ασυνενοησια μεσα στη σχεση.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 144
    Senior Member
    [QUOTE=andriana76;267733]
    Quote Originally Posted by niah View Post
    Προφανως απο οσα γραφεις,δεν ταιριαζετε.
    Ειναι θετικο οτι το ειδες αυτο νωρις,πριν προχωρησεις σε κατι περισσοτερο.Αν ειναι απο τωρα ετσι η σχεση σας φαντασου την καθημερινότητα σας αν αργοτερα προχωρουσατε σε κατι παραπανω.
    Ακολουθα το ενστικτο σου και βρες καποιον που να ταιριαζετε περισσοτερο, εως πολυ δεν ξερω..το θεμα ειναι οτι με εχει τσαντισει λιγο η σταση του .λετε να μην αλλαξει ??και μου μιλαγε για οικογενεια ..εγω ειμαι 34 και εκεινος 40..αλλα δεν εχει δουλεια κια συνεχεια βριζει ολο τον κοσμο οτι ειναι βολεμενος..εγω εχω τελειωσει παιδαγωγικο και ειμαι νηπιαγωγος και δουλευω,.μεχρι και ποσα περνω με ρωτησε..εντομεταξυ τις προαλλες τον πηγα σε ενα ωραιοο παραλιακο μπαρακι που μαρεσει και μου λεει σιγα δεν θα κοψω και τις φλεβες μου σιγα το μερος ενω εγω του ειπα οτι μαρεσει..και μετα αντι να ειναι χαλαρος και να διασκεδασουμε μου μιλαγε εντονα κουνοντας το χερι για πολιτικη για τους ελληνες μεχρι και για την χουντα μου ειπε.οτι δεν την εριξε το πολυτεχνειο αλλα οι αμερικανοι.ελεος..τι αλλο θα ακουσω??εμενα οι γονεις μου ηταν στο πολυτεχνειο..ενω οι δικοι του ειναι αγροτες..που δεν εχω κατι με τους αγροτες αλλα δεν τος βριζω κιολας...
    Κοριτσάκι μου γτ κάθεσαι μαζί του..δεν πρόκειται να αλλάξει δεν το βλέπεις? Είσαι απ'ότι είπες αισιόδοξο άτομο ενώ εκείνος καταλαβαίνω οτί είναι τρομερά μίζερος και τα περιμένει όλα απο εσένα. Εγώ βλέπω οτί μαζί του θα δυστυχίσεις. Φαντάζομαι στο μέλλον μαζί του , να τα περιμένει όλα απο εσένα και να κάθεται και εσύ να δουλέυεις και να κάνει την τράπεζα.. Λυπάμαι αλλά δεν σου κάνει! Μην κάθεσαι με μίζερους ανθρώπους και γίνεις και εσύ στο τέλος και μην γίνεσαι χαλί κανενός και ιδιαίτερα για αυτόν που δεν αξίζει. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν προθυμοποιείται για τπτ και έναν τεμπέλη. Βλέπεις κάτι θετικό σε όλα αυτά? Αυτός έχει ήδη παραιτηθεί από την ζωή του, τι ζωή θα δώσει σε σένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    κοριτσάκι μου ....ελεος...(λολ)
    Και μόνο από αυτό δεν ξενέρωσες? Καταδεχόταν κάτι τέτοιο?
    Ούτε λεπτό δεν θα καθόμουν. Θα μου πεις, αυτό μου έκανε εντύπωση?
    Βασικά όλα στραβά τα έχει και πάνω απ όλα διακρίνω πως νιώθει λιγότερος απέναντι σου και το βγάζει σε όλα τα επίπεδα.
    Φύγε τρέχοντας.
    εχεις απολυτο δικιο θεοφανια μου..δεν ξερω πως εμπλεξα ετσι.εγω ειμαι ενα πολυ περηφανο ατομο και επειδη τιμω τα λεφτα που εχω ισως για αυτο λειτουργησα ετσι..αλλα ρε γαμωτο που ειναι οι αντρες με το τσαμπουκα\??ποσο ηλιθια ειμαι?και με περναγα για εξυπνη

Quote Originally Posted by andriana76 View Post
    εχεις απολυτο δικιο θεοφανια μου..δεν ξερω πως εμπλεξα ετσι.εγω ειμαι ενα πολυ περηφανο ατομο και επειδη τιμω τα λεφτα που εχω ισως για αυτο λειτουργησα ετσι..αλλα ρε γαμωτο που ειναι οι αντρες με το τσαμπουκα\??ποσο ηλιθια ειμαι?και με περναγα για εξυπνη
    Όχι, δεν είσαι ηλίθια, είχες την ανάγκη να πιστέψεις σε ένα παραμύθι, μόνο που στο τέλος ο πρίγκιππας βγήκε βάτραχος.
    Απ όσα γράφεις φαίνεσαι μια χαρά κοπέλα, (ίσως λίγο πιο ρομαντική απ όσο πρέπει).
    Προχώρα παρακάτω, κάποια στιγμή θα βρεις αυτό που σου αξίζει.

Senior Member
    Αντριάνα δεν είσαι ηλίθια την έχω πατήσει και εγώ έτσι απλά είδαμε οτί ακόμα και εκεί δεν μας εκτιμάνε. Πήρες ένα μάθημα και προχωράς μπροστά γνωρίζοντας πλέον περισσότερα για την επόμενη φορα!

Senior Member
    εχω κουραστει ισως και κανω περικοπες..σε πολλα ..ακομα και στο σεξουαλικο δεν εχει πει τπτ για το θεμα του μεγεθους του που ειναι μικρο.εγω το ανεφερα βεβαια πολυ διακριτικα και το περασε στο ντουκου και απο εκει καταλαβα τι ατομο ειναικαι πως σκεπτεται.

Senior Member
    Βρε συ! Δεν βλέπεις οτί είναι πολύ κομπλεξικός και όταν θα βρίσκει ευκαιρία (δλδ πάντα) θα σε μειώνει? Συμφωνώ με Θεοφανία.. οτί δλδ βλέπει οτί σου πέφτει λίγος και γι αυτό αντιδρά έτσι! Για να σε τραβήξει στο χαμηλό του επίπεδο..

Senior Member
    ναι ηθελα να ερωτευθω και να μην ειμαι μονη μου..αλλα εδωσα ισως γρηγορα μεγαλη αξια στον ανθρωπο αυτο και δεν αξιζε..τον φιλοξενησα ..καθε μερα τον περιποιομουν και εκεινος δεν ηξερε να μου κανει ουτε καφε...δεν ηταν αμοιβαιο

Senior Member
    Να μην δίνεις πολλά στην αρχή.. Δες τι άνθρωπος είναι ο άλλος, δοκίμασε τον και σιγα σιγα δίνε! Κράτα και κάτι για σένα.. Όταν δίνουμε πολλά σε κάποιον που δεν αξίζει τότε χάνουμε κάποιο κομμάτι του εαυτού μας και η απογοήτευση θα είναι μεγάλη!

Senior Member
    νια ρε παιδια εμενα το σπιτι μου παντα ηταν γεματο κοσμο..κερασμτα ,φωνες ,γλεντια..καλοι φιλοι,αγαπη..του τα λεω ολα αυτα και μου λεει οτι πανε αυτα τωρα .τωρα εχουμε κριση..τι λεει?εν μερει ειναι δυσκολοι οι καιροι αλλα το χαμογελιο ,ηκαλη διαθεση ,το χιουμορ και η αξυπανδα ειναι δωρεαν η κανω λαθος?τι να πω?και ειναι 40 μονο στα -ηντα τι θα λεει..εντομεταχυ ο πρωην μου ηταν αρκετα μεγαλυτερος και περασα πολυ ωραια χρονια σε ολα τα επιπεδα.ο πρωτος ερωτας.δστχς αρρωστησε..ουτε καμια πλουσια και πουλαω μουρη ειμαι πολη απλη κοπελλα που μου μαθαν οι γονεις μου να γωνιζομαι και με καναν ανθρππωπο/και μου λεει οτι τα βρηκα ολα ετοιμα απο το μπαμπα μου.κουραστηκα πολυ και να διαβασω να περασω στη σχολη μου και να διοριστω και χωρις μεσο.και εκεινος ουτε το σχολειο δεν εχει τελειωσει..

Senior Member
    Αφού βλέπεις οτί είστε η μέρα με την νύχτα. Παράτα τον και θα βρεις καλύτερο που να εκτιμά και δεν θα σε μειώνει, θα σε σέβεται για όλα!

Senior Member
    εχεις απολυτο δικιο χριστιν να μην βιαζομαστε στην αρχη
    ,επεσα ομως σε μια παγιδα. ηταν απο επαρχια και για να μην φυγει και δεν εχουμε χρονο να γνωριστο υμε καλυτερα απειδη οικονομικα ηταν χαλια προτεινα να μεινουμε στο εξοχικο μου..βεβαια εγω κουραστηκα αυτες τις εικοσι μερες γτ πηγενοερχομουν αθηνα εφοσον δουλευα..

Senior Member
    εντομεταξυ αν ξερει κανεις απο μεταφυσικη μου λεει οτ ιπαει τωρα σε κατι σεμιναρια κα οτι μας κατευθυναι μια ανωτερη δυναμη ..και κατι τετοια?

Senior Member
    σας ευχαριστω πολυ κια εδω γινεται εξαιρετικη δουλεια..καλο σας βραδυ ..μου δωσατε δυναμη..να στε ολοι καλα και οτι επιθυμειτε..δεν θα το βαλω κατω ..θα βρεθει ο ανθρωπος που θα με καταλαβει δτ ειμαι ανοιχτο βιβλιο και μιλαω με τα ματια ..δεν χρειαζεται πολυ εξυπανδα απο εναν αντρα..

Member
    δε βλεπω να ταιριαζεις μ αυτον τον ανθρωπο..πες αντιο και μη τρως αλλο το χρονο σου μαζι του

Senior Member
    καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους..ανακουφιστηκα .ειναι πολυ σημαντικο να μπορεις να μιλησεις και να πεις αυτο που νιωθεις .να δεχτεις μια συμβουλη.αχ αχ αχ ..χθες τον πηρα τηλ.και ηθελα να μιλησουμε και εκεινος εκανε κατι μου το εκλεισε βιαστικικα και μεχρι τωρα δεν εχει παρει να δει τι θελω..γραψιμο ε?
    εγω παντα ενδιαερομαι και τον ρωταω.ηθελα να τοθ πω οτι εκαν αμπανακι και ηταν ωραια η θαλασσα και εποειδη εκεινος δουλευε με γειωσε..και δεν εχει νιοιστει να με παρει τηλλουφ ουφ ..σνιφ..σνιφ..στεναχωριεμαι

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast