μοντελα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: μοντελα

Senior Member
    αυτην την στιγμη πιστευω οτι φταιει και λιιιιγο ως απειρα η μανα μ..δεν αντεχεται αλλο.!!8ελει να τα εχει ολα τοσο κατω απο την επιβλεψη της που σε τρελαινει..εχεις φβ η κατι αλλο να τα πουμε απο εκει?

Senior Member
    στείλε μου πριβέ μήνυμα αν θέλεις και πιστεύεις ότι μπορώ να σε βοηθήσω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    σε αυτην την περιπτωση μπορουμε να μιλαμε και απο δω..απλα νιω8ω λιγο μονη και η8ελα κατι πιο αμεσο.
    whatever εσυ τι προβλημα εχεις?

σημερα δεν ειχα και τοσο 8εμα με το φαγητο διοτι εχω την μανα μ να με στεναχωρει οποτε δεν μπορω ουτε να φαω απο τα νευρα μ

Senior Member
    Εγώ πάσχω από κατάθλιψη λόγω μοναξιάς κυρίως αλλά και για άλλους λόγους οικογενειακούς. Από μέσα Απριλίου είμαι υπό αγωγή και πηγαίνω καλύτερα αν εξαιρέσουμε τις κρίσεις άγχους.

Senior Member
    απο τα οικογενειακα και εγω σκατα.και με το αγχος δεν τα παω καλα και επα8α και προβλημα με την καρδια μου -.-''
    εγω το εχω αυτο με την μοναξια τα βραδια
    χαιρομαι που πας κλτρ..
    σου εδωσε χαπια?απο μονη σου δεν μπορεις να το ξεπερασεις?

Senior Member
    Αν πήγαινα σε ψυχολόγο πιο νωρίς, ίσως να το πάλευα και χωρίς χάπια. Αλλά το αμέλησα, είπα θα περάσει από μόνο του και δυστυχώς τα πράγματα έγιναν χειρότερα ώσπου έφτασα στο σημείο να χρειάζομαι απαραίτητα φαρμακευτική αγωγή. Να το προσέξεις αυτό με το άγχος. Εγώ έχω εκ γεννετής ένα μικρό προβληματάκι και φόβαμαι μήπως με το αγχος μου χειροτερέψει.

Senior Member
    ναι αρχισα και εγω χαπια τωρα για την καρδια..
    ποτε δεν καταλαβα πως γινεται να φτασεις στο σημειο να παιρνεις χαπια..επειδη μαλλον δεν το εζησα ποτε..

Senior Member
    Μάλλον γι' αυτό. Χάπια για την καρδιά; έλα ρε συ, έχεις σοβαρό πρόβλημα; Γιατρός σου τα χορήγησε;

Senior Member
    ναι αρρυ8μια αλλα μεγαλη..
    οταν δεν επαιρνα νομιζα οτι η καρδια μου 8α βγει απο την μυτη loοοl
    εγω ξεσπαω με φωνες και ετσι και χτυπαω πραγματα οταν νιω8ω πιεση..αλλα πιστευω ειναι νορμαλ..
    στην κατα8λιψη κλαις συνεχεια και νιω8εις γενικα συνεχεια σκατα?

Senior Member
    Κλαις συνέχεια και όχι μόνο, όταν χειροτερεύει, φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να συγκεντρωθείς για να διαβάσεις ένα βιβλίο, νιώθεις συνέχεια ταραγμένος και βιώνεις μεγάλο άγχος. Επίσης υπάρχουν και σωματικά συμπτώματα. Αισθάνεσαι συνέχεια κουρασμένος. Εγώ συγκεκριμένα ένιωθα να πονάνε τα κόκαλα μου. Δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι αν δεν το έχεις βιώσει... Οι αρρυθμίες από που προέκυψαν; Πόσο χρονών είσαι; (αν επιτρέπεται)

Senior Member
    παω 3η λυκειου τωρα..μικρη για να εχω αρρυ8μιες ξερω :S
    οι αρρυ8μιες στην αρχη πιστευα οτι ειναι απο την διατροφη μ αλλα προσφατα που πηγαμε σε γιατρο μ ειπε οτι ειναι απο το αγχος με τις πανελλαδικες και ετσι βγηκε..με το που πινω αλκοολ η τρωω πολυ τσουπ πεταγεται ..
    και εγω ενα διαστημα πιστευα οτι ειχα κατα8λιψη αλλα φρικαρα τοσο με την ιδεα του να παρω χαπια που προσπα8ουσα να ειμαι συνεχεια καλα..
    και τωρα δλδ που παιρνω για την καρδια μ τα παιρνω για να φυγω απο δω αλλιως ουτε να σπουδασω δεν 8α μπορεσω..

