ασυνενοησια μεσα στη σχεση.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 144
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andriana76 View Post
    εντομεταξυ αν ξερει κανεις απο μεταφυσικη μου λεει οτ ιπαει τωρα σε κατι σεμιναρια κα οτι μας κατευθυναι μια ανωτερη δυναμη ..και κατι τετοια?
    Καλημέρα!

Καποτε είχα ασχοληθεί αρκετά...ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει. Υπάρχουν πολλά μεταφυσικά κέντρα που πηγαίνει κόσμος και δεν τα εγκρινω για πολλους λόγους. Ο φίλος σου θέλει να πιστεύει σε αυτήν την ανώτερη δύναμη που μας κατευθύνει? Οκ ασε τον να το πιστεύει. Μην του πας κοντρα σε αυτό γτ θα φας τα μουτρα σου..ειναι στην φάση του φανατισμού!

Senior Member
    καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους..ανακουφιστηκα .ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μιλησεις και να πεις αυτο που νιωθεις .να δεχτεις μια συμβουλη.αχ αχ αχ ..χθες τον πηρα τηλ.και ηθελα να μιλησουμε και εκεινος εκανε κατι μου το εκλεισε βιαστικικα και μεχρι τωρα δεν εχει παρει να δει τι θελω..γραψιμο ε?
    εγω παντα ενδιαερομαι και τον ρωταω.ηθελα να τοθ πω οτι εκαν αμπανακι και ηταν ωραια η θαλασσα και εποειδη εκεινος δουλευε με γειωσε..και δεν εχει νιοιστει να με παρει τηλλουφ ουφ ..σνιφ..σνιφ..στεναχωριεμαι
    Γράψ'τον και εσύ λοιπόν..μην ασχολείσαι άλλο! Πίστεψε επιτέλους οτί είσαι για κάτι καλύτερο και μην κολλάς σε βλάκες!

Senior Member
    αχ παναγια μου που εμπλεξα ..ειμμαι τοσο ικανο ατομο και εχω πετυχει πολλα ..απλα ηθελα να τον βοηθησω..να νιωσει καλυτερα και γι αυτο του εδωσα πραγματα..ετσι εχω μαθει .να δινω κι ας μην περνω..
    αλλα τελικα οντως τρωω τα μουτρα μου..μετα μου ελεγε οτι εκει στα σεμιναρια της μεταφυσικης τους λενε να μην ξενυχτανε οτι δεν εχει κανενα νοημα..και τετοια..και θελει να κοιμαται με τις κοτες..

Senior Member
    Και επειδή είσαι τόσο ικανό άτομο όπως λές θα βρείς κάποιον που δεν θα λυπάσαι γτ θα σε εκμεταλέυονται και θα είναι στα μέτρα σου..

Senior Member
    συγχωρεστε με για την συγχηση που μιλαω συνεχεια..αλλα ξεχασα να αναφερω κατι οταν τον γνωρισα μου ζητησε 2000 ευρω δανεικα ..και μου ειπε να μεινουμε μαζι και να πληρωνω κι εγω το ενοικιο και ολα ..μονο ετσι θε συνεχιζε η σχεση ..οτι δεν θελει να παιξει..θελει γαμο.με τι προσοντα βεβαια δεν ξερω.χωρις δουλεια ...που πας ρε καραμητρο?

Senior Member
    δεν θελω να κανω την εξυπνη λεγοντας οτι ειμια ικανη..και να υπερθεαζω τον εαυτο μου..δεν εχω κατι με τους ανθρωπου της επαρχιας..αλλα εχουν κομπλεξ με την αθηνα..μου ειπε οτι ειναι μια ηλιθια πολη..ε τοτε τι ηρθε να κενι αφου δεν του αρεσει?
    εμενα μαρεσει να εκδηλωνεται ο αλλοες να μιλαει..προχθες βγηκαμε και καθομασταν σαν χαζα.δεν μιλαγε καθολου..μου ελεγε πες εσυ..ολο δεν εχει κατι να πει..κατι να γελασουμε ,να ξεχαστουμε..και μιλαγα εγω συνεχεια για να σμασω τον παγο,του αρεσε,τον εκανα να γελαει αλλα ενοιωσα λιγο κλοουν γτ γινεται συνεχεια..και με κουραζει//δεν λεω καμια φορα ολοι δεν εχουμε ορεξη.αλλα συνεχεια??δεν εχει περιεχομενο ε?δεν ξερω..απογοητευση..τελικα του ειπα να χωρισουμε και ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.μπακουρι και παλι...

Senior Member
    Χαχαχα! Ε, μάλλον είναι από αυτούς τους κοπρίτες που θέλουν γάμο με τα λεφτα της άλλης... εσύ να δουλεύεις και εκείνος να έχει πιάσει το "λαχείο" του! Όσο για το άλλο που είπες οτί δεν έχει νόημα γι αυτόν να ξενυχτά, δικαίωμά του είναι και ας κάνει ότι βλακεία του κατέβει γτ περί βλακείας μιλάμε τώρα.. Ο άνθρωπος δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του και προσπαθεί να βρει κάτι για να νιώσει σημαντικός..

Senior Member
    δεν θελω να κανω την εξυπνη λεγοντας οτι ειμια ικανη..και να υπερθεαζω τον εαυτο μου..δεν εχω κατι με τους ανθρωπου της επαρχιας..αλλα εχουν κομπλεξ με την αθηνα..μου ειπε οτι ειναι μια ηλιθια πολη..ε τοτε τι ηρθε να κενι αφου δεν του αρεσει?
    εμενα μαρεσει να εκδηλωνεται ο αλλοες να μιλαει..προχθες βγηκαμε και καθομασταν σαν χαζα.δεν μιλαγε καθολου..μου ελεγε πες εσυ..ολο δεν εχει κατι να πει..κατι να γελασουμε ,να ξεχαστουμε..και μιλαγα εγω συνεχεια για να σμασω τον παγο,του αρεσε,τον εκανα να γελαει αλλα ενοιωσα λιγο κλοουν γτ γινεται συνεχεια..και με κουραζει//δεν λεω καμια φορα ολοι δεν εχουμε ορεξη.αλλα συνεχεια??δεν εχει περιεχομενο ε?δεν ξερω..απογοητευση..τελικα του ειπα να χωρισουμε και ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.μπακουρι και παλι...
    Δεν κάνεις την έξυπνη απλά λες τα πραγματα με το όνομά τους ! Καλύτερα για λίγο μπακούρι παρά με έναν που δεν μας κάνει.. Μην βιάζεσαι να βρεις κάποιον και με το ζόρι να κρατάς κάποιον για κανέναν λόγο! Μην βιάζεσαι για να μην μετανιώνεις.. Θα βρεθεί ο κατάλληλος εκεί που δεν θα το περιμένεις!

Senior Member
    keep on walking
    ...
    ευχομαι και σε σας το ιδιο..δεν βαριεσαι..δεν ψαχνω να επιβεβαιωθω μεσα απο τον αντρα..ετσι ειναι μαλλον ο κυριος ηθελε να του κανω τον χορηγο..ποσο κουτορνιθι ειμαι..
    μαρεσει πολυ η οικογενεια και θελω να κανω αλλα αν δεν βρεθει ο καταλληλος δεν θα κοψω και φλεβες..και η υιοθεσια ειναι κατι που με εκφραζει..ειμαι ανθρωπος που νιωθω οτι αεχω καταλαβει τη ζωη και ειμαι ετοιμη για πολλα πραγματα αλλα κτω απο τις σωστες συνθηκες..οχι αρπα κολα..θελω να ειναι και συνειδητη επιλογη..ειμαι πολυ καλα με τον εαυτο μου..μονο που λιγο νιωθω μοναξια καθ οτι δεν εχω φιλους..καρδιακους..εχω μονο συναδερφους ,γνωστους.που δεν μπορεις να ανοιξεις την καρδια σου..με 2 φιλες αδερφικες χαθηκαμε γτ η μια εγινε δικηγορος και κανει μονο απρεα με το σιναφι της και η αλλη μεγαλωνει το παιδι της και πνιγεται..προσωπικη ζωη μηδεν..αχ αχα..εμας οι γονεις μας που μας μεγαλωσαν ειχαν παρεες καναν παρτυ περναγαν καλα..γελια χαρες..οχι μονο δουλεια και κουραση,μα αν δεν διασκεδασεις πως θα ξεκουραστεις και θα ξεχαστεις?τι να πω/

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω γτ και εγω μόνη είμαι και δεν έχω φίλους άντε κανα δυό! Αλλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει γτ θέλω να έχω ανθρώπους αξιόλογους δίπλα μου και είμαι επιλεκτική..άρα δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Το θέμα είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου..Βρε δεν κανουμε εμεις οι δυο παρέα μια και έχουμε στερέψει από φίλους? χαχαχαααα!

Senior Member
    οποτε θες φιλεναδα..να εγω θα παω για μπανακι τωρα...χιχιχιοχι θα κατσω να σκασω..

Senior Member
    Έλα μου ντε! Γιατί να σκάσεις? Μια χαρά έχεις την δουλίτσα σου..τα λεφτάκια σου ..το αμαξάκι σου! Διασκέδασέ το! Και άσε τους κομπλεξικούς στην άκρη!

Senior Member
    συγχωρεστε με για την συγχηση που μιλαω συνεχεια..αλλα ξεχασα να αναφερω κατι οταν τον γνωρισα μου ζητησε 2000 ευρω δανεικα ..και μου ειπε να μεινουμε μαζι και να πληρωνω κι εγω το ενοικιο και ολα ..μονο ετσι θε συνεχιζε η σχεση ..οτι δεν θελει να παιξει..θελει γαμο.με τι προσοντα βεβαια δεν ξερω.χωρις δουλεια ...που πας ρε καραμητρο?
    οχι, δεν ξεχασες να μας το πεις.
    απλα μας το ειπες τελειως διαφορετικα....
    μας ειπες οτι ηθελε να ερθει να συγκατοικησετε για να μοιραστειτε τα εξδοα..

Senior Member
    τι να πω εχω μια θολουρα στο μυαλο μου..δεν ξερω τι θα κανω λετε να το τελειωσω ε?

Senior Member
    λεμε να κανεις οτι θελεις.
    δικο σου ειναι το θεμα.
    αυτο που ακομα δεν διαβασα μετα απο τοση συζητηση ειναι τα θετικα που εχει αυτος ο ανθρωπος και τα θετικα πουε χει αυτη η σχεση. θα μας τα πεις τελικα?

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast