Results 121 to 135 of 144
Thread: ασυνενοησια μεσα στη σχεση..
-
14-08-2011, 14:46 #121
Καλημέρα Ανδριάνα. Και είναι πολύ ωραία μέρα σήμερα, ειδικά με την άδεια Αθήνα. Και αν κάποιος περνάει άσχημα, πάλι είναι ωραία μέρα, γιατί αν ήταν χειρότερη η μέρα...!
Και έχει μια ησυχία έξω, μένω σε περιοχή σχετικά κεντρική, και δεν ακούγονται αυτοκίνητα. Ακούγεται μόνο ένα μικρό παιδί που παίζει, και ελάχιστοι θόρυβοι από την ελάχιστη ύπαρξη ανθρώπων πίσω στον ακάλυπτο. Ούτε πουλιά ακούω που συνήθως κάθονται σε ένα δένδρο εδώ.
Έχω καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αισθάνονται. Δεν μπορώ να μπω στη θέση τους και να καταλάβω πώς σκέφτονται. Αυτοί οι άνθρωποι, συνήθως εμφανίζονται σαν να είναι σωστοί, να μην έχουν προβλήματα, και να φαίνονται κοινωνικοί. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι που δεν αισθάνονται μπορούν να κάνουν οτιδήποτε αφού δεν αισθάνονται. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις, και γι' αυτό σου έρχεται σοκ όταν αντιληφθείς τις πράξεις. Τα ίδια άτομα, δεν έχουν επίγνωση, και συνήθως απαιτούν ακριβώς αυτά που οι ίδιοι δεν κάνουν.
Βέβαια, όλοι λίγο ή πολύ σε μια αντίστοιχη θέση είμαστε, απλά διαφέρει το ποσοστό.
- 14-08-2011, 18:21 #122
che la vie!!ολοι εχουμε καποιες επιθυμιες και ειναι προσον οι αλλοι να τις ακουν..να τις αναγνωριζουν εστω,, αν οχι να προσπαθουν να σε ευχαριστησουν..γουατ εβερ ενα ξερω οτι εγω γινομαι χαλι να με πατησει ο αλλος αρκει να με σεβαστει...
14-08-2011, 18:26 #123
αυτο ειναι το κακο οτι γινεσε χαλι να σε πατησει ο αλλος αλλα τα χαλια τα βρομιζουνε η τα εχουν για να σκουπηζουν τα ποδια τους
για ξανασκεψουτο μηπως να γινεις κατι αλλο?ειμαι ανορθογραφος και συγγνωμη για αυτο!!!
14-08-2011, 18:30 #124
ελα βρε παιδι "τροπος του λεγειν"..δεν με πειραζει το καλο ειναι οτι καταλαβαινω τα ορια μου και το "τραβαω το χαλακι"..
14-08-2011, 20:03 #125
Πράγματι, δεν έχει σημασία αν μπορεί ή αν θέλει κανείς να κάνει κάτι για τις επιθυμίες (αλλά και τις καταστάσεις που περνάμε), αλλά το σημαντικότερο είναι να μπορεί να τις αναγνωρίσει. Σωστή λέξη είπες "αναγνωρίσει". Μπορεί κάποιος να μην μπορεί να αισθανθεί ανάλογα, αλλά με τη λογική μπορεί να τις αναγνωρίσει. Το ονομάζω "καταλάβει" εγώ.
> γουατ εβερ ενα ξερω οτι εγω γινομαι χαλι να με πατησει ο αλλος αρκει να με σεβαστει...
Μη λες και μεγάλα λόγια.
Κάποια στιγμή αναφέρθηκες σε κάποια υγιή σχέση που είχες. Πριν πόσο καιρό ήταν αυτό; Θα ήθελες να μιλήσεις γι' αυτό ή είναι παλιό και δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι τώρα, ή δεν θες να μιλήσεις δημόσια;
15-08-2011, 18:47 #126
αυτο εννοουσα με το ρημα ακουσει γιαννη..ειναι μεγαλη υποθεση να ακουει και να καταλαβαινει ο αλλος..να σε "διαβαζει"..οταν μαλιστα εισαι ανοιχτος ανθρωπος δεν θελει πολυ καπο ..αλλα νιονιο..απο τον αλλο..κοιτα οσο εχει να κανει με τη σχεση που ειχα ,οντως ειχε ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που με γεμιζαν αλλα..αυτο το αλλα..δεν κρυβομαι οπως λες ουτε εχω αυτη την διαθεση ποτε αλλα και παλι αλλα η ζωη σεν ειναι παντα συμμαχος σου και ενω εχεις βρει την απολυτη ευτυχια κατι γινεται και στο αρπαζουν αθελα σουμεσα απο τα χερια..τωρα μονος σου θα καταλαβεις ..ανατρεπονται τα παντα..και ενω ειχες βρει το στοχο σου και τις ισορροπιες σου ,ενοιωθες γεματη ,,αρχιζεις παλι απο το μηδεν..αλλα δεν το βαζω κατω ετσι ειναι η ζωη συνεχιζεται αλλα το δυστηχημα ειναι για αυτον..που δεν ειναι εδω τωρα..
16-08-2011, 12:45 #127
Ναι, έτσι είναι. Υπάρχει όμως ένα "αλλά" που συμβαίνει όμως και πολύ συχνά. Πόσο εύκολο είναι κάποιος να μπορεί να ακούσει και να δει την αλήθεια; Δεν βλέπω να είναι και ένα πολύ συνηθισμένο "σπόρ"...
ανατρεπονται τα παντα..και ενω ειχες βρει το στοχο σου και τις ισορροπιες σου ,ενοιωθες γεματη ,,αρχιζεις παλι απο το μηδεν..
16-08-2011, 17:09 #128
ναι και κακως ασχολουμαι ακομα και ταλαιπωρω το μυαλο μου...!!!πλεον εχω να σκεφτω καινουργια πραγματα..επιστρεφω στο παλιο υγιη εαυτο μου!!
16-08-2011, 17:13 #129
Αχ βρε. Πως θα μπορούσες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα σου απαγορεύει να είσαι καλά και να διασκεδάζεις?
:(there's too much blood in my caffeine system
16-08-2011, 17:27 #130
δεν ξερω μαλλον χρωσταω της μιχαλους φενεται..και δεν διεκδικω απο την αρχη πραγματα.τα δεχομαι οπως μου ερθουν και μετα τρωω τα μουτρα μου..
16-08-2011, 18:04 #131
Αχ βρε Ανδριάνα! Σημασία έχει να κάνεις μια σχέση που θα σε γεμίζει με υγεία και να σε κάνει χαρούμενη! Και εγώ σου εύχομαι να την κάνεις μέσα απο την ψυχή μου γιατί δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απο το να είσαι με κάποιον άνθρωπο χαρούμενος.Και οι σχέσεις είναι υγεία!Επικοινωνία βόλτα το ένα το άλλο.
Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις την αρχή.
:Dthere's too much blood in my caffeine system
16-08-2011, 18:06 #132
Καλά συνέχισε έτσι ... μια γνωστή μου κοινωνική κοπέλα τα έμπλεξε με έναν τύπο μόλις παντρέυτηκαν της ξεκαθάρισε τα έξω τέρμα κομένα δεν μ αρέσουν πάνω στην καψούρα της αυτή δέχτηκε 20 χρόνια δεν την έχει βγάλει ούτε για ένα καφέ έξω! φυσικά είναι δυστηχισμένη, έχει που και που τα ξεσπάσματα της ... και ο άλλος ο αφιλότιμος 20 χρόνια δεν σκέφτηκε έστω από λίγο σεβασμό να κοιτάξει την πλευρά της... κοίτα να μην σου γίνει συνήθεια αυτό το "δεν διεκδικώ" μην μπλέξεις :ΡΡΡ
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
16-08-2011, 18:09 #133
..Αλλα κάνε την αρχή με κάτι στα δικά σου πλαίσια που θα σου επιτρέπει να είσαι ευτυχισμένη.
there's too much blood in my caffeine system
16-08-2011, 18:11 #134
16-08-2011, 18:28 #135
σαν τι? χαχχαχ εντώ επαρκία! (=εδώ επαρχία) δεν μιλάς δε ανακατεύεσαι... πολλά συμβαίνουν αυτό είναι σχετικά ελαφρύ...
δεν είμαι ανθρωπος που γυρίζω την πλάτη μου σε τέτοια ..
ναι προσπάθησα αρκετές φορές να μιλήσω.. αλλά μου είπε εν ολίγης να κοιτάω τη δουλειά μου . Η κοπέλα καμία σχέση δεν έχει με το μαζοχισμό αυτό να το ξεκαθαρίζουμε να μην παρεξηγιόμαστε.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]