Senior Member
    Δηλαδή είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα που δυσκολεύει τις μετακινήσεις; Ο γιατρός σου τι λέει γι' αυτό; Προσπάθησε να μην πίνεις πάνω από 1 ποτηράκι όταν βγαίνεις. Και συ ρε κοπέλα μου γιατί τόσο άγχος για τις πανελλαδικές; Δεν μπορείς να σκεφτείς ότι πάνω απ' όλα είναι η υγεία; Εγώ στην ηλικία σου δεν καταλάβαινα τίποτα. Όλα τα φόρτωνα στον γάιδαρο. ;)

Στην ηλικια που εισαι η αρρυθμιες σε ψυχολογικα αιτια οφειλονται. Κοψε και το καφε,τσιγαρο και αλκοολ μηπως καλυτερευσεις ρε συ

Banned
    Quote Originally Posted by change View Post
    παω 3η λυκειου τωρα..μικρη για να εχω αρρυ8μιες ξερω :S
    οι αρρυ8μιες στην αρχη πιστευα οτι ειναι απο την διατροφη μ αλλα προσφατα που πηγαμε σε γιατρο μ ειπε οτι ειναι απο το αγχος με τις πανελλαδικες και ετσι βγηκε..με το που πινω αλκοολ η τρωω πολυ τσουπ πεταγεται ..
    και εγω ενα διαστημα πιστευα οτι ειχα κατα8λιψη αλλα φρικαρα τοσο με την ιδεα του να παρω χαπια που προσπα8ουσα να ειμαι συνεχεια καλα..
    και τωρα δλδ που παιρνω για την καρδια μ τα παιρνω για να φυγω απο δω αλλιως ουτε να σπουδασω δεν 8α μπορεσω..

Στις πανελληνιες αρχησα και εγω να εχω τετοια συμπτωματα και μαλιστα την ωρα που εγραφα με πιασαν και με πηγανε βολτα οι καθηγητες εως να συνελθω.Οι πανελληνιες ειναι μια τεραστια πηγη αγχους εγω οταν εδινα ειμουν στην τσητα μερα νυκτα και ειμουν και σε μεγαλη ηλικια π εδωσα παννεληνιες.Τεσπα περασα τελικα με 14 περημενα περισσοτερο.Με το αλκοολ εχω τρομερο προβλημα ουτε σταγονα δεν θελω να πιω νομιζω οτι θα πεθανω επιτοπου μολις πιω.Και εσυ οταν πινεις σε πιανει αυτο?

Senior Member
    change ασε κι εγω στις πανελληνιες τα ειχα παιξει κ τα ειχα δει ολα, αλλα μετα καποια υποχωρησανε... (μεχρι κ δυσκοιλιοτητα ειχα παθεικ δεν μπορουσα επι ενα μηνα απο το αγχος να ενεργηθω λολ κ επινα γαλατα μαγνησιου..) να μην μιλησω κ για τα αγχολυτικα..
    για αρρυθμιες ειχα παρει παλιοτερα καποιες φορες ιντεραλ αλλα δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο..
    οσο για τα μοντελα, μακαρι να ειχα λιγο παραπανω υψος κ θα ασχολιομουνα, αλλα με το υψος μου δεν γινεται να ασχοληθω, κ γαμωτο ειναι χειροτερο το υψος απο τα κιλα γιατι αμα δεν το χεις δεν μπορεις να το "δημιουργησεις", περα απ το να βαλεις high heels αλλα κ παλι...
    εμενα η αγαπημενη μου ειναι η kate moss εχω τρελα μακαρι να ημουν ετσι......

http://3.bp.blogspot.com/_Cs0MvonlPI.../kate_moss.jpg
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast