yphrxe to forum tha tis eixa kopsei idi... Pythagora, xazos o Da Vinci? Einai dynaton? Aytos anakalypse to psalidi? Den to ixera. Pantos to test me tin kopela einai kolpo. An paratirisete kalytera tha deite oti se kapoia fasi allazei kateythinsi.
    δεν το πιασες ....ειρωνικο ηταν...

Senior Member
    Είμαι και γω αριστερόχειρ! Υπάρχουν και κάτι ψυχολογικά τσιτάτα για την κλίση των αριστερόχειρων λόγω της συχνότερης "χρήσης" του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου τους σε σχέση με τους δεξιόχειρες.

Δεν έχω αντιμετωπιστεί ποτέ "ρατσιστικά" για αυτό το χαρακτηριστικό μου πέραν δύο τριών θρησκόληπτων καθυστερημένων ατόμων (ένας εκ των οποίων δάσκαλος εν έτει 1996!).

Πέραν της αριστεροχειρίας πάσχω από αριστερολαγνεία γενικώς, μια αριστερίαση την έχω, ίσως επειδή μεγάλωσα σε οικογένεια αριστερών και με άφησαν να αναπτυχθώ δίχως περιορισμούς. Ξέρω όμως πολλούς τρανούς δεξιούς αριστερόχειρες οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό!
    ""Ο μοναδικός σκοπός του e-psychology είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν [B]ιδέες[/B] και [B]εμπειρίες[/B] και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας.""

Senior Member
    Quote Originally Posted by pythagoras23 View Post
    δεν το πιασες ....ειρωνικο ηταν...
    kale to epiasa, min anysixeis!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567