Results 61 to 75 of 76
Thread: Πώς να εμπιστευτώ ξανά;;;
-
19-07-2011, 23:14 #61
Eπίσης όταν για παράδειγμα λέμε ότι "ο άνθρωπος δεν σέβεται την φύση" , είναι μάλλον άδικο να πετάγεται ο ένας και ο άλλος και να του λέει "-τι λες!! να μιλας για τον εαυτό σου! εγώ κάνω ανακύκλωση! - εγώ πάω με ποδήλατο στη δουλειά! -είμαι βετζετέριαν!" κτλ κτλ
Μιλάμε τώρα για κάτι γενικό , το "δεν είναι ολοι 100% και οι 7 δισσεκατομυρια ανθρωποι ετσι" προφανώς και εμπεριέχεται μέσα σε αυτό.
bulshit.....με το μπαρδον...
το μονο που βγαινει σαν συμπερασμα απο το λογυδριο του john, ειναι οτι οι γυναικες προτιμουν τους ψευτες...
οσο για τα παραδειγματα....ημαρτον δηλαδη......αυτος που κλαιγεται ολη μερα για τα προβληματα του, ειναι ο καλος...κι αυτος που δεν κλαιγεται ολη μερα για τα προβληματα του, ο κακος που υποκρινεται κατι που δεν ειναι.......τι να λεμε τωραααα!!!!χαχαχα
επειτα τα παραδειγματα εγιναν πιο ισχυρα....ο ψευτης κερδιζει και περναει καλυτερα....ωραια και.....???
το προβλημα ποιο ειναι...???αμα του λεγε αυριο καποιος......... ρε john φιλαρακι.. αν πεις αυτα και αυτα τα ψεματα σου εγγυομαι οτι θα γινεις πλουσιος,θα περασεις ζωη και κοτα και δεν θα σε πιασουνε ποτε......θα το εκανε ???εεε γιατι αμα το εκανε αρχηγε μου, το προβλημα του jοhn δεν ειναι αυτο που νομιζει...και τουλαχιστον η δικη μου λογικη, μου λεει οτι καποιος που ''ταραζεται'' με οσα κερδιζουν οι ψευτες και τα συγκρινει με το ποσα χανει αυτος λεγοντας την αληθεια,εεε δεν εχει προβλημα με τους ψευτες...!εχει προβλημα που δεν ειναι σε θεση και ο ιδιος να πει ψεμα, για να κερδισει τις ιδιες απολαυσεις....
διοτι αλλο ειναι να λες την αληθεια επειδη το θες,επειδη το επιλεγεις....(προσεξε!αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις αλλιως...)
κι αλλο ειναι να λες την αληθεια επειδη δεν μπορεις να πεις ενα καλο ψεμα,η επειδη φοβασαι οτι θα πιαστεις...
μην τα μπερδευουμε....
τα κατα συνθηκην ψεματα,τα ψεματα που δεν πληγωνουν,προσβαλλουν,μειω νουν τους αλλους εχεις δικιο οτι συγχωρουνται..
οπως επιβεβαιωνει ομως και η ερευνα που παρεθεσες.....Παρόλα αυτά τα σοβαρά ψέματα είναι γενικά κατακριτέα σχεδόν από όλους.
- 21-07-2011, 04:58 #62
Πού και πότε μίλησα εγώ για για γυναίκες; Και το ότι "οι γυναίκες προτιμούν τους ψέυτες";;; Έλεος, αυτά δεν είναι λόγια μου... Δεν υπονοώ κάτι διαφορετικό από αυτά που λέω.
Δεν σου απάντησα αμέσως γιατί δεν θέλω να διαλύσουμε το θέμα της aggelik. Aλλά βρήκα την ευκαιρία που δεν έχει κίνηση το θέμα (ανέβηκε κι όλας).
Ακριβώς!
Και η η Remedy θεωρεί ότι μιλάμε πολύπλοκα! Πόσο πιο απλά μπορεί να λεχθεί μια αλήθεια;
21-07-2011, 11:46 #63
ε οχι και πολυπλοκα ρε τζον! ελεος!
ποτε ειπα οτι τα λες πολυπλοκα???
απλα, απλουστατα μιλας, απλα γενικολογα....
(για παραδειγμα, δεν διευκρινησες αν μιλας και για τα κατα συνθηκη ψευδη, τα παραμυθια, τις ταινιες, τα λευκα ψεματα ... )
στα οσα διευκρινισες, ξεκαθαρισα οτι δεν συμφωνω!
παρουσιαζεις το ψεμα και την υποκρισια σαν εργαλειο κοινωνικης ανοδου, ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ!!! ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ!!!!!!
εχω την εντυπωση οτι τα λεω πολυ απλα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν γινομαι αντιληπτη...
επισης, ο μιζερος που παρουσιαζεις στο παραδειγμα σου, δεν εχει καμια σχεση με ειλικρινη και γιαυτο δεν γινεται αποδεκτος!!! ο μιζερος μιλαει μονο για την δυστυχια του και οχι για οτι καλο του συμβαινει και γινεται φορτικος και κουραστικος! γι αυτο τον αποφευγοπυν ολοι, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!!!!Last edited by Remedy; 21-07-2011 at 11:56.
