ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    Ναι απίστευτη ανακούφιση αλλά μεσολάβησε και ένα διήμερο απίστευτης στεναχώριας και άγχους...
    Το ηθικόν δίδαγμα βέβαια είναι ένα : αγαπάμε το σώμα μας όπως είναι γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο.
    Δεν είχα διαβάσει το θέμα σου πριν, αλλά μόλις σήμερα. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Στην αρχή διαβάζοντας με έπιασε πανικός με αυτά που έλεγες. Διάβασα όλα τα μηνύματά σου μέχρι που κατέληξα και στο ευχάριστο. Χαίρομαι που δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
    Η αλήθεια είναι ότι τα χρειάστηκα...αλλα ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.
    Εύχομαι και σένα τα άσχημα να μην είναι τόσο άσχημα, τουλάχιστον να είναι αντιμετωπίσιμα.
    Γιατί ξεράθηκες? να έχεις πάντα μαζί σου κάτι αλμυρούλι να τσιμπάς όταν νιώθεις ότι δεν είσαι καλά..
    ..Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ ανυπομονώ να έρθει δεκαπενταύγουστος να πάω καμμια βολτίτσα στας εξοχάς!!!
    Με κούρασε η βρωμόπολη!
    Πάντως χάρηκα πολύ που μου έστειλες μήνυμα και γενικά με τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν.
    Στέλνε μου όποτε νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με κάποιον. Σε φιλώ. :-)

Υ.Γ. τα ινμποξ σου είναι φούλ!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Δεν είχα διαβάσει το θέμα σου πριν, αλλά μόλις σήμερα. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Στην αρχή διαβάζοντας με έπιασε πανικός με αυτά που έλεγες. Διάβασα όλα τα μηνύματά σου μέχρι που κατέληξα και στο ευχάριστο. Χαίρομαι που δεν ήταν κάτι δύσκολο.
    Όλα καλά Τζον!!! μπορούμε να συνεχίσουμε τις φιλοσοφίες μας άνετα!!! :-))

Senior Member
    Όλα καλά Τζον!!! μπορούμε να συνεχίσουμε τις φιλοσοφίες μας άνετα!!! :-))
    Μετά το πρώτο σόκ και την αρχική λύπη, σκέφτηκα πώς είναι δυνατόν να φιλοσοφούμε ταυτόχρονα; Μόλις είχα απαντήσει στο άλλο θέμα, και σκέφτηκα πώς γίνεται -αν είχες παραμείνει στην αρχική διάγνωση- να υπάρχει όρεξη για φιλοσοφίες (από την πλευρά μου δεν θα υπήρχε). Βέβαια δεν κοίταξα ποιές μέρες κλπ, πότε είχες μάθει τα ευχάριστα, κλπ.
    Φιλοσοφία: Για μένα θέλω, αυτά που λέω όταν είμαι ευτυχισμένος να είναι τα ίδια όταν είμαι δυστυχισμένος, και έτσι η "φιλοσοφία" να είναι η ίδια μου η ζωή. Και επειδή δυστυχώς έχω περάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου δυστυχισμένος, θέλω να μην κάνω εγώ άλλους δυστυχισμένους, γιατί ένα μεγάλο μέρος της δυστυχίας μας οφείλεται σε άλλους.

Senior Member
    Φιλοσοφία: Για μένα θέλω, αυτά που λέω όταν είμαι ευτυχισμένος να είναι τα ίδια όταν είμαι δυστυχισμένος, και έτσι η "φιλοσοφία" να είναι η ίδια μου η ζωή. Και επειδή δυστυχώς έχω περάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου δυστυχισμένος, θέλω να μην κάνω εγώ άλλους δυστυχισμένους, γιατί ένα μεγάλο μέρος της δυστυχίας μας οφείλεται σε άλλους.

Πολύ σωστό, το έχω σκεφτεί πάμπολλες φορές και παρολαυτά όταν θα μου συμβεί κάτι άσχημο (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται αρχικά) τα αναιρώ όλα...και δυστυχώς δεν καταφέρνω να κάνω τη ζωή μου φιλοσοφία εφόσον κάθε φορά κυριαρχεί ο φόβος ειδικά του θανάτου ή της αρρώστειας.. αυτά δεν μπορώ να τα αντιπαλέψω με τίποτα.
    Λυπάμαι που έχεις ζήσει μεγάλο κομμάτι της ζωής σου δυστυχισμένος..αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι απλώς μια δοκιμασία και τα καλύτερα θα έρθουν και θα ζήσεις πολύ όμορφα πράγματα είτε σε αυτήν είτε σε κάποια άλλη ζωή - διάσταση, πάρτο όπως θες. Σημασία έχει να διατηρείς το πνεύμα σου αλώβητο.
    Όσο για την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους, όντως μπορεί αν είναι μοιραία...αλλά μέρος της δοκιμασίας είναι κι αυτό.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
    Η αλήθεια είναι ότι τα χρειάστηκα...αλλα ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.
    Εύχομαι και σένα τα άσχημα να μην είναι τόσο άσχημα, τουλάχιστον να είναι αντιμετωπίσιμα.
    Γιατί ξεράθηκες? να έχεις πάντα μαζί σου κάτι αλμυρούλι να τσιμπάς όταν νιώθεις ότι δεν είσαι καλά..
    ..Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ ανυπομονώ να έρθει δεκαπενταύγουστος να πάω καμμια βολτίτσα στας εξοχάς!!!
    Με κούρασε η βρωμόπολη!
    Πάντως χάρηκα πολύ που μου έστειλες μήνυμα και γενικά με τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν.
    Στέλνε μου όποτε νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις με κάποιον. Σε φιλώ. :-)

Υ.Γ. τα ινμποξ σου είναι φούλ!!!
    Θενκ γιου του :)

Ξεράθηκα, ρε συ, λόγω υπότασης! Γενικά έχω χαμηλή πίεση, αλλά τώρα με τις ζέστες πρέπει να προσέχω περισσότερο.
    Οπότε κυκλοφορώ ζωσμένη μπουκάλια.. με νερό, χυμό, κρύο πράσινο τσάι, ε, και λίγο τσιπουράκι.. ;)
    Χο χο.. αλμυρούλια, ναιιι! Μπορεί να μην έχω a sweet tooth, είμαι όμως τρελή φαν των αλμυρών.. μιαμ :D
    Όσο για το δεύτερο γύρο εξετάσεων, το πήρα πιο χαλαρά τώρα, σκέφτομαι ότι είναι μια καλή ευκαιρία να με ξεσκονίσω λίγο,
    χμμ.. όπως μάλλον χρειάζεται να ξεσκονίσω και το ινμποξ μου.

Εντωμεταξύ, ακόμα δεν έχω βρέξει ούτε δαχτυλάκι στη θάλασσα.. αααργκ, και ειδικά φέτος μου έπεσε βαριά αυτή η καθυστέρηση.
    Περιμένω να μπει ο Αύγουστος να εξαφανιστώ στας εξοχάς, όπου με βγάλει το κύμα και τ' αγέρι, γιατί κι εγώ δεν το μπορώ άλλο το τσιμεντί.

Καλή μας απόδρασηηη! Φιλιά κι απ' το Βορρά!

Page 3 of 3 FirstFirst 123