Aντιψυχωσικά σε όλους-ΗΠΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Banned

Aντιψυχωσικά σε όλους-ΗΠΑ

Ενα αρθρακι για τη σχεση των μεγαλων φαρμακευτικων με την υπερχορηγηση αντιψυχωσικων και σε μη ψυχωσικους η διπολικους ασθενεις στις ΗΠΑ.
    http://english.aljazeera.net/indepth...948379987.html

Senior Member
    Ayto to gnorizo idi. Den xero an exeis diavasei themata ths Lacrymosa. Otan eixe eisaxthei se nosokomeio gia anorexia tis edinan zyprexa. Milame, thelei spasimo to kefali tous..:mad: Kai mena proxthes mou eipe mia kopela oti akoma kai to sertral mporei na prokalesei exartisi pou ypotithetai anikei stin nea genia farmakon. Einai na min se vrei se teliki analysi, giati ama se vrei klafta Xaralampe..
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Στους ανορεξικους εχω ακουσει οτι τα δινουν για να αυξηθει η ορεξη. Και μετα δεν αυξανεται και τους συνυπολογιζουν στον μεσο ορο αυξησης βαρους και το βγαζουν 2-3 κιλα η 7 και ολοι παιρνουν 15, 20, 40 κλπ. κιλα και δεν ξερει κανεις τπτ.
    Οντως ειναι γενικα με γιατρους να μην μπλεξεις, αλλα αμα ακους οτι αυτοι διαπλεκονται με φαρμακευτικες και στο λεει μες στη μουρη σου, ε, ειναι αλλιως. Λεει και για το DSM, οτι ετσι βγαινει, δεν ξερω αν το ειδες, αλλα αυτοι που το βγαζουν εχουν και αυτοι παρε δωσε με φαρμακευτικες πολλα!!!

Senior Member
    Θέλουν να επαναφέρουν την sanity στην κοινωνία φαίνεται και δεν βρίσκουν καλύτερο τρόπο!
    No laugh this time...

Senior Member
    ρε συ στο ιντερνετ υπαρχουν τα παντα γρφει9 ο καθενασ οτι θελει επειδη υπαρχει στο ιντερνετ δε σημαινει οτι ειναι κι αληθεια το αρθεο ςιναι απο το αλ τζαζιρα τι θα ελεγε καλα κανουν και δινουν χαπια στην αμερικη σαν να πηγαινεισ σε σαιτ τησ χρυσησ αυγησ και να σου λεει οτι η αλβανια ειναι καλη χωρα απλα δεν γινεται

Senior Member
    καλα τα λεει ο παντ! ας τσεκαρουμε λιγο κ τι διαβαζουμε! κυκλοφορουν κ πολλες μαλακιες! να διαβαζετε αρθρα απο βασεις ακαδημαικες, η εστω εκλαικευμενα, αλλα καπως σοβαρων σαιτ!
    κ για τα αντικαταθλιπτικα λενε οτι το 70% των ασθενων κανουν σκεψεις αυτοκτονιας!!!! ε, κ γι αυτο φταινε τα φαρμακα, η η καταθλιψη η ιδια? ας στεκομαστε κριτικα σε ο,τι διαβαζουμε!

Senior Member
    θα συμφωνήσω με παντ κ λου.

ας μιλησω κ γω για το ζιπρεξα μιας κ το ανεφερε η τζιπσι.
    μου το εδωσαν καποια στιγμή κ σιγουρα είχε λιγότερες παρενέργειες απο το αλοπερντίν
    που μου χορηγηθηκε στην κλινική.
    εκεί φίλοι κ συγγενείς πίστεψαν πως τρελάθηκα με αυτα που τους έλεγα.
    τους ζητούσα να μου αναψουν το τσιγάρο, που όμως δν κρατουσα.

άρθρο απο το αλ τζαζίρα πόση ώρα έκανες να το βρεις?
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    @pad, Lou! Οκ, μπορει να βιαστηκα να το παραθεσω. Οσο για τα αντικαταθλιπτικα, το εχω ακουσει κι εγω, αλλα δεν παιρνω τετοια φαρμακα και δεν το εχω ψαξει, οποτε δεν εχω καν αποψη.
    @arktos λοοολ, δεν ειναι στις συνηθεις παρενεργειες, τουλαχιστον αυτες που ξερω εγω, να κανεις αλλοπροσαλλα πραγματα τετοια οπως αυτα που περιγραφεις απο τα αντιψυχωσικα, με τρομαζεις λιγο να σου πω.

Senior Member
    ελαφι, όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση μανίας κ έχεις παραισθήσεις είναι εύκολο να κάνεις αυτά τα αλλοπρόσαλλα πραγματα.
    άλλωστε γι' αυτό στο χορηγούν.
    για να πάψεις να τα κανεις.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    @arktos οκ, κατανοητο τωρα.
    Και ενα επιπλεον αρθρακι πανω στο ιδιο θεμα-και ειναι παρα πολλα στο διαδικτυο..
    http://med.stanford.edu/ism/2011/jan...sychotics.html