21-07-2011, 12:04 #64
- In this old house where every door is open
πες τα βρε Ρεμ, αλλα συνηθως οι απαντησεις αυτων που ειναι κολλημενοι ειναι να πιανουν ενα σημειο απο τα δεκα πραγματα που λες, να μην ασχολουνται με τα 9 που θα τους ανοιγαν τα ματια, να το διαστρεβλωνουν και αυτο το ενα, να απαντανε αλλα ανταλλων, και να στην λενε!
21-07-2011, 12:41 #65
Παιδιά, συγγνώμη που σας διακόπτω, να σας πω κι εγώ τα δικά μου νεότερα! :)
Εντελώς τυχαία γνώρισα ακόμα έναν συνάδελφό του χθες... (δεν μπορούσα να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα;;;;)
και πάνω στην κουβέντα, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ανέφερα πως γνωρίζω τον... ακατανόμαστο! (ανέφερα πως τον γνωρίζω απλά, χωρίς να ξέρω πολλά γι' αυτόν)
Και η πρώτη του αντίδραση ήταν: "α, αυτός είναι μεγάλη περίπτωση, μεγάλος ψεύτης"!!!
Δεν μπόρεσα να μάθω λεπτομέρειες πολλές, αλλά ρε παιδιά, όταν κάποιος προκειμένου να χαρακτηρίσει έναν συνάδελφό του, η πρώτη λέξη που του έρχεται στο νου είναι "ψεύτης", φαντάζεστε για τι πράγμα μιλάμε...
Σκέφτομαι πλέον όλα όσα μου έλεγε και λέω πως τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αλήθεια, νιώθω εντελώς κορόιδο!!! Εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου που πιάστηκε κορόιδο από έναν ... ντενεκέ!
Ενα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω... οκ, ήταν όλα ψέμματα! ΓΙΑΤΙ όμως έστω στην αρχή αυτός έδειξε τόσο ενθουσιασμό μαζί μου εφόσον δεν τον ένιωθε; Όπως σας είπα το πηγαίναμε πολύ αργά (αν ο σκοπός του ήταν το κρεβάτι) και ακόμα και όταν με "έριξε", πάλι έδειχνε τον ίδιο υπερβολικό ενθουσιασμό.
Δηλαδή, να δεχτώ ότι ήταν ψεύτικα τα λόγια του, ψεύτικα τα συναισθήματα που έβγαζε... ΓΙΑΤΙ το έκανε όμως;;; Δε θα έπρεπε να έχει ένα σκοπό;;;
Και το χειρότερο είναι πως ενώ συνειδητοποιώ πόσο "τιποτένιος" είναι τελικά, υπάρχουν στιγμές που αναπολώ τις όμορφες στιγμές μας, θυμάμαι πόσο ευτυχισμένη ήμουν και στενοχωριέμαι... :(
Ελπίζω να μου περάσει με τον καιρό, ΠΡΕΠΕΙ να μου περάσει...!
21-07-2011, 12:47 #66
ποιος ειπε οτι οι ψευτες δεν αισθανονται ενθουσιασμο?
ποιος ειπε επισης, οτι οι ψευτες δεν λενε ΚΑΜΙΑ αληθεια!
το προβλημα με τους ψευτες ειναι , οτι δεν ξερεις που τελειωνει το ψεμα και που αρχιζει η αληθεια...
κατι θα ενοιωσε.. το θεμα ειναι ΤΙ?
το θεμα ειναι τωρα, τι ηθελε να πετυχει, η αν εσενα σου κανει αυτος ο ανθρωπος και αυτη η συμπεριφορα?
δλδ και να σου κανει, τωρα εγινε λαγος ετσι κι αλλιως...
ακομα και να αισθανθηκε κατι... σιγουρα δεν ηταν αυτο που περιεγραφε, ουτε οι προθεσεις του ηταν αυτες που περιεγραφε εφοσον εξαφανιστηκε ετσι..
22-07-2011, 00:16 #67
Ας ξεκινήσω με τα απλά.
Αν δεν το κατάλαβες εδώ:
> τα πραγματα ειναι απλα, δεν καταλαβαινω γιατι τα περιπλεκετε μερικοι (στον τζον κυριως αναφερομαι)
(στην 4η σελίδα το πρώτο μήνυμα)
Σε προηγούμενο μήνυμα σου μίλησα πολύ ευγενικά. Τώρα θα μιλήσω λιγότερο ευγενικά. Στην αρχική σου απάντηση είσουνα επιεικώς απαράδεκτη, γιατί μιλούσες με έντονο θυμό, ειρωνία και μίσος. Δεν είναι θέμα των "απόψεων" που λες αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι. Δεν μπορώ να δέχομαι τον οποιονδήποτε να μου μιλά με μίσος. Σ' αυτές τις περιπτώσεις λέω ουστ.
Άρχικά έγραψα για να βοηθήσω να καταλαβαίνεις. Έχω περάσει κάποιες αντίστοιχες καταστάσεις τουλάχιστον στο 10-πλάσιο. Και ξέρω ότι τέτοιες καταστάσεις κάνουν κακό αν κάποιος δεν κατανοήσει μερικά πράγματα. Δυστυχώς δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σου πω πολλά ακόμα, γιατί είναι πολύ κουραστικό και επώδυνο για μένα. Με δυσκολεύει και το γεγονός ότι ένα λέω 10 "αντίθετες" απαντήσεις υπάρχουν!
Για την ώρα θα σου πω να είσαι πολύ πιο επιφυλακτική και ίσως και καχύποπτη. Π.χ. σου λέει ο άλλος "α, αυτός είναι μεγάλη περίπτωση, μεγάλος ψεύτης"!!! Γιατί να μην θεωρήσεις (και)αυτόν ψεύτη; Να είσαι εξαιρετικά επιφυλακτική.
Αυτό που θα σου πω, είναι μείνε λίγο "πίσω", λίγο "έξω" από αυτή την κατάσταση και άσε τον εαυτό σου να μάθει και να καταλάβει. Ακόμα και με πόνο.
22-07-2011, 00:50 #68
ναι τζον
ΕΔΩ που λες, δεν ειπα οτι ΜΙΛΑΣ πολυπλοκα.
εννοουσα οτι ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ τα περιπλεκεις τα πραγματα ενω ειναι απλα και μπερδευεσαι αδικα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μιζεροι που τους αντιπαθουν επειδη ειναι ειλικρινεις. ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ.
δεν υπαρχουν θαυμαστες των ψευτων. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
και ουτω καθ εξης....
22-07-2011, 00:54 #69
με την διαφορα, οτι δεν ηταν ολα ωραια και καλα και ηρθε μια ωραια πρωια ο συναδερφος να τον κατηγορησει...
ειχε ΗΔΗ αντιληφθει απο μονη της οτι ο αλλος την εχει κοπανησει χωρις καμια εξηγηση και οτι προφανως θα εχει πει ψεματα, εφοσον αν ηταν ειλικρινης θα εξηγουσε την αιτια της φυγης του και μετααααα απ ολα αυτα, ηρθε ο συναδερφος που τον παρουσιασε σαν παθολογικο ψευτη...
πως μπορει να μην επηρρεαστει οταν ηδη εχει διαπιστωσει οτι κατι δεν παει καθολου καλα?
22-07-2011, 01:33 #70
Και εσύ γιατί ασχολείσαι με το τι έχω εγώ στο μυαλό μου (που είναι και πολύπολοκα/περιπελπεγμένα όπως λες) και δεν ασχολείσαι με αυτά που λέω (που όπως λες δεν είναι πολύπλοκα)! ;) Έχεις συνειδητοποιήσει τι λες; Και εσύ μπορεί να καταλαβαίνεις τι λες, οι άλλοι εδώ έχουν καταλάβει;
22-07-2011, 01:57 #71
22-07-2011, 02:23 #72
22-07-2011, 02:25 #73
ολα εχουν σχεση τζον!!!!!!
απλα δεν το βλεπεις....
31-07-2011, 17:41 #74
Κοπελια Αγγελικη, ΠΡΩΤΟΝ σε ολες μας εχει βρεθει στα ποδια μας ένας τέτοιος καραγκιόζης
και ΔΕΥΤΕΡΟΝ
πανε και σπασε του το αμαξι κοπελα μου, τι λεμε τωρα, που ο καθενας νομιζει πως ειναι και ανθρωπος και μπαινει στη ζωη μας να τη γαμησει απο παντου...
ουτε συζητησεις, ουτε ψαξιμο πολυ. ΣΠΑΣΤΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ και προχωρα.
Ευτυχως δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σκαρτοι - να το θυμασαιΤο πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
07-08-2015, 19:44 #75
Ο πρωτος ηταν σιγουρα ανισορροπος και αναισθητος και πιθανοτατα βρηκε αλλη και παραηταν ανανδρος να στο πει.Ο δευτερος ειδε οτι δε θα παρει αυτο που θελει και εκοψε επαφη τελειως.(Αυτος και αν ηταν ανισορροπος και αναισθητος και ανανδρος)Γνωμη μου,τον να μην εμπιστευεσαι κανεναν ειναι σκληρος τροπος ζωης δεν αξιζει.Καλυτερα γνωρισε καποιον απο το φιλικο σου κυκλο και αν δεν ειναι αρκετα μεγαλος ο κυκλος αυτος μεγαλωσε τον σιγα σιγα(νεες γνωριμιες,χομπι κτλπ...)Δοκιμασε επισης να γνωρισεις αντρες φιλικα μονο.Ισως ετσι αποκτησεις χρησιμο υλικο οπως αποψεις πειρα πλουσιοτερη αντιληψη του τι ειναι ο αντρας κτλπ.Λιγοτερη σκεψη και φιλοσοφιση και περισσοτερη δραση.Ταπεινη μου αποψη παντα.