ασυνενοησια μεσα στη σχεση.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 144
    Senior Member
    δεν υπαρχει προβλημα ..μιλα ελευθερα..εχεις δικιο..το ξερω οτι κανω μαλακιες..και ειμαι και μες στη ζωη δεν ειμαι κανενα κοριτσακι που καθομαι σπιτι..

γιατί θα περίμενα από μια κοπέλα που έχει τελειώσει και μια σχολή να έχει μεγαλύτερρη ροή ο λόγος της.
    Βλέπω πως γράφεις λίγο στα χαμένα και συνεχώς στριφοργυρνάς γύρω από αυτόν και όχι από το πρόβλημα.
    Δεν θελω να σε προσβάλω, απλά αυτό μου βγήκε...:)

Senior Member
    βρε θεοφανια αυτος με προβληματιζει..για τι θες να μιλαω?τι ενοεις στα χαμενα?θες να μου εξηγησεις?

Senior Member
    αυτος ειναι το προβλημα..στην αρχη δεν ηταν αλλα σιγα σιγα "ξεδιπλωσε τα ταλεντα του"..

Senior Member
    και εντομεταξυ εγω δεν επεδιωξα να σοβαρεψω την κατασταση γτ με επιανε ανασφαλεια με το οτι δουλεια δεν εχει ..περιμενει κατι επιδοτησεις να κανει κατι στον τοπο του..εκεινος αρχισε να μου λεει για οικογενεια και γαμους ..εγω να μαι ειλικρινης ειμαι κατα του γαμου..μολις δε του το πα εγινε εξλλος ..

Senior Member
    Αντριανα καλημέρα!
    Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να μην αγχώνεσαι με την ηλικία σου και την μοναξιά. Προτιμάς να είσαι με κάποιον που δεν σου ταιριάζει? Και να χάσεις άλλες στιγμες απο την ζωή σου μόνο και μόνο για να μην μείνεις μόνη? Εγώ χίλιες φορές επιλέγω να μείνω μονη μου παρά με κάποιον που δεν μου κάνει.. Δν βιάζομαι για τπτ και δεν αγχωνομαι για την μοναξιά μου. Ασε που χρειάζεται που και που και αυτό. Θυμάμαι τον εαυτό μέχρι και σχετικά πρόσφατα που δεν μπορουσα να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς κάποιον. Αυτό μου έδειξε οτί κάτι δεν παει καλα με μένα.. το έψαξα και είδα οτί είχα ανασφάλειες και δεν τα είχα καλά με μένα γι αυτό δεν μπορούσα να μένω μόνη. Τώρα που καταλαβα καλύτερα τον εαυτό μου άλλαξαν πολλά.. Μπορώ και μόνη μου και το απολαμβάνω!

Senior Member
    Χριστινα καλημερα!!εχεις απολυτο δικιο εγω δεν εχω προβλημα με τη μοναξια μου..εχω υπαρξει και μ'αρεσει αλλα εκεινος μου φορτωθηκε και επεσε με τα μουτρα.στην αρχη μαρεσε αλλα στην συνεχεια εβγαλε τα κομπλεξ του και τις ανασφαλιες του..εγω δεν πιεσε σε κατι..μαλιστα να μαι ειλικρινης μενω μονη μου και δεν του το πα γτ θα ηθλε να τον φιλοξενω συνεχεια και δεν ηθελα οπως και δεν ημουν ετοιμη να να συζησω..ακομα και τωρα ξερει οτι μενω με τους δικους μου.ειμαι ανεξαρτητη και ηθελα και εκεινος να ειναι ικανος εστω να συντηρησει ενα σπιτι..ετσι μου χε πει στην αρχη..οτι θα κανει ,,θα δειξει και πολλα τετοια..αλλα μετα εκανε περικοπες και να σου πω την αληθεια ξενερωσα οταν μου ειπε να βρουμε μια γκαρσονιερα μεχρι 200 ευρω και να πληρωνουμε το ενοικιο απο 100..ολοκληρος αντρας και δεν μπορει να συντηρησει ενα σπιτι??πως θα κανει οικογενεια??εγω ηδη ειμαι ανεξαρτητη και δεν με βοηθαει κανεις..ουτε ζηταω δανεικα απο τους γκομενους.αλλα δεν μπορω να κανω και τον χορηγο..θελω να παταει γερα στα ποδια του ...και εκεινος

Senior Member
    Ναι Αντριανα έχεις δίκιο και καλά έκανες γτ θα σου είχε κουβαληθει. Ρε τον άχρηστο που πήγε να σε εκμεταλευτεί! Ακου εκει 100 ευρω ο καθένας.. ΕΛΕΟΣ!!! Βρε ασ'τον να πάει να πνιγεί..

Senior Member
    βεβαια μου ειπε μολις κανει τη δουλεια που θελει θα ειναι αυτονομος..αλλα δεν το βλεπωω..δεν βλεπω δραστηριοτητα..και με συναιτερο θελει να την κανει μαζι..τον αντρα της αδερφης του που ειναι μες την γκρινια//..και δεν ειναι και παντρεμενοι/ειναι και οι 2 χωρισμενοι και απλα συζουν..εχει ο καθενας απο 2 παιδια παρατημενα απο εδω κι απο εκει και απο εδω παν και οι αλλοι..τα παιδια ειναι ανηλικα και δουλευουν σε μπαρ..χαλια ε??

Senior Member
    Δες τι σου έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος και αν ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικά (που δεν το βλέπω) τότε κάνε υπομονη αλλιως τι νοημα έχει?

Senior Member
    ετσι ειναι εχεις δικιο..ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου..οτι καλυτερο και για σενα ευχομαι..που θα παει..η μερα εκεινη δεν θα αργησει

Senior Member
    Ευχαριστώ Αντριανα μου! Δεν ξέρω αν σε βοηθησα καθόλου, το εύχομαι όμως! Όποτε θες εδώ είμαι.. :) Να είσαι και εσύ καλά, να περνας καλα!

Senior Member
    με βοηθησες πολυ Χριστινα μου.κι ευχομαι κι εγω να φανω χρησιμη για σενα καπου..ειμαι παραλληλα στη δουλεια γι αυτο αργω..κι εσυ να περνας καλα!!

Senior Member
    Και εγώ στην δουλειά είμαι καταλαβαίνω. Ήδη με βοήθησες και εμένα, η ιστορία σου , η κουβέντα που κάναμε , η διαδικασία που μπήκα για να σκεφτώ και να βοηθήσω.. ;)

Senior Member
    μεγαλη υποθεση η κουβεντα και ποσο μαλλον η επικοδομητικη..να σκεφτομαστε ηρεμα καποια πραγματα...και να επιλεγουμε..να λεμε τη γνωμη μας με οποιο κοστος αυτο αναλογει..μου εχει λειψει πολυ και για αυτο ψαχτηκα στο ιντερνετ να μιλησω..γινεται πολυ καλη δουλεια εδω..καλη συνεχεια!!

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast