ΒΟΥΛΙΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 103
    Banned
    LOL Εσυ σουελ το παιρνεις αυτο?Ποσο βαρος εχασες?Κανει και για κρησεις πανικου φοβιες δλδ.Εχω και τρομερες ημικρανιες σε σημειο να κλαιω με λιγμους.

Banned
    Quote Originally Posted by Σουελ View Post
    Ακριβώς.Δηλαδή αν δεν μας κάνει, δεν θα το πάρουμε οπωσδήποτε, επειδή είναι 2 σε 1.
    Συνηθως οι άνθρωποι με ημικράνιες, δεν πολυτρώνε, τουλάχιστον στις κρίσεις ημικρανίας και συχνά κάνουν εμετό.

Ναι αλλα πριν αποκτησω ημικρανιες ετρωγα τρελα και πηρα βαρος.Τωρα με τις ημικρανιες και με προσοχη εχασα 3 κιλα σε 2 εβδομαδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Λυδια32 View Post
    LOL Εσυ σουελ το παιρνεις αυτο?Ποσο βαρος εχασες?Κανει και για κρησεις πανικου φοβιες δλδ.Εχω και τρομερες ημικρανιες σε σημειο να κλαιω με λιγμους.
    Όχι εγώ, ο άντρας μου αλλά τα έγραφα σε α΄πρόσωπο γιατί βαριέμαι να εξηγώ, όπως τώρα λολ.
    Οχι, δεν είναι αγχολυτικό ουτε ανικαταθλιπτικό για θεραπεία σε καταστάσεις άγχους.Μπορει συμπληρωματικά να στο δίνουν, δεν το ξέρω όμως.
    Ο άντρας μου το πήρε για ημικρανίες και σε φάση που έκοβε αντικαταθλιπτικό κ αγχολυτικό.Έχασε 6 - 7 κιλά αλλά με διατροφή και άσκηση.Απλά είδα ότι του εκοψε την ανάγκη να τρώει αηδίες.Βέβαια, δεν έχει πρόβλημα βάρους.Αυτά τα 6-7 παραπάνω είχε.
    Λυδία, δες έναν ψυχολογο πρώτα για τον πανικό.Πιθανόν οι ημικρανίες συνδέονται με το άγχος.
    Άσε τα φάρμακα για μετά, αν χρειαστεί.
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    Βρε επερνα φαρμακα 3 χρονια και τα εκοψα.Δεν εχω πια κρισεις και τετοια αλλα ποτε δεν ξερεις.
    Παντως η λακρι δεν χρειαζεται να χασει βαρος ειναι μια χαρα ζουζουνα.

Senior Member
    Βρε επερνα φαρμακα 3 χρονια και τα εκοψα.Δεν εχω πια κρισεις και τετοια αλλα ποτε δεν ξερεις.
    Παντως η λακρι δεν χρειαζεται να χασει βαρος ειναι μια χαρα ζουζουνα.
    Εννοειται ότι η Lacrymosa δεν έχει πρόβλημα βάρους.Έχει όμως τα θεματάκια της, όπως όλοι μας...:)
    Μια χαρά θα τα πάει, είναι πιο δυνατή απο όσο νομίζει.
    Λυδία, τι φάρμακα έπαιρνες;
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

Banned
    Nαι ειναι πολυ δυνατη,αξιολογη και ωρημη για την ηλικια της και την θαυμαζω.
    Επαιρνα τα σεροξατ και ζαναξ που και που.Τα εκοψα σιγα σιγα μονη ολα και ειμαι μια χαρα.
    Μετα αρχησαν οι ημικρανιες που μονο με ζαναξ παρνανε.

Senior Member
    Nαι ειναι πολυ δυνατη,αξιολογη και ωρημη για την ηλικια της και την θαυμαζω.
    Επαιρνα τα σεροξατ και ζαναξ που και που.Τα εκοψα σιγα σιγα μονη ολα και ειμαι μια χαρα.
    Μετα αρχησαν οι ημικρανιες που μονο με ζαναξ παρνανε.
    Λυδία, ακριβώς τα ίδια...με τα σεροξάτ είχα πάρει πολύ βάρος....
    Εγώ τα έχω κόψει τρεις φορές, χωρίς επιτυχία βέβαια...
    Κι εκεί που άρχισα να ελέγχω το βάρος μου μια χαρά, τα ξανάρχισα και με μεγάλο κόπο διατηρούμαι...
    Κωλοφάρμακα είναι, αλλά όλοι αυτά μου έχουν δώσει για την κατάθλιψη.
    Την άλλη βδομάδα πάω σε νέο γιατρό, να μου τα αλλάξει, δεν τα αντεχω άλλο...
    [/SIZE]

Banned
    Και εγω απο εκει πηρα βαρος.Ξανακανε προσπαθειες να τα κοψεις μετα απο ενα τριμηνο αν στο επιτρεψει ο γιατρος σου καποια στιγμη θα το πετυχεις .Και εγω την 3 φορα τα εκοψα και ειμουν και ειμαι μια χαρα.Εγω μονη τα εκοψα και δουλεψα πολυ με τον εαυτο μου και τα καταφερα.

Senior Member
    Τώρα τα έχω ξαναρχίσει για τρίτη φορά εδώ και πέντε μήνες...10 mg μόνο και τώρα μέρα παρά μερα...και κανα ζαναξ στα δύσκολά...
    απλά σκέφτομαι ότι πάλι θα τα κόψω και πάλι θα τα ξαναπάρω.Εξι χρόνια τα ίδια.
    Anyway, Λυδία κάνε μια επίσκεψη σε νευρολόγο τοτε για τις ημικρανίες και όσο για το βάρος, μην ανησυχείς.Χωρίς χάπια χανεις πιο εύκολα.
    [/SIZE]

Banned
    Ποτε μην λες ποτε.Εγω τα εχω κοψει εδω και 6 μηνες μισο χρονο δλδ και δεν ξαναπαιρνω ο κοσμος να χαλασει.;p
    καλη τυχη και γερα με δυναμη !

favvel
    Guest
    πωπωω επαθα ταράκουλο.πότε τα πηρα ααααα τα νευρα μου.δλδ χθες να με δειχνει ενα κιλο παραπανω και τωρα να με δειχνει 3!!!ααα Παναγια μου.
    το ηξερα οτι εχω παχυνει.το νιωθω το βλεπω γιατι βλεπω οτι εχω αυξηθει.απλα δεν το εδειχνε η ζυγαρια και ημουνα ευτυχισμενη.
    το τοπαμακ το παιρνω κι εγω αλλα χαμπαριαζει φαινεται ο οργανισμος μου.
    ολο το χειμωνα ημουνα ας πουμε σταθερη στα κιλα μου.
    με το που καλοκαιριασε εε αρχισα λιγο να ελαττωνω το φαγητο και μερικες μερες ημουνα στην πεινα τελειως.και αδυνατισα πραγματι λιγο.αλλα μετα ειναι οτι σκεφτομαι οτι δεν εχω φαει και σκεφτομαι οτι δικαιουμαι τις επομενες μερες να φαω για να αναπληρωσω ο,τι δεν εφαγα ολον τον προηγουμενο καιρο και αρχιζω και τρωω ακομα κι αν δεν πειναω και παιρνω παλι τα κιλα.
    ααα τι νοοτροπια ειναι αυτη!!
    πω πω τωρα πρεπει να ξαναρχισω ολιγοφαγια.
    μετα παλι επειδη θα μου εχει λειψει το φαγητο μαλλον θα τα ξαναπαρω τα κιλα.
    τι θα γινει??? με ενοχλουν τα κιλα μου γιατι με ενοχλουν τα ποδια μου.με εμποδιζουν.θελω να μειωθουν.να μειωθει ο ογκος.

Banned
    και εμενα κοπελια με ενοχλουν τα στηθη μου ειναι πολυ μεγαλα αν αδηνατησεις αδυνατηζουν και αυτα?
    Με ποναει η μεση να κουβαλαω τοσο στηθος.

favvel
    Guest
    δικιο εχεις Λυδια.δεν χανονται τα κιλα απο κει που τα θελουμε εμεις παντα και οπως τα θελουμε.

Δεν γινεται αλλο. Να ρωτησω οσους εχουν προβλημα βουλιμιας και κανουν εμετους. Υποφερουν απο ζαλαδες? Μολις εκανα ξανα. Κανω τον τελευταιο καιρο περιπου 1 φορα την ημερα. Μολις εκανα. Εχω εντονες ζαλαδες ολη την ημερα. Σκεφτομαι οτι ισως φταιν τα φαρμακα που παιρνω ισως η ζεστη ισως ομως και οι εμετοι ισως ολα, συχνα δεν μπορω να σταθω ορθια. Δεν μου αρεσει ετσι.... :-(

Senior Member
    Μπορεις να εστιασεις στο να προσπαθησεις να κανεις μια υγιεινη/ισορροπημενη διατροφη?Να το προσπαθησεις για καποιες μερες εστω.
    Οταν τρως σωστα σου ερχεται και παλι η επιθυμια για εμετο?
    Δεν ειναι λογικο να νιωθεις αδυναμη κ ζαλαδες κανοντας εμετο καθε μερα?Δεν ξερω,αλλα πιστευω οτι οφειλεται σ ενα μεγαλο βαθμο και σ αυτο.
    Δεν κανεις και καμια εξεταση αιματος να δεις τι βιταμινες σου λειπουν?Ειναι και η ζεστη βεβαια που λες εκτος των αλλων...
    Παρε πορτοκαλια και κανε χυμους αβερτα.Ουτε παχαινουν κι ειναι και πεντανοστιμα και φουλ στη βιταμινη C.
    Τα φαρμακα σε πειραζαν πριν αρχισεις τους εμετους?

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast