Με τι έχετε φάει σκάλωμα??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    http://www.greekbooks.gr/ProductImag...%91/114742.jpg

Χριστινα κι εγω εχω κολλημα με βρικολακες κ γενικα οτιδηποτε εχει σχεση με τη βικτοριανη εποχη (ονοματα, συνηθειες, ρουχα κτλ)..
    Αυτη τη σειρα τη διαβαζα μικρη κ ειχα κολλησει, φανταζομαι την ξερεις ετσι?? εχω αρκετα βιβλια τετοια !!!!
    χαχαχαχα! λακρυ τι μου θυμισες! σουπερ ο μικρος βρικολακας για την παιδικη ηλικια! τα ειχα ξεσκισει! :)

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Έτσι λοιπόν, είτε παει κάποιος στη Σουηδία είτε στην Μοζαμβίκη δεν γλιτώνει από τη βία.
    Eνα απο τα σκαλωματα μου ειναι να παω στη Μοζαμβικη!! Εχω ακουσει πως εκει το ουρανιο στερεωμα φαινεται σαν να μπορεις να το αγγιξεις!!!!

http://www.bigskyproductions.co.za/b...syumbrella.jpg

http://oursurprisingworld.com/wp-con...bique_1_08.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-4s3Ubb6JvV...2Bdarkened.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ρε συ Χριστίνα έλεος!
    Έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα στον κόσμο και βάζεις θέμα "με τι έχετε σκάλωμα"?

Εγώ με τα ελληνικά πάντως....:)
    Γιατί τι δεν σου άρεσε???

Senior Member
    Λίλιουμ φοβερά τοπία...και μένα μου αρέσουν οι περιπέτειες! Μου αρέσει η φύση έχω σκάλωμα με αυτήν. Θέλω να κάνω ορειβασία,θέλω να πάω σε ονειρικά-εξωτικά μέρη και να κάθομαι στην άσπρη αμμουδιά κάτω από τον ίσκιο ενός φοίνικα και να πίνω δροσερό χυμό μέσα από καρύδα.Έχω φάει κόλλημα με την ανατολή..συγκεκριμένα την Περσία(Prince of Persia πάθος-παιχνίδι και ταινία) να ζήσω καλοκαιρινές νύχτες γεμάτα έρωτα και πάθος σε ένα ανατολίτικο παλάτι με πανιά σαν κουρτίνες να ανεμίζουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Christina82 οταν λες βρυκολακες, εννοεις και τα psy-vampires ή οχι ? καταταλλα γουσταρα κι εγω βρυκολακες παλιοτερα, αλλα με το τελευταιο underworld και μια σχεση που μου τυχε και χωρισαμε καπως περιεργα, ευτυχως το ξεπερασα αυτο το κολλημα. εχω δει καμποσες ταινιες σχετικες παντως, απ'το interview with a vampire μεχρι το lost boys το προσφατο daybreakers κλπ.

το δικο μου σκαλωμα μαλλον εχει να κανει με το γυναικειο σωμα. αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο λογο αγαμιας, αφου μπορει να συμβει και σε περιοδους που δεν εχω αναγκη. γενικα το θεωρω εργο τεχνης και μπορω να το θαυμαζω με τις ωρες, ειδικα οταν εχει καμπυλες και πιασιματα η αλλη, βρισκω αδυνατο να μην σκαλωσω. ορισμενες γυναικες μου βγαζουν κατι το τοσο παθιαρικο και γευστικο, που ειναι πολυ δυσκολο να αντισταθω και να μην τις δαγκωσω, και θελω να κανω πολυ βρωμικο σεξ μαζι τους, να γινω κυριολεκτικα η τουαλετα τους! σερφαρωντας στο διαδικτυο κατεληξα οτι περισσοτερο ειναι εγκεφαλικο κι αυτο το θεμα, αφου εχει να κανει αμεσα και με το δικο τους μυαλο τους και ειδικα τον τροπο που σκεφτονται και συμπεριφερονται. και στο φορουμ εδω εχουμε κανα δυο τετοιες, δε θα ηθελα να επεκταθω περισσοτερο ομως γιατι θα καταντησω εμετικος και θα με βριζουν παλι...
    Ε, ήμουν σίγουρη οτί θα έγραφες κάτι τέτοιο..Κοίτα σε αυτό το θέμα γράψε ότι θες,εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.Εκφράσου ελεύθερα και όποιος έχει πρόβλημα ας μην ασχολείται με το θέμα.Δεκτά όλα...
    Το καταλαβαίνω αυτό που λες για το γυναικείο σώμα,όντως οι καμπύλες είναι πολύ ερωτικές..και μένα μου αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες,είναι πιο όμορφες και θηλυκές..
    Έχω σκάλωμα με το πάθος..αν δεν υπάρχει δεν λειτουργω! Οπότε καταλαβαίνω αυτό που λες με το βρώμικο σεξ!

Banned
    Εγω εχω φαει σκαλωμα με τον ηθοποιο jason momoa.
    Ειναι πολυ μαναρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Πολλές φορές τρώω σκαλώματα για διαφορετικούς λόγους.
    Αυτή τη στιγμή έχω φάει σκάλωμα με κάτι που ακούω, το don't do it αλλά και το just do it
    Χμ..τι από τα δυο προτιμάς? Εδώ μπορείς να γράφεις ότι σου κατέβει από σκαλώματα..;)

Senior Member
    Λυδία32 μεγάλη διαφορά έχει με τα ράστα και χωρίς! Από ηθοποιούς έχω φάει σκάλωμα με τον Alex O'Loughlin από το Moonlight & τον Ian Somerhalder από το the vampire diaries!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω τρελλο κολλημα με τα καλλυντικα....
    ακομα κι αν δεν εχω να φαω,θα βρω να αγορασω καλλυντικα, κι οχι οτι ναναι, θα πρεπει να μου αρεσουν κιολας, αλλιως δεν τα θελω..
    καποια μερα μπορει να παω φυλακη για χρεη, για να αγοραζω καλλυντικα...
    οταν εχω καιρο να παρω, τα βλεπω στον υπνο μου.. οτι βγηκε ενα καινουριο κραγιον , οτι αγοραζω καλλυντικα η οτι κλεβω καταστηματα καλλυντικων (δεν εχω φτασει μεχρι εκει, αλλα στον υπνο μου το εχω κανει).

ολων των ειδων τα καλλυντικα.
    και καλλυντικα περιποιησης προσωπου, και καλλυντικα για μακιγιαζ και το βασικοτερο: αρωματα ...
    εχω απο ολα παραπανω απο ενα φυσικα και παιρνω καινουρια χωρις ποτε να τελειωνουν τα παλια.. εχω συρταρια και συρταρακια ολοκληρα, γεματα..
    τα αρωματα ειδικα, τα παιρνω παντα μαζι με ολοκληρη την σειρα περιποιησης σωματος, οχι σκετα...
    πρεπει να ειναι φοβερο ενα αρωμα και να βγαινει χωρις σειρα σωματος για να το παρω μονο του, διαφορετικα το παιρνω με το σοι του...

δεν τα αγοραζω μονο φυσικα, παρακολουθω σε περιοδικα και στο ιντερνετ για καθε νεα κυκλοφορια, συζηταω στο ιντερνετ με αλλες κολλημεες η με συλλεκτες....
    εχει προχωρησει πολυ η κατασταση...
    δεν ξερω που θα οδηγηθω...
    ειδικα με τα αρωματα εχω ξεφυγει.
    εχω και αρωματα που δεν εχω φορεσει ακομα και τα εχω στο κουτι τους.
    ειναι τοσα πολλα που δυσκολευομαι και να τα ξεσκονιζω. η κοπελα που καθαριζει, εχει βαρεθει να ασχολειται πλεον γιατι θα επρεπε ολη μερα να ξεσκονιζει αυτα :(
    δεν εχω ενα συγκεκριμενο ειδος αρωματος που μου αρεσει, δεν εννοω μαρκα, αλλα ουτε κατηγορια.
    η προτιμηση μου αλλαζει με την διαθεση μου.
    οταν νοιωθω φλατ περιδιαβαινω πανω απο τα μπουκαλακια και τα μυριζω για να δω ποιο θα ειναι το ευνοουμενο της ημερας η των επομενων ημερων...
    οταν ημουν μικρη, το ονειρο μου ηταν να ηταν πατερας μου ο χοντος και να ζω μεσα στα μαγαζια με τα καλλυντικα του...
    κανεις δεν με καταλαβαινει απολυτα , αλλα ειναι χαριτωμενο κολλημα και χαμογελουν ...
    Remedy, exo akrivos tin idia astheneia! (giati den grafei ellinika re gamotooooo, mipos xerete ti mporei na exei symvei?). Exo trela me rouxa, papoutsia, kallyntika, kremes somatos, sampouan kai aromata. Anakalipsa kai ena site idaniko gia tous aromatomaneis!! http://www.fragrantica.com Episis trelainomai gia Korre kai sephora.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Alla megala mou kollimata einai i mageiriki kai ta coctails. Otan vgo, tis perissoteres fores pino coctail! To agapimeno mou einai to martini sokolata me kommatakia lacta apo pano!!! :) Parepiptontos na sas keraso!!!http://img842.imageshack.us/img842/1...atemartini.jpg

Episis fetos, me to pou mpike i anoixi kollisa me ta louloudia!

http://img807.imageshack.us/img807/8...osymvoules.jpg

Senior Member
    Gypsy απιστευτο πρέπει να είναι! Δεν ήξερα οτί υπάρχει!!! Ουαου..να μας κερασεις! Να περιμένω??? :D

Senior Member
    Nai, kai go xetrelathika otan to protoakousa!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Θα ήθελα να ανοίξω ένα θέμα για το σκάλωμα που μπορεί να έχει φάει κάποιος..οτιδήποτε είναι αυτό.Είτε σκέψεις,ατμοσφαιρα,τοπίο,κ� �ποιο όνειρο,κάποιο πάθος,φαντασία...οτιδήποτε!

Εγώ λοιπό εδώ και πολλά χρόνια εχω φάει σκάλωμα με τους βρικόλακες.Διααβάζω βιβλία,βλέπω ταινίες...ότιδήποτε που να αναφέρετε σε αυτούς.Μου αρέσει η ατμόσφαιρα..αυτό το σκοτεινορομαντικό...αυτό το γοτθικό στοιχείο με τρελαίνει! Το θέλω παντού γύρω μου..ε,εντάξει σε λογικά πλαίσια όμως δλδ δεν πιστεύω οτί υπάρχουν και οτί είμαι και εγώ βρυκόλακας..:P Πολλοί με αποκαλούν "Βαμπιράκι" και τελευταία ο αδερφός μου με αποκάλεσε "πεθαμενο" χαχαχα! Μπορεί να γελάσετε με όλο αυτό αλλά ήθελα να το μοιραστω..
    Exω φαει σκαλομα και ΧΟΝΤΡΟΟ!! με τα φρουτα! και ειδικα με τα βερυκοκα και τα ροδακινα ! τροω παρα πολλα , την κανω απο το μαγαζι τα πρωινα και παω σε ενα μαναβικο πιο κατω και γινομαι φρουτα!
    Εφτασα στο σημειο πρωτα να τροω φρουτα και μετα να πεινω το φαρμακομου (ειμαι χρηστης) γιατι αμα πιω πρωτα δεν νιωθω τοσο εντονα τις γευσεις !

Senior Member
    Ρε παιδιά τι συμβαίνει με το φόρουμ? Δεν μπορώ να γράψω και να δω κάποιο κείμενο ολοκληρωμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Exω φαει σκαλομα και ΧΟΝΤΡΟΟ!! με τα φρουτα! και ειδικα με τα βερυκοκα και τα ροδακινα ! τροω παρα πολλα , την κανω απο το μαγαζι τα πρωινα και παω σε ενα μαναβικο πιο κατω και γινομαι φρουτα!
    Εφτασα στο σημειο πρωτα να τροω φρουτα και μετα να πεινω το φαρμακομου (ειμαι χρηστης) γιατι αμα πιω πρωτα δεν νιωθω τοσο εντονα τις γευσεις !
    Έλα..απιστευτο! Αλλά κάνει καλό και ειδικά το καλοκαίρι είναι δροσερα. Μου αρέσουν και μένα τα βερύκοκα..:)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast