Με τι έχετε φάει σκάλωμα??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Senior Member
    εχω ψιλοφαει σκαλωμα που εφυγε ο Cisse .....αλλά το μεγαλυτερο σκαλωμα αυτη τη στιγμη ειναι το καινουριο μαλλι του κλεϊτον

http://www.supermpala.com/%CF%80%CE%...F%CE%BD-190271
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Επίσης σχετικά με τα Βαμπιρ... τις απόκριες ντύθηκα Βαμπιρέλλα :D και έχω και κυνόδοντες!!! Γενικά μου αρέσει το σκοτεινό!
    αυτο που ρωτησα για τα psy-vampires ομως δε το απαντησες, και υπηρχε λογος που το ρωτησα, λολ.

αντε να αναφερω κι αλλα σκαλωματα μου...

εχω σκαλωμα με την metal μουσικη απο το λυκειο. πιο συγκεκριμενα black metal κι οτιδηποτε πειραματικο/ψυχεδελικο/με ηλεκτρονικα στοιχεια κι ατμοσφαιρα. φυσικα ακουω κι αλλα ειδη μουσικης πλεον, απο rap, μεχρι extreme techno και trance.

ψαχνομαι και με τον κινηματογραφο παρα πολυ, αν και λογο καλοκαιριου εχω καιρο να δω καποια ταινια. γενικα εκτιμω τη τεχνη ακομα και στις πιο παραξενες κι ακραιες μορφες της! και γιαυτο δεν αντεχω τα επιφανειακα κοριτσακια που δεν εχουν ψαχτει ουτε στο ελαχιστο και δεν εχουν να μου πουν τπτ απολυτως...

τελος ειχα σκαλωμα και με τα βιντεοπαιχνιδια παλιοτερα. πλεον μου εχει κολλησει το Ps3 κυριως για το TTT2 (Christina82 εσυ που τα ψαχνεις παιζει να το ξερεις), αλλα νιωθω μεγαλος και φοβαμαι οτι δε θα μπορω να ασχολουμαι παλι οπως τοτε, ειδικα αφου ειμαι και μονος.

Senior Member
    'Εχω φάει σκάλωμα με τη σειρά pretty little liars και οι γύρω μου ανησυχούν !?!?@
    Καλοκαιράκι είναι βρε, αφήστε με...Σουηδικό κινηματογράφο απο χειμώνα πάλι...

Kαι όσο για βρικόλακες...
    http://www.imdb.com/title/tt1139797/
    Σκάλωμα για μερες με αυτήν την ταινία.

Για τη σειρά βιβλιών "Ο μικρός βρικόλακας", έχω ξαναπεί ότι τις νύχτες έψαχνα τις ντουλάπες μπας και τον βρω...Μεγάλος έρωτας...
    Last edited by Σουέλ; 18-07-2011 at 02:36. Reason: Λάθος URL!!!
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Ρε παιδιά είναι ωραίο; Τώρα με βάλατε σε περιέργεια. Θα μπορούσε να το διαβάσει και ένα παιδάκι της ηλικίας μου (26) ;)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    ω ναι! την αρχικη σουηδικη version εχω δει κι εγω! μετα την πηραν οι αμερικανοι, οι κλεφτες της κουλτουρας που εχουν καταληστεψει ειδικα την ασια, και την καναν δικια τους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο που ρωτησα για τα psy-vampires ομως δε το απαντησες, και υπηρχε λογος που το ρωτησα, λολ.

αντε να αναφερω κι αλλα σκαλωματα μου...

εχω σκαλωμα με την metal μουσικη απο το λυκειο. πιο συγκεκριμενα black metal κι οτιδηποτε πειραματικο/ψυχεδελικο/με ηλεκτρονικα στοιχεια κι ατμοσφαιρα. φυσικα ακουω κι αλλα ειδη μουσικης πλεον, απο rap, μεχρι extreme techno και trance.

ψαχνομαι και με τον κινηματογραφο παρα πολυ, αν και λογο καλοκαιριου εχω καιρο να δω καποια ταινια. γενικα εκτιμω τη τεχνη ακομα και στις πιο παραξενες κι ακραιες μορφες της! και γιαυτο δεν αντεχω τα επιφανειακα κοριτσακια που δεν εχουν ψαχτει ουτε στο ελαχιστο και δεν εχουν να μου πουν τπτ απολυτως...

τελος ειχα σκαλωμα και με τα βιντεοπαιχνιδια παλιοτερα. πλεον μου εχει κολλησει το Ps3 κυριως για το TTT2 (Christina82 εσυ που τα ψαχνεις παιζει να το ξερεις), αλλα νιωθω μεγαλος και φοβαμαι οτι δε θα μπορω να ασχολουμαι παλι οπως τοτε, ειδικα αφου ειμαι και μονος.
    Α, ναι σορρυ ΚΕΝΟ..κοίτα έχω διαβάσει κάποια πράγματα για βρικόλακες αλλά αν κατλαβαίνω τι μου λες,μπα όχι δεν νομίζω! Και εμένα μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος..ταινίες, πολλές ταινίες και σειρές όπως dexter κλπ Έχω κόλλημα με τα ψυχολογικά θρίλερ και τα παρεμφερή με δολοφονίες και αστυνομίες! Σκοτεινές ταινίες επίσης, τρελαίνομαι για τον Tim Burton, είναι τρομέρος θέλω να κάνω συλλογή από όλες τις ταινίες του!

Έχω κόλλημα με τα βιντεοπαιχνίδια ( god of war τα οποία και τα 3 έχω τερματίσει, το prince of Persia , το GTA και διάφορα άλλα) το παιχνίδι που λες ΚΕΝΟ δεν το ξέρω.. θα το κοιτάξω!

Επίσης έχω φάει σκάλωμα με σκέψεις για σπουδές πάλι. Θέλω να σπουδάσω Εγκληματολογία και Ψυχολογία (κλινική ψυχολογία κλπ) . Η εγκληματολογία έχει μαθηματα κλινικής ψυχολογίας και γενικά διάφορες μορφές της ψυχολογίας.

Έχω φάει σκάλωμα για την τέχνη του Γκοθ.. σκάλωμα για το δραματικό μακιγιάζ , τα γοτθικά-βικτοριανά ρούχα. Έχω φάει σκάλωμα με την φωτογραφία και έχω πολλές psyco-ιδέες να απεικονίσω σε φακό..

Όσο για την μουσική τρελαίνομαι να ακούω ηλεκτρική κιθάρα και βαριά ντράμς...γι αυτό και ΜΕΤΑΛ :D επίσης μου αρέσει η σκοτεινή και η γλυκειά αλλά και η ανατολιτικη ατμόσφαιρα σε κομμάτια-τραγούδια!

Έχω φάει σκάλωμα με την κιθάρα μου!!!
    Last edited by Christina82; 18-07-2011 at 11:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    'Εχω φάει σκάλωμα με τη σειρά pretty little liars και οι γύρω μου ανησυχούν !?!?@
    Καλοκαιράκι είναι βρε, αφήστε με...Σουηδικό κινηματογράφο απο χειμώνα πάλι...

Για τη σειρά βιβλιών "Ο μικρός βρικόλακας", έχω ξαναπεί ότι τις νύχτες έψαχνα τις ντουλάπες μπας και τον βρω...Μεγάλος έρωτας...
    Ευχαριστώ Σουελ για την πρόταση της ταινίας!

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Α, ναι σορρυ ΚΕΝΟ..κοίτα έχω διαβάσει κάποια πράγματα για βρικόλακες αλλά αν κατλαβαίνω τι μου λες,μπα όχι δεν νομίζω! Και εμένα μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος..ταινίες, πολλές ταινίες και σειρές όπως dexter κλπ Έχω κόλλημα με τα ψυχολογικά θρίλερ και τα παρεμφερή με δολοφονίες και αστυνομίες! Σκοτεινές ταινίες επίσης, τρελαίνομαι για τον Tim Burton, είναι τρομέρος θέλω να κάνω συλλογή από όλες τις ταινίες του!

Έχω κόλλημα με τα βιντεοπαιχνίδια ( god of war τα οποία και τα 3 έχω τερματίσει, το prince of Persia , το GTA και διάφορα άλλα) το παιχνίδι που λες ΚΕΝΟ δεν το ξέρω.. θα το κοιτάξω!

Επίσης έχω φάει σκάλωμα με σκέψεις για σπουδές πάλι. Θέλω να σπουδάσω Εγκληματολογία και Ψυχολογία (κλινική ψυχολογία κλπ) . Η εγκληματολογία έχει μαθηματα κλινικής ψυχολογίας και γενικά διάφορες μορφές της ψυχολογίας.

Έχω φάει σκάλωμα για την τέχνη του Γκοθ.. σκάλωμα για το δραματικό μακιγιάζ , τα γοτθικά-βικτοριανά ρούχα. Έχω φάει σκάλωμα με την φωτογραφία και έχω πολλές psyco-ιδέες να απεικονίσω σε φακό..

Όσο για την μουσική τρελαίνομαι να ακούω ηλεκτρική κιθάρα και βαριά ντράμς...γι αυτό και ΜΕΤΑΛ :D επίσης μου αρέσει η σκοτεινή και η γλυκειά αλλά και η ανατολιτικη ατμόσφαιρα σε κομμάτια-τραγούδια!

Έχω φάει σκάλωμα με την κιθάρα μου!!!
    αχ βρε Christina82 σε ειχα για λιγο πιο ψαγμενη, λολ. energy ή psy vampires ειναι τα vampires που αντι να ρουφαν αιμα, ρουφαν ενεργεια. διαβασε εδω για περισσοτερα http://en.wikipedia.org/wiki/Psychic_vampire

με βιντεοπαιχνιδια ειχα κι εγω κολλημα μικροτερος, μεχρι το Ps2 τουλαχιστον. θελω να παρω και Ps3 τωρα αλλα μου φαινεται θα πανε τζαμπα τα λεφτα, αφου οπως ειπα νιωθω λιγο μεγαλος, ειμαι και μονος και δεν εχω κανεναν να παιζουμε μαζι. ΤΤΤ2 = Tekken Tag Tournament 2, αποκλειεται να μην εχεις παιξει εστω ενα Tekken! πλεον μονο παιχνιδια ξυλου παιζω, ξερεις Street Fighter, Mortal Kombat, Soul Calibur και λοιπα. βγηκε προσφατα και το Marvel VS Capcom 3 (το οποιο θα ξαναβγει σε Ultimate version με 50 χαρακτηρες γιατι τωρα εχει μονο 38), αλλα δε το παιξα γμτ. παλιοτερα βεβαια ελιωνα και με RPG, τα γνωστα Final Fantasy. αφου γουσταρεις γκοθικ τσεκαρε και τα παιχνιδια Devil May Cry αν δε το εχεις ηδη κανει, σιγουρα θα σου ταιριαζουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αχ βρε Christina82 σε ειχα για λιγο πιο ψαγμενη, λολ. energy ή psy vampires ειναι τα vampires που αντι να ρουφαν αιμα, ρουφαν ενεργεια. διαβασε εδω για περισσοτερα http://en.wikipedia.org/wiki/Psychic_vampire

με βιντεοπαιχνιδια ειχα κι εγω κολλημα μικροτερος, μεχρι το Ps2 τουλαχιστον. θελω να παρω και Ps3 τωρα αλλα μου φαινεται θα πανε τζαμπα τα λεφτα, αφου οπως ειπα νιωθω λιγο μεγαλος, ειμαι και μονος και δεν εχω κανεναν να παιζουμε μαζι. ΤΤΤ2 = Tekken Tag Tournament 2, αποκλειεται να μην εχεις παιξει εστω ενα Tekken! πλεον μονο παιχνιδια ξυλου παιζω, ξερεις Street Fighter, Mortal Kombat, Soul Calibur και λοιπα. βγηκε προσφατα και το Marvel VS Capcom 3 (το οποιο θα ξαναβγει σε Ultimate version με 50 χαρακτηρες γιατι τωρα εχει μονο 38), αλλα δε το παιξα γμτ. παλιοτερα βεβαια ελιωνα και με RPG, τα γνωστα Final Fantasy. αφου γουσταρεις γκοθικ τσεκαρε και τα παιχνιδια Devil May Cry αν δε το εχεις ηδη κανει, σιγουρα θα σου ταιριαζουν!
    Ναι ξέρω τι είναι τα psy vampires απλά δεν ήμουν σίγουρη..είχα πολλά χρόνια που έχω διαβάσει (έχω και ένα πρόβλημα με την μνήμη μου) . Thanks πάντως !

Το Tekken και το street fighter τα έχω παίξει αλλά πάρα πολλά χρόνια πριν , δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα! Για αυτό όμως που τρελαίνομαι είναι κλασσικα το Mortal Kombat από το πρώτο κιολας. Καλά το devil may cry απίστευτο! Μου αρέσουν και παιχνίδια στο στυλ του Assassin's Creed..

Δεν νιώθω καθόλου μεγάλη για τετοια παιχνίδια..ε, εντάξει είπαμε όχι να ξημεροβραδιαζόμαι όπως εκανα παλιά γτ έχω και άλλα πολλά ενδιαφέροντα!

Senior Member
    Έχω σκαλώσει με αυτό το κομμάτι: Sylosis - After Lifeless Years http://youtu.be/DKQYQ9sNWiE
    Να και οι στίχοι:

After Lifeless Years

The truth became so clear to you, and so your faith has died
    Now see what waits for you on the other side
    A morbid sea of deepest black, a distant ever burning flame
    With nowhere else to turn, we wander alone...forever alone
    Forsaken by the God you loved, and now your love has died
    No miracle will shine its light on you
    So easily directed, your thoughts remain your only guide
    Know you will see no truth beneath this cloak of lies
    A distant ever piercing cry...so far away
    Blinded by aspirations of a higher state
    Wasting your life just searching for a periphery
    Hold on to the thought, that it was just,
    And pray for life to continue
    We'll fall beyond safeties grasp
    To re-emerge lifeless
    Trying to break from the clutches of our death
    A morbid sea of deepest black, a distant ever burning flame
    A distant ever piercing cry, so far away...

Junior Member
    Μου αρεσουν κ εμενα τα βαμπιρ ακομα και οι λυκανθρωποι μαλιστα εχω κααβει πολλα πραγματα για να μοιασω σε νεκρο ειμαι γκοθικ και μου αρεσει αυτο εχω κολλησει με το να πηνενω σε νεκροταφεια και οσο τρελω κ αν ακουγετε εχω επικηνονια με νεκρους (σορυ για τα ορθογραφικα)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234