ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 56
    Member
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

Member
    φροντισε να το χαρεις...και εγω ειμαι, αλλα δυστυχως δεν εχω την ιδια εξελιξη...εχω ανεβασει το θεμα , διφορουμενος ερωτας....εισαι πολυ τυχερη...ζηστο και μην σε νοιαζει τιποτα...η ζωη ειναι δικη σου και πρεπει νατην χαρεις οπως εσυ θες και σε γεμιζει...μακαρι και εγω ναχα τετοια εξελιξη...

Εγώ πάντως με θαυμασμό αντικρύζω τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών και δεν τον αισθάνομαι ως διαστροφική ανωμαλία, το αντίθετο όμως νοιώθω όταν αφορά άντρες. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους το αντιλαμβάνομαι έτσι ούτε κατάφερα να δώσω απάντηση στο ερώτημα μου αυτό, ούτε όμως θεωρώ μέσα μου κάποιο είδος ρατσισμού. Ζήσε το Τριανταφυλλοκόκινη με όλη τη δύναμη του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ View Post
    Εγώ πάντως με θαυμασμό αντικρύζω τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών και δεν τον αισθάνομαι ως διαστροφική ανωμαλία, το αντίθετο όμως νοιώθω όταν αφορά άντρες. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους το αντιλαμβάνομαι έτσι ούτε κατάφερα να δώσω απάντηση στο ερώτημα μου αυτό, ούτε όμως θεωρώ μέσα μου κάποιο είδος ρατσισμού. Ζήσε το Τριανταφυλλοκόκινη με όλη τη δύναμη του.
    μην νομιζεις οτι αποτελεις εξαιρεση...
    οι περισσοτεροι ανδρες, το σεξ μεταξυ γυναικων δεν το θεωρουν ομοφυλοφυλικη προτιμηση ακριβως....αλλα ενα παιχνιδι που γινεται για την δικη τους ευχαριστηση , ειτε οταν το βλεπουν, ειτε οταν το φαντασιωνονται...

Member
    ειναι δυσκολο μερικες φορες να πεις την αληθεια..να βλεπεις το ατομο που αγαπας να στενοχωριεται για καποιον που στην ουσια απλα την κοροιδευει..ξερω τοσα πολλα για το συγκεκριμενο ανθρωπο που εχει σχεση δε τολμω ομως να πω τιποτα...δε μπορω να καταλαβω??ειναι τοσο χαζη ή κανει τη χαζη??καθε μερα μου λεει οτι ολοι την εκμεταλευονται,μονο εγω της φερομαι καλα,μονο εγω την αγαπαω τοσο πολυ,γιατι καθεται μαζι του,δε ξερω τι να πω...φοβαμαι φοβαμαι πολυ για τις μερες που θα ερθουν...

Member
    ουτιδανε ετσι νιωθω και γω..δεν απορριπτω ομως τους αντρες,απλα δεν εχει ερθει ο καταλληλος για μενα ακομα :)

Εγώ τις πάω πολύ. Εκφράζουν απέραντη τρυφερότητα η μία στην άλλη όταν κάνουν έρωτα. Και γιατί να μην το πω, αν καμιά φορά δω σε ταινία κάτι τέτοιο, ξυπνάει μέσα μου δυνατή η ανάγκη να βρίσκομαι μαζί τους, και όπως η μελισσούλα από ανθό σε ανθό πετάει και ρουφάει το νέκταρ, έτσι κι εγώ πότε στη μία πότε στην άλλη, να ρουφάω τους χυμούς από το αιδοίο τους.

Quote Originally Posted by redrose View Post
    ουτιδανε ετσι νιωθω και γω..δεν απορριπτω ομως τους αντρες,απλα δεν εχει ερθει ο καταλληλος για μενα ακομα :)
    Πως το λες αυτό;;; Κι αν είμαι εγώ ο κατάλληλος και δεν το γνωρίζουμε;;; Πως θα μάθουμε την αλήθεια;;; Είμαι ή δεν είμαι;;; Ιδού η απορία !!!

Senior Member
    πλακωσαν οι γαμπροι...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πλακωσαν οι γαμπροι...
    Ναι... Και της χαρίζω μία όμορφη γωνίτσα που αγαπώ πολύ...

http://img202.imageshack.us/img202/5486/4279b.jpg

Member
    χαχαχα!!οι γαμπροι της ευτυχιας..εγω νομιζω πως θα μου κανει το κλικ ο καταλληλος,αρα για να μη μου το χει κανει ή εγω ειμαι πολυ παραξενη ή δεν υπαρχει καταλληλος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by redrose View Post
    χαχαχα!!οι γαμπροι της ευτυχιας..εγω νομιζω πως θα μου κανει το κλικ ο καταλληλος,αρα για να μη μου το χει κανει ή εγω ειμαι πολυ παραξενη ή δεν υπαρχει καταλληλος...
    Κλίκ να σου κάνει, προσοχή όμως μη σου κάνει νίτρο μετά το κλίκ κλίκ.

Member
    ο ερωτας δε θελει προσοχη...!!!

Senior Member
    Θέλει όμως φαντασία και η φαντασία διώκεται αυστηρά από τον νόμο.

Member
    γιατι να διωκεται??φαντασια ειναι..την αφηνουμε να μας οδηγει...